kızlar dün doktoru aradım tuz konusu için hafif ten başlayabilirsin dedi. Bir önceki gün kaynanam yaprak sarması gönderdi eline verdim 2 tane yedi , dünde annem lahana sarmış içinden yedirdim çok yemesede tükürmedi 2 3 lokma yedi buda güzel birşey ben artık yemek konusunda çok kasmamaya karar verdim..
Ahsennnn canım kızlarımız bugün 8. Aylarını doldurdu :)))) arka arkaya yazmışız denk geldi bende yazayım dedim
:119: :119: :119: :119:
günaydın canım afiyet olsun duru hanıma bende evde pişen yemeklerden tatırmayacalışıyorum ama hemen mideesini bulandırıyor ama çorbaların genelini veriyorum yutamıyorsa çorbayı bilandırdan gecirip veriyorum ama ben normaldede eşim salca çok sevmedigi için salça çok az kulanıyorum yağda çok sevmeyiz öyle abartmadan yediriyorum yediği zaten bir kaç kaşık
selam kızlar herkes iyidir inşAllah..bizde çok şükür daha iyiz, ilaçlarımızı kullanıyoruz ama hala öksürük ve akıntı devam ediyor, tabii gece uyanmalarda...Rabbim beterinden korusun..
PANCEM canım çok geçmiş olsun, birgün bende korkuyorum yürüteçde kaza geçirmekten..Çünkü bizimkide tek onda duruyor azda olsa ve öyle hızlı hareket ediyorki, resmen hopluyor yürüteçle..çarpıyor falan koşucam diye..Aman dikkat ediyoruz ama olacağı varsa oluyor..Rabbim korusun meleklerimizi..
Bende geçen bir hata yaptım aman siz yapmayın, elaya meyve yedirdim ve boş kase ile kaşığı onun önünde bıraktım çöpe birşey atmaya gittim..1 dk bile sürmedi yani..Bir geldimki ne görsem, ela kaseyi kaşıkla kırmış ve o kırık parçayı eline alıp ağzına götürmüş..eli kesilmişti ve kan akıyordu, Allahtan ağzında bişi yoktu baktığımda..yani 1 dk olmadan bu olay nasıl oldu anlamadım..o yüzden çok dikkat edelim kızlar, cam vs şeylere..Ne yapacakları belli olmuyor bunların..
DEMOS CANIM BENDE kasmıcam artık yemek konusunda, dün arkadaşımı aradım, dedi ben herşeyden veriyordum dedi..o tuzda kullanıyormuş azda olsa..Artık ben normal yemeklerden yedirmeyi düşünüyorum yerse..mesela dün nohut yemeğinden ezdim yoğurtla karıştırdım ama benim güzel kızım yemedi :))) öyle böyle alıştırcam yani..
Eki Görüntüle 582067 sonunda bizde ahsene yürüteç aldık ama mirayı duyunca keşke almasaydık dedim
kızlar günaydın nasılsınız
size bi sorum olacak dün ikizlerimi sağlık ocağına götürdüm kızımın bılgıldağı kapanmak üzereymiş oğlumunki de çok açıkmış size sağılk ocağından bi şey söyledirler mi bi de kızımın sağ gözümde kayma var sanki dedi ama ben fark edemiyorum çok üzgünüm korktum
selam kızlar herkes iyidir inşAllah..bizde çok şükür daha iyiz, ilaçlarımızı kullanıyoruz ama hala öksürük ve akıntı devam ediyor, tabii gece uyanmalarda...Rabbim beterinden korusun..
PANCEM canım çok geçmiş olsun, birgün bende korkuyorum yürüteçde kaza geçirmekten..Çünkü bizimkide tek onda duruyor azda olsa ve öyle hızlı hareket ediyorki, resmen hopluyor yürüteçle..çarpıyor falan koşucam diye..Aman dikkat ediyoruz ama olacağı varsa oluyor..Rabbim korusun meleklerimizi..
Bende geçen bir hata yaptım aman siz yapmayın, elaya meyve yedirdim ve boş kase ile kaşığı onun önünde bıraktım çöpe birşey atmaya gittim..1 dk bile sürmedi yani..Bir geldimki ne görsem, ela kaseyi kaşıkla kırmış ve o kırık parçayı eline alıp ağzına götürmüş..eli kesilmişti ve kan akıyordu, Allahtan ağzında bişi yoktu baktığımda..yani 1 dk olmadan bu olay nasıl oldu anlamadım..o yüzden çok dikkat edelim kızlar, cam vs şeylere..Ne yapacakları belli olmuyor bunların..
DEMOS CANIM BENDE kasmıcam artık yemek konusunda, dün arkadaşımı aradım, dedi ben herşeyden veriyordum dedi..o tuzda kullanıyormuş azda olsa..Artık ben normal yemeklerden yedirmeyi düşünüyorum yerse..mesela dün nohut yemeğinden ezdim yoğurtla karıştırdım ama benim güzel kızım yemedi :))) öyle böyle alıştırcam yani..
Geçmiş olsun canım bence hemen bir doktora göster gözünü.. Sağlık ocağında her gitmemizde kontrol ediyordu ebe yada kendi doktoru ama bir problem olmamıştı bilemiyorum canım. Belki her bebkte kapanma süreci faklıdır..
canım bize saglık ocagında birşey demedilerama kendi doktoru acıklık çok vitaminini artırdı göz kaymasıda başka doktora sor bence peki herangi bir öneride bulundumu doktor bide kaç aylıksınızkızlar günaydın nasılsınız
size bi sorum olacak dün ikizlerimi sağlık ocağına götürdüm kızımın bılgıldağı kapanmak üzereymiş oğlumunki de çok açıkmış size sağılk ocağından bi şey söyledirler mi bi de kızımın sağ gözümde kayma var sanki dedi ama ben fark edemiyorum çok üzgünüm korktum
Ayy ne güzel ya canım bizim buralarda maşallah yağ salçaa bocaaaaa hiç sağlıklı birşey değil ama ne yapalım öyle alışmışız anneme söyledim bende duru yicekse ek tuz yok sadece salça yeter diye bakalım uygulama nasıl olacak..
