Amin canım, hepimiz zorlanıyoruz bu dönemlerde ben büyüdükçe rahatlarız diye düşündükçe başka başka sorunlar çıkıyor, geçen ay çok iştahsızdı sonra diş çıkarma sonra oturmaya az çok başlayınca bu sefer de yatmak istemiyor neredeyse yatarken bile oturmak istiyor. Geceleri çok sık uyanıyoruz ve genellikle ağlama krizleri başladı 2 gündür artık diş mi çıkaracak sorunu nedir anlayamadım. Yarın aralık bitiyor çok şükür daha önümüzde 3 ay var şu soğuklar geçse de en azında dışarı çıkarız temiz hava güneş aydınlık kışı hiç sevmiyorum ben yakızlar 2 haftadır emırhan gerı gerı emeklıyor bı bakıyorum koltugun altında görünen bır kafa...tutunup kalkmaya basladı iyice zor olmaya basladı 4 kişi bas edemıyoz..üst dişi cıkacak galıba ama bu diş cok zorladı bu kez 3 haftadır belırtısı var ama kendı daha yok..diş sıkıntısı bıtmez ıste bırı cıkar bırı baslar yaz gelsede bıraz rahatlasak atarız kendımızı dısarıya sımdıden bu hayallerle avunup gülümsüyorum..allah hepımıze yardım etsın....
Geçen ay ben bu iştahsızlık durumunu çok takmıştım canım az bireşyler yemeğe başladı ama yine de buradakiler göre az yiyor artık ne kadar yerse zorlamıyorum ama işte annelik duygusu rahatlatamıyoruz kendimizi, bu ay da ne olduysa yatmak uyumak istemiyor hep ağlıyor çok kısa uyur geceleri çok kalkıyor yeni doğduğunda bile bu kadar uykusuz kalıp yorulmadım, Bugün ben de çok sıkıldım markete kadar gittim neredeyse yolda ağlayacaktım hatta dalgın yürüdüğüm için araba çarpacaktı o kadar sıkıntılıydım ya bütün gece yatmadı sabahın 7sinde kalktı 4-5 saat geçti uyumuyor uyutmaya çalıştıkça ağlıyor sinirlerim bozuldu, uyumayınca huysuz da oluyor. Belki doktora götürsem önemsemeyecektir ama biraz hem o dinlensin hem ben. Zaten biraz uyusa hemen ben de yanında yatıyorum. Belki ben de bunu çok şikayet ediyorum korkuyorum da tabi Allah büyük dert vermesin.Zaten burada yalnızım, bu sıkıntımı bir annemle paylaşıyordum o da bana çok ters davrandı bana bıktım senden bir tek senin mi çocuğun var gibi laflar etti, Hadi kayınvalidem dese bu kadar takmazdım ama insanın annesi böyle sert konuşunca üzüldümallah yardımcımız olsun dün ben agladım valla birazda olsa insan rahatlıyor. eşim demin diyo şükret allaha çok şükür saglıklı en fazla bir sene sonra rahatlarsın kafaya taktıkca daha stres oluyorsun acından ölmez ama gelde bana anlatçık gez biraz açılırsın canım valla demin ahseni ablama bıraktım dün kızdı eve tıkıldın kaldın kafayı yiyecen diye gelip aldı eniştem ahseni bizde gittik ahsene aşortman ayakkabı filan aldık valla birazda olsa açıldım
Geçen ay ben bu iştahsızlık durumunu çok takmıştım canım az bireşyler yemeğe başladı ama yine de buradakiler göre az yiyor artık ne kadar yerse zorlamıyorum ama işte annelik duygusu rahatlatamıyoruz kendimizi, bu ay da ne olduysa yatmak uyumak istemiyor hep ağlıyor çok kısa uyur geceleri çok kalkıyor yeni doğduğunda bile bu kadar uykusuz kalıp yorulmadım, Bugün ben de çok sıkıldım markete kadar gittim neredeyse yolda ağlayacaktım hatta dalgın yürüdüğüm için araba çarpacaktı o kadar sıkıntılıydım ya bütün gece yatmadı sabahın 7sinde kalktı 4-5 saat geçti uyumuyor uyutmaya çalıştıkça ağlıyor sinirlerim bozuldu, uyumayınca huysuz da oluyor. Belki doktora götürsem önemsemeyecektir ama biraz hem o dinlensin hem ben. Zaten biraz uyusa hemen ben de yanında yatıyorum. Belki ben de bunu çok şikayet ediyorum korkuyorum da tabi Allah büyük dert vermesin.Zaten burada yalnızım, bu sıkıntımı bir annemle paylaşıyordum o da bana çok ters davrandı bana bıktım senden bir tek senin mi çocuğun var gibi laflar etti, Hadi kayınvalidem dese bu kadar takmazdım ama insanın annesi böyle sert konuşunca üzüldüm
