2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bende 20 nisan 2012 annesiyim:)
burayı yeni keşfettim süper bir yer..
bebeklerinizle ilgili herşeyi paylaşabiliyorsunuz..
benimde kızım var ve daha 2 hafta oldu dişleri çıkalı ama yemek yememiz eziyet gibi kaşık gördümü ağzını kitliyr resmen
yürüteçi sevmiyor kendisi koltuklara tutunup kalkıyor sıralamayda başladı yavaş yavaş

hoş geldin canım aramıza benim kızımda 20 nisan dogumlu daha tutunup kalkmıyor bizimde yürüteci çok sevmedi
burda sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylaşıyoruz bir sorumuz oldugunda birbirimizden fikir alıyoruz
çok eglenceli burası olmasa akşamakadar sıkıntıdan patlardım heralde

benim kızım bana pek rahat vermiyor:)
uyuması günde 3 kez 30 dk kadar sürüyor..
allahtan çalışıyorum evde olsam çok bunalırdım:)

ayrıca sizler ne durumdasınız bilmiyorum ama benim lohusalıktan kalma bunalımlarım geçmedi galiba
nerde bir çocuk görsem ağlayan bende ağlıyorum..ne oldu acaba diye
annesi çocuğa bağarıyor acaba üvey mi diye düşünüyorum
evliliğime bile konsantre olamıyorum herşeyi negatif görmeye başladım
kızıma ne olsa vicdanım sızlıyor ben bakamadım yapamadım ben zayıflattım diye
ben eskiden çok soğukkanlıydım şimdi tam tersi

dogum yapmadan önceki zaman aklıma geldi aldıgımız cicileri paylaşırdık buda dün küçük hanıma aldıgımız ciciler
buküçük hanıma çok istedigim ev botları
buda aşortman takımları

buda perde canavarı ahsen en sevdiği şey birgün perde tepemize inecek ama ne zaman

Hoşgeldinnnnn.. :)

Valla canım bende tam tersi kızım olduktan sonra hiçbirşey umrumda değil dünya kızımdan ibaret hiçbirşeyi kafama takmıyorumm hayatı onunla sevdimmm..

Cicileriniz hayırlı olsunn iyi günlerde giyin canım.. nasılda şaşkın şaşkın bakmış kuzumm.. Canım ahsen fotoda çok zayıf durmuyor canlısını bilemem..

teşekür ederiz canım
canım 8 kilo olmuştu bu ay öyle çok zayıf degil burda arkadaşların bebeklerinin kilolarını duyunca şok oluyorum

sayfa sayısı az olsa okucam ama 4680..... küsürlü sayfalardasınız:)

benim kızımın kilosu 9
boyu da 74 cm filandı

çok zayıf üzülüyorum etrafımdakilerde zayıf olsun daha iyi kilolu olsa zayıflatmak daha zor diyorlar

sizin bebişler nasıl?

canım hiç üzülme senin kızın zayıf hiç degil sadece boyu çok uzun ahsen 8 kilo boy 70 cm

Merhaba canım benim oğlum da 4 mayıs doğumlu, en son 2 hafta önce doktora gittiğimizde 8,5 kiloydu doktor normal diyor herhangi bir sağlık problemi olmasın da kiloyu kafama takmıyorum. Senin kız maşallah manken gibi kilosu da çok az değil bence

seslere bakıyor hatta tvde müzik reklam seslerine özellikle dikkat kesiliyor teysesi hadi gidelim deyince de hemen hızla emekliyerek gidiyo ama elinde ufak bi şey dahi olsa sesleniyoruz hiç oralı olmuyo

Maşallah canım, ada gittikçe daha tatlı olmuş, ojeleri çok yakışmış, öperim o ellerini. Kız çocukları farklı oluyor, çınar darılmasın da! Hayırlı olsun kıyafetleriniz, güle güle giyinsin

evet canım özellikle tvye daldığı zaman ama bazen de halının desenine bakıyo yine aldırmıyo genelde hadi gidelim deyince bakıyo çok nadir ama ismine bakması oğlum öyle deil ne kadar tv seyretsede oyun oynasa da birkaç seslenmeden sonra bakıyo

Hayırlı olsun canım, ahsen güle güle giysin cicilerini, çınar da perde görünce öyle tutup çekiştiriyor ki parmaklarını elimle açıp bıraktırabiliyorum

benim kızımda geceleri oturuyor kalkıp:)
tüm gün hareketli maşallah
koltuklara tutunup ayağa kalkıyor sonra küt düşüyor 2 dk yanından ayrılsam yerde hemen
kablo,laptop,kumanda cep telefonu hastasıyızkorkuyorum elektrik çarpacak diye..kablolara asılıyor onlara tutunup kalkmaya çalışıyor
geçen odada bir baktım kapının menteşesine işaret parmağını takmış diğer el duvarda kalkmaya çalışıyor:):):):

valla tv acmayayım diyorum alışmasın diye ama el alkışkanlıgı bir bakıyorum açmışım ahsende reklam müziğini duyar duymaz dikat kesiliyor
çok sakıncalı dikkatli olmamız lazım aslında

Kızlar hepinize sevdiklerinizle beraber SAĞLIKLI, MUTLU, HUZURLU BİR YENİ YIL DİLERİM. Umarım bu yeni yılda sıkıntılarımız geride kalır, bebeklerimiz huzurlu, sağlıklı, iştahlı olur, kolay huzurlu uyurlar hem biz mutlu oluruz hem de onlar mutlu olurlar. İYİ YILLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…