kızlar nezamandır bi akıl danışayım diyodum size bukonuyla ilgili.inanın bu bana sıkıntı verıyor.oglum cok ama cok istahlı oldu 1haftadır.buyume atagı gecirirler bilirim bazı aylarda bebekler.iştahları artar.evet de bu bı işkenceye döndu benım icın.bi turlu doymuyor oglum :) mesela öglen 1kase tarhana corbası 1kase yogurt 1tam armut rendesi yedi daha aglıyor.2gun önce markette yanıma tam 300ml biberondan akabilecek sekilde pirinç unlu mama yapıp yanıma almıstım.ben alışverış yaparken uyanmıs babamız vermiş bıberonu.bir nefeste içti bitti diye bastı çıglıgı zor durdurdum dedi.dedim naptın enfazla 180 ml icseydı.ya kızlar napim.sizde de varmı boyle bı durum.kilomuz falan gayet normal.ama nebılım ıste kızlar biakıl verın bana
Canım benim.benımde aklıma geldi gecen yazcaktım dedim yazsam kızan olurmu dıye dusundum :) canım goruyosun herseyın fazlası da azı da sorun teşkil edıyo.huyumuzun yarısını burdan sana yolluyorum canım.yarasın inş.ayy maşallah maşallah huyunuzun yarısını benim bebeğime werin.problem falan kalmaz ikimizdede.üstte yazdıımı okumuşsunuzdur heralde.((buarada ben yazmasamda takip ediorum hep.aklıma bayram günü kıskançlık yapan arkadaş geldi.şuan seninle problemimizi paylaştığımız iletilerimiz konu olarak öyle altalta geldiki.gülesim geldi aklıma seda-siwas geldi))geçici bi dönemdir ikimizinki de ümit ediorum.büyüme atagı heral napçağı belli olmaz)
Maşallah canım, oğlun çok tatlı, 8 yıl sonra dünyaya gelince eminim bütün dünyan olmuştur (Bu arada umarım yanlış hatırlamıyorumdur)
Canım benim.benımde aklıma geldi gecen yazcaktım dedim yazsam kızan olurmu dıye dusundum :) canım goruyosun herseyın fazlası da azı da sorun teşkil edıyo.huyumuzun yarısını burdan sana yolluyorum canım.yarasın inş.
Canım benim.benımde aklıma geldi gecen yazcaktım dedim yazsam kızan olurmu dıye dusundum :) canım goruyosun herseyın fazlası da azı da sorun teşkil edıyo.huyumuzun yarısını burdan sana yolluyorum canım.yarasın inş.
kızlar nezamandır bi akıl danışayım diyodum size bukonuyla ilgili.inanın bu bana sıkıntı verıyor.oglum cok ama cok istahlı oldu 1haftadır.buyume atagı gecirirler bilirim bazı aylarda bebekler.iştahları artar.evet de bu bı işkenceye döndu benım icın.bi turlu doymuyor oglum :) mesela öglen 1kase tarhana corbası 1kase yogurt 1tam armut rendesi yedi daha aglıyor.2gun önce markette yanıma tam 300ml biberondan akabilecek sekilde pirinç unlu mama yapıp yanıma almıstım.ben alışverış yaparken uyanmıs babamız vermiş bıberonu.bir nefeste içti bitti diye bastı çıglıgı zor durdurdum dedi.dedim naptın enfazla 180 ml icseydı.ya kızlar napim.sizde de varmı boyle bı durum.kilomuz falan gayet normal.ama nebılım ıste kızlar biakıl verın bana
Allah acılarını gostermesin yavrularımızın.ahmet efe ye de hayırlı uzun ömurler versın rabbımewt cnm tam 8 yıl sonra 2 aylıkken düşük yapmıştım ılk bebeğimi sonra oğlumdan 3 yıl önce ıkız oğullarıma hamıle kaldım onlarıda 6 aylıkken errken doğumla kaybettım allah oğluma ömür versın daha oğlum olmadan hiç bir yere gıtmedım heryere götürdüm yanımda bır kere bırakmıştım lohusa mevludu için elbıse almaya gıttığımda oda 2 saat ayrı kalmıştık hayatımın en hızlı alışverişiydi allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın .amin.
Bıraz da ahsene yolluyoruz canım.unuturmuyum onu.yurutec alcam diyordun aldın mı canım sen.cok memnun kaldım ben yemek yaparken falan cok ışe yarıyor.sen nediyosun dilekcan burda çocugu hiç yemek yemeyenler var nisbetmi yapıyorsun sen bizeay yazarken bile yerlere yattım allah daha çok iştah versin canım kilosu normalse üzülme derim valla yemeyen çocuk çok zor fotograflarda çok kilolu durmuyo demek çok hareketli eritiyor birazda bize verebilirsi arkadaşa verdin gördüm iştahından
Bıraz da ahsene yolluyoruz canım.unuturmuyum onu.yurutec alcam diyordun aldın mı canım sen.cok memnun kaldım ben yemek yaparken falan cok ışe yarıyor.
Bebısıne ceviz yedirmeyi deneyen varmı kızlar.ceviz icin erkenmi
Bebısıne ceviz yedirmeyi deneyen varmı kızlar.ceviz icin erkenmi
Kızlar Belim çok ağırıyor, öğleden sonra oğlumu anakucağından kaldırırken belim tutuldu, minoset içtim yaramadı. Voltaren jel kullansam olur mu bilgisi olan var mı, emziriyorum
Gecmıs olsun bel agrisi çok zordur uzuldum.voltaren cok iyi gelır.ama sutten bebege gecermi prospektuse baksaydın yada netten bi arastırsaydınKızlar Belim çok ağırıyor, öğleden sonra oğlumu anakucağından kaldırırken belim tutuldu, minoset içtim yaramadı. Voltaren jel kullansam olur mu bilgisi olan var mı, emziriyorum
ooo herkes burda nasılsınız kızlareşimle büyük kızım ders çalışıyor benlede ahsen pc de takılıyoruz resmen elinden gelse içine girecek kötü alıştı şimdiden
Kızlar Belim çok ağırıyor, öğleden sonra oğlumu anakucağından kaldırırken belim tutuldu, minoset içtim yaramadı. Voltaren jel kullansam olur mu bilgisi olan var mı, emziriyorum
Kizlar oglum koltuktan halisiz zemine Parkenin üzerine düstü iki Saat evvel hemen kontrol ettim bisey göremedim agladi emzirdim sakinlesti.sonrasinda gayet güzel neseli bi sekilde oynadi o ara bi kere kustu azicik. Bi sey olmamistir demiiii cookkk korktumbiraz evvel uyudu kontrol ediyorum arada gidip...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?