memnun kalmazsn seve seve yollarım.kızlar annem amieliyat oldu safra kesesini aldırdı bugün onun yanına gidiyorm kalmaya,bi kaç gün yokum analayacanız.bu arada burda kar var buz gibi hava,evden izlemesi güzel ama allah dışarda kalanların yardımcısı olsun çk zor.Sağol canım çok düşüncelisin, bebeklerin genelinin tarhanayı sevdiğini duydum e bebekte gördüm bebekler için tarhana diye onu bir deneyim olmazsa senden rica ederim
memnun kalmazsn seve seve yollarım.kızlar annem amieliyat oldu safra kesesini aldırdı bugün onun yanına gidiyorm kalmaya,bi kaç gün yokum analayacanız.bu arada burda kar var buz gibi hava,evden izlemesi güzel ama allah dışarda kalanların yardımcısı olsun çk zor.
memnun kalmazsn seve seve yollarım.kızlar annem amieliyat oldu safra kesesini aldırdı bugün onun yanına gidiyorm kalmaya,bi kaç gün yokum analayacanız.bu arada burda kar var buz gibi hava,evden izlemesi güzel ama allah dışarda kalanların yardımcısı olsun çk zor.
çok sağolun kızlar miray iyi çok şükür sadece elmacık kemiği biraz mor doktor müdahale etmeyelim yeniler kendini hemen o dedi atlattık çok şükür.
artık bende miraya kendimize yaptığım çorbalardan veriyorum diğerlerini hiç yemiyor zaten
dilekcan mirayın yürüteci ahseninkinin aynısı miray çok hareketli doktoruda öyle demişti ayına göre çok hareketli diye yere eğilmeye çalışıyo yürütecin ayakları havaya kalkıyo bu sefer düşüyosabah oturduğu yerin arkasını ağzına sokmaya çalışıyodu tek ayak kayıyobu sefer diğer tarafa öyle oluncada içine düşüyo aynı yürütece yeğenimde bindi hiç böyle olmadı sorun mirayda sanırım:44:
ne yapsam bilemedim babası ayakları havaya kalkmasın yürütecin diye ağırlık bağliim bari diyo
Geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim, her taraf kar, ya kar güzel de 1 haftadan fazla sürünce sıkılıyorum zaten evden çıkamıyorum kar olunca hapsolmuş gibi hissediyorummemnun kalmazsn seve seve yollarım.kızlar annem amieliyat oldu safra kesesini aldırdı bugün onun yanına gidiyorm kalmaya,bi kaç gün yokum analayacanız.bu arada burda kar var buz gibi hava,evden izlemesi güzel ama allah dışarda kalanların yardımcısı olsun çk zor.
Arkadaşlar, oğlum 3-4 gündür hiç uyumak istemiyor yatağına koyduğumda hemen ağlamaya başlıyor, yatağına koymasam alt değiştirmek için yatar pozisyona bile getirdiğimde ağlamaya başlıyor gece gündüz hiç uyumak istemiyor tamam normalde de bazen istemezdi ama nasıl ağlıyor yataktan çıkartmam için . Normalde bu aylarda gündüzleri 2 defa uyuması gerekirken 1 defa için bile zorla uyutuyorum zaten geceleri sürekli kalkıyor, kimileri açlıktan diyor olabilir mi
Eki Görüntüle 582067 sonunda bizde ahsene yürüteç aldık ama mirayı duyunca keşke almasaydık dedim
Tubaaaa ne tatlı olmuş Ahsen,maşallah diyelim.
