2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Hoşgeldin canım..Gözüm seni arıyordu son zamanlarda,yoktun bayadır..Elif bebek nasıl?İyidir genel sağlığı inşallah..

Tüm bebekler de çok şeker maşallah

Bu da benim Elif bebem :))

Hoşbuldum canım iyiyiz çok şükür ilaç kullanmaya devam ediyoruz,bazen gerçekten bıkıyorum bu ilaçtan herşeyi ilaca göre ayarlamak zorunda kalıyorum ve saatini kesinlikle kaçırmamam gerekiyor birde günde 2 defa güzel güzel uyurken çocuğu uyandırıyorum yada çok uykusu varken uyutmuyorum az bi zaman kaldı diye. napalım sağlıklı olsunda meleğim onlar küçük ayrıntılar

elif inde maşallahı var çok tatlı küçük hanım :) aman hiçbirine nazar değmesin :)

iyi akşamlar kızlar, Maşallah oğullarımız kızlarımız hepsi çok ama çok tatlı, bir fırsatını bulunca bende ekleyecem inşAllah..Rabbim hepsini nazar, kaza, bela, müsibet ve hastalıklardan korusun..

Kızlar bebeklerinize normal yediğiniz yemeklerden vermeye başladınızmı? ben bu akşam makarna verdim az bişi, ondan öncede pilav ile etli patates yemeğinden yedirmiştim..alışsın diye yerken onada veriyorum..

hakikaten sanki aramızda aylar varmış gibi biz daha nerdee :) gerçi ön tarafı hastanede kazımışlardı
Canım her bebeğin kendine özgü gelişimi var, genelde bebeklerimiz arasında 2-3 hafta gibi bir süre var. Kimi kel kimi saçlı, kimi oturamıyorken kimi ayağa kalkıyor. Benim oğlum hala desteksiz oturamıyor ama önemli olan genel sağlığı ve gelişimi. Allah korusun bebişlerimizi. Elifin uykuları nasıl düzenli mi

Maşallah canım, benim oğlum ek gıdayı zor alıyor, o yüzden henüz normal yemeklerden vermedim

Ben veriyorum canım. Sofrada ne yersek o da tadıyor. Ona zararı olabilecek patlıcan, kızartma, sarımsaklı şeyleri falan vermiyorum.

benim etrafımdaki herkes pek hevesli biz yerken elifte bize baktığı için canı çeker diye verelim diyolar ama ben 1 yaşına kadar şeker ve tuzlu tattırmak istemiyorum ona özel yapıcam yemeklerinide

tabi doğru söylüyorsun canım bizimkide oturuyo ama kısa bi süre sonra dayanamıyor daha fazla dediğin gibi değişiyor.uykular değişiyor ama gündüz hemen hemen oturdu gibi birşey ama gecelerimiz değişiyor geçen gece 3,30 ta önden önceki gece 4,30 şimdi uyuyor bakalım ne zaman uyanacak gece 12-1 de mama vermezsem gece uyanıp duruyor,mama verirkende uyanabiliyor yani şu geceleri ayarlayamadım gitti. Siz nasıl oturtabildinizmi

Bizim gündüz pek uykumuz yok bazen öğlenden akşama kadar uyumadığı oluyor, uyutmaya çalışıyorum ağlıyor uyanık kalsa da yorgunluktan huzursuz oluyor sabahları da 6-7 gibi uyanır. Elif geceleri neden öyle geç yatıyor, bebeklerin gelişim için büyüme hormonun salgılandığı gece 10 dan sabah 3 e kadar salgılanıyor, o saatlerde uyutmaya çalışsan, ya da ben uyku saatini yanlış mı anladım

slm kızlar bu ara pek giremiyorum eşim bu hafta izinde o yüzden pek vaktim olmuyo..
bebişler çok tatlı maşallah hepsine
bizim uyku düzenimiz yine değişti ya çocuk gece 12 den önce uyumuyo iyice pestilim çıktı hiç dinlenmeye vaktim olmuyo
bidaha ateşlenmedik çok şükür
bu arada miray sebze püresini sevdi itiraz etmeden yiyiyor çok şükür inşallah böyle devam eder:26:
kızlar bişey sorucam miraya aptamilin kahvaltısından veriyorum anne sütü veya devam sütü ile hazırlanıyo normal inek sütü kullanılır mı ki:44:
son olarak minnoş kızımı fotosunu yükliim hepinize iyi geceler güzel anneler ve melekleri

hayırr çıkarmadıı dahada bişi görünmuyorr cnmyaa 2 gun uyutasalar benı şöle sankı bıraz enerji dolcam gıbı

