2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Çok geçmiş olsun canım kuzucuğuna. Umarım atlatır en yakın zamanda da annesinin yüzünü güldürür.

topukanı deme canım bizde eşimle gittik şevvaldede alınmıştı ama ben şöyle bir damla aldılr gibi hatırlıyordum ahsseni omzuma aldım hemşire başladı almaya 1 2 derken ahsen nasıl aglıyor bende eşim paniklemesindiye sesimi çıkarmıyorum birde baktım bana birşeyler oluyor nasıl bir kanama ayaklarımın dibi göloldu hemşire doktorlar eşim saglıkocagını ayaga kaldırdı

becerememiş gerizekalı, zaten bebekler çok ağlıyormuş normalde bile, yavrum ne kadar acı çekmiştir kimbilir, omuzda dururken alındığını ilk defa duyuyorum yatarken alınmaz mı, topuğu mosmordu benim kzımında, aman en kötü günleri onlar olsun

Teşekkür ederim canım ..

Ada'nın da ateşi var. Akşam calpol verdim. Sabahtan beri gene var ateşi, bir saat önce gene verdim. Uyuyor şimdi. Gece gene olursa fitil vereceğim. Diştendir diye tahmin ediyorum çünkü başka bir şeyi yok.

Valla herşeyi dişe bağlıyoruz bende öyle düşündüm ama calpol ve dolven kesmeyince fitil verdim oda biraz rahatlattı ateşi 38,6 ya çıktı boğazındanmış.
umarım gerek kalmaz ama yinede tedbirli oll..

ooo oooo o canım ben genelde tekim işten izin alır duruyu dr a götürür sonra tekrar geri gelirim. eşim gözünden ameliyet oldu 1 gün bile izin vermediler ne deyim gavurdan beterler.. eşimin hakkını yemeyim barii zorla ehliyet aldırttı bana 8 aylık hamileyken arabada aldık borçlada olsa ben yokum rahat olur diye ama nerde bende o cesaret süremiyorum çok paniğim düşün birde köyde oturuyoruz dolmuş problemi var allahım bana sabır versin...

Allah iyiliğini versin yaa çok güldüm çok .. Benimkide ben sancı çekerken kızın odasını hazırladı süs falan astı sonra geçti uyudu zaten annenler yanında gelince uyandırırsın ben sabah işe gidecem dedi.. o kadar sancıda boşa gittii..

benim kızımda dün akşam kustu ama mamayı faza vermekten mi neden anlamadım.
bu aralar kusmayı öğrendi korkutuyor beni.
ben dişten kusuyordur diyorum ama bakalım dr a gitmek gerekecek galiba

Herşeyi dişe bağlamamak lazım. Geçmiş olsun canım..

Geçmiş olsun canım, inşallah duru çabuk atlatır, iyileşir. Şimdi duru hareketlendiği için belki terliyordur ondan üşütmüş olabilir. Acil şifalar

Sağol canım sürekli kontrol ediyoruz pek terlemiyor ama oluyor iştee umarım hemen geçerr..

Çok zor canım, biz de bir kere idrar tahlili verdik. İnan 10 kere uğraştık o torbayı alana kadar.

Teyzelerii kızım bugün tam 9 aylık oldu bende ahseni kıskandım :) kutlayım dedim belki biraz moral olur bana.

Bu arada DURU 10,500 kg ve 75 cm

Son düzenleme:
benim kızımda dün akşam kustu ama mamayı faza vermekten mi neden anlamadım.
bu aralar kusmayı öğrendi korkutuyor beni.
ben dişten kusuyordur diyorum ama bakalım dr a gitmek gerekecek galiba

Ya fazla mamadandır ya da yediği başka bir şey ağır gelmiştir. Dişten ateş , huzursuzluk olur ama kusma olmaz.

Teyzelerii kızım bugün tam 9 aylık oldu bende ahseni kıskandım :) kutlayım dedim belki biraz moral olur bana.

maşallah duruya yaşlarınıda görürüz inşallah kutla canım valla ben her ay kutluyorum gecen ay unutmuştum onuda arkadaş hatırlattı iyi oldu

Aamin canım aminn ada nasıl olduu???

