2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

tesekkurler canım %80 buyuk ıhtımal ama cok kaptırmıyorum kendımı
:)heran hersey olabılır ama bende hıssettım erkek gıbı

saglıklı olsun ıns kız erkek fark etmez

cnm ektra bi para ödemedim, benim her ay normal muayene 190 lira..hep baktığın makina renkli sanırım..çünkü geçen ay renkli bakmadı ben yine 190 verdim, bu ay 3 sn renkli baktı ben yine 190 verdim:44:

allahallaaa:26:
senin muayne ücreti baya pahalıymış canım doktorun kendi muaynehanesimi gittiğin yer çünkü benim doktorumda özel hastanede ve işinde çok iyi uzman bi doktor oğlumuda o doğum yaptırdı zaten randevu bulmak çok zor ama muayne ücreti 40 tl benim özel sigortam var 7,5 tl ödüyorum üstelik renkli ultrasyon makineside var odasında

:44: yok özel hastane..bende özel sigorta ile gidiyorum ama 39 lira veriyorum, %20 sini ödüyorum muayene ücretinin..bu dr ne kadar uzman açıkcası araştırmadım ben, hamile olduğumu anladım,netten o hastanedeki dr lara baktım, çok övgü almış bi kaç dr vardı ama onlarda doluydu benim gitmek istediğim gün, bende şansıma bu dr dan aldım randevu..sonrada memnun kaldım değiştirmedim..

kızlar benım doktorum ılk gunden berı takıplerınde soyledı
cok erken gelışıyo dedı
son gordugumde baya buyumuştu kolları bacakları
agzı burnu
kişiden kişiye değişir bıde ben cok zayıfım 41 kılodayım ve hıc kılo almadım
korkuyodum ılk baslarda ama saglıklı bı bebegım varmış şükür
bazılarında erken görülürmüş

ve suna ınanmayın solda kız sagda erkek
benımkı ılk gunden berı solda ve kesın degıl ama buyuk ıhtımalle erkek dedı
ıns hepınız bende dahıl bıran once ogrenırız kesın cınsıyetlerı

bu arada ıkılı testı 12+0 da yaptırdım canım

"mrb kızlar dısardayım aksama gelebılırım ancak hersey yolunda azıcık daha meraklanın acaba kızmııı erkekmı:)))"

YAAA SEVDA FACE E BU NOTU DÜŞMÜŞ..BELLİ OLDU YANİ...ÇATLICAM KISKANÇLIKTAN..HIHH...

Allahım hepimize sağlıklı haberler almayı nasip etsin valla ikinci bebeğini bekleyenler bi ayrım yapabilir ama benim kısmetse ilk bebeğim olacak hiç farketmez yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun

Allahım hepimize sağlıklı haberler almayı nasip etsin valla ikinci bebeğini bekleyenler bi ayrım yapabilir ama benim kısmetse ilk bebeğim olacak hiç farketmez yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun

evet amin amin amin..ama ben merak ediom napim, tutamıom kendim

anladım canım belkide oturduğunuz yerden kaynaklıdır pahalı olması...
sevda hanımın bebişi belli oldu da bizi çatlatmaya niyetli anlaşılar
bence erkek:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…