Ayy canımm ya okurken bile kalbim durdu sanki geçmiş olsun allah korumuş valla çok dikkat etmemiz lazım çookk.. Duru nun şiştahı iyi aslında çok şükür dişlerinden olsa gerek 2 haftadır hiçbirşey yemiyor canım sıkıldı ona..
Hayırlı olsun canım.. Biz 2. yi aldık AAAAA durunun yürüteçiyle aynıı bizimki lila vakvakaaa vak vak diye ses çıkartıyordimi ya köpek seside var ama o herzaman çıkmıyor anlamadım tek tek denedik ama ara da çıkıyor .. Canım kaça aldın ya merak etimm..
canım bize saglık ocagında birşey demedilerama kendi doktoru acıklık çok vitaminini artırdı göz kaymasıda başka doktora sor bence peki herangi bir öneride bulundumu doktor bide kaç aylıksınız
teşekürederiz inşallah düşmeden kulanırız:18:40 yt almış eşim canım kısa süre binecek diye uygun ifiyatlı olmasını istedik zaten hiç sevmedi benim kucagım daha cazip geliyor küçük hanıma
canım özel hastahaneye kontrole gidiyorduk iki aydır gitmiyoruz ama önceki kontrollerimizde bılgıldakla alakalı bi şey demedi.erken doğum olduğu için mutlaka 6 aykıkken göz muayenesi yaptırın demişti biz yaptıramadık ama doktorumuz hiç fark etmedi kayma var diye ama dün hemşire var gibi dedi acaba göz yapısıyla mı alakalı dedi sonra 8 buçuk aylığız şimdi bugün balık yağı veriyordum kızınkini kestim c.tesi doktora gidicem ama doktor beğenmiyrdm başka bi doktora mı götürsem diye de kararsızım bu arada kafa çevresi ne kadar bizimle aydaş olanlar gelişim nasıl acaba
vallacanım kafa çevresi normal dedi ama yumuşaklık fazla amma kaç oldugunu hatırlamıyorum malesef
göz muayenesini bizede yeni dogdugunda yaptırın demişlerdi bizde yaptırmadık
doktoruda aklına yatmıyorsa degiştir balık yagını doktorunuzmu önerdi
benim ilk kızımında 8 ayında kapanmıştı kafa gelişimi normal demişti doktoru yani erken kapanmasını önemsemedi valla çocuk büyütmek çok zor sizde birde iki tane allah yardımcınız olsun
çok geçmiş olsun canım ya haklısın bazen gözümüzden kaçan şeyler o kadar tehlike yaratıyoki anlık yani,.selam kızlar herkes iyidir inşAllah..bizde çok şükür daha iyiz, ilaçlarımızı kullanıyoruz ama hala öksürük ve akıntı devam ediyor, tabii gece uyanmalarda...Rabbim beterinden korusun..
gecmıs olsun cnm allah gostermeısn bı daha yuzunu tırnak cızse ıcımız yanıor ıste...gecmıse baktım da 1986lı sayfalarda senle yazısmısızpancem tam 1 yıl gectı allahıma bınlerce kez sukur olsun aldık kucagımıza...
Canım geçmiş olsun allah korumuş düşe kalka büyücekler. Dün duru da düşmüş burnu hafif kanamış ve annem yanındaymış bebişlerimiz allaha emanet..
Ben tedaviyle hamile kaldığım için tecrübeliyim. Canım olabilir ama değer çok düşük gebelik varsa 2 3 günde 3'e katlanır değer yükseliyorsa gebelik var demektir.. ben tam günümde yaptım testi günüm geçmemişti 2,600 çıktı sen hesapla umarım arkadaşın en kısa zamanda bebişine kavuşu allahım isteyen herkese nasip etsin..
Eki Görüntüle 582067 sonunda bizde ahsene yürüteç aldık ama mirayı duyunca keşke almasaydık dedim
çok sağolun kızlar miray iyi çok şükür sadece elmacık kemiği biraz mor doktor müdahale etmeyelim yeniler kendini hemen o dedi atlattık çok şükür.pancem canım gecmıs olsun.çok uzuldum neysekı atlatmıssınız allah beterınden saklasın..bısey soracam yürütecınızde mı var acaba problem..gecende ıcıne düşen bebek senınkı degılmıydı.belkı yanlıs hatırlıyorumdur ama..bızım yurutec te hıc oyle bı sorun yok emırhan 2 3 aydır bınıyor ucuruyor resmen bırde eşiğe halıya falan takılıyor hıc boyle bısey yasamadım.acaba senın yurutecın demır ayaklı mı?dar mı yapısı.
çok kötü bir gün geçirdik allah bir daha yaşatmasın
sabah kahvaltı etmek için mutfaktayım mirayıda yanıma aldım yürütece koydum çocuk yere kapaklandı yürüteçle beraber hemde kafasını taşa vurdu yanağı o dakika morardı zaten
nasıl ağladı yavrum hiçbir yere takılmadı dümdüz giderken düştü resmen çocuk
hemen eşimi aradım geldi acile götürdük beyin cerrahı görsün dediler o hastanede yokmuş hadi başka hastaneye hemen röntgen çektiler bişey çıkmadı allahtan ama bu geceye dikkat edin dediler
allah korudu yavrumu inşallah sorunsuz atlatırız bu geceyi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?