2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bayram geldi temizlik yapabılen oldumu ben bugun camları sıldım bıtırdım derken yağmur başladı zaten zor fakıt buluyorum ama napalım bereket yarında silip süpürcem fırsatm olursa zaten kımse gelmıyor ama yınede manayla temızlık yapmış olurum

Hafiften kücuk :) ama hep boyle kalacak deil.bi anda boy atıverir.bide bi önerım var.15 gunlukten itibaren kullanılması gereken vıtamın varya.onu duzenli ver 1ay sonra farkını göreceksin.
selam saglık ocagının verdıı d vıt var onu zaten hergun verıyorum dr.a gore dogumda eksıı var normalde 50 dogsaydı su an 67 olurdu dıyo

kızlar emırhanımın dişi cıkmış.tesadufen aklıma geldı bakayım dedim.bardaga çıtçıt vuruyor.cok sevındım darısı başınıza...
:119:İNCİ GİBİ BİR SÜRÜ DİŞİNİZ OLUR İNŞALLAH HAYIRLI OLSUN:119:
dün kadın geldi canım ben onlara kahvaltı bile nasıl hazırladım bilmiyorum kadınlarda şaşırdı ahsene sen nasıl yemek yiyorsun diyo biri
Hafiften kücuk :) ama hep boyle kalacak deil.bi anda boy atıverir.bide bi önerım var.15 gunlukten itibaren kullanılması gereken vıtamın varya.onu duzenli ver 1ay sonra farkını göreceksin.

Canım sen halen devam ediyormusun d3 biz onu 3 aylıken kesti doktorumuz şimdi supravit diye genel bir vitamin le kan damlası kulanıyoruz

Canım bende hep prima kullanıyorum 2 3 kez başıma geldi bence bezden değildir.

kızlar emırhanımın dişi cıkmış.tesadufen aklıma geldı bakayım dedim.bardaga çıtçıt vuruyor.cok sevındım darısı başınıza...

maşallah canım hayırlı olsun darısı bizim bebişlere olsun.

Yaa ne temizliği anca gündelik iş yemek zaten iş yerinde canım çıkıyor çok pasaklı oldum çokkkk.

Demin şu aptamilin muzlu pirinçlisinden yaptım üzerinde 6 kaşıkla yapın yazıyo ben ahsene 1 kaşıkla yaptım onu bile zorla yedi

Allah yardımcın olsun canım zor ya. benimki löp löp yiyor çok şükür..

kizlar bayrama tatlı sarma falan yaptınızmı?bebeklerimizle imkansız ama :)

valla ben hem beceriksizim hemde çalıştığım için hiçbirşeye yetişemiyorumm..

Evet yumurta sarısı ve labne peynir ama dr tussuz beyaz peynir ver dedi .. Bir tarif verdi bize dr - yumurta sarısı - peynir ve mama sından 1 kaşık karıştırıp ver dedi hem lezzetli hemde vitaminliymişşş..

Günaydın kızlar dün gece kendimden nefret ettim ben kötü bir annemiyim acabaa ?? kızım saat 7 gibi uyudu 8 de uyandı huzursuz o arada biraz iş yapayım dedim ama nerdee uykusu var uyumuyor ayağımda sallaaaa sallaaa salla susyor durunca ağlamaya başlıyor zaten bel fıtığım var iş yerinde canım çıkmış ayaklarım kopacakk 10,30 gibi babasına verdim al ne yaparsan yap ilk defa böyle bir şey yaptım baktım babası uyutmuş bronşit ya gece 3 te kalktım buhar verecem ne uyanyon çocuk uyu işte buharı verir vermez çığlığı bastı kendini parçalicak ilacı veremiyorum o sırada kaka yaptımı altını temizleyim dedim hepten çıldırdı alıp yere fırlatasım tokat atasım geldi :2: :2: :2: tabiki hiç birini yapmadım ama bunu düşündüm diye oturdum ağladım sabahın 4 dünde kendimden korktum birtek size söyliyebilirim bunu zaten tedaviyle oldu allah eksikliğini vermesin allahım sen bize sabır ver..

