kapmış kısssım 190 sendenvalla ben olsam heyttt len derdim
ezme beni ezme....anası çalışyo yefrumun 190 lira köpeği olsun onun....ama kendimi kötü hissettim...hani çok güzel hareketler bunlarda bi replik vardı ya " su vereydi eyiydi" die bende takılcam şimdi "cinsiyeti söyleyeydi eyiydi" die...içime battı şimdi paracıklarım...
ezme beni ezme....anası çalışyo yefrumun 190 lira köpeği olsun onun....ama kendimi kötü hissettim...hani çok güzel hareketler bunlarda bi replik vardı ya " su vereydi eyiydi" die bende takılcam şimdi "cinsiyeti söyleyeydi eyiydi" die...içime battı şimdi paracıklarım...
neyse artık bi dahaki 190 a kısmetyse
kızlar bu forum iyi hoş da millet önceden tanışmış gruplaşmalar olmuş kaynaşılmış
farklı bi kişi (misal ben) bi şey yazsam bi soru sorsam bi cevap veren olmuo
alacağınız olsun hıhh:82:
kızlar listemizi doğum tarihlerine göre ayarladım
sizide arada ateş basıyomu
ateşinizin yükseldiğini hissediyormusunuz
aaa hiçde yok öyle bişi, soruyu yeniden alabilirmiyiz...bazen çok konuşunca araya kaynıo bazı yazılar, bazende bilmediğimiz yerden gelio soru, yoksa kötü niyet yok asla
hem de ne basma ben pek yangınlıyım ateşli ateşli geziyorum
ahhh ah be ortalarda bi yerde doğurucamm bağırmakk istiyorummm allammmm
dün eşimle sinema seyrederken camları fln kapattım üşüdüm dondum die sonra bi ateş bastı soyundum attım ne varsa o da gülüyor halimee napsım zavallımsizide arada ateş basıyomu
ateşinizin yükseldiğini hissediyormusunuz
kızlar bu forum iyi hoş da millet önceden tanışmış gruplaşmalar olmuş kaynaşılmış
yalnız bide o listeye göre ilk benmi doğurcam??? 5 nisanım listede ama en son 1 nisan dedei dr..29 unda 30 unda doğuracaklar doğurana kadar yaralarım kabuk bağlıcak yani....
kızlaar bu lıste nerde bende bakım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?