2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Patlıcan olabilir mi canım ? Besleyici bir özelliği yok ve içerisinde nikotein olduğu için...

Kızlar ben 15 günden fazla oldu dışarı çıkmıyorum ama havalar yağmurlu, salı günü aşımız var doktora giderken mont mu giydirmeliyim şapka filan , siz nasıl giydiriyorsunuz dışarı çıkarken

anlıyorm canım,hayırlısı olsun hakloısn uzakta olmk çk zordr eminim.bu arada benmkinin uykusu geldi mamasını verm uyutim gelrm öptm.

ben hırka giydiriyorum çift katlı lcw aldım şimdilik bide bone gibi birşey aldım pepeli pembe onu takıyorum kulakları havalmasın diye

bugun basıma esarp orteyım dedım emırhan ne tepkı verecek ayy nasıl agladı bana bakınca hıc oyle ıçli ağladıgını gormemıstım yaa.hemen cıkardım baktıkı normale dondum sarıldı bana .ne sandıysa sıpaa.sonra ona taktım bakın nasıl oldu

neredesiniz arkadaşlar melampusafe, dilekcan06, bişidicem,pancem,serenayyy,fundela,demos84,nicola78,azraselam,isimleri yanlış yazmış olabilirim daha aklıma gelmeyen arkadaşlar bugün neden yoksunuz canım sıkıldı

Canım ben kayınvalidemde kamp kurmuştum durumdayım 3 gündür, hastalıktan ve eşimin mesailerinden dolayı. Bugün eve dönüyoruz o yüzden fırsat bulamıyorum nete girmeye.

kızlar ahsenin gögsü göbegi böyle kurumuş gibi pulpul oluyo 1 haftadır dün banyo yaptıktan sonra bebe yagıda bolbol sürdüm sabah kalktı gene aynı bişey alarjimi yaptı susuzmu kaldı diyecem ama susuz kalsa tüm vucudu olmazmı tek karnında var kızartı felanda yok

allah allah neden olurkı aklıma bısey gelmedı canım valla.nemlendırmeye devam et alerjıye benzıyormu yoksa tenı kurudu ondanmı anlasılmıyormu

kıslar 2. dişimiz yoldaa bi kaç gune kalmaz gelırama cook zorlanıyor bellı bebgım yaa.mızık mızık anlıyorum baya acı cekıyor..acaba diş için jel falanmı alsam alıp kullanan varmıı

Ben aldım, tadına bayıldı yiyor hep. Ama işe yarıyor mu anlayamadım açıkçası.

ben kapalıyım dışarı çıkarken kapandıgımı ahsen farketmiş nasıl başımı örtünce ahsen bana saldırıyo gidiyorum diye dün kahvaltıya misafirim vardı ablamda geldi başı örtülü diye ablam başını açna kadar bana gelmedi gel diyorum hemen ablama sarılıyo sıpa başını açınca gitmedi çok fenalar çok
resım eklenmıyor yaa
nedenki sizinkindemi sorun var bende gecen gün ugraştı boyut büyük diyordu
Canım ben kayınvalidemde kamp kurmuştum durumdayım 3 gündür, hastalıktan ve eşimin mesailerinden dolayı. Bugün eve dönüyoruz o yüzden fırsat bulamıyorum nete girmeye.

gecmiş olsun canım evdeyim sabahtan beri eşimde yok bugün iyice bunaldım hepiniz hoş geldiniz

valla çk soğuksa montunu giydr canım kapşonlu değilse montu muhakkak bere gibi bişi al derim ben,üşütmeyelim malum bebeleriiiii.

ankarada cok soğumadı hava daha ama şapkasız asla cıkarmıyorum kulaklarına hava dolarsa allah muhafaza agrı yapar boğazı şişerdıye muhakkkak gıydırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…