2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım çok geçmiş olsun ya allah korumuş ne yapacakları hiç belli olmuyor bu bıcırıkların allaha emanetler. mirayda sabah koltuğun arkasına girmiş emekleyerek çiçek vardı saklamıştım görmesin diye onu bulmuş devirmiş içindeki simleri dökmüş ellerinini şap şap vuruyodu yüzü gözü sim şok oldum sakladığım şeyi bile buluyo ne yapçaz bilmem bunlarla

canım aptamilin kaşık maması var sütlü pirinçli tadı çok güzel mirayı reddetmediği tek şey tatlı bir tadı var bayağada tok tutuyo bi denesene en azından gece yatarken bari yese 4 saat tok tutuyo mirayı gece ondan veriyorum iyi oluyo valla hep aklımdasın ne yiyebilir diye ya:26:

Arkadaşım ciddimisin şakamı yapıyorsun. Benimki bir ara kağıt yuttu kızım yapma etme diyene kadar ooooo ooo midesine indirdi.

Gözünaydın canım sevindimm....

Teşekkür ederim.. Çok güldümm yaaa şirineye bak sen yandık biz yandıkk..

Sağol canım, bugün alıp bir deneyelim, inşallah yer gece 4-5 saat uyusa ben de uyurum,

Sağol canım dün comformilin içine biskivü ve muz koydum kandıramadım ya da biberonla içmeye pek alışkın değil ondan mı bilmiyorum, şimdiye kadar küçük su biberonuyla gece çayı içirmiştim öyle mama biberonu kullanmadık. Sakız gibi çiğnedi ağzına gelen mamaları püskürttü, normal aptamil deneyim. Şu kavanozdaki sütlaçtan aldım bugün yatırmadan önce yedirecem inşallah sever aslında bu kaşık mamalarının çoğu lezzetli ben de tattım ama bundan 2-3 hafta önce denediklerimi yemedi tekrardan deneyeceğim. Önerilerin için teşekkürler

evet çok ciddiyim verdiğim ekmeği yemez ama yerde çer çöp ağzında

ben de arkadaşın dediği gibi bu çınarcık ne yer diye düşünüyorum valla, sütlaca bayılacak eminim içinde pirinç unu da var onun tok tutar, ben kaşık mamalarının tadını bilmiyorum sadece hip sütlü meyveli tahıllı mamayı aldım tadı çok kötü yavan bişey meyveyi basıp yediriyorum 3-4 güne bir, şu yumuşak elma gibi hurmalar var ya onunda tadı çok güzel kaşık mamasına ekleyebilirsin tel süzgeçten geçirip, dene bakalım olmadı başka alternatifler sunarız paşaya

canım mısırgevrekili tatlını yaptım harika olmuştu herkes bayıldı resimde farketinmi bilmem kek kalıplarına koydum sunumuda harikaydı teşekürler tarifin için ben degişik tarifler denemi çok severim annemin günü var şimdiden sipariş verdi onada yapacam

canım ne zaman müsaitsen o zaman yapabilirsin.Ben akşam yaptım sabah arkadaşlara ikram etmiştim.Neler yapmaya karar verdin şimdi

canım ya geç haber verdim kusura bakma bu hafta sonu muydu?.Üzüldüm geç yazdığım için.neyse yine de tutturmuşsun kıvamı.Ooo desene sana iş çıktı ahsen le.neyseki yapılışı kolay bir pasta.Nasıldı doğum günü?

evet canım cumartesiydi çok güzel gecti ahsende hiç üzmedi çok şükür sadece çok yoruldum uzun zamandır bu kadar kalabalık misafir agırlamamıştım

biraz önce bende dedesine verdim aşağıya ındırdii orda ağzına ne attıysa sakız ıgıbı çiğniyoo sordum bişimi yedırdınız dıye yokk dedii ama hep böle yapıyo dedii aynı sakız gibi çiğniyoo yukarı çıkardım hala çiğniyoo bende düşünüyorum acaba dişinemi alışamadı çocuk neyse uyutucam yatırdım ve tam o sırada hiç bişeye benzetemedim o şeyii gördüm ağzında mısıra benzıyoo yutmamış ağzında bir saat çevirmişdurmuş çocuk hemen aldım parmağımla bide kızdıı bağırıyooo aldıktan sonraa çok geçmiş olsun dıkkat etmek çok önemlı ama malasef olucaksa oluyoo allah korusun artıkk

maşallah kızlarına canım.şevval in doğum günü kutlu olsun.ahsen in de doktor olduğu günleri inşallah görürüz.

