2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar 2 haftadır emırhan gerı gerı emeklıyor bı bakıyorum koltugun altında görünen bır kafa...tutunup kalkmaya basladı iyice zor olmaya basladı 4 kişi bas edemıyoz..üst dişi cıkacak galıba ama bu diş cok zorladı bu kez 3 haftadır belırtısı var ama kendı daha yok..diş sıkıntısı bıtmez ıste bırı cıkar bırı baslar yaz gelsede bıraz rahatlasak atarız kendımızı dısarıya sımdıden bu hayallerle avunup gülümsüyorum..allah hepımıze yardım etsın....

Amin canım, hepimiz zorlanıyoruz bu dönemlerde ben büyüdükçe rahatlarız diye düşündükçe başka başka sorunlar çıkıyor, geçen ay çok iştahsızdı sonra diş çıkarma sonra oturmaya az çok başlayınca bu sefer de yatmak istemiyor neredeyse yatarken bile oturmak istiyor. Geceleri çok sık uyanıyoruz ve genellikle ağlama krizleri başladı 2 gündür artık diş mi çıkaracak sorunu nedir anlayamadım. Yarın aralık bitiyor çok şükür daha önümüzde 3 ay var şu soğuklar geçse de en azında dışarı çıkarız temiz hava güneş aydınlık kışı hiç sevmiyorum ben ya

Geçen ay ben bu iştahsızlık durumunu çok takmıştım canım az bireşyler yemeğe başladı ama yine de buradakiler göre az yiyor artık ne kadar yerse zorlamıyorum ama işte annelik duygusu rahatlatamıyoruz kendimizi, bu ay da ne olduysa yatmak uyumak istemiyor hep ağlıyor çok kısa uyur geceleri çok kalkıyor yeni doğduğunda bile bu kadar uykusuz kalıp yorulmadım, Bugün ben de çok sıkıldım markete kadar gittim neredeyse yolda ağlayacaktım hatta dalgın yürüdüğüm için araba çarpacaktı o kadar sıkıntılıydım ya bütün gece yatmadı sabahın 7sinde kalktı 4-5 saat geçti uyumuyor uyutmaya çalıştıkça ağlıyor sinirlerim bozuldu, uyumayınca huysuz da oluyor. Belki doktora götürsem önemsemeyecektir ama biraz hem o dinlensin hem ben. Zaten biraz uyusa hemen ben de yanında yatıyorum. Belki ben de bunu çok şikayet ediyorum korkuyorum da tabi Allah büyük dert vermesin.Zaten burada yalnızım, bu sıkıntımı bir annemle paylaşıyordum o da bana çok ters davrandı bana bıktım senden bir tek senin mi çocuğun var gibi laflar etti, Hadi kayınvalidem dese bu kadar takmazdım ama insanın annesi böyle sert konuşunca üzüldüm

takma canım annen başka birşeye sinirlenip sana çatmış belli aglarsa anam aglar geriisi yalan aglar başın dara düştügünde ilk koşacak insan gene annen
valla ahsen gün içinde toplam 1 saat bile uyumuyor nasıl dayanıyor anlamıyorum gece kalkmalarını artık saymıyorum uyuyalı nerdeyse 1 saat oldu eşim halen sepetini sallıyo kalkmak için ugraşıyor gene çok şükür ben zaten neyi iyi diye içimden gecirsem hemen o huyu kötü oluyor kendi nazarım degiyor sankihamileyken ahsende ense kalınlıgı çıkmıştı 9 ay nasıl geçti bilmem şimdi dert yansam herkes şükret diyor annem eşim kayınvalidem oyüzden kimseye dert yanmıyorum siz hariç

üzülme canım ya belki annen herkes senin gibi sıkıntı çekiyor demek istemiştir moral vermek için hepimiz aynı durumdayız baksana benimde burda kimsem yok kafa dağıtacak yalnız yalnız bunaldım iyice
sağol canım ya miray durmuyo dışarıya çıkınca çok ondanda pek bişey anlamıyorum burdada kimsem yokki mirayı bırakacak gidip kafa dağıtıp muhabbet edeceğim kimsede yok öyle iyice bunalıma girdim eşim sağolsun sürekli çıkarıp gezdiriyo yorgunluktan ölse bile sen bunalmışındır hadi çıkalım diyo o da olmasa kafayı bozardım iyice

uuufffffffff daralıyom ben kızlar kafayı yemekten korkuyom bu aralar bi insan robot gibi 24 saat çalışırmı
bu arada merak ettim bebeğine vitamin şurubu kullanan var mı doktor vermişti bana D VİT yerine hergün 1 ölçek 1 yaşına kadar dedi ......