Geçen ay ben bu iştahsızlık durumunu çok takmıştım canım az bireşyler yemeğe başladı ama yine de buradakiler göre az yiyor artık ne kadar yerse zorlamıyorum ama işte annelik duygusu rahatlatamıyoruz kendimizi, bu ay da ne olduysa yatmak uyumak istemiyor hep ağlıyor çok kısa uyur geceleri çok kalkıyor yeni doğduğunda bile bu kadar uykusuz kalıp yorulmadım, Bugün ben de çok sıkıldım markete kadar gittim neredeyse yolda ağlayacaktım hatta dalgın yürüdüğüm için araba çarpacaktı o kadar sıkıntılıydım ya bütün gece yatmadı sabahın 7sinde kalktı 4-5 saat geçti uyumuyor uyutmaya çalıştıkça ağlıyor sinirlerim bozuldu, uyumayınca huysuz da oluyor. Belki doktora götürsem önemsemeyecektir ama biraz hem o dinlensin hem ben. Zaten biraz uyusa hemen ben de yanında yatıyorum. Belki ben de bunu çok şikayet ediyorum korkuyorum da tabi Allah büyük dert vermesin.Zaten burada yalnızım, bu sıkıntımı bir annemle paylaşıyordum o da bana çok ters davrandı bana bıktım senden bir tek senin mi çocuğun var gibi laflar etti, Hadi kayınvalidem dese bu kadar takmazdım ama insanın annesi böyle sert konuşunca üzüldüm
sağol canım ya miray durmuyo dışarıya çıkınca çok ondanda pek bişey anlamıyorum burdada kimsem yokki mirayı bırakacak gidip kafa dağıtıp muhabbet edeceğim kimsede yok öyle iyice bunalıma girdim eşim sağolsun sürekli çıkarıp gezdiriyo yorgunluktan ölse bile sen bunalmışındır hadi çıkalım diyo o da olmasa kafayı bozardım iyiceallah yardımcımız olsun dün ben agladım valla birazda olsa insan rahatlıyor. eşim demin diyo şükret allaha çok şükür saglıklı en fazla bir sene sonra rahatlarsın kafaya taktıkca daha stres oluyorsun acından ölmez ama gelde bana anlatçık gez biraz açılırsın canım valla demin ahseni ablama bıraktım dün kızdı eve tıkıldın kaldın kafayı yiyecen diye gelip aldı eniştem ahseni bizde gittik ahsene aşortman ayakkabı filan aldık valla birazda olsa açıldım
ah bi anlasak dertlerini yavrucakların diştenmi acaba bütün derdi çıksa rahatlarmı off bi bilsek canım yaNe olduğunu bende anlamadım canım bu kadar kötü değildi uyku durumu. Yatırdığımda mırıldanır biraz bağırırdı sonra dalardı şimdi altını değiştirmek için yatırsam ağlıyor, gece gündüz ne zaman yatağa koysam ağlıyor. Dün gece 1 de uyandı 1-2 saat yatmadı yatağa koyduğumda ağlıyordu sonra saat 5 gibi aynısını yaptı 7.30 da kalktı 9.30 gibi gözleri kaşınıyor esniyordu bir türlü uyutamadım ağladı durdu, şimdi saat 11.15 yeni uyudu. Hayret birşey yani uyumak mı istemiyor bir kaygısı mı var anlamadım 1 aya yakın böyle oldu
canım elif te uzun bir süredir geri emekliyor bunun ilersi normal emeklemekmiş diyolar ama ne zaman olur bilmem :)kızlar 2 haftadır emırhan gerı gerı emeklıyor bı bakıyorum koltugun altında görünen bır kafa...tutunup kalkmaya basladı iyice zor olmaya basladı 4 kişi bas edemıyoz..üst dişi cıkacak galıba ama bu diş cok zorladı bu kez 3 haftadır belırtısı var ama kendı daha yok..diş sıkıntısı bıtmez ıste bırı cıkar bırı baslar yaz gelsede bıraz rahatlasak atarız kendımızı dısarıya sımdıden bu hayallerle avunup gülümsüyorum..allah hepımıze yardım etsın....
