sELAM KIZLAR NASILSINIZ. hafta sonu ablama gittik çocuklar çekirdek yedi sonrasında süpürdük ama ufak tefek kırıntılar kalmış duru abimin yanındaydı baktık kapmış gelmiş ağzında birşeymi var diye ablamda olsa böyle rahat duramaz dedi neyse baktık ettik bişey yok göremedik duruyu kucağıma aldım baktım öksürdü sonra mossmorr kesildi nefes alamıyor sırtına vurdum balgam çıkardı zannetim ablam baktı minicik çekirdek kabuğu kızlar yaa minicikk nasıl takılmış boğazına onu nasıl görmüşte almış ağzına çok dikkat etmemiz lazımm çokk..
AYRINTILI ANLATMAMIN SEBEBİ BİRŞEY YOK DEYİP GEÇMEYİN
ben de çok çekrdek yerim o kadar da dikkat ediyorum ama iki kere dilinde gevelerken yakaladım, şu an en çok dikkatlerini çeken yerdeki minik şeyler çok dikkat etmek lazım benim kızda yutuyo bazen bişeyler ama ne yuttuğunu bilemiyorum ama kakasından hep benim büyük şaç kılları çıkıyor
kızlar mrblar nasılınız bizde iyiyiiz çok şükür haftasonu gittik doktora çok şükür her şey yolunda bu arada dikkatimi bi şey çekti ikizlerimden oğlumla iletişimimiz çok iyi ama kızımla pek iyi deil gözlerime uzun süreli hiç bakmıyo kısa kısa bakıyor sizinde dikkatinizi çekti mi nasıl bakışları
canım çok geçmiş olsun ya allah korumuş ne yapacakları hiç belli olmuyor bu bıcırıkların allaha emanetler. mirayda sabah koltuğun arkasına girmiş emekleyerek çiçek vardı saklamıştım görmesin diye onu bulmuş devirmiş içindeki simleri dökmüş ellerinini şap şap vuruyodu yüzü gözü simşok oldum sakladığım şeyi bile buluyo ne yapçaz bilmem bunlarla
Sağol canım, bugün alıp bir deneyelim, inşallah yer gece 4-5 saat uyusa ben de uyurum,canım aptamilin kaşık maması var sütlü pirinçli tadı çok güzel mirayı reddetmediği tek şey tatlı bir tadı var bayağada tok tutuyo bi denesene en azından gece yatarken bari yese 4 saat tok tutuyo mirayı gece ondan veriyorum iyi oluyo valla hep aklımdasın ne yiyebilir diye ya:26:
Sağol canım dün comformilin içine biskivü ve muz koydum kandıramadım ya da biberonla içmeye pek alışkın değil ondan mı bilmiyorum, şimdiye kadar küçük su biberonuyla gece çayı içirmiştim öyle mama biberonu kullanmadık. Sakız gibi çiğnedi ağzına gelen mamaları püskürttü, normal aptamil deneyim. Şu kavanozdaki sütlaçtan aldım bugün yatırmadan önce yedirecem inşallah sever aslında bu kaşık mamalarının çoğu lezzetli ben de tattım ama bundan 2-3 hafta önce denediklerimi yemedi tekrardan deneyeceğim. Önerilerin için teşekkürlerbenim kızımda kaşık mamasını sevmiyor ama içine sevdiği bir meyveyi koydummu yiyor, öyle deneyebilirsin, canım senin mutlaka bu doyma olayını halletmen lazım bişeyler yiyecek başka çaresi yok yoksa uyumaz, pirinç ununu suda pişir içine kıvamını ayarlayarak devam sütü koy ( ama conformili değil başka mama al) pekmezle veya meyveyle tatlandır çok koyu olmasın kaşıktan rahat aksın kolay yutsun bu arada pirinç unu da gaz yapıyor, az koysan iyi olur, ama ben senin yerinde olsam başka bir biberon maması alıp tekrar denerim aptamil 2 mesela ya da bebelac tadı güzel... her gün muhallebi yemekten sıkılıyorlar çünkü, eğer mamaya alıştırırsan hem pratik hem de pirinç unundan daha besleyici, ayrıca muhallebi yiyince sabaha kadar uyumuyorlar, su içmek için kalkıyorlar seninki de emmeye kalkacak, mesela sütlaçlı bir kavanoz maması var hero baby olabilir, tadı süper biraz katı ama hafif sulandırırsan çok güzel bununla da alıştırmaya başlayabilirsin ama arkasından su ver susuyorlar çünkü..
seçenek çok fazla, mutlaka seveceği bir şey olacaktır..
