maşallah elif e büyümüş de küçülmüş gibi bakıyor tatlı kuzuBu da benim Elif bebem :))
Maşallah canım ya ne güzel bebe öyle saçlara bak nasıl uzamış çok tatlı, kocaman görünüyorBu da benim Elif bebem :))
Hoşgeldin canım..Gözüm seni arıyordu son zamanlarda,yoktun bayadır..Elif bebek nasıl?İyidir genel sağlığı inşallah..
Tüm bebekler de çok şeker maşallah
Bu da benim Elif bebem :))
Maşallah canım ya ne güzel bebe öyle saçlara bak nasıl uzamış çok tatlı, kocaman görünüyor
Canım her bebeğin kendine özgü gelişimi var, genelde bebeklerimiz arasında 2-3 hafta gibi bir süre var. Kimi kel kimi saçlı, kimi oturamıyorken kimi ayağa kalkıyor. Benim oğlum hala desteksiz oturamıyor ama önemli olan genel sağlığı ve gelişimi. Allah korusun bebişlerimizi. Elifin uykuları nasıl düzenli mihakikaten sanki aramızda aylar varmış gibi biz daha nerdee :) gerçi ön tarafı hastanede kazımışlardı
Maşallah canım, benim oğlum ek gıdayı zor alıyor, o yüzden henüz normal yemeklerden vermedimiyi akşamlar kızlar, Maşallah oğullarımız kızlarımız hepsi çok ama çok tatlı, bir fırsatını bulunca bende ekleyecem inşAllah..Rabbim hepsini nazar, kaza, bela, müsibet ve hastalıklardan korusun..
Kızlar bebeklerinize normal yediğiniz yemeklerden vermeye başladınızmı? ben bu akşam makarna verdim az bişi, ondan öncede pilav ile etli patates yemeğinden yedirmiştim..alışsın diye yerken onada veriyorum..
iyi akşamlar kızlar, Maşallah oğullarımız kızlarımız hepsi çok ama çok tatlı, bir fırsatını bulunca bende ekleyecem inşAllah..Rabbim hepsini nazar, kaza, bela, müsibet ve hastalıklardan korusun..
Kızlar bebeklerinize normal yediğiniz yemeklerden vermeye başladınızmı? ben bu akşam makarna verdim az bişi, ondan öncede pilav ile etli patates yemeğinden yedirmiştim..alışsın diye yerken onada veriyorum..
iyi akşamlar kızlar, Maşallah oğullarımız kızlarımız hepsi çok ama çok tatlı, bir fırsatını bulunca bende ekleyecem inşAllah..Rabbim hepsini nazar, kaza, bela, müsibet ve hastalıklardan korusun..
Canım her bebeğin kendine özgü gelişimi var, genelde bebeklerimiz arasında 2-3 hafta gibi bir süre var. Kimi kel kimi saçlı, kimi oturamıyorken kimi ayağa kalkıyor. Benim oğlum hala desteksiz oturamıyor ama önemli olan genel sağlığı ve gelişimi. Allah korusun bebişlerimizi. Elifin uykuları nasıl düzenli mi
Bizim gündüz pek uykumuz yok bazen öğlenden akşama kadar uyumadığı oluyor, uyutmaya çalışıyorum ağlıyor uyanık kalsa da yorgunluktan huzursuz oluyor sabahları da 6-7 gibi uyanır. Elif geceleri neden öyle geç yatıyor, bebeklerin gelişim için büyüme hormonun salgılandığı gece 10 dan sabah 3 e kadar salgılanıyor, o saatlerde uyutmaya çalışsan, ya da ben uyku saatini yanlış mı anladımbenim etrafımdaki herkes pek hevesli biz yerken elifte bize baktığı için canı çeker diye verelim diyolar ama ben 1 yaşına kadar şeker ve tuzlu tattırmak istemiyorum ona özel yapıcam yemeklerinide
tabi doğru söylüyorsun canım bizimkide oturuyo ama kısa bi süre sonra dayanamıyor daha fazla dediğin gibi değişiyor.uykular değişiyor ama gündüz hemen hemen oturdu gibi birşey ama gecelerimiz değişiyor geçen gece 3,30 ta önden önceki gece 4,30 şimdi uyuyor bakalım ne zaman uyanacak gece 12-1 de mama vermezsem gece uyanıp duruyor,mama verirkende uyanabiliyor yani şu geceleri ayarlayamadım gitti. Siz nasıl oturtabildinizmi
hayırr çıkarmadıı dahada bişi görünmuyorr cnmyaa 2 gun uyutasalar benı şöle sankı bıraz enerji dolcam gıbı
Bizim gündüz pek uykumuz yok bazen öğlenden akşama kadar uyumadığı oluyor, uyutmaya çalışıyorum ağlıyor uyanık kalsa da yorgunluktan huzursuz oluyor sabahları da 6-7 gibi uyanır. Elif geceleri neden öyle geç yatıyor, bebeklerin gelişim için büyüme hormonun salgılandığı gece 10 dan sabah 3 e kadar salgılanıyor, o saatlerde uyutmaya çalışsan, ya da ben uyku saatini yanlış mı anladım
geceden geceye değişiyor bazen 12 lerde uyanıyor bazende bugünkü gibi 11,30 da uyandı daha yeni uyutabildim saat 2 kaç defa yatırdım tekrar uyandı korkuyorum bakmaya yine uyandımı acaba diye :)bi çare bulmak lazımda işte bu 9,30 daki ilaç saatimiz biraz bozuyor
slm kızlar bu ara pek giremiyorum eşim bu hafta izinde o yüzden pek vaktim olmuyo..