canım bencede annen başka bi şeye kızmıştır ahhh biz annemle ne takışıyoruz bozma moralini sen gel bursaya gezelimGeçen ay ben bu iştahsızlık durumunu çok takmıştım canım az bireşyler yemeğe başladı ama yine de buradakiler göre az yiyor artık ne kadar yerse zorlamıyorum ama işte annelik duygusu rahatlatamıyoruz kendimizi, bu ay da ne olduysa yatmak uyumak istemiyor hep ağlıyor çok kısa uyur geceleri çok kalkıyor yeni doğduğunda bile bu kadar uykusuz kalıp yorulmadım, Bugün ben de çok sıkıldım markete kadar gittim neredeyse yolda ağlayacaktım hatta dalgın yürüdüğüm için araba çarpacaktı o kadar sıkıntılıydım ya bütün gece yatmadı sabahın 7sinde kalktı 4-5 saat geçti uyumuyor uyutmaya çalıştıkça ağlıyor sinirlerim bozuldu, uyumayınca huysuz da oluyor. Belki doktora götürsem önemsemeyecektir ama biraz hem o dinlensin hem ben. Zaten biraz uyusa hemen ben de yanında yatıyorum. Belki ben de bunu çok şikayet ediyorum korkuyorum da tabi Allah büyük dert vermesin.Zaten burada yalnızım, bu sıkıntımı bir annemle paylaşıyordum o da bana çok ters davrandı bana bıktım senden bir tek senin mi çocuğun var gibi laflar etti, Hadi kayınvalidem dese bu kadar takmazdım ama insanın annesi böyle sert konuşunca üzüldüm
adı ne vitaminin dvitin yerine vermişse bana ilk hastaneden multitabs vermişlerdiuuufffffffff daralıyom ben kızlar kafayı yemekten korkuyom bu aralar bi insan robot gibi 24 saat çalışırmı
bu arada merak ettim bebeğine vitamin şurubu kullanan var mı doktor vermişti bana D VİT yerine hergün 1 ölçek 1 yaşına kadar dedi ......
hayallah iyiligini versin yarmagül çok güldüm valla bizimde şevval dersanenin sınavına gitti babasıyla gelsin bende atıcam kendimi dışarıya hiç degilse bir yemek yiyip gelelim bunaldım boklu bezle mama kasesi görmekten
sabahtan beri ahseninin yedigi 5 tatlı kaşıgı çorba 2. dişi çıkıyor galiba bende zorlayınca kusuyorzorlamayayım diyorum gözüme yemedigi her ögün birazdaha zayıflamış gibi görünüyor üf anne olmak çok zor
ayyy maşallahh fıstığaaa çok tatlı kız bu nazar değmesin ada cığaMerhaba kızlar. Birkaç gündür fırsatım olmadı girmeye. Kart olayı hala aynı durumda, yarın tekrar arayacağız bankayı. Umarım sorun çıkarmazlar, cuma son günüydü ekstrenin. Bu arada Ada hanım laptopun tuşlarını kopardı, zar zor yerine taktık ama gidici gibi görünüyor. İçinden bazı parçalar kırılmış, tuşun altından yani.
Yarın yılbaşı, malum bebeklerle dışarı çıkmak zor. Annemlere gidecektik ama biraz uzak olduğu için cesaret edemedim gitmeye. Eşimin annesine gideceğiz, o daha yakın. Her gün evdeyiz zaten, yılbaşında da evde olmayalım bari dedi eşim. Ada hanımın yılbaşı elbisesi geçen seneden örüldü zaten. Kırmızı bir elbise. Babaannesi de lcw'dan kadife alt, örgü üst almış ilk yılbaşı hediyemiz olarak. Ben de kırmızı kırmızı ojeler sürdüm kızıma babasının da isteğiyle , baktı durdu bunlar ne diye sonra da hiç umursamadı bile. :))
Ada'nın halleri :) ;
Eki Görüntüle 592091 Eki Görüntüle 592090 Eki Görüntüle 592092 Eki Görüntüle 592093
Eki Görüntüle 592094 Eki Görüntüle 592095 Eki Görüntüle 592096
Ve yılbaşı elbisemiz ;
Eki Görüntüle 592097 Eki Görüntüle 592098
takma kafanı ben diyorum eşime artık maşımı artır çünkü gece vardiyaya kalıyorum her geceuuufffffffff daralıyom ben kızlar kafayı yemekten korkuyom bu aralar bi insan robot gibi 24 saat çalışırmı
bu arada merak ettim bebeğine vitamin şurubu kullanan var mı doktor vermişti bana D VİT yerine hergün 1 ölçek 1 yaşına kadar dedi ......