Arkadaşım ciddimisin şakamı yapıyorsun. Benimki bir ara kağıt yuttu kızım yapma etme diyene kadar ooooo ooo midesine indirdi.
Gözünaydın canım sevindimm....
Teşekkür ederim.. Çok güldümm yaaa şirineye bak sen yandık biz yandıkk..
Sağol canım dün comformilin içine biskivü ve muz koydum kandıramadım ya da biberonla içmeye pek alışkın değil ondan mı bilmiyorum, şimdiye kadar küçük su biberonuyla gece çayı içirmiştim öyle mama biberonu kullanmadık. Sakız gibi çiğnedi ağzına gelen mamaları püskürttü, normal aptamil deneyim. Şu kavanozdaki sütlaçtan aldım bugün yatırmadan önce yedirecem inşallah sever aslında bu kaşık mamalarının çoğu lezzetli ben de tattım ama bundan 2-3 hafta önce denediklerimi yemedi tekrardan deneyeceğim. Önerilerin için teşekkürler
canım ne zaman müsaitsen o zaman yapabilirsin.Ben akşam yaptım sabah arkadaşlara ikram etmiştim.Neler yapmaya karar verdin şimdicanım tarifini begendim bir deniyecem mısr gevregi sademi olacak birde akşamdanmı yapsam yoksa sabahmı yapayım yani akşamdan yapsam yumuşarmı
diş şeklinde pasta bende düşündüm ama şevvalin dogum günü oldugu için ona pasta alıçam misafirde çok yok anca onu yeriz ahsenin diş hedigide aradan çıkartıcaz
canım ya geç haber verdim kusura bakma bu hafta sonu muydu?.Üzüldüm geç yazdığım için.neyse yine de tutturmuşsun kıvamı.Ooo desene sana iş çıktı ahsen le.neyseki yapılışı kolay bir pasta.Nasıldı doğum günü?canım mısırgevrekili tatlını yaptım harika olmuştu herkes bayıldı resimde farketinmi bilmem kek kalıplarına koydum sunumuda harikaydı teşekürler tarifin için ben degişik tarifler denemi çok severim annemin günü var şimdiden sipariş verdi onada yapacam
canım ya geç haber verdim kusura bakma bu hafta sonu muydu?.Üzüldüm geç yazdığım için.neyse yine de tutturmuşsun kıvamı.Ooo desene sana iş çıktı ahsen le.neyseki yapılışı kolay bir pasta.Nasıldı doğum günü?
sELAM KIZLAR NASILSINIZ. hafta sonu ablama gittik çocuklar çekirdek yedi sonrasında süpürdük ama ufak tefek kırıntılar kalmış duru abimin yanındaydı baktık kapmış gelmiş ağzında birşeymi var diye ablamda olsa böyle rahat duramaz dedi neyse baktık ettik bişey yok göremedik duruyu kucağıma aldım baktım öksürdü sonra mossmorr kesildi nefes alamıyor sırtına vurdum balgam çıkardı zannetim ablam baktı minicik çekirdek kabuğu kızlar yaa minicikk nasıl takılmış boğazına onu nasıl görmüşte almış ağzına çok dikkat etmemiz lazımm çokk..
maşallah kızlarına canım.şevval in doğum günü kutlu olsun.ahsen in de doktor olduğu günleri inşallah görürüz.Eki Görüntüle 584943 şevvalin dogum günü kutlaması
bunlarda küçük hanımın diş hedigi bizde böyle yapılıyo ahsen tansiyon aletini secti doktor olacakmış büyüyünce
Eki Görüntüle 584944
Eki Görüntüle 584946
canım burada okumuştum kuru kayısıyı kaynatıp suyunu içir.bizi anında etkilediElifin kabızlığı var ben ne verebilirim olmaması için yoğurduna yada çorbasına ne katsam bilmiyorum, çorbasına zeytinyağını katıyorum ama yine kabız , pirinç unuda kabız yaparmı
dişiniz hayırlı olsun canım.kızlarrrrrrrrr
kızımın sonunda 2 dişi birden çıkmış bugün gördüm
bakalım gece kalkmaları ne olacakk...
geçmiş olsun canım.Ya çok kötü oldum şimdi.sELAM KIZLAR NASILSINIZ. hafta sonu ablama gittik çocuklar çekirdek yedi sonrasında süpürdük ama ufak tefek kırıntılar kalmış duru abimin yanındaydı baktık kapmış gelmiş ağzında birşeymi var diye ablamda olsa böyle rahat duramaz dedi neyse baktık ettik bişey yok göremedik duruyu kucağıma aldım baktım öksürdü sonra mossmorr kesildi nefes alamıyor sırtına vurdum balgam çıkardı zannetim ablam baktı minicik çekirdek kabuğu kızlar yaa minicikk nasıl takılmış boğazına onu nasıl görmüşte almış ağzına çok dikkat etmemiz lazımm çokk..
