bende 20 nisan 2012 annesiyim:)
burayı yeni keşfettim süper bir yer..
bebeklerinizle ilgili herşeyi paylaşabiliyorsunuz..
benimde kızım var ve daha 2 hafta oldu dişleri çıkalı ama yemek yememiz eziyet gibikaşık gördümü ağzını kitliyr resmen
yürüteçi sevmiyor kendisi koltuklara tutunup kalkıyor sıralamayda başladı yavaş yavaş
hoş geldin canım aramıza benim kızımda 20 nisan dogumlu daha tutunup kalkmıyor bizimde yürüteci çok sevmedi
burda sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylaşıyoruz bir sorumuz oldugunda birbirimizden fikir alıyoruz
çok eglenceli burası olmasa akşamakadar sıkıntıdan patlardım heralde
bende 20 nisan 2012 annesiyim:)
burayı yeni keşfettim süper bir yer..
bebeklerinizle ilgili herşeyi paylaşabiliyorsunuz..
benimde kızım var ve daha 2 hafta oldu dişleri çıkalı ama yemek yememiz eziyet gibikaşık gördümü ağzını kitliyr resmen
yürüteçi sevmiyor kendisi koltuklara tutunup kalkıyor sıralamayda başladı yavaş yavaş
ayrıca sizler ne durumdasınız bilmiyorum ama benim lohusalıktan kalma bunalımlarım geçmedi galiba
nerde bir çocuk görsem ağlayan bende ağlıyorum..ne oldu acaba diye
annesi çocuğa bağarıyor acaba üvey mi diye düşünüyorum
evliliğime bile konsantre olamıyorum herşeyi negatif görmeye başladım
kızıma ne olsa vicdanım sızlıyor ben bakamadım yapamadım ben zayıflattım diye
ben eskiden çok soğukkanlıydım şimdi tam tersi
dogum yapmadan önceki zaman aklıma geldi aldıgımız cicileri paylaşırdık buda dün küçük hanıma aldıgımız ciciler
buküçük hanıma çok istedigim ev botları
Eki Görüntüle 592190 buda aşortman takımları
Eki Görüntüle 592191 Eki Görüntüle 592193
buda perde canavarı ahsen en sevdiği şey birgün perde tepemize inecek ama ne zaman
Eki Görüntüle 592194
sayfa sayısı az olsa okucam ama 4680..... küsürlü sayfalardasınız:)
benim kızımın kilosu 9
boyu da 74 cm filandı
çok zayıf üzülüyorum etrafımdakilerde zayıf olsun daha iyi kilolu olsa zayıflatmak daha zor diyorlar
sizin bebişler nasıl?
Merhaba canım benim oğlum da 4 mayıs doğumlu, en son 2 hafta önce doktora gittiğimizde 8,5 kiloydu doktor normal diyor herhangi bir sağlık problemi olmasın da kiloyu kafama takmıyorum. Senin kız maşallah manken gibi kilosu da çok az değil bencesayfa sayısı az olsa okucam ama 4680..... küsürlü sayfalardasınız:)
benim kızımın kilosu 9
boyu da 74 cm filandı
çok zayıf üzülüyorum etrafımdakilerde zayıf olsun daha iyi kilolu olsa zayıflatmak daha zor diyorlar
sizin bebişler nasıl?
Canım ben devit 3 veriyorum 1 yaşına kadar devam dedi..
Maşallah maşallah kızımıza çok tatlısınn çok... Elbisenize bayıldım çok güzel hayırlı olsunn..
Allahım esirgesin seniii ısırmalııkk valaa..
Canım sadece isminemi bakmıyor gürültü falan olduğunda tepki gösteriyormu?? mesela duru hanımın keyfi yerindeyse duru kızm dedinmi dönüp bakar hemencecik ama oyuncakla oynuyor ve birşeyle ilgileniyorsa kendini parçalasan dönüp bakmaz
Benimde bazzen içimden ağlamak geliyor sebepsiz yere..
Geçmiş olsun umarım tez zamanda çıkartır.
Duru da aynı durumda önceki yediklerinin çeyreğini yemiyor ve ikinci diş geliyor çok huzursuz.. Canım geçenlerde okudum bebekler oturmaya, kalkmaya başladılarmı uykuda bile onu yapmaya çalışıyorlarmış. Duru da uyurken oturma pozisyonuna geçmeye çelışıyor gece 5 defa düzeltiyorum..