Son düzenleme:
ah bi anlasak dertlerini yavrucakların diştenmi acaba bütün derdi çıksa rahatlarmı off bi bilsek canım ya
canım elif te uzun bir süredir geri emekliyor bunun ilersi normal emeklemekmiş diyolar ama ne zaman olur bilmem :)
canım bencede annen başka bi şeye kızmıştır ahhh biz annemle ne takışıyoruz bozma moralini sen gel bursaya gezelim havan değişsin çınarla elif oynasınlar :)
adı ne vitaminin dvitin yerine vermişse bana ilk hastaneden multitabs vermişlerdi

İşte her çocuk ayrı bir hikaye, ne kadar tecrübeli olsan da tedirgin oluyorsun yine de... salyası çok fazlaysa ondan da kusuyor olabilir, midesini bulandırıyor olabilir, sen yine de mideyi zorlamayacak şeyler vermeye çalış canım patates, balkabağı, mesela tek çeşit ver yeni ek gıdaya geçtiğimiz dönemdeki gibi bakalım belki daha iyi gelir mideye..domates, havuç zorlar mideyi verme, tarhana da verme bir süre... unu hafif kavur et ve et suyu koy öyle dene bakalım, yoğurt çorbası yiyorsa yumurtayı da onun içiine koy soğanlı sarımsaklı yemekler verme, benim kız karışık kahvaltının tamamını kusuyordu 1 haftadır ben de tahin pekmez 1 er tatlı kaşığı karıştırıyorum, başka bir kaseyede tuzsuz peynir, ceviz, meyve koyuyorum az az kusmuyor 2 gündür.. yumurtayıda çorbaya koyuyorum..

Merhaba kızlar. Birkaç gündür fırsatım olmadı girmeye. Kart olayı hala aynı durumda, yarın tekrar arayacağız bankayı. Umarım sorun çıkarmazlar, cuma son günüydü ekstrenin. Bu arada Ada hanım laptopun tuşlarını kopardı, zar zor yerine taktık ama gidici gibi görünüyor. İçinden bazı parçalar kırılmış, tuşun altından yani.
Yarın yılbaşı, malum bebeklerle dışarı çıkmak zor. Annemlere gidecektik ama biraz uzak olduğu için cesaret edemedim gitmeye. Eşimin annesine gideceğiz, o daha yakın. Her gün evdeyiz zaten, yılbaşında da evde olmayalım bari dedi eşim. Ada hanımın yılbaşı elbisesi geçen seneden örüldü zaten. Kırmızı bir elbise. Babaannesi de lcw'dan kadife alt, örgü üst almış ilk yılbaşı hediyemiz olarak. Ben de kırmızı kırmızı ojeler sürdüm kızıma babasının da isteğiyle , baktı durdu bunlar ne diye sonra da hiç umursamadı bile. :))

Ada'nın halleri :) ;

Ve yılbaşı elbisemiz ;

Son düzenleme:
ayyy maşallahh fıstığaaa çok tatlı kız bu nazar değmesin ada cığa
kıyafetleriniz hayırlı olsun :) güle güle kullanın
inş düzelir bu banka işi de yaa

takma kafanı ben diyorum eşime artık maşımı artır çünkü gece vardiyaya kalıyorum her gece vitaminde biz şimdi polivit diye bir vitamin kulanıyoruz sayılır çünkü kusar diye yemekten sonra nerdeyse hiç veremiyorum
maşşallah kızıma oy çok süslü bu annesi tırnaklar boyanmış kulaklarda küpeler kız süslü bu çok süslü
Eki Görüntüle 592101 Eki Görüntüle 592102

bizde bu akşam nişandaydık elif im şaşkın şaşkın bakarken :)

yerim ben seni şeker kız sen nişandaydık yazmışsın ben nişanlandık okuyorum sabah sabah daha açılmamışşım galiba

kızlar günaydın nasılsınız bugün erken girdim foruma
kızlar kızım ismine her zaman bakmıyor acaba nedendir babasının seslenmesine daha çok tepki veriyor ama ona da her zaman deil sizce bi sorun mu var
maşallah nisan bebişleri de çok tatlı mı oluyo ne

Son düzenleme:
günaydın sabah oğlum yürüteçten düştü tamamen benım hatam çok şükür bişi olmadı ama kendımı öldüresim varr uyandık doyurdum odadan ona kahvaltısı için yumurta kaynatmaya çıkıcaktım yürüteçe bıraktım içindede top var yuruteçin ayaklarının yanında çıkardım topuu sonr geri koydum çünküü o topla oynuyorr yürüteçin için ayaklarıylaa eğleniyor ağlamasın dıye geri koydum topu tam işimi haledip geri döndum kapıyı açarken gümbürtü olduu bı baktım yan yatmışş yürüteçte çok korktuu topla oynarken yürümüş herhalde topta takılmışş yürüteçe gidemyıncede düşmüş iyi olsun ağlamasın dıyee önelmeler alıyoruz tam tersi oluyor kendımı çok beceriksiz hissedıyorum

Son düzenleme:

Canım ben devit 3 veriyorum 1 yaşına kadar devam dedi..