maşşallah kızıma oy çok süslü bu annesi tırnaklar boyanmış kulaklarda küpeler kız süslü bu çok süslüMerhaba kızlar. Birkaç gündür fırsatım olmadı girmeye. Kart olayı hala aynı durumda, yarın tekrar arayacağız bankayı. Umarım sorun çıkarmazlar, cuma son günüydü ekstrenin. Bu arada Ada hanım laptopun tuşlarını kopardı, zar zor yerine taktık ama gidici gibi görünüyor. İçinden bazı parçalar kırılmış, tuşun altından yani.
Yarın yılbaşı, malum bebeklerle dışarı çıkmak zor. Annemlere gidecektik ama biraz uzak olduğu için cesaret edemedim gitmeye. Eşimin annesine gideceğiz, o daha yakın. Her gün evdeyiz zaten, yılbaşında da evde olmayalım bari dedi eşim. Ada hanımın yılbaşı elbisesi geçen seneden örüldü zaten. Kırmızı bir elbise. Babaannesi de lcw'dan kadife alt, örgü üst almış ilk yılbaşı hediyemiz olarak. Ben de kırmızı kırmızı ojeler sürdüm kızıma babasının da isteğiyle , baktı durdu bunlar ne diye sonra da hiç umursamadı bile. :))
Eki Görüntüle 592091 Eki Görüntüle 592090 Eki Görüntüle 592092 Eki Görüntüle 592093
Ve yılbaşı elbisemiz ;
Eki Görüntüle 592101 Eki Görüntüle 592102
bizde bu akşam nişandaydık elif im şaşkın şaşkın bakarken :)
uuufffffffff daralıyom ben kızlar kafayı yemekten korkuyom bu aralar bi insan robot gibi 24 saat çalışırmı
Merhaba kızlar. Birkaç gündür fırsatım olmadı girmeye. Kart olayı hala aynı durumda, yarın tekrar arayacağız bankayı. Umarım sorun çıkarmazlar, cuma son günüydü ekstrenin. Bu arada Ada hanım laptopun tuşlarını kopardı, zar zor yerine taktık ama gidici gibi görünüyor. İçinden bazı parçalar kırılmış, tuşun altından yani.
Ve yılbaşı elbisemiz ;
Eki Görüntüle 592101 Eki Görüntüle 592102
bizde bu akşam nişandaydık elif im şaşkın şaşkın bakarken :)
kızlar günaydın nasılsınız bugün erken girdim foruma
kızlar kızım ismine her zaman bakmıyor acaba nedendir babasının seslenmesine daha çok tepki veriyor ama ona da her zaman deil sizce bi sorun mu var
maşallah nisan bebişleri de çok tatlı mı oluyo ne
of o kadar bunaldım ki içim çok sıkılıyor sadece ağlamak geliyo içimden ne dışarı çıkmak istiyorum nede başka bişey ruhum sıkıldı iyice
kızlar 2 haftadır emırhan gerı gerı emeklıyor bı bakıyorum koltugun altında görünen bır kafa...tutunup kalkmaya basladı iyice zor olmaya basladı 4 kişi bas edemıyoz..üst dişi cıkacak galıba ama bu diş cok zorladı bu kez 3 haftadır belırtısı var ama kendı daha yok..diş sıkıntısı bıtmez ıste bırı cıkar bırı baslar yaz gelsede bıraz rahatlasak atarız kendımızı dısarıya sımdıden bu hayallerle avunup gülümsüyorum..allah hepımıze yardım etsın....
