Ben geceleri bazen veriyorum.arı marka muzlu olanından canım.bılıyosun yaşına kadar inek sütu kullanmayın deniliyor.bu mama zaten suyla yapılıyor.2 bucuk yemek kasıgı mama 3çay bardagı su.arkadaşlar pirinç unu veriyormusunuz ve ne marka süt katıyormusunuz :44:
Canım benımkide ayna hastası.bakımlı olacaklar buyuyunce galiba.koç burcu ışte nolcak.çok tatlı masallah.Ayna görmeyelim hemen ağzımız açılıyor. Karşıdakini yemek istiyoruz. :)))Eki Görüntüle 542332 Eki Görüntüle 542334 Markette Prima 4 kalmayınca idarelik alalım dedik e bir de resim çektik. :)Eki Görüntüle 542333 Bu arada bu elbisenin üstündeki boncuklu kolyeyi pat pat kopardık. İnsan diker onları dimi ? Çengelli iğneyle tutturmak da neyin nesi ?
Ben geceleri bazen veriyorum.arı marka muzlu olanından canım.bılıyosun yaşına kadar inek sütu kullanmayın deniliyor.bu mama zaten suyla yapılıyor.2 bucuk yemek kasıgı mama 3çay bardagı su.
Ayna görmeyelim hemen ağzımız açılıyor. Karşıdakini yemek istiyoruz. :)))
Eki Görüntüle 542332
Eki Görüntüle 542334
Markette Prima 4 kalmayınca idarelik alalım dedik e bir de resim çektik. :)
Eki Görüntüle 542333
Bu arada bu elbisenin üstündeki boncuklu kolyeyi pat pat kopardık. İnsan diker onları dimi ? Çengelli iğneyle tutturmak da neyin nesi ?
Buaralar ahsen hadinden fazla uyanıyo resmen yatagımı ısıtamaz oldum hangi marka veriyorsun bende vereyim oda huzurlu olur uykuyu alamayınca iyice huzursuzlanıyor
kaç gündür yoksun dilekcim nerelerdesin merak ettim
Bizde deneyelim insallah kızımda begenir.Canım ben milupanın gece çayını veriyorum.tadı guzelmiş.ben sevmem tadına bile bakamadım.ama kızımla oglum cok begendi.test edildı onaylandı yani :)
Günaydın arkadaşlar..Bebişler ve sizler iyisinizdir inşAllah..Bizde çok şükür iyiz..
Fundela canım kızın çok tatlı maşallah..Rabbim nazardan korusun..
Dilekcan canım şu çayı birde ben deneyim bakayım, belki kalkması azalır..
Kızlar bu arada ben kemik suyunu bu danonenin, büyümix'in küçük kutularında dondurdum..sırf kutu olsun diye bir akşamda 5 tane danone yedimama hoş oldu, üst kapak kağıdınıda tam çıkartmamıştım, geri kapattım ve buzdolabı poşetine koydum donduktan sonra..ne yapayım akşam akşam kalıp bulamadım benimde aklıma bu geldi :)))
bayanlar bebişime 2gundur gece çayı veriyorum 50 ml.daha rahat uykuya dalıyor sızlerden de kullanan varmı?
slm kızlar topic canlanmış sayfalar ilerlemiş sevindimHangisinden veriyorsun canım ? Amcası Humana'nınkini getirmişti ama Ada hanım beğenmedi. Koca kutu duruyor hala iki ayı geçti alalı, çöpe gidecek.
Ben ilk ek gıdalara basladıgımız zaman ilk sütlu pirincliyi almıştım.sadece onu cok severek yememisti.bende bidaha almadım.arı mamayı sevdi.dene bakalım.annelerimiz bızi sütle buyutmuş dogru soyluyosun.bılmıyorumki simdılık süt vermedim.birazdaha buyusunler bakalım.allahtan suyla yapılan mama secenegi cokbende ülkerin pirinç ununu aldım üzerini okudum süt tozu diyo onun yerine süt koysam daha iyi gibi geldi annemde diye biz sizi mamayla büyütük yarı su yarı süt 6 aydan sonrada tamamen süt ne bileyim 1 ögün akşamları bende 1 çay bardagı yapıyorum çok kalkmasın tok tutsun diye ama nerde bu seferde arı mama alayım markette görmüştüm ülkerinkini pek sevmedi milupanın muzlu pirinçlisini aldım onu hiç yemedi onun kokusuda bi acayip paket oldugu gibi kaldı
canım ya bazen insan öyle oluyor,sonra geçiyor. üzme kendini sonunda kendine hakim olabilmişsin bazen ben de geriliyorum,sonunda biz de insanız.Ben o anı unutmaya çalışıyorum sen de öyle yap yoksa böyle kendini sorgular oluyorsun ve üzülüyorsun.
aynı bensin canım ya ben de pasaklı oldum iyice,iş efe rasında koşturmaktan temizlik kalıyor.haftada 1 kez yapıyorum amannn diyorum bazen ama ansızın biri gelse naparım diye de düşünmeden yapamıyorum yani
geçmiş olsun canım yaaa sen eve gitmeden iyileşir umarım neyi var acaba?
işler almış başını gidiyor ev temizlenecek yaa okumam gereken 8 sınıfın yazılısı var nasıl yapcam bunları yaaa...bana benim aynımdan bir kişi daha lazım olmuyor bööleee
Eki Görüntüle 542446 Eki Görüntüle 542447 Eki Görüntüle 542448 Eki Görüntüle 542450
bunlarda bizim fotoğraflarımızzz
arkadaşlar pirinç unu veriyormusunuz ve ne marka süt katıyormusunuz :44:
İste kaza kursunu prensesim..
merhabalar...bayadır yazamadım buraya benimde 10 nisan doğumlu bi oğlum oldu fazla sayafaları okuyamadım bebeklerinize kocaman bi maşallah başlarda bizde gazdan poktan çok 4-5 aylıkken 3 enfeksiyonu aynı anda geçirdi şimdi çok şükür iyi oğluş sizlerde gaz sorunu oldu mu? ek gıda olayı nasıl gidiyo ?
merhabalar...bayadır yazamadım buraya benimde 10 nisan doğumlu bi oğlum oldu fazla sayafaları okuyamadım bebeklerinize kocaman bi maşallah başlarda bizde gazdan poktan çok 4-5 aylıkken 3 enfeksiyonu aynı anda geçirdi şimdi çok şükür iyi oğluş sizlerde gaz sorunu oldu mu? ek gıda olayı nasıl gidiyo ?
Ayna görmeyelim hemen ağzımız açılıyor. Karşıdakini yemek istiyoruz. :)))
Eki Görüntüle 542332
Eki Görüntüle 542334
Eki Görüntüle 542333
Bu arada bu elbisenin üstündeki boncuklu kolyeyi pat pat kopardık. İnsan diker onları dimi ? Çengelli iğneyle tutturmak da neyin nesi ?
41 kere maşallahhhh...Ya nasıl foto yüklüyorsunuz ben bilmiyorumm..
Canım ben hiç yapmadımm...
İyikide olmuş allah bağışlasın..
Maşallah çok şeker bir kız, pembeler de çok yakışmış, Allah nazarlardan korusunAyna görmeyelim hemen ağzımız açılıyor. Karşıdakini yemek istiyoruz. :)))
Eki Görüntüle 542332
Eki Görüntüle 542334
Eki Görüntüle 542333
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?