2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kapmış kısssım 190 senden valla ben olsam heyttt len derdim

ezme beni ezme....anası çalışyo yefrumun 190 lira köpeği olsun onun....ama kendimi kötü hissettim...hani çok güzel hareketler bunlarda bi replik vardı ya " su vereydi eyiydi" die bende takılcam şimdi "cinsiyeti söyleyeydi eyiydi" die...içime battı şimdi paracıklarım...

kızlar bugün üzerime fil oturmuş gibi hiçbişi yapasım yok üstelik arada bir aynaya baktığımda kendimi berbat hissediyorummm nedennn yaaaaaaaaaa:84::84:

neyse artık bi dahaki 190 a kısmetyse

saglıklı olsunda canım ama özeller hep pahalı da soyleyebılırdı belkı kesın olmadıgı ıcın
bıraz daha beklemeyı seçmiş olabılır

hayırlısı olsun ıns

kızlar bu forum iyi hoş da millet önceden tanışmış gruplaşmalar olmuş kaynaşılmış
farklı bi kişi (misal ben) bi şey yazsam bi soru sorsam bi cevap veren olmuo
alacağınız olsun hıhh:82:

kızlar bu forum iyi hoş da millet önceden tanışmış gruplaşmalar olmuş kaynaşılmış

aaa hiçde yok öyle bişi, soruyu yeniden alabilirmiyiz...bazen çok konuşunca araya kaynıo bazı yazılar, bazende bilmediğimiz yerden gelio soru, yoksa kötü niyet yok asla

sizide arada ateş basıyomu
ateşinizin yükseldiğini hissediyormusunuz
dün eşimle sinema seyrederken camları fln kapattım üşüdüm dondum die sonra bi ateş bastı soyundum attım ne varsa o da gülüyor halimee napsım zavallım

aaaaa olurmu şekerim hepimiz ortadan dalıyoruz işte:76:

aaaaa arkadaşaımmmm hiç öyle bişey yok bazen çok üstüste yorum yazılınca arada kalıyor sorular yazılar havada kalıyor mesela gruplaşma diyosun ama bazen kendi kendimize sorduğumuz şeyler bile havada kalıyor alıngan olmayın bidaha sor soruyu cevabını biliyorsak yardımcı olmaya çalışalım canım benim

kelebekim ne sordum canım ben işyerinde genelde okumakla yetiniyorum ama burda hiç bi arkadaş yanıtsız bırakmaz ya üzme bizi şimdi

yalnız bide o listeye göre ilk benmi doğurcam??? 5 nisanım listede ama en son 1 nisan dedei dr..29 unda 30 unda doğuracaklar doğurana kadar yaralarım kabuk bağlıcak yani....

petuşum nerdeyse kırkın çıkıyorr heeeeeeeee

mesela bende tüp bebe olduğu için muhtemelen sezercik olcam ve belkide nisan bile olmıycam mart sonu gibi olcam ozaman ben senidemi geçcem aaaaaaaaaaaaaa

Gruplaşma yok canım benim ben yazdığımın kim olduğunu bilmiyorum mesela. Hangi konu dikkatimi çektiyse ona yazıyorum. Gözden kaçmıştır kesin.Bazen bana da cevap gelmiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…