canım ya benim bu ara mama trafiği karıştı kahvaltı yaptırmaya çalışıyorum bazen onların içine katıyorum yemiyosa az bişi mama yapıyorum ama garanti 3-4 defa veriyoırum, kızlarn dediği gibi pirinç ununa katıyorumEvet canım bir arkadaş önermişti çınar da hala gaz oluyor ondan bir deneyim dedim ama tatları çok farklı oluyormuş mamaların çınar hiç sevmedi biberonu fırlatıyor resmen. Günde kaç defa mama veriyorsun canım. Ben artık bu gece uyanmaları ve beslemelerinden çok yoruldum hani 3-4 defaya razıyım ama 8-10 defa olunca ben hiç uyumuyorum sabah da en geç 8 de uyanıyoruz hiç kendi kendine oyalanamaz. 2 gecedir milupa gece çayı veriyorum yine de kalkmalarında azalma yok
Arkadaslar burda benım ıcın dolandırıcı demıs kım o uc bes kıyafet ıstemek kenarda kalıcana bebe gıyse koyumu olur anlamıyorum ne kadar acımasızca elestırı yapıyorlar bılmeden
Bı arkadas soledı belkı ozelden yazmıstır
kızlar merhaba, herkes iyidir inşAllah..bizde çok şükür idare ediyoruz..
Akşam elayı banyo yaptıralım dedik, saçında sanki kepek var gibiydi banyo arasını açınca sanki oldu, bende doktorun verdiği kepek şampuanıyla yıkayım dedim ve ilk defa gözüne kaçırdık, ağlar ağlar, saçı maçı yıkamadan geri çıkardık babasıyla..Ama yavrum nasıl ağladı, bir gözü kan çanağı gibi oldu( şimdi uyuttum ama çok üzüldük babasıyla
Demos Ahsen kızlar geçmiş olsun, aman dikkat edelim..
PAncem maşallah kızın yaramazlığa başlamış :)))
Seranay canım benim kızda ne varsa püskürtüyor yemek olarakAkşam miginin verdiği tarifle köfte yaptım 1 lokma bile yemedi, tükürdü, benim kız benim gibi et yemeyecek bence..çorbayıda içmedi ama çok şükür mamayla büyüdüğü için mamayı alıyor..ben artık bebelac kullanıyorum 2 numara, onunda tadı güzel, fiyatıda uygun..ben hep aptamil kullanmıştım ama kızımı pof şişirdi, şimdi karnı falan şişmiyor çok şükür.. sende bir dene istersen..
Sağol canım, tesadüf eşime bugün aptamil 2 al demiştim o kalmamış ben de bebelac al dedim yarın bir deneyeceğim inşallah sever, çok aç olduğu bir zaman vereyim belki açlıktan içer. Sebze çorbasına ya da püresine zor alışıyorlar, çınar hep tükürüyor ya da ağzını sımsıkı kapatıyordu şu birkaç gündür çok şükür yarım kase yedirebiliyorum tabiki oyun ve şarkılarla ağzına tıkıyorumkızlar merhaba, herkes iyidir inşAllah..bizde çok şükür idare ediyoruz..
Akşam elayı banyo yaptıralım dedik, saçında sanki kepek var gibiydi banyo arasını açınca sanki oldu, bende doktorun verdiği kepek şampuanıyla yıkayım dedim ve ilk defa gözüne kaçırdık, ağlar ağlar, saçı maçı yıkamadan geri çıkardık babasıyla..Ama yavrum nasıl ağladı, bir gözü kan çanağı gibi oldu( şimdi uyuttum ama çok üzüldük babasıyla
Demos Ahsen kızlar geçmiş olsun, aman dikkat edelim..
PAncem maşallah kızın yaramazlığa başlamış :)))
Seranay canım benim kızda ne varsa püskürtüyor yemek olarakAkşam miginin verdiği tarifle köfte yaptım 1 lokma bile yemedi, tükürdü, benim kız benim gibi et yemeyecek bence..çorbayıda içmedi ama çok şükür mamayla büyüdüğü için mamayı alıyor..ben artık bebelac kullanıyorum 2 numara, onunda tadı güzel, fiyatıda uygun..ben hep aptamil kullanmıştım ama kızımı pof şişirdi, şimdi karnı falan şişmiyor çok şükür.. sende bir dene istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?