Bende ayni seyi istiyorum. Esime ne guzel senin izin gunun var diyorum benim hic tatilim yok. Gecen gun bugun sen bakacaksin Emir'e dedim vrdim kucagina 2 saat bakti kollari agrimis durmuyormus..

geceden geceye değişiyor bazen 12 lerde uyanıyor bazende bugünkü gibi 11,30 da uyandı daha yeni uyutabildim saat 2 kaç defa yatırdım tekrar uyandı korkuyorum bakmaya yine uyandımı acaba diye :)bi çare bulmak lazımda işte bu 9,30 daki ilaç saatimiz biraz bozuyor

iyi geceler yazın dikkatimi çekti benim kızımda 11 aylık başta uyku sorunu bizdede vardı en önemlisi gündüz iyi besle gece çok acıkmaz mama veriyorsan 3 saatte bi besle ki gece istemesin artık gündüz yemek yendiğini gece yenmediğini anlaması gerekiyor en azından 5 6 saat yemeden uyumalı ek gıda veriyorsan kahvaltı meyve çorba yoğurt muhallebi diye bi sıralama yap 2.5 3 saatte bi besle midesi alışsınki gece uyusun ve en önemlisi akşam 7ye kadar istediği kadar uyusun tamam ama bi saat belirle ondan sonra uyku saatine kadar uyutma benim kızım sürekli yatardı bi süre sonra kalkar otururdu çok ağlardım ama düzene soktuk gündüzde ben 3 uyku uyuturdum 45 dk veya 1 saat sürerdi uyusada kaldırırdım gece iyi uyusun diye şimdi alıştı gündüz oyun gece uyku saati diye bi arkadaş milupa kahvaltı veriyorum demiş bence benim kızım yemiyor tatlı ama cicibebeyle devam sütünü hazırlayıp içine labne yumurta sarısı ceviz pekmez koyup vermek bebişe en vitaminlisi besleme konusunda çok araştırdım herkezin bi doğrusu var

Minnos kizina masallah.
Yanlis anlamassan kahvalti ile ilgili oneride bulunmak isterim.kazir kahvalti meyve-sebze pureleri corbalar meyve sulari seklindeki kutu /sise gidalari evde hazirlama imkanimiz yokken(disardayken yada seyehatteyken yada dar zamanimizdayken) versek daha dogru olur die dusunuyorum.evdeyken mumkun oldugunca dogal besleyelim.mesela kahvaltisina buskivi yada tam bugday ekmegi yumurta sarisi pekmez yada recel ceviz peynir ile yapsa daha saglikli ve bagisikligi kuvvetli olur yavrularimiz.hazir kahvalti icinse 1 yasina kadar inek sutu uydun olmadigindan devam sutu formul mama yada anne sutu ile karistirailirsin

Canım az tuzlu ve az salçalı olursa veriyorum ama genelde duru ya ayrı pişiriyorum..

Evet gerçekten zor canım...

Canım ben de aldım ama mamayla yapıyorum ve sanki onu yiyince duru ishal oluyor sizde oldumu ??? Allahım esirgesin maşallahh..

Bu da benim Elif bebem :))

Allahım korusun hepsini birbirinden güzel bebişlerimizin..

msj tekrarı ....

Yakışıklıya bak yakışıklıya maşallahhhhh..

Allah bağışlasın cümlemizinkini

Valla canım aynı durumdayım duru çok geç uyumuyor ama saat 1 den sonra çok sık uyanıyor uykusunda değişik sesler çıkartıyor 4 5 6 sıralarında uyanıyor ve ben iş yerinde sarhoş sarhoş dolanıyorum...

maşşallah annesi tombişe

oy maşallah annesi çok tatlı olmuş elifimiz gözler renklimi annesi

canım birtek kay diye bir marka var zaten sanki elazıgda şevvale veriyorum ama ahsene denemedim

Anası gibi tombiş umarım genç kız olduğunda zayıflar allah sağlık versin..

o görünenler mirayın dişlerimi maşallah ya inci gibi birsürü dişiniz olur inşallah
ben gece pirinçunu veriyorum gece az kalksın doysun diye ama genede 40 kere kalkıyo onu sütle yapıyorum suyla yapmak içime sinmiyo

Kızlar masallah kuzulara hepsi birbirinden guzel allah nazarlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…