Maşallah maşallah kızımıza çok tatlısınn çok... Elbisenize bayıldım çok güzel hayırlı olsunn..

Eki Görüntüle 592101 Eki Görüntüle 592102

bizde bu akşam nişandaydık elif im şaşkın şaşkın bakarken :)

Allahım esirgesin seniii ısırmalııkk valaa..

Canım sadece isminemi bakmıyor gürültü falan olduğunda tepki gösteriyormu?? mesela duru hanımın keyfi yerindeyse duru kızm dedinmi dönüp bakar hemencecik ama oyuncakla oynuyor ve birşeyle ilgileniyorsa kendini parçalasan dönüp bakmaz

of o kadar bunaldım ki içim çok sıkılıyor sadece ağlamak geliyo içimden ne dışarı çıkmak istiyorum nede başka bişey ruhum sıkıldı iyice

Benimde bazzen içimden ağlamak geliyor sebepsiz yere..

Geçmiş olsun umarım tez zamanda çıkartır.

Duru da aynı durumda önceki yediklerinin çeyreğini yemiyor ve ikinci diş geliyor çok huzursuz.. Canım geçenlerde okudum bebekler oturmaya, kalkmaya başladılarmı uykuda bile onu yapmaya çalışıyorlarmış. Duru da uyurken oturma pozisyonuna geçmeye çelışıyor gece 5 defa düzeltiyorum..

Ayy ne güzel olmuş çocuk içinde değişiklik olmuştur. Canım bizde düğüne gittik hafta sonu davul sesi eşliğinde uyudu davul durunca uyandı ..

Becermeyle alakası yok canım ilk ek besine girdiğimiz zaman duru herşeyi yiyordu hemde yarım kase 1 kaseye yakın ama son bir aydır 3 4 kaşığı geçmiyor yedikleri..

Bizde dün ilk adım ayakabısı aldık sürekli patik giydiriyordum... Duru da birşey yemez olduuuu.

Ayy maşallah maşallahh değirmeyelim çocuğa. Biz uykuyu mumla arıyoruz mumlaa..

Benim kızımda tam tersii gezmeci çarıkçıı çok seviyor gezmeyii..

Geçmiş olsun canım bişey olmaz üzülme duru düşme konusunda rekor kırdıı..

Selam kızlar nasılsınız.. Amma kaynatmışsınız hafta sonu okuyamadım hepsini.. Hafta sonu kızmla ilk defa düğüne gittik davul güm güm vururken uyudu davul durunca uyandı 2 3 kez aynısı olunca bizi gülme krizi tuttu. Dün kızımın ilk ayakabısını aldık teyzeleri :) duru nun yürüme çabaları devam ediyor bakalım ne olacakk ama adım sayılarımız birken 4 5e yükseldi..

Kızlar ne oluyor ya sizlere neden böyle bunalımdasınız bende bunalımdayım ama başka sebeplerden dolayı.. şaka bir yana bende sıkılıyorum iş, ev koca, evde temizlik iş yerinde temizlik adliye, icra, banka, çocuk, uykusuzluk çok yoruluyorum ve sosyal hayat sıfır belim yine tutulmak üzere çok ağrım var. Duru da çok iştahsız hiçbirşey yemiyor gecede çok huzursuzdu..

of canımya gecmiş olsun sizlerden bu kazaları duydukca ahseni yürütyece koymaya korkuyorum
canım ahsende tv ye yada eglenceli birşeye dalmışsa kendinide öldürsen dönüp bakmıyo ama alttan altan gülüyo sanki sen bagır ben bakmayacam der gibi

ayakkabınız hayırlı olsun canım senin kız hızlı çıktı maşşallah

sağol cnmya tamamen benım yüzümden aldığım topu geri koydum yoksa yürüteçten zor düşerr ama topa takılmış iştee neyse böyle atlatmış olalım allah daha kötüsünden korusun .amin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…