Uyuyor diye yazdıktan 2 dk. sonra uyandı. :) Kaçıp kaçıp yazıyorum buraya da, 1 dk. tek kalsa hemen mızmızlanıyor. Huysuzluğu üstünde. bütün oyuncakları döktüm önüne artık. Ne yapacağımı şaşırdım. Ateşi azalmış biraz. Calpolden sanırım. Akşam gene çıkarsa fitil vereceğim.

Kızlar bizdeki terleme olayı aynen devam ediyor. Ne zaman uyusa, hangi yastıkta olursa olsun ya da yastıksız, başı terliyor. Yastık sırılsıklam oluyor. Değiştiriyorum gene aynı oluyor. Ne yapsam bilemiyorum ki sizde de oluyor mu ?

ben benim kıza yarmagül diyodum ama vazgeçtim seninkini görünce

inşallah daha çookk büyüdüklerini görürüz 4te 3 yaşı kutlu olsun durunun

1 aydır falan terlemiyor artık bizimkinin, demir ilacı kullanıyosan kansızlık yoktur... belki fazla giydiriyosundur. üzerini örtme bir bak bence

canım ahsenin yastıgını gece herdefasında ceviriyorum iki yüzüde ıslanınca diger yastıga geciyoruz kansızlıktan oluyor dedi doktor nekadarda dikat etsemdee ilacına bu aralar okadar kusuyorki ilaç da durmuyor midesinde

1 aydır falan terlemiyor artık bizimkinin, demir ilacı kullanıyosan kansızlık yoktur... belki fazla giydiriyosundur. üzerini örtme bir bak bence

canım bende diyorum çokmu giydiriyorum ama tek kafası ve omuzlları terliyor çok giydirsem hertarafı terlemezmi, mesela sen evi kaç derecede yanıyo kombi ve ne giydiriyorsun?

Hasta bebeklere geçmiş olsun.ipekte dünden beri öksürüyor,özellikle yatınca peşpeşe öksürüyor.dünden beri peditus veriyorum.arada kaşıkla pekmez atıyorum ağzına bide bol su içiriyorum şimdilik bu kadar.
Evde sıkıntı bunalım bendede hat safhada.hayatımda ilk kez örgü yapıyorum ama gerçekten kafa dağıttıran bir uğraş.benim bide 1e giden kızım var sanırım ikisi beni bunalttıda bu bunalımın bebişin 8. Ayında çıkması ilginç.geçmesini bekliyorum.anlayamadığım şu ilk bebeğimde tek ve acemiydim yinede bunalıma girmedim,şimdi ne olduğunu anlamıyorum

canım bende diyorum çokmu giydiriyorum ama tek kafası ve omuzlları terliyor çok giydirsem hertarafı terlemezmi, mesela sen evi kaç derecede yanıyo kombi ve ne giydiriyorsun?

oda küçük bizim kombide 3. kademede yanıyo kendi ayarlıyo derecesini, ama sıcak oluyo, sadece ince penye pijama takımı üzerine ince penye battaniye örtüyorum yine de terliyo açıyo üzerini kafası sırtı ve ensesi terliyo

Canım yastığı pamuk değilse belki oda terletir.ben evde 1kısa kollu çıtçıtlı,1uzun kollu çıtçıtlı,üzerine bir penye giydiriyorum.gece penyeyi çıkarıp ayaklı penye tulum giydiriyorum.

geçmiş olsun canım ama peditus konusunda iyi düşün derim..

1. sınıfa giden çocuk zaten başlı başına bunalım sebebi, öğretmen olduğumdan biliyorum ben 1. sınıf okuturken okumaya geçene kadar ev işi yemek yapmadım velilerde sürekli arayıp ağlıyorlardı, ee senin bebek ve çocuk normal tabii okumaya geçti mi

kesinlikle elyaf yastık yorgan kullanmayın terletiyor, bir de bebekler sanırım bizden daha çabuk terliyorlