2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
cnm bence kendin yapabilirsin ben öyle yapmayı düşündüm lazım olan cinsiyetine göre kurdele
birde benim düşündüğüm bebek kurabiyesi birde çikolatası yaptrmak istiyorum hep özenmişimdir :))

cnm şerbet için aktardan şerbet yapıcam dediğinde sana herşeyini veriyor boyasını şekerini sonrası kolay

bende geçen gün eşime dedim ilk evlenince kadın oldun diyince insanın kulağına hoşgelmiyordu ama artık anne olucaz kabullendim kadın olmayı :34:

nasip olursa bende istiyorum kurabiye şeker buzdolabı süsü filan bakalım rabbim o günlere gelmeyi bi nasip etsinde yaparız inşallahhh

ben lohusa şerbetini çok sevmiyorum ama belki yaptırabilirim çünkü düşüncem bebeğimin kırkında evimde yasin tebareke okutmayı planlıyorum ozaman dağıtılabilir :29:

çok uykum var ve uyumak istiyorum
sabah zar zor iki lokma yedim öğlende domates peynir zorla yedim sabah bulantı hapı içtim
hala bulantı devam
işyerinde nasıl uyudun ya
bend euyumak istiyorum
benim evim yukarısı eğer daha da ağırlaşırsam
kaçacam vallaaaaaa

aslında o kocaman göbüşleri bebek şişirmiyor tamamen gaz sağolsun. bebişlerimiz daha 4-5 cm anca. ama şiş görünce mutlu oluyoruz :86: insanoğlu ne acayip dimi. hamiş değilken azıcık göbek çıksa saklamak için uğraşıp dururuz. ama hamiş olunca daha en başında bile belli olması hoşumuza gidiyor. göbüşleri gere gere geziyoruz :66:

ne gaz ne gazz bu ne diyorum bazen içimden yaratık çıkacak sanki :))

çok seviyorum göbişimi işyerinde henuz söylemedim ama kendi içimde yaşıyorum duygularımı kendimce göbek büyüdükçe gururlanıyorum.. hele kocişime ayy baksana nasıl olduum diyee bi tafralardayım sorma :)))

bu 9 ay öyle böyle geçecek bunlar ne kadar sıkıntılı bir dönem olsada dayanılmayacak kadar değil... asıl doğum olayı beni korkutan, aklıma geldiği an korkudan yutkunamıyorum....

kızlar merhaba doktordan geldim bebişimi gördüm bana el salladı :)) Allahım herkese nasip etsin bu güzel duyguyu kan hapı ile vitamin yazdı ben çatlak kremini sormayı unuttum bide 700 gr kadar almışım ve bebeğim çooookk tatlıydı kalp atışları falan muhteşem bi duygu salak salak sırıtıp duruyorum etrafa :54::54::54:

evettttttttt nasılda içime çekip geziyodum puhahahah şimdide nerdeyse şişirip gezecem :92::92:

aynen valla :34:

Dr. Mehmet Öz ün Siz Bebeğinizi Beklerken kitabını aldım. çok merak ediyorum ama bitürlü fırsat bulup okuyamadım dünden beri. çok güzel bir kitaba benziyor.

kızlar bu ayın başında bi arkadaşım doğum yapan gelini için alışveriş yapmıştı.. bana da gösterdi aldıklarını.. istanbulda oturanlar için söylüyorum... mahmutpaşa'da o cicili bardaklardan var.. plastik bardak aslında ama lastikli süsler var (çok çeşitliymiş) onları bardağa geçiriyorsun.. bu kadar.. ama çook şirin.. yapması da kolay.. hamarat anneler vardır aramızda.. istanbulda olanlar için de mahmutpaşa doğru adres.. havuzlu han diye bi han var.. bebek ve anne malzemeleri ile dolu mağazalar var içinde üç beş katlı bi yer.. kime sorsanız gösterir.. haberiniz olsun:34:

nasip olursa bende istiyorum kurabiye şeker buzdolabı süsü filan bakalım rabbim o günlere gelmeyi bi nasip etsinde yaparız inşallahhh

ben lohusa şerbetini çok sevmiyorum ama belki yaptırabilirim çünkü düşüncem bebeğimin kırkında evimde yasin tebareke okutmayı planlıyorum ozaman dağıtılabilir :29:

kurabiye fikride güzelmiş... herkes şeker yaptırıyor farklı olur...

cnm bence kendin yapabilirsin ben öyle yapmayı düşündüm lazım olan cinsiyetine göre kurdele
birde benim düşündüğüm bebek kurabiyesi birde çikolatası yaptrmak istiyorum hep özenmişimdir :))

cnm şerbet için aktardan şerbet yapıcam dediğinde sana herşeyini veriyor boyasını şekerini sonrası kolay

bende geçen gün eşime dedim ilk evlenince kadın oldun diyince insanın kulağına hoşgelmiyordu ama artık anne olucaz kabullendim kadın olmayı :34:

sadece bardağın etrafından kurdele mi geçireceğiz.. basit olmaz mı ay hiç öle nazik işlere yapamam ki ben...

adres aktar ozaman tamam canım teşekkürler....

kızlar bu ayın başında bi arkadaşım doğum yapan gelini için alışveriş yapmıştı.. bana da gösterdi aldıklarını.. istanbulda oturanlar için söylüyorum... mahmutpaşa'da o cicili bardaklardan var.. plastik bardak aslında ama lastikli süsler var (çok çeşitliymiş) onları bardağa geçiriyorsun.. bu kadar.. ama çook şirin.. yapması da kolay.. hamarat anneler vardır aramızda.. istanbulda olanlar için de mahmutpaşa doğru adres.. havuzlu han diye bi han var.. bebek ve anne malzemeleri ile dolu mağazalar var içinde üç beş katlı bi yer.. kime sorsanız gösterir.. haberiniz olsun:34:

İstanbulda oturmayanlar ne yapıcak....... :(:(:(
telefonu internet adresi yokmu??????

kızlar merhaba doktordan geldim bebişimi gördüm bana el salladı :)) Allahım herkese nasip etsin bu güzel duyguyu kan hapı ile vitamin yazdı ben çatlak kremini sormayı unuttum bide 700 gr kadar almışım ve bebeğim çooookk tatlıydı kalp atışları falan muhteşem bi duygu salak salak sırıtıp duruyorum etrafa :54::54::54:

canımmm gözün aydın maşalah yaaa Allahım nazarlardan korusun onun elini kolunu yerim:nazar::nazar: sersem gibi oluyo insan dimi süper bi duygu yaa :36:
bende pazartesi günü gidicem inş. banada el sallar bebişimm :1:

ne gaz ne gazz bu ne diyorum bazen içimden yaratık çıkacak sanki :))

çok seviyorum göbişimi işyerinde henuz söylemedim ama kendi içimde yaşıyorum duygularımı kendimce göbek büyüdükçe gururlanıyorum.. hele kocişime ayy baksana nasıl olduum diyee bi tafralardayım sorma :)))

bu 9 ay öyle böyle geçecek bunlar ne kadar sıkıntılı bir dönem olsada dayanılmayacak kadar değil... asıl doğum olayı beni korkutan, aklıma geldiği an korkudan yutkunamıyorum....

göbüş çıktıkça insana gurur veriyor anne havasına giriyoruz ya iyice. eserimiz bebeğimiz :34:
aksine bende biran evvel gelse şu doğum zamanı diyorum. içimde hiç korku yok. inşallah normal doğum olur diye dua ediyorum şimdiden. eğer ilerde duygularım değişmezse hiç korkum yok.inşallah da hep böyle devam eder.

iş yerinde nasıl uyuduğum merak konusu olmuş:27:
he he.. masaların üç bir tarafında platformlar var.. sağım solum ve önümdeki görmüyor..
arkamda da duvar var.. müdürüm ve şefim biliyor hamiş olduğumu.. dolasıyla yine de çekinerek de olsa masaya kafamı koyduğum gibi uyuyorum.. bi kaldırıyorum kafamı yarım saat geçmiş.. ya ben ayakta uyuyorum zaten.. hiiç gerek yok masaya..evde olanların uyuyamamasına şaşırıyorum ben de yahu.. evde olsam yataktan hiç çıkmam herhalde:1:

canımmm gözün aydın maşalah yaaa Allahım nazarlardan korusun onun elini kolunu yerim:nazar::nazar: sersem gibi oluyo insan dimi süper bi duygu yaa :36:
bende pazartesi günü gidicem inş. banada el sallar bebişimm :1:

teşekkür ederim canım inşallah sende yaşarsın valla içimde bi kelebek var sanki bide düşük tehditim falan yokmuş artık onuda duydum ya dünyalar benim oldu resmen :37::nazar::46:

gözün aydın canım benim. sevsinler senin bebişinin elleriniii. :nazar:
banada verdi kan hapı ve elevit vitamin. herkese veriliyor demekki. ikili test yaptırmışmıydın sen?

teşekkür ederim canım inşallah sende yaşarsın valla içimde bi kelebek var sanki bide düşük tehditim falan yokmuş artık onuda duydum ya dünyalar benim oldu resmen :37::nazar::46:

inş. canım yaa ay o lafı bende duymak istiyorum düşükten değilde kalbinin durmasından çok korkuyorum doktor deseki böle bi tehlike yok dünyalar benim olacak (ilk bebeğimin kalbi durmuştu) şimdiye kadarda bi tehlike yoktu çok şükürde işte ben evhamlanıyorum Allah korusun :nazar::nazar: Allahım kuzularımızı kucağımızada hayırlısıyla almamızı nasip etsin inş.

gözün aydın canım benim. sevsinler senin bebişinin elleriniii. :nazar:
banada verdi kan hapı ve elevit vitamin. herkese veriliyor demekki. ikili test yaptırmışmıydın sen?

