2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ya profil resmini degiştirme o resmi görünce bi gülümseme geliyo insan ve seni hep böyle şen şakrak bi hanım olarak hay ediyorrum

bende öyle diyorum saglıklı olsunda amma anne olunca sanki çocugun sürekli ac gibi geliyo
canım efeye muz yedir oda iyi gelir inşallah

i
yi oluyor böyle takılması ben seviyorum.düzenli gelecek birine bakınıyom bu aralar,en kısa zamanda bulurum inşallah.

tamam cnmm yuklıcem geri onu benım kuzum uyandı onu doyurayımm gelince değişçem ıyı gunler kızlar

kolay gelsin canım bende kacıyorum makınada çamaşırlar beni bekliyo görüşemezsek şimdidden ikinizede iyi bayramlarrrrrrrrrrrrr

bende öyle diyorum saglıklı olsunda amma anne olunca sanki çocugun sürekli ac gibi geliyo
canım efeye muz yedir oda iyi gelir inşallah
o konuda haklısın canım ya anne olunca içine sinmiyor hiçbir şey.türk ün aklı ya kaçarken ya .... gelirmiş misali valla aklıma gelmedi muz yedirmek gülüom kendime hay aklıma diye.ancak yarın alabilirim bugünüde idare edelim artık evde yalnızım eşim işte yarın sabah gelecek.

i
yi oluyor böyle takılması ben seviyorum.düzenli gelecek birine bakınıyom bu aralar,en kısa zamanda bulurum inşallah.

bana 15 de bir geliyo dip bucak iyi oluyo bende arada bi süpürge bi vilada idare ediyoruz ne yapayım bu arada bende taşınıcam allah nasip ederse nasıl toplanacam bilmiyorum şimdiden sitres aldı beni

hepinize iyi bayramlar kızlarrrr kolay gelsin bebişlerinizi de öptüm bayramlıklı fotolarınızı bekliom

bana 15 de bir geliyo dip bucak iyi oluyo bende arada bi süpürge bi vilada idare ediyoruz ne yapayım bu arada bende taşınıcam allah nasip ederse nasıl toplanacam bilmiyorum şimdiden sitres aldı beni
biraz önce geçmişde okudum taşınacağını Allah kolaylık versin canım ya evden eve ye ver istersen onlar topluyor herşeyi sonra da yerleştiriolar rahat edersin.bu arada niye taşınıosun

canım patatesin suyu çiğden 1 çay kaşıgı ver çok degil oda olabilir

biraz önce geçmişde okudum taşınacağını Allah kolaylık versin canım ya evden eve ye ver istersen onlar topluyor herşeyi sonra da yerleştiriolar rahat edersin.bu arada niye taşınıosun

ev aldık canım şu an inşaat 15 kasımda teslim edilecek bi bak evimize begenecekmisin

Son düzenleme:
verirsin canım sende yaa benim boyum 1.55 kısa olduğum için hoş durmuyo 50 ideal

canım mirayda yemiyo dr sakın vazgeçme 2 kaşık yesin yinede ver ama sakın zorlama 2 kaşık yiyorsa 3.kaşığı zorlarsan kusar ve tiksinir dedi.ben aptamilin kahvaltısından veriyorum içine labne koyuyorum bazende muz öyle veriyorum başka kahvaltı yemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…