kızlar ben bi işe kalkıştım ama bakalım altından kalkabilecemmi cumartesi şevvalin dogum gününü kutluyacaz normalde 19 aralıktı ama evde yok diye cumartesi yapıcam kuzenleriyle bir arada olsun diye bide annem dediki ahseninde dişi çıkmış biz diş hedigi deriz bide hedik yapalım ikisi biraradaolsun dedi şimdi sizeden yardım istiyorum gelen yabancı degil ahsenin 3 halası 2 teyzesi yengesi anneanesi ve babaannesi yabancı yok çocuklarla 15 kişi oluruz bana menü yardımlarınızı bekliyorum
eyidas sen elifin kınasında neler yapmıştın banada fikir olur
ya bebek yokken çok kolaydı hazırlık yapmak ama şimdi çok korkuyorum ahsende durmuyor :18:bakalım ne yapacam
Sağol canım, önceden hiç yemiyor sayılırdı şimdi biraz yemeye başladı az mı veriyorum bilmiyorum doktor gelişimi iyi dedi ayına göre, mama versem mi dedim gerek yok diyor ama geceleri 3 aya yakın çok kalkıyor hani dişten olsa bu kadar sürer mi. Sevdiği hiçbirşey yoktu çok az yoğurt yemesine rağmen bu ay biraz kilo almış şimdi yavaş yavaş herşeyden tattırmaya çalışıyorum öyle tatsız tuzsuzları hiç sevmiyor zaten. Şu son günlerde uyumak istemiyor hani gündüz uyusa diyecem ki uykusu yok ama neden birden böyle oldu yatakta sakinleştiremiyorum. Ahsen gündüz kaç defa kaç saat yatar, geceleri hala kalkıyor mu? Büyüdükçe düzene gireceğine daha da bozuluyor düzenallah yardımcın olsun canım ek besin olayını ne yaptın biraz düzelme varmı hiçbirşey yemiyorsa aç kalıyor olabilir hiç sevdigi birşey yokmu çınarın
bu ay kilo alımı nasıldı bide ahsen gibi kucaga alıştıysa ahsenin şimdiki alışkanlıgıda kucakta gezmek kucagıma alıyorum resmen tepeme tırmanıyo başta ne yapmak istiyor anlamıyordum sonunda çözdüm odadan dışarı çıkmak istediginde öyle yapıyor
Maşallah annesi efe büyümüş desene kendi kendine hareket edip istediklerini yapmaya başlamış, Allaha emanet olsunlargeçmişi bir okuyayım dedim ama efe izin vermedi,ben de geçmişi okumadan yazayım dedim,çok hareketlendi yerinde hiç durmuyor efe.Onun için yere bir yatak serdim üstünede çarşaf sermiştim.Her tarafını da kapattım,dışarı çıkamasın diye.Geçen gün mutfaktaydım beyfendi yastıkları çekmiş,emekleyerek çıkmış oradan,masanın altına girmiş,sandalyeden tutunarak ayağa kalkmış,pat pat diye sandalyeye vuruyor.Çok mutlu oldum bu haline,büyümüş de kocaman olmuş
hakikaten ne kadar değişmiş maşallah gittikçe dahada yenilecek kıvama geliyolar :)Eki Görüntüle 582067 sonunda bizde ahsene yürüteç aldık ama mirayı duyunca keşke almasaydık dedim
benim bir komşumun yanlış hatırlamıyorsm 6 aylıkken kapanmıştı bazen olabiliyormuş şuan çocuğun maşallahı var gayet iyi her hangi bir sorunda yok dert etme bence.göz içinde dr.a git inşallah yanlış görmüşlerdir.Aslında hepimizin 6 aylıkken gitmesi gerekti ama gitmedik iştekızlar günaydın nasılsınız
size bi sorum olacak dün ikizlerimi sağlık ocağına götürdüm kızımın bılgıldağı kapanmak üzereymiş oğlumunki de çok açıkmış size sağılk ocağından bi şey söyledirler mi bi de kızımın sağ gözümde kayma var sanki dedi ama ben fark edemiyorum çok üzgünüm korktum
Çok geçmişler olsun annene canım.memnun kalmazsn seve seve yollarım.kızlar annem amieliyat oldu safra kesesini aldırdı bugün onun yanına gidiyorm kalmaya,bi kaç gün yokum analayacanız.bu arada burda kar var buz gibi hava,evden izlemesi güzel ama allah dışarda kalanların yardımcısı olsun çk zor.
