allah bağışlasn canım sende genç annelerdensn ne güzellbenim ismimde semaaa
bende de var 2 düşük...ozamanlar stres ve sıkıntılara baglıyorum..ılk bebegım düştü 2 ay sonra ogluma hamıle kaldım..sonra gene bebgım dustu sonra kazayla kızım oldu asla bıdaha doğurmam derken emırhana hamıle kaldım..sureklı kaza oldu yanı..
bende de var 2 düşük...ozamanlar stres ve sıkıntılara baglıyorum..ılk bebegım düştü 2 ay sonra ogluma hamıle kaldım..sonra gene bebgım dustu sonra kazayla kızım oldu asla bıdaha doğurmam derken emırhana hamıle kaldım..sureklı kaza oldu yanı..
evet erken yaşta evlenmenin en güzel yanı bu olsa gerek ,bende üzülüyorm acaba evlendiğin görebilirmym torunlarımı falan,inşallah allah nasip eder.memnun oldum semacım en iyisi seninki gec evlenmek erken evlenmenin tek iyi yanı kızım bir beş sene sonra büyük kızım bana arkadaş olur inşallah
Ben 20 kilo aldım, hamileliğim 42 haftaya uzayınca son 2-3 hafta fazla kilo aldım, bir de nst ye girmeden önce yediğim çikolatalar kilolarda çok etkili oldu, ne zaman nst ye girecek olsam benim oğlan hareketsiz yatıyor sonra doktor şekerli gıdaları yemeye yolluyordu ben de panik bir halde doktora gitmeden önce çikolataları tatlıları yiyip durdum. 10 kiloyu doğumdan hemen sonra verdim sonra 5 kilo daha gitti 5 kilo kaldı çok rahatsız etmiyor beni ama dediğin gibi canım o göbeğin sıkılaşması lazım. Normal doğum yapanların hemen göbeği gidiyor derler ama öyle sporsuz felan da gitmiyormuş. Şu son günlerde 1-2 kilo vermiş olabilirim yeme zevkim pek yok doymak için yiyiorum öyle bayıla bayıla yediğim birşey yok, annem gidince böyle oldum. Neyse belim biraz iyileşsin mekik çekmeye başlayım. Başka çocuk düşünüyor musun canım, ben galiba artık düşünmüyorum zormuş gurbette çocuk büyütmekaynı ya bende çk güveniyodm kendime 12 kilo aldm ya ,hemen eskisi gibi olrum sanmıştm ama yanılmışım ya ,göbek duruyo valla.bakıyom resimlere sanki hamileyken daha zayıf gözüküyom yaabide sormazlarmı aaa kız yinemi hamilesinn,bu göbek nee?o kadar sinir oluyorumki valla ben doğum yapan hiç bi tanıdığıma aman bu nehal bu göbek ne demwedm.millet sanki laf sokmak için beni kolluyo etarafımda sinir oluyorm. kızlar bu arada yaşımıda sölim 32 yaş ve de ilk bebeğim benim,ama daha önce bi tane düşüğüm var.
Herkese selamlar..Forum canlanmış ne güzel,zevkle okuyorum yazılanları..Serenay ve Ahsenim geçmiş olsun..Bebiş resimleri de çok güzeldi bu arada..Çok şekerler maşallah..
Bizim de bugün 6 ay kontrolümüz vardı..1,5 ayda 200 gr almış yavrum..Zaten son zamanlarda hep 400-300 gr civarında alıyordu..4 kilo 70 gr doğan bebek kilo alamadı sonradan.Gözüme zayıf da görünmüyor ama sağlıklı olsun da..Bu arada iyice hareketlendi ve ilk dişimiz göründü
doğru diyosun canım önemli olan sağlıklı olamaları,benimki nin totosu ağarki hala zor hareket ediyo,diş falanda yok daha.Herkese selamlar..Forum canlanmış ne güzel,zevkle okuyorum yazılanları..Serenay ve Ahsenim geçmiş olsun..Bebiş resimleri de çok güzeldi bu arada..Çok şekerler maşallah..
