Hayırlı olsun dişiniz canım,bizim 2 alt dişimiz çıkmıştı şimdi üstleri bekliyoruz, üstleri kaşıyıp duruyorçok teşekür ederim canım
serenayyy gecen gün midesi bunıyorsa bizim diş çıkarken çınarında midesi bulanıyor du diş olabilir dediginden beri bir heyecanla beklkiyorduk ve sonunda bugün ucu çıkmış
günaydınnnnnn güzel anneler bugün bizim evlilik yıldönümümüz
07 /12/2003 tam 9 sene gecti iyiki aşkımla evlenmişim
ve bugün ahsen bize bir süpriz yaptı küçücük bir hediyekaşıga o minicik dişi degdi çıt sesini duyduk
ne güzel şeymiş evlat sahibi olmak önce allahın bize sonrada eşimin bana benimde eşime bu 9 senede verdigimiz engüzel hediye 2 tane evladımız
tüm sıkıntılarımı telaşlarımı size yazıyorum bu mutlu günümüde sizlerle paylaşmak istedim
Nice mutlu yıllar dilerim canım, Ahseni de tebrik ederim hayırlı olsun dişi inşallah iştahı yerine gelir mide bulantısı da geçer
Hayırlı olsun dişiniz canım,bizim 2 alt dişimiz çıkmıştı şimdi üstleri bekliyoruz, üstleri kaşıyıp duruyor
kızlar merhaba, herkes iyidir inşallah..Bizde çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz :)
Ahsen canım eşinle bir ömür boyu mutluluklar diliyorum, ahsen hanımın dişide hayırlı olsun, darısıda bize olsun, seninle adaşlar bizimki ama bizde daha tık yok :)
kızlar hasta olan bebeklere Rabbim acil şifalar versin...
kaç gündür yazacağım ama önce denemek istedim, sonra size yazayım dedim.. hepimizin bebeklerinde uyku sorunu var, bunu ben az buçuk 1-2 gündür çözdüm :) Nasıl derseniz bir ayetle,
Ayet: Vecealna Nevmeküm Sübata..11 defa okuyoruz, uykuyu size dinlenme vakti yaptık, kefh 11. ayetti sanırım, yanlışta yazmış olabilirim sure adını..
Bunu okuyalı ela uykuya daha rahat dalıyor ve uyanmıyor, önceden çıt çıksa gözünü açıyordu, gece uyanmalarıda bir nebze azaldı..Sizde bir deneyin, inşallah sizede faydası dokunur, sonrada yazın ama faydası olup olmadığını..Tabii Rabbimin bütün ayetleri hikmetlidir orası ayrı..
Bir ömür çocuklarınızla mutlu mesut yaşayın inşallah.Nice Senelere :)
Kıyamam çıkardı demek çok sevindim :) Hangi dişi çıktı genelde alttaki çıkar diyorlarda
ve bugün ahsen bize bir süpriz yaptı küçücük bir hediyekaşıga o minicik dişi degdi çıt sesini duyduk
ne güzel şeymiş evlat sahibi olmak önce allahın bize sonrada eşimin bana benimde eşime bu 9 senede verdigimiz engüzel hediye 2 tane evladımız
tüm sıkıntılarımı telaşlarımı size yazıyorum bu mutlu günümüde sizlerle paylaşmak istedim
canım tebrik ederim,ne güzel iyi ki aşkımla evlenmişim diyorsun.Mutluluğunuz daim olsun,dişiniz de hayırlı olsun.durmadan dişini görmek istiyor insan.Buarada bizde üstten ilk dişimizi çıkarttık.
canım tebrik ederim,ne güzel iyi ki aşkımla evlenmişim diyorsun.Mutluluğunuz daim olsun,dişiniz de hayırlı olsun.durmadan dişini görmek istiyor insan.Buarada bizde üstten ilk dişimizi çıkarttık.
bir ömür mutluluklar canımmm:
ahsenimede kocaman alkışabla kız oldu
canım bende huysuzlndıgında okuyorum bu ayetı kerımeyı.allahın anıldıgı yerde elbette huzur oluyor.daha kolay dalıyor uykuya..kızlar merhaba, herkes iyidir inşallah..Bizde çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz :)
Ahsen canım eşinle bir ömür boyu mutluluklar diliyorum, ahsen hanımın dişide hayırlı olsun, darısıda bize olsun, seninle adaşlar bizimki ama bizde daha tık yok :)
kaç gündür yazacağım ama önce denemek istedim, sonra size yazayım dedim.. hepimizin bebeklerinde uyku sorunu var, bunu ben az buçuk 1-2 gündür çözdüm :) Nasıl derseniz bir ayetle,
Ayet: Vecealna Nevmeküm Sübata..11 defa okuyoruz, uykuyu size dinlenme vakti yaptık, kefh 11. ayetti sanırım, yanlışta yazmış olabilirim sure adını..