Amin canım, hepimiz zorlanıyoruz bu dönemlerde ben büyüdükçe rahatlarız diye düşündükçe başka başka sorunlar çıkıyor, geçen ay çok iştahsızdı sonra diş çıkarma sonra oturmaya az çok başlayınca bu sefer de yatmak istemiyor neredeyse yatarken bile oturmak istiyor. Geceleri çok sık uyanıyoruz ve genellikle ağlama krizleri başladı 2 gündür artık diş mi çıkaracak sorunu nedir anlayamadım. Yarın aralık bitiyor çok şükür daha önümüzde 3 ay var şu soğuklar geçse de en azında dışarı çıkarız temiz hava güneş aydınlık kışı hiç sevmiyorum ben ya
bugun oğlumu noel babayı yılbaşı şenliklerını falan görsün dıye gezmeye götürdük saat 12 de çıktık evden akşam 8de döndukayaklarımız ağrımasaydı daha gezerdık herhalde biz yemek yerken onada yedırdım artık butun avmlerden mama sandalyesı var kavanoz mamalrından aldım kendımde yaptım arada 3 kerede uyudu o gürültüde hiç umrunda değill anımasyoncular kılıktan kılığa girmişler birde canlı müzükle sürekli dolanıyorlar avmde bizimkide seslerı duydukça alkış yapıyooo önumuzden geçerlerkenn pusetin içinde zıplıyoo sankı çıkçak dışarıı güzel bir gun geçirdik inş. hasta falan olmaz burnumuzdan gelmez iyi eğlendii bayadır kalabalığa çıkmamıştı geçmişi okumadan yazdım inş sizlerınde günü güzel geçmiştir
kızlar merhaba, canım çok sıkkın ve içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor artıkkendimi çok ama çok mutsuz hissediyorum..kızım hiçbirşey yemiyor, mamada içmiyor 2 gündür..artık benimde ona ne yemek yapasım geliyor nede başka bişi, çok bunaldım yaa..sabah güzelce kahvaltı hazırladım kendisine ama 1 lokma bile yemedi..öğlen çorba yaptım içmedi, zar zor uyuttum 1 çay kaşığı calpol vererek...2 gündür çok huysuz, hep ağlıyor..benimde sol kasığım ağrıyor 3 gündür..taşıyamıyorum da, iyice sinirlerim bozuldu yaaa..bende aç bırakıcam bakalım birde bunu denicem, işte o zamanda daha çok ağlarsa diye düşünüyorum..
burda 8 öğün falan yazanlar nasıl beceriyorsunuz bunu ya :) benmi beceremedim bu anneliği anlamadım
Dilek canım maşallah oğluna 11:30 kadar uyuyor, biizim en geç 7 de, sen tecrübelisin, lütfen neler yapabilirim yemesi ve uyuması için..
valla kızlar iştah konusunda aynı durumdayız, benim kızım meyveye bayılırdı hele kavanoz meyvelerini çok severdi, şimdi ikisini de yemiyor, burnunda da hırıltı başladı, dişi de kaşınıyo galiba, yumurta kabusumuz oldu her gün yoğurt çorbasına katıp yediriyorum midem bulandı sarı yoğurt çorbası görmekten, hasta olacak falan ama uyansın dışarı çıkıcaz ayy bunaldım iyice giyecek birşeyi de kalmamış göbüşü hep dışarda kalıyor, ayakkabı lazım 2 hafta önce aldık şimdi olmuyo 18 numara almıştık küçük geliyo, tam yarmagül benimki
hayallah iyiligini versin yarmagül çok güldüm valla bizimde şevval dersanenin sınavına gitti babasıyla gelsin bende atıcam kendimi dışarıya hiç degilse bir yemek yiyip gelelim bunaldım boklu bezle mama kasesi görmekten
sabahtan beri ahseninin yedigi 5 tatlı kaşıgı çorba 2. dişi çıkıyor galiba bende zorlayınca kusuyorzorlamayayım diyorum gözüme yemedigi her ögün birazdaha zayıflamış gibi görünüyor üf anne olmak çok zor