Ayy ne güzel olmuş çocuk içinde değişiklik olmuştur. Canım bizde düğüne gittik hafta sonu davul sesi eşliğinde uyudu davul durunca uyandı..
Becermeyle alakası yok canım ilk ek besine girdiğimiz zaman duru herşeyi yiyordu hemde yarım kase 1 kaseye yakın ama son bir aydır 3 4 kaşığı geçmiyor yedikleri..
Bizde dün ilk adım ayakabısı aldık sürekli patik giydiriyordum... Duru da birşey yemez olduuuu.
Ayy maşallah maşallahhdeğirmeyelim çocuğa. Biz uykuyu mumla arıyoruz mumlaa..
Benim kızımda tam tersii gezmeci çarıkçııçok seviyor gezmeyii..
Maşallah canımMerhaba kızlar. Birkaç gündür fırsatım olmadı girmeye. Kart olayı hala aynı durumda, yarın tekrar arayacağız bankayı. Umarım sorun çıkarmazlar, cuma son günüydü ekstrenin. Bu arada Ada hanım laptopun tuşlarını kopardı, zar zor yerine taktık ama gidici gibi görünüyor. İçinden bazı parçalar kırılmış, tuşun altından yani.
Yarın yılbaşı, malum bebeklerle dışarı çıkmak zor. Annemlere gidecektik ama biraz uzak olduğu için cesaret edemedim gitmeye. Eşimin annesine gideceğiz, o daha yakın. Her gün evdeyiz zaten, yılbaşında da evde olmayalım bari dedi eşim. Ada hanımın yılbaşı elbisesi geçen seneden örüldü zaten. Kırmızı bir elbise. Babaannesi de lcw'dan kadife alt, örgü üst almış ilk yılbaşı hediyemiz olarak. Ben de kırmızı kırmızı ojeler sürdüm kızıma babasının da isteğiyle , baktı durdu bunlar ne diye sonra da hiç umursamadı bile. :))
Ada'nın halleri :) ;
Eki Görüntüle 592091 Eki Görüntüle 592090 Eki Görüntüle 592092 Eki Görüntüle 592093
Eki Görüntüle 592094 Eki Görüntüle 592095 Eki Görüntüle 592096
Ve yılbaşı elbisemiz ;
Eki Görüntüle 592097 Eki Görüntüle 592098
evet canım özellikle tvye daldığı zaman ama bazen de halının desenine bakıyo yine aldırmıyo genelde hadi gidelim deyince bakıyo çok nadir ama ismine bakması oğlum öyle deil ne kadar tv seyretsede oyun oynasa da birkaç seslenmeden sonra bakıyoof canımya gecmiş olsun sizlerden bu kazaları duydukca ahseni yürütyece koymaya korkuyorum
canım ahsende tv ye yada eglenceli birşeye dalmışsa kendinide öldürsen dönüp bakmıyo ama alttan altan gülüyo sanki sen bagır ben bakmayacam der gibi
ayakkabınız hayırlı olsun canım senin kız hızlı çıktı maşşallah
Maşallah elifeEki Görüntüle 592101 Eki Görüntüle 592102
bizde bu akşam nişandaydık elif im şaşkın şaşkın bakarken :)
Hayırlı olsun canım, ahsen güle güle giysin cicilerini, çınar da perde görünce öyle tutup çekiştiriyor ki parmaklarını elimle açıp bıraktırabiliyorumdogum yapmadan önceki zaman aklıma geldi aldıgımız cicileri paylaşırdık buda dün küçük hanıma aldıgımız ciciler
buküçük hanıma çok istedigim ev botları
Eki Görüntüle 592190 buda aşortman takımları
Eki Görüntüle 592191 Eki Görüntüle 592193
buda perde canavarı ahsen en sevdiği şey birgün perde tepemize inecek ama ne zaman
Eki Görüntüle 592194
Geçmiş olsun canım, olacağın önüne geçilmiyor Allah korusun bebeklerimizisağol cnmya tamamen benım yüzümden aldığım topu geri koydum yoksa yürüteçten zor düşerr ama topa takılmış iştee neyse böyle atlatmış olalım allah daha kötüsünden korusun .amin .
evet canım özellikle tvye daldığı zaman ama bazen de halının desenine bakıyo yine aldırmıyo genelde hadi gidelim deyince bakıyo çok nadir ama ismine bakması oğlum öyle deil ne kadar tv seyretsede oyun oynasa da birkaç seslenmeden sonra bakıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?