Bunu okuyalı ela uykuya daha rahat dalıyor ve uyanmıyor, önceden çıt çıksa gözünü açıyordu, gece uyanmalarıda bir nebze azaldı..Sizde bir deneyin, inşallah sizede faydası dokunur, sonrada yazın ama faydası olup olmadığını..Tabii Rabbimin bütün ayetleri hikmetlidir orası ayrı..
canım bende huysuzlndıgında okuyorum bu ayetı kerımeyı.allahın anıldıgı yerde elbette huzur oluyor.daha kolay dalıyor uykuya..
tubacım canım allah hıcc ayırmasın yıldönumunuz kutlu olsun..rabbım yuvanızda mutluluğu saglıgı ve bırlıktelıgınızı daim etsın canım..allah bozmasın masllah...kıskananlar varsa onlarda çatlasın
bu arada hele şükür cıkmıs dişi kuzumun..haftaya dıgerıde cıkar ard arda oluyor bılıyosun..bu aralar kasıkla yemekten bıraz rahatsızlık duyar.bıberonla beslemeye agırlık vermenı tavsıye ederım..bızde de hafıf huysuzluk bas gösterdı bugun galıba bızımde üst dişler gelıyorum dıyor...
kızlar merhaba, herkes iyidir inşallah..Bizde çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz :)
Kızlar bugün beni sağlık ocağından aradılar, kızamık hastalığı salgına varmış da 6. ayda 5li karmanın içinde yapılmasına rağmen bu ay 1 yaşında yapılması gereken aşıyı tekrar yapılmamız gerekiyormuş dediler. Hiç sizi sağlık ocağından aradılar mı bu konu hakkında. Yarın doktorumuzu da arayıp soracam herhalde onun bilgisi vardır.
Kızlar bugün beni sağlık ocağından aradılar, kızamık hastalığı salgına varmış da 6. ayda 5li karmanın içinde yapılmasına rağmen bu ay 1 yaşında yapılması gereken aşıyı tekrar yapılmamız gerekiyormuş dediler. Hiç sizi sağlık ocağından aradılar mı bu konu hakkında. Yarın doktorumuzu da arayıp soracam herhalde onun bilgisi vardır.
ben de anlamadım dün misafir vardı tam da konuşamadım ama getirin aşı vurulsun kızamık yaygın dediler, siz ne yaptınız canım aşılarınızı temin edebildiniz miaaa öyle birşeymi varmış biz daha yeni olduk ama bişey demediler
ben de anlamadım dün misafir vardı tam da konuşamadım ama getirin aşı vurulsun kızamık yaygın dediler, siz ne yaptınız canım aşılarınızı temin edebildiniz mi
bizi arayan olmadı ama en son aşıda 9 aylık olunca muhakkak gelin aşınız var demişlerdi bi sefer daha böyle demişlerdi bizde aşı diye gittik sonra konturol amaçlı çagırdık dedile bakalım ocak ayında gidecez aşımı konnturolmu sizi 9 ayda çagırmışlarmıydıKızlar bugün beni sağlık ocağından aradılar, kızamık hastalığı salgına varmış da 6. ayda 5li karmanın içinde yapılmasına rağmen bu ay 1 yaşında yapılması gereken aşıyı tekrar yapılmamız gerekiyormuş dediler. Hiç sizi sağlık ocağından aradılar mı bu konu hakkında. Yarın doktorumuzu da arayıp soracam herhalde onun bilgisi vardır.
beraberce nice mutlu senelere erersiniz inşallah canım bu arada ahsene çok sevindim yei dişi hayırlı olsun darısı benim oğlana hiçççççççççç tık yok ya niye çıkmıyo acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?