canım yaprak sarması nı komşumla birlikte yaptık gerikalan herşeyi annemler,kaynanamlar falan yaptılar.ben menüyü yazayım sanakızlar ben bi işe kalkıştım ama bakalım altından kalkabilecemmi cumartesi şevvalin dogum gününü kutluyacaz normalde 19 aralıktı ama evde yok diye cumartesi yapıcam kuzenleriyle bir arada olsun diye bide annem dediki ahseninde dişi çıkmış biz diş hedigi deriz bide hedik yapalım ikisi biraradaolsun dedi şimdi sizeden yardım istiyorum gelen yabancı degil ahsenin 3 halası 2 teyzesi yengesi anneanesi ve babaannesi yabancı yok çocuklarla 15 kişi oluruz bana menü yardımlarınızı bekliyorum
ya bebek yokken çok kolaydı hazırlık yapmak ama şimdi çok korkuyorum ahsende durmuyor :18:bakalım ne yapacam
ay tatlım sen kalk nerelerden de git sandalyeyegeçmişi bir okuyayım dedim ama efe izin vermedi,ben de geçmişi okumadan yazayım dedim,çok hareketlendi yerinde hiç durmuyor efe.Onun için yere bir yatak serdim üstünede çarşaf sermiştim.Her tarafını da kapattım,dışarı çıkamasın diye.Geçen gün mutfaktaydım beyfendi yastıkları çekmiş,emekleyerek çıkmış oradan,masanın altına girmiş,sandalyeden tutunarak ayağa kalkmış,pat pat diye sandalyeye vuruyor.Çok mutlu oldum bu haline,büyümüş de kocaman olmuş
çok sağol canım allah meleklerimizi korusun:26:canım çok geçmiş olsun ya,neyseki bir şey olmamış Allah korumuş,verilmiş sadakanız varmış diyelim.
kızlar ben bi işe kalkıştım ama bakalım altından kalkabilecemmi cumartesi şevvalin dogum gününü kutluyacaz normalde 19 aralıktı ama evde yok diye cumartesi yapıcam kuzenleriyle bir arada olsun diye bide annem dediki ahseninde dişi çıkmış biz diş hedigi deriz bide hedik yapalım ikisi biraradaolsun dedi şimdi sizeden yardım istiyorum gelen yabancı degil ahsenin 3 halası 2 teyzesi yengesi anneanesi ve babaannesi yabancı yok çocuklarla 15 kişi oluruz bana menü yardımlarınızı bekliyorum
Sağol canım, önceden hiç yemiyor sayılırdı şimdi biraz yemeye başladı az mı veriyorum bilmiyorum doktor gelişimi iyi dedi ayına göre, mama versem mi dedim gerek yok diyor ama geceleri 3 aya yakın çok kalkıyor hani dişten olsa bu kadar sürer mi. Sevdiği hiçbirşey yoktu çok az yoğurt yemesine rağmen bu ay biraz kilo almış şimdi yavaş yavaş herşeyden tattırmaya çalışıyorum öyle tatsız tuzsuzları hiç sevmiyor zaten. Şu son günlerde uyumak istemiyor hani gündüz uyusa diyecem ki uykusu yok ama neden birden böyle oldu yatakta sakinleştiremiyorum. Ahsen gündüz kaç defa kaç saat yatar, geceleri hala kalkıyor mu? Büyüdükçe düzene gireceğine daha da bozuluyor düzen
ben de taa ne zaman yapacağım dedim diş hediği daha yapamadım kaldı.Diş hediği için diş şeklinde şeker hamurundan yaş pasta yaptır bence.Arkadaşım yaptırmıştı çok hoşuma gitmişti.Annen Ahsene bakarsa sen de işini yaparsın.Tabi annende durursa Ahsen.Mısır gevreğinden pasta yap Hem görüntüsü güzel,hem de yapımı çok kolay.
arkadaşlar efe nin doğumuna gelmişti onlara yaptım herkes tarif aldı.
malzeme
2 yemek kaşığı tere yağ
2 yemek kaşığı bal
1 metro
4 su bardağı mısır gevreği.
yağı balı metroyu eritiyorsun,eriyen karışımın içine mısır gevreğini atıp karıştırıyorsun.
Fincanın içini ıslat,karışımı içine koyup kaşıkla bastırıyorsun.fincandan çıkartıyorsun.
10 da uyansa şükredecem en geç 8 de uyanır bugün sabah 8 den öğleden sonra 2,5 a kadar uyumadı sonra 1 saat uyudu uyandı aslında 1 yaşına kadar günde 2-3 saat uyumalılar ama işte uyumuyorlaraynen dedigin gibi büyüdükce daha kuduruyor minişler degişiyor canım uykusu bazen iki bazen 3 kez uyuyor ama uyku saati hiç degişmiyor en fazla yarım saat birde ahsen çok erken kalkıyor en gec 7 oyüzden 3 oluyor ama 10 uyanan bir bebek 2 kere anca uyur çınarda gec uyanıyorsa ondan uyumak istemiyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?