çok sağol bitanem canım daha ben 9+6 dayım ama baş popo uzunluğu 37 mm olmuş 48 mm olunca yapılabiliyormuş haftaya gel dedi kısmetse haftaya yaptırcam

canım biz nisan annelerinin bulantıları geçmicek sanırım..bak 13. hafta bitio kusamazsam öğüryom yani artık alıştı bünye, mide sbh o hareketi yapmazsa rahat etmio:) ama bende artık koku hassasiyeti kalmadı, yemeğimi vs. yapabiliyorum, kocama sarııp uyyabiliyorum, banyoya vs. rahatça giriyorum..
::

canım ya 13. haftada geçer derler birde
Rabbim bizi kurtarsın bu durumdan inşallah
ben önceden kocama hiç yaklaşamadım
ama bu hafta iyiyim şükür kokusu o kadar rahatsız etmiyo
ama hala yemek yapamıyorum

biizm burda kaynar yapılır
adanada

çoookkk güzel olur ben kendi kaynarımı içememmiştim bol cevizli olur ceviz gaz yapar diye
bugünlerde canım çekiyo azcık yapacam kendime göre malzemeleri alıp

ama süslü bardak falan ben uğraşamam yaaaa
hiç bana göre değilll

İstanbulda oturmayanlar ne yapıcak....... :(:(:(
telefonu internet adresi yokmu??????

yani illahi vardır aslında tatlım ama gitmek ve sormak gerekiyor..
işim ve evim uzak aslında oraya ama bi haftasonu gitmek istiyorum aslında..
sorarım mutlaka tel numarası ya da gönderip göndermediklerini..
haber veririm buradan mutlaka..
ama zamanını bilemiyorum.. nisandan önce kesin ama:27:

iş yerinde nasıl uyuduğum merak konusu olmuş:27:
he he.. masaların üç bir tarafında platformlar var.. sağım solum ve önümdeki görmüyor..
arkamda da duvar var.. müdürüm ve şefim biliyor hamiş olduğumu.. dolasıyla yine de çekinerek de olsa masaya kafamı koyduğum gibi uyuyorum.. bi kaldırıyorum kafamı yarım saat geçmiş.. ya ben ayakta uyuyorum zaten.. hiiç gerek yok masaya..evde olanların uyuyamamasına şaşırıyorum ben de yahu.. evde olsam yataktan hiç çıkmam herhalde:1:

ay o uyku hali yokmuuuuuu :50: mahfediyor beni. hep uyumak istiyorum. progestan ı kullanırken daha fenaydım. şimdi az da olsa geçti sanki. ben işyerinde uyuyamıyorum ama kafam düşecek artık zorla direniyorum. biri bişey söylüyo ilk seferde anlayamıyorum uyku halinden dolayı. bende evde olsam hep uyurum sanırım. henüz 5. 6. hafta felan dı tatile gittim. tatil boyunca odadan çıkmayıp uyudum hep. dönünce herkes soruyor bodrum nasıldı güzelmiydi felan diye. bilmiyorum hep uyudum deyince şaşırıyorlar :60:

inşallah cnm o günleri görelim bende mevlüt okutucam işte o zaman dağıtmayı düşünüyorum kurabiyeleri zaten
şerbet bebek doğduktan sonra hemen yapılıyorki her gelene ikram ediiyor
cnm birde benim bildiğim kırkından önce okutmak lazım ki mevlütü 40 inda 40 ini çıkartmak için gezmek lazım :) derler ya bi kırkı çıksın o manada deniliyor diye biliyorum

kurabiye fikride güzelmiş... herkes şeker yaptırıyor farklı olur...

sadece bardağın etrafından kurdele mi geçireceğiz.. basit olmaz mı ay hiç öle nazik işlere yapamam ki ben...

adres aktar ozaman tamam canım teşekkürler....

rica ederim cnm
işte sade süslemeler olabilir şimdi aklımda hiçbirşey yok ilerleyen zamanlarda yine konuşuruz cnm nasıl olsa önümüzde çok zaman var :1:

Back
X