Bizim de bugün 6 ay kontrolümüz vardı..1,5 ayda 200 gr almış yavrum..Zaten son zamanlarda hep 400-300 gr civarında alıyordu..4 kilo 70 gr doğan bebek kilo alamadı sonradan.Gözüme zayıf da görünmüyor ama sağlıklı olsun da..Bu arada iyice hareketlendi ve ilk dişimiz göründü
evet erken yaşta evlenmenin en güzel yanı bu olsa gerek ,bende üzülüyorm acaba evlendiğin görebilirmym torunlarımı falan,inşallah allah nasip eder.
Sağol canım, dinlenince biraz daha iyiyim. Dişiniz hayırlı olsun, diş çıkarma zamanı kilo alımı düşüyormuş diyorlar belki ondandır. Önemli olan sağlıklı olmasıHerkese selamlar..Forum canlanmış ne güzel,zevkle okuyorum yazılanları..Serenay ve Ahsenim geçmiş olsun..Bebiş resimleri de çok güzeldi bu arada..Çok şekerler maşallah..
kıslar malum havalar soguyor bebıslere yorgan ortecekmıyız uyku tulumu kullanıyorum ama ne bılım yorgan lazımmı uyku setının yorganı cook zayıf benım.yaptırsammı dıye dusundum elyaf bebek yorganı sordum 35 lıraya yapıyolarmış.
sende çok hızlıymızsın kaç senelik evlisin
bende öleym canım valla bazen yemeyi unutuyrm desem dorudr ama ona rağmen kilo almaya devam ediyorm anlamadm,annemin bi lafı hava alsam yarıyo diye sanırım bende öl oldm galibaBen 20 kilo aldım, hamileliğim 42 haftaya uzayınca son 2-3 hafta fazla kilo aldım, bir de nst ye girmeden önce yediğim çikolatalar kilolarda çok etkili oldu, ne zaman nst ye girecek olsam benim oğlan hareketsiz yatıyor sonra doktor şekerli gıdaları yemeye yolluyordu ben de panik bir halde doktora gitmeden önce çikolataları tatlıları yiyip durdum. 10 kiloyu doğumdan hemen sonra verdim sonra 5 kilo daha gitti 5 kilo kaldı çok rahatsız etmiyor beni ama dediğin gibi canım o göbeğin sıkılaşması lazım. Normal doğum yapanların hemen göbeği gidiyor derler ama öyle sporsuz felan da gitmiyormuş. Şu son günlerde 1-2 kilo vermiş olabilirim yeme zevkim pek yok doymak için yiyiorum öyle bayıla bayıla yediğim birşey yok, annem gidince böyle oldum. Neyse belim biraz iyileşsin mekik çekmeye başlayım. Başka çocuk düşünüyor musun canım, ben galiba artık düşünmüyorum zormuş gurbette çocuk büyütmek
Biz de merkezi sistem doğal gazla ısınıyoruz, inşallah geçen sene borçlarını ödemeyenler öderlerse yanınca çok sıcak oluyor, kısa kollu geziyorduk evde. ben şimdilik battaniye örtüyorum ama hep üzerinden atıyor ayaklarıyla tekmeliyor, bir de ayağında çorap bırakmıyor sürekli soyunuyor çoraplarınıbiz dogalgaz cektirmedik dogalgaz elazıga yeni geliyor apartmanda herkes cektirdi bu sene kömürdde yanmıyo bizde taşınıcaz diye çektirmedik ufo yanıyo yatak odasında bide buhar makinası çok sıcak oluyo o yuzden tek battaniye örtüyorum elyaf saglıklı degil pamuk yada inçe yün yaptır daha saglıklı babanesi pamuk yorgan yaptı ahsene eve taşınınca soguk olursa onu örtecez şevvalinde bebeklik yorganı yün çokta ısınmazsa onu örtmeyi planlıyoruz
biz dogalgaz cektirmedik dogalgaz elazıga yeni geliyor apartmanda herkes cektirdi bu sene kömürdde yanmıyo bizde taşınıcaz diye çektirmedik ufo yanıyo yatak odasında bide buhar makinası çok sıcak oluyo o yuzden tek battaniye örtüyorum elyaf saglıklı degil pamuk yada inçe yün yaptır daha saglıklı babanesi pamuk yorgan yaptı ahsene eve taşınınca soguk olursa onu örtecez şevvalinde bebeklik yorganı yün çokta ısınmazsa onu örtmeyi planlıyoruz
benim oğlan çk yanıktır mesela sürekli üstünü açar o ayaklar hiç inmez battaniye üstten gidene kadar,bende bi kaç gün önce yorgan örtmeye başladm ama ağar olduğu için açamadı üstünü,daha iyi oldu.kıslar malum havalar soguyor bebıslere yorgan ortecekmıyız uyku tulumu kullanıyorum ama ne bılım yorgan lazımmı uyku setının yorganı cook zayıf benım.yaptırsammı dıye dusundum elyaf bebek yorganı sordum 35 lıraya yapıyolarmış.
