cnm ektra bi para ödemedim, benim her ay normal muayene 190 lira..hep baktığın makina renkli sanırım..çünkü geçen ay renkli bakmadı ben yine 190 verdim, bu ay 3 sn renkli baktı ben yine 190 verdim:44:
aaaagözümüz aydın, topiğin ilk şehzadesi mi yani:)))
elchinnnnn listemize yaz kuzum bunları
12+4 deyız canım bugun ıtıbarıyle:)tesekkurler
tesekkurler canım %80 buyuk ıhtımal ama cok kaptırmıyorum kendımı
:)heran hersey olabılır ama bende hıssettım erkek gıbı
saglıklı olsun ıns kız erkek fark etmez
12+4 deyız canım bugun ıtıbarıyle:)tesekkurler
cnm ektra bi para ödemedim, benim her ay normal muayene 190 lira..hep baktığın makina renkli sanırım..çünkü geçen ay renkli bakmadı ben yine 190 verdim, bu ay 3 sn renkli baktı ben yine 190 verdim:44:
hıhhhhhhhhhhhhhhh bizde 12+4 deyiz, bizim dr umuz neden bişi demedi, neden nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
allahallaaa:26:
senin muayne ücreti baya pahalıymış canım doktorun kendi muaynehanesimi gittiğin yer çünkü benim doktorumda özel hastanede ve işinde çok iyi uzman bi doktor oğlumuda o doğum yaptırdı zaten randevu bulmak çok zor ama muayne ücreti 40 tl benim özel sigortam var 7,5 tl ödüyorum üstelik renkli ultrasyon makineside var odasında
tatlım sen 2'li test sonuçlarını aldın mı
ben ıkılı teste ogrendım canım ama kesın degıl %80 erkek dedı
kısmet :)
"mrb kızlar dısardayım aksama gelebılırım ancak hersey yolunda azıcık daha meraklanın acaba kızmııı erkekmı:)))"
YAAA SEVDA FACE E BU NOTU DÜŞMÜŞ..BELLİ OLDU YANİ...ÇATLICAM KISKANÇLIKTAN..HIHH...
Allahım hepimize sağlıklı haberler almayı nasip etsin valla ikinci bebeğini bekleyenler bi ayrım yapabilir ama benim kısmetse ilk bebeğim olacak hiç farketmez yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun
:44: yok özel hastane..bende özel sigorta ile gidiyorum ama 39 lira veriyorum, %20 sini ödüyorum muayene ücretinin..bu dr ne kadar uzman açıkcası araştırmadım ben, hamile olduğumu anladım,netten o hastanedeki dr lara baktım, çok övgü almış bi kaç dr vardı ama onlarda doluydu benim gitmek istediğim gün, bende şansıma bu dr dan aldım randevu..sonrada memnun kaldım değiştirmedim..
kızlar listemizi doğum tarihlerine göre ayarladım
hıhhhhhhhhhhhhhhh bizde 12+4 deyiz, bizim dr umuz neden bişi demedi, neden nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
eline sağlık kuzum..ama haydee şimdide cinsiyet gelmeye başladı, sana yeni bi iş daha:)))
aaaaaaaa hayırlı olsun canım pipilin
eline sağlık kuzum..ama haydee şimdide cinsiyet gelmeye başladı, sana yeni bi iş daha:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?