2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar benım oğlum su içmiyor çişinde sıkıntı yok ama normalde içmiyor su kvdem sürekli su ver deyıp duruyo verıyorum anında kusuyoo içtiği suyu demekki ihtıyacı yok suya sabahları ıhlamur içiyo aptamile hala dvm edıyoruz su ıhtıyacı bu yuzden yok herhalde sızce kusması normalmi suyu

kızlar benım oğlum su içmiyor çişinde sıkıntı yok ama normalde içmiyor su kvdem sürekli su ver deyıp duruyo verıyorum anında kusuyoo içtiği suyu demekki ihtıyacı yok suya sabahları ıhlamur içiyo aptamile hala dvm edıyoruz su ıhtıyacı bu yuzden yok herhalde sızce kusması normalmi suyu

benım kvdemınde beli tutuluyor ağrı kesici yapınca hemen geçiyor bişiler yapsan kendı kendıne geçmesi zorr inşallah kısa surede iyileşirsin
Sağol canım, ben de minoset içiyorum, jel sürüyorum bir de sıcak su torbası koydum emzirdiğim için başka birşey yapamıyorum, ama kolay kolay geçmiyor inşallah en kısa zamanda geçer, gurbette tek başına olmak zaten ayrı bir dert, o yüzden kendimize iyi bakmamız lazım

canım geçmiş olsun bende bel fıtığı var belime sıcak iyi geliyor havlu ısıtıp koyabilirsin bide sıcak duş ağrımı bayağa bir hafifletiyor dr bana hamileyken ble çok zorda kalırsan ağrı kesici krem kullanabilirsin demişti inşallah çabuk atlatırsın çok iyi bilirim ne olduğunu benimki kalıcı maalesef

Sağol canım, bende de fıtık başlangıcı vardı ama hiç bu kadar ağrım olmamıştı, artık ondan mı yoksa ani bir kramp ya da sinir şıkışması mı anlamadım çok keskin bir ağrı oldu. Birşey kaldırıken tutulma daha da artıyor. Sıcak su torbası koyuyorum, berbat bir ağrı ne oturabiliyorsun, ne yatabiliyorsun, sana da geçmiş olsun canım, kendimizi yormamız gerek , özellikle de birden eğilmemiz gerek ani hareketlerden sakınmalıyız

Gecmis olsun canım hastayken yalnız olmak daha zor. Allah yardımcín olsun.

İcmiyorsa ihtiyacı yoktur büyük ihtimalle. Kızımdan biliyorum yazın cok terledigi xamanlar cok güzel
iciyordu.simdi pek istemiyor.yeterince sivi aliyor demekki. Fazla geldigi icinde kusuyor olabilir.

ahsende içmiyor canım zorla 5 6 çay kaşıgı veriyorum yazın sorun oldu terliyordu idrarı azlmıştı ama şimdi biraz daha iyi zorlada olsa veriyorum ek gıdaya geceli biberon tutmadıgı için kaşıklada çok zor oluyor su vermek

sağolun kızlar bende ıhtıyacı olmadığından içmiyor dıye düşünüyorum ama hatta yazında yazmıştım yarım bıberonu bıkerede bıtırıyor dıye ama kvdeme anlatamıyorum bir gun bıle bakmadı oğluma tutturmuş su verde su ver yanında kusuyo gene ver dıyoo neyse desın dursun oğlum iyi olsunda

Evet canım çok dikkat etmek gerekiyo fazla ayakta kalamıyorum kızım ağırlaştıkça taşımakta zorlamıyorum artık eşim evde olduğunda yardımcı oluyo sağolsun yoksa ailelerden uzaktayız burda kimsemiz yok

dün gece bebegim düsmüstü dra götürmemistik acili arayip bilgi aldik anormal bi durum yoksa endiselenmeyin demisti. 2 saate yakin uyutmamistim sonra uykusu gelip uyudu gecede kontrol ettim ayni saatinde uyanip emdi felan cok sükür iyi simdi :))

birde ilk düsmesi olunca cookkk korktum:) aksam misafirim vardi bebegimde uyku saati gelince uyumuttum,misafirim iki cocugu uyuyan cocugu kaldir yan odadaki koltuga koy o arada oglum uyanip dönünce düstü, bi okadar takip ettim odaya felan girmesinler diye, hangi ara gidip aldilar cocugu sookkk gecirdim yavrucum nasil korkmustu oyyy icini cekerek nasil agladi... misafirlerde mahcup oldular tabii.. neyse atrik bunla gecmis olsun..

canım yanlışmı anladım bı dahamı düştü yavrun..kusura bakma ama nasıl cocuk yetıstırmısler oyle.uyuyan bebekle oynuyolar suna bak yaa...annelerıne cok kızdım sımdı..kucucuk yavru onların yuzunden ne hale gelmış..kıyamam yaa

yok canim bir kere düstü.. oynuyorlardi cocuklar anneleride bende dikkat ediyorduk yaramazlar rahat durmamis.. dünden beri kadin kac kere aradi nasil diye :) illaki düse kalka büyüycekler ama insan ister istemez tedirgin oluyor canim..

Geçmiş olsun canım, nasıl senden habersiz veya izinsiz uyuyan çocuğu yerinden kaldırıyorlar, çok sinir olurum böyle durumlara. Neyse canım sen yine sakin davranmışsın senin yerinde olsam çok sinirlenirdim sanırım.

sağol canım evet 6 aylık oldu,evet iyice didikle öle çorbaya kat dedi az az,2 hafta sonrada köfte gibi küçük küçük dedi ama ben nasıl yiyecek merak ediyorm açıkcası,yaklaşık 7 aylıkken falanda makarna pilav dedi.bu arada serenaycım çk geçmiş olsun canım,bende bikaç gün önce belimden muzdaribim hala bile bazen ara ara girer korkarım çünkü bende 10 sene önce falan incitip korse falan takmıştm,bi sürü iğneler falan vurdurmuştm aman dikkat et nolur,çocukla çk zor ama kucağına fazla almadan oyalamaya çalış ben öle yapmaya çalışıyorm çünkü.

Silikon kaşığımız da var plastik de var ama biz normal kaşıklarla yemek yediğimiz için onlara saldırıyor hep, diğerlerine pek ilgi göstermiyor. Onlarla yemek yedirmeye çalıştığımda her tarafını batırıyor, normal kaşıklarla bir nebze olsun daha rahat yedirebiliyorum.
Grip değil ama burnu tıkalı işte. İlk gün akıntı vardı, şimdi kuru olarak dolu burnu dokundurtmuyor. Fizyolojik serum ve pompa ile almaya da cesaret edemiyorum çok huysuzlanıyor, ağlıyor, krize giriyor resmen. Ne yapsam bilemedim. Biz bir kere aldık sprey ama 15 günde falan atın diyordu üzerinde, attım ben de. Hangi markayı kullanıyorsunuz canım ?

Son düzenleme:

Ben kıyameti koparırdım kesin. Köşe bucak kaçacak yer ararlardı anasını dadısını da dinlemezdim. Ne demek ya kızımı alacak uyurken başka yere koyacak oyun olsun diye. İyi sabırlıymışsın yani canım.

valla iyi sabretmişsin bayramda kayınvalidemde misafirin çocugu 2 kere ahsene tırmalamak istedi a dedim bidaha yaparsan çok kızarım anneside gülüyo seviyo diye kayınvalidem dedi küsmüş dedim küsün çocugu tırmalıyo bende susacammı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…