kızlar gunaydın.mutlu sabahlar.sizden bi fikir almam gerekli.yarın dayımın kızının dugunu var.ben muhakkak gıtmeliyim.emirhanla nasıl olcak.gotursem kulaklarında falan bi problem olurmu.yada orda sakince etrafı izlemezde rahatsız olup aglarmıki.mekanı hic bılmıyorum.balo ve dugun salonu diye yazıyo davetıyede.cok guvendigım bı arkadasım var ama bıraktıgım yerle gıtcegım yerın arası uzak.bisi olsa anca 45dak.sonra gelebılırım.neyapcagımı sastım kızlar.gitmememe gibi bi lüksüm de yok.of...
ben ahsene kilotlu çorap giydiriyorum çekip çekip uzatıyorBiz de merkezi sistem doğal gazla ısınıyoruz, inşallah geçen sene borçlarını ödemeyenler öderlerse yanınca çok sıcak oluyor, kısa kollu geziyorduk evde. ben şimdilik battaniye örtüyorum ama hep üzerinden atıyor ayaklarıyla tekmeliyor, bir de ayağında çorap bırakmıyor sürekli soyunuyor çoraplarını
tam da bunu soracaktım elyaf saglıklı değil terletır dıye duymustum dıyecektım pekı sılıkon yorgan da mı aynı olurkı.cunku yun yorganda benım evımde cok sıcak tutar.cunku dogalgaz yanıyor sureklı..
Biz 6 kardeşiz canım, annemden 1 kardeşim var, diğer annemden 4 kardeşim var ama şimdiye kadar 1 tanesi geldi o da bebeği gördü ve gitti. Aslında hepsi öz kardeş sayılı sonuçta babalarımız aynı ve hep birarada büyüdük ben de hepsini severim onlar da beni severler ama herkesin kendi hayatı ve sorumlulukları var gelemiyorlar belki memleketimde olsa sürekli gelirler ama uzakta olunca gelemediler. Bu arada ben de 33 yaşındayım o yüzden düşünmüyorum artık, bir de hamileliğim çok sorunluydu, üstüne bel ağrısı filan çok zorlanırımbende öleym canım valla bazen yemeyi unutuyrm desem dorudr ama ona rağmen kilo almaya devam ediyorm anlamadm,annemin bi lafı hava alsam yarıyo diye sanırım bende öl oldm galibadoğru canım gurbette tek başına allah yardımcın olsn ,valla ben çevremde o kadar insan varken kafayı yedim sen neler yaşadın kiöbilir gurbet ellerde.valla açıkcası yaşım biraz geç olduğu için 2 sene sonra düşünürm allahım verirse tabii,çünkü kardeşsz çk zor ya ,biz 4 kardeşiz allah razı olsn ne zaman başım sıkışsa hemen koşar gelirler,o yüzden istrm bir kardeşi olsn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?