canım benım aynı haldeyız bırbırımız en ıyı anlayanlarız bu topiği bunun ıcın cok sevıyorum burda rahatlıyoruzz.dedıgın gıbı uyku saatını bır kez atladınmı işin cok zor hele de aktif bır bebekse..sasıracaksın belkı ama bu sabah aslında öğlen 11 bucukta uyandı emır..gece 11 bucukta yatırmıstımsaat tam 6 30 da benı bagırarak uyandırdı.ben onu bu sekıl alıstırdım kalakarım yanından ona bakıp derım mama getıreyım ogluma hemen gelıyorum tamammı? ses cıkarmadan bekler sonra ben geceden hazırladıgım pirinç unlu devam sütü ve esıt mıktarda hazırladıgım inek sütüyle yaptıgım mamayı ıstıp gelırım.bu sabah 6 30 da bunu içti 200 ml.ve sonra uyudu sallamadım ben ona arkamı donuyorum hadı eeee dıyorum uyuyalım dıyorum o kendı uyuyor..uyanınca 280 ml mama içti sonra 2de uyuması gerekırken babamız geldı onunla kahvaltı yaptık evı supurdum sımdı uyuttum uykusu bır saat rötar yaptı salladım bıraz dırendı ama uyudu 6 da kalkar yemek yer 8 de uyur 10 da kalkar 12 de gece uykusuna gecer bugun boyle ama saatler degısır genelde 11 de gece uykusuna gecmıs oluyor canım
güya babaneye gidecektik ama bu sitresle hiç biryere gidemem başıma agrı girdi kızlarya zorlamasam hiç birşey yemiyecek üf ac bıraksammı uzun zaman kusmasından iyidir öyle ekşimiş kokuyorduki midesinimi üşüttü kalkıp nane cayı yapayımvalla sinirimden agladım demin bunaldım kızlarya gene dert yandım demi allah bu günlerimizi aratmasın
günaydın sabah oğlum yürüteçten düştü tamamen benım hatam çok şükür bişi olmadı ama kendımı öldüresim varr uyandık doyurdum odadan ona kahvaltısı için yumurta kaynatmaya çıkıcaktım yürüteçe bıraktım içindede top var yuruteçin ayaklarının yanında çıkardım topuu sonr geri koydum çünküü o topla oynuyorr yürüteçin için ayaklarıylaa eğleniyor ağlamasın dıye geri koydum topu tam işimi haledip geri döndum kapıyı açarken gümbürtü olduu bı baktım yan yatmışş yürüteçte çok korktuu topla oynarken yürümüş herhalde topta takılmışş yürüteçe gidemyıncede düşmüş iyi olsun ağlamasın dıyee önelmeler alıyoruz tam tersi oluyor kendımı çok beceriksiz hissedıyorum
of canımya gecmiş olsun sizlerden bu kazaları duydukca ahseni yürütyece koymaya korkuyorumgünaydın sabah oğlum yürüteçten düştü tamamen benım hatam çok şükür bişi olmadı ama kendımı öldüresim varr uyandık doyurdum odadan ona kahvaltısı için yumurta kaynatmaya çıkıcaktım yürüteçe bıraktım içindede top var yuruteçin ayaklarının yanında çıkardım topuu sonr geri koydum çünküü o topla oynuyorr yürüteçin için ayaklarıylaa eğleniyor ağlamasın dıye geri koydum topu tam işimi haledip geri döndum kapıyı açarken gümbürtü olduu bı baktım yan yatmışş yürüteçte çok korktuu topla oynarken yürümüş herhalde topta takılmışş yürüteçe gidemyıncede düşmüş iyi olsun ağlamasın dıyee önelmeler alıyoruz tam tersi oluyor kendımı çok beceriksiz hissedıyorum
canım ahsende tv ye yada eglenceli birşeye dalmışsa kendinide öldürsen dönüp bakmıyo ama alttan altan gülüyo sanki sen bagır ben bakmayacam der gibikızlar günaydın nasılsınız bugün erken girdim foruma
kızlar kızım ismine her zaman bakmıyor acaba nedendir babasının seslenmesine daha çok tepki veriyor ama ona da her zaman deil sizce bi sorun mu var
maşallah nisan bebişleri de çok tatlı mı oluyo ne
Selam kızlar nasılsınız.. Amma kaynatmışsınız hafta sonu okuyamadım hepsini.. Hafta sonu kızmla ilk defa düğüne gittik davul güm güm vururken uyudu davul durunca uyandı 2 3 kez aynısı olunca bizi gülme krizi tuttu. Dün kızımın ilk ayakabısını aldık teyzeleri :) duru nun yürüme çabaları devam ediyor bakalım ne olacakk ama adım sayılarımız birken 4 5e yükseldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?