Bu duruma alışkınım kızım 3 ay 7 24 ağladı gaz problemimiz var ama ilk defa öyle birşey hissettim :18: :18: :18: kafayımı yiyorum acaba ...

çalışmak istemiyorumm artık ama mecburr.. ne yapalım kızım evde hastaa ben işteee.

allah yardımcın olsun canım biz bi eve yetmiyoruz hem calışıp hem bebek çok zor arada bende babasına atıyorum ama o yatırmıyo oyun oynuyo bu seferde ben daha sinirleniyorum sonra uyutmak gene bana kalıyo

allah yardımcın olsun canım biz bi eve yetmiyoruz hem calışıp hem bebek çok zor arada bende babasına atıyorum ama o yatırmıyo oyun oynuyo bu seferde ben daha sinirleniyorum sonra uyutmak gene bana kalıyo

Amin canım akıllı bir bebek olsa yine iyi çok ağlıyorr çokk. Canım benimkide istisna zaten 6,5 ayda 2. kez uyuttu mucizee.. Allah bebişlerimizi bize bağışlasın şikayet gibi olmasınn.. olana kadar canım çıktı

kızlar sizde de 6 aylık aşısını yaptırdıktan sonra iştahsızlık ve ishal oldumu?

kızlar sizde de 6 aylık aşısını yaptırdıktan sonra iştahsızlık ve ishal oldumu?

hayır olmadı sadece o gece bıraz ateşi çıktı okadar fitil kullandım onada ama her bebeğin vereceği tepki farklıdırr belkıde diş yüzünden olmuş olabılır geçmiş olsun

kızlar bır haftadır tatıldeyim eşim geçen cuma izne çıktı bayram nedenıyle oğlumu ona devrettim sadece yedırıyorum içiriyorum temizliyorum oynatması geezdırmesı babasından bırlıkte uyanıp bırlıkte uyuyolar sabah 7de uyandılar 11 e kadar oynadılar şimdide uyuyolar kaç saattir ıkı tane bebeğim oldu neyseki biri kendıne bakabılıyor birazcık

ay maşallah allah nazardan saklasın canım eşin bakıyormuş benim eşimde izne ayrılıyor ama Efe ye sadece sevmek için bakacak gibi geliyor gerçi ders çalışacak ama ders çalışmasa da aynısı olurdu diye düşünüyorum.

teşekkür ederim canım okul,ev derken hayat çok hızlı geçer oldu.sen neler yaıyorsun ahsen nasıl geçmişi okuyamadım daha

aşı olduk bide üşütmüş teyzesi iki gündür kusuyor anlıyacagın bi çocuga bakamıyorum sinirlerim harp oldu üf sabahtan beri kusuntu temizliyorum

cnm benım annem yok kayıvalidede sadee karşıdan bakıp eleştırır başka bı yardımı olmaz eşimde ilgisiz olsa delirirdim herhalde allah için azcık ondan barı yardım göreyım
aşı olduk bide üşütmüş teyzesi iki gündür kusuyor anlıyacagın bi çocuga bakamıyorum sinirlerim harp oldu üf sabahtan beri kusuntu temizliyorum

cnm geçmiş olsun bakamıyorum gibi konuşma çocuk bu buyukler bıle hasta oluyor bebeklermı olmıycak allah şifalı hastalık versınn kendını suçlama gelir geçer bunlar dokttora götürdünmu bu arada

canım ya bazen insan öyle oluyor,sonra geçiyor. üzme kendini sonunda kendine hakim olabilmişsin bazen ben de geriliyorum,sonunda biz de insanız.Ben o anı unutmaya çalışıyorum sen de öyle yap yoksa böyle kendini sorgular oluyorsun ve üzülüyorsun.

aynı bensin canım ya ben de pasaklı oldum iyice,iş efe rasında koşturmaktan temizlik kalıyor.haftada 1 kez yapıyorum amannn diyorum bazen ama ansızın biri gelse naparım diye de düşünmeden yapamıyorum yani

çalışmak istemiyorumm artık ama mecburr.. ne yapalım kızım evde hastaa ben işteee.

geçmiş olsun canım yaaa sen eve gitmeden iyileşir umarım neyi var acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…