bebişler çok tatlı maşallah hepsine
bizim uyku düzenimiz yine değişti ya çocuk gece 12 den önce uyumuyo iyice pestilim çıktı hiç dinlenmeye vaktim olmuyo
bidaha ateşlenmedik çok şükür
bu arada miray sebze püresini sevdi itiraz etmeden yiyiyor çok şükür inşallah böyle devam eder:26:
kızlar bişey sorucam miraya aptamilin kahvaltısından veriyorum anne sütü veya devam sütü ile hazırlanıyo normal inek sütü kullanılır mı ki:44:
son olarak minnoş kızımı fotosunu yükliim hepinize iyi geceler güzel anneler ve melekleri
Eki Görüntüle 559338 Eki Görüntüle 559339 Eki Görüntüle 559340
kizlar dis bugdayi yapan oldu mu?
Ise baslamadan guzel bir kutlama yapmak istiyorum fikirlerinizi ve kendi kutlamaalrinizi paylasirsaniz coook sevinirim
Calisan anne olmak ne zormus huff
http://www.kadinlarkulubu.com/cocug...-dogum-gunu-organizasyonlar.html#post27432826
slm kızlar bu ara pek giremiyorum eşim bu hafta izinde o yüzden pek vaktim olmuyo..
bizim uyku düzenimiz yine değişti ya çocuk gece 12 den önce uyumuyo iyice pestilim çıktı hiç dinlenmeye vaktim olmuyo
bu arada miray sebze püresini sevdi itiraz etmeden yiyiyor çok şükür inşallah böyle devam eder:26:
kızlar bişey sorucam miraya aptamilin kahvaltısından veriyorum anne sütü veya devam sütü ile hazırlanıyo normal inek sütü kullanılır mı ki:44:
son olarak minnoş kızımı fotosunu yükliim hepinize iyi geceler güzel anneler ve melekleri
msj tekrarı ....
evet canım yaa gercekten o aksamda dunku mısafır agırlamamda cok zor oldu..arkadasım toparlanmaya calısıyor cokda pişman ama saglıgından da oldu yani..toparlanması zor..oaksam mideme bır agrı saplandı ölecektım yaa.dısarıdan ben bıle dayanamadım kadın napsın yasadıkları zor..tabı bu arada emırhanla meme emme savasımızda devam edıyor..3 gundur ek gıdayı azalttım genede uyku harıcı emzıremıyorum..memeyı gorunce cıglık atıyor..bugun napım doyurdum.doyasıya kahvaltı yaptı 2 saat uyudu oglen yemegını yedı suan hala uyuyor..cocuk kıtlıktan cıktı sanki yaa..benı pes ettırdı galıba..az once resmını cekmıstım uyurken paylasayım
Eki Görüntüle 559112 Eki Görüntüle 559113 Eki Görüntüle 559114
slm kızlar benım oğlum aşırı yaramaz olduu hiç yerınde durmuyo oturtsam kaydırıyo kendını yuvarlanıyoo sürekli onla ılgılendcem daha yatağımzı toplayamadım şimdi aşağı bıraktım temzilik yapıcam hesapladım 10 dk nete ayırdım 40 dakıka temızlık artık nasıl olcak bılmıyroum ama resmen bıtkinim havalar soğudu dışarıyada çıkamıyor kış nasıl geçççek bılmıyorum grıbı düzeldi sadece burnu akıyor öksürmesı yok denecek kadar az çok şükür neden bukadar huysuz oldu anlamadım babanesı dedesı 1 saat dolmadan getiriyoo durmuyo dıye dun gece uyanmış saat 4te hiç duymamamışım mama yapışım hiç hatırlmaıyorum babasıyla ıkısı 4ten 6 yakadar oynamışş aynı odadayız ama hiç duymamışım bile şimdi dedesi geldii gel durmuyoo altımı kırlendı dıye benım 50 dakıka gittiii
maşşallah annesi tombişe
oy maşallah annesi çok tatlı olmuş elifimiz gözler renklimi annesi
canım birtek kay diye bir marka var zaten sanki elazıgda şevvale veriyorum ama ahsene denemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?