Elifin kabızlığı var ben ne verebilirim olmaması için yoğurduna yada çorbasına ne katsam bilmiyorum, çorbasına zeytinyağını katıyorum ama yine kabız , pirinç unuda kabız yaparmı
canım burada okumuştum kuru kayısıyı kaynatıp suyunu içir.bizi anında etkiledi

kızlarrrrrrrrr

kızımın sonunda 2 dişi birden çıkmış bugün gördüm

bakalım gece kalkmaları ne olacakk...
dişiniz hayırlı olsun canım.

geçmiş olsun canım.Ya çok kötü oldum şimdi.

canım ya benim bu ara mama trafiği karıştı kahvaltı yaptırmaya çalışıyorum bazen onların içine katıyorum yemiyosa az bişi mama yapıyorum ama garanti 3-4 defa veriyoırum, kızlarn dediği gibi pirinç ununa katıyorum
bugün ilk defa bal kabağı çorbası yaptım beğendi gerçi içinde falan hiç bişey yok nasıl içtiyse bide biraz sulu yapmışım uğraşmamak için biberonuna koydum içmek istediği kadar içti sonra bıraktı

hiç görmez dediğimiz ufacıcık şeyleri görüyorlar benim üstümdeki açık renk saç telini görmüş iki parmağıyla onu aldı hiç güven yok bu ufaklıklara çok geçmiş olsun

Arkadaslar burda benım ıcın dolandırıcı demıs kım o uc bes kıyafet ıstemek kenarda kalıcana bebe gıyse koyumu olur anlamıyorum ne kadar acımasızca elestırı yapıyorlar bılmeden

Arkadaslar burda benım ıcın dolandırıcı demıs kım o uc bes kıyafet ıstemek kenarda kalıcana bebe gıyse koyumu olur anlamıyorum ne kadar acımasızca elestırı yapıyorlar bılmeden

canım hiç kimse demedi ben görmedim eminmisin nisan annelerinden olduguna sanmam burdan kimse demez yanlış olmasın

Bı arkadas soledı belkı ozelden yazmıstır

canım herkeste vermek ister zaten bir çogu kıyafetini bende herkese veriyorum ama bebekli bir çogumuz dışarı bile çıkamıyoruz kargoya vermek bu sogukta dışarı çıkmak çok zor birde şimdi kış bizim bebeklerin küçülen kıyafetleri hep yazlık şahsen benim öyle vermek çok isterdim ama malesef hepsini verdim allah yardımcın olsun canım neyi dollandıracaksın canım 2 3 parca eski kıyafetimi boşver kafana takma kendine ve bebeklerine iyibak allah yardımcın olsun tekrardan

kızlar merhaba, herkes iyidir inşAllah..bizde çok şükür idare ediyoruz..

Akşam elayı banyo yaptıralım dedik, saçında sanki kepek var gibiydi banyo arasını açınca sanki oldu, bende doktorun verdiği kepek şampuanıyla yıkayım dedim ve ilk defa gözüne kaçırdık, ağlar ağlar, saçı maçı yıkamadan geri çıkardık babasıyla..Ama yavrum nasıl ağladı, bir gözü kan çanağı gibi oldu ( şimdi uyuttum ama çok üzüldük babasıyla

Demos Ahsen kızlar geçmiş olsun, aman dikkat edelim..

PAncem maşallah kızın yaramazlığa başlamış :)))

Seranay canım benim kızda ne varsa püskürtüyor yemek olarak Akşam miginin verdiği tarifle köfte yaptım 1 lokma bile yemedi, tükürdü, benim kız benim gibi et yemeyecek bence..çorbayıda içmedi ama çok şükür mamayla büyüdüğü için mamayı alıyor..ben artık bebelac kullanıyorum 2 numara, onunda tadı güzel, fiyatıda uygun..ben hep aptamil kullanmıştım ama kızımı pof şişirdi, şimdi karnı falan şişmiyor çok şükür.. sende bir dene istersen..

:) Merhaba canim,

Bebeginin sacina yatmadan önce (bebeklere özel) sac yagi kullan, ertesu gún sabah banyosunu yaptir..
Benim kizimdada arada oluyor, bunu uyguluyorum cok iyi geliyor

Sağol canım, tesadüf eşime bugün aptamil 2 al demiştim o kalmamış ben de bebelac al dedim yarın bir deneyeceğim inşallah sever, çok aç olduğu bir zaman vereyim belki açlıktan içer. Sebze çorbasına ya da püresine zor alışıyorlar, çınar hep tükürüyor ya da ağzını sımsıkı kapatıyordu şu birkaç gündür çok şükür yarım kase yedirebiliyorum tabiki oyun ve şarkılarla ağzına tıkıyorum devamını içmek istemiyor zorlamıyorum tiksinmesin kusmasın diye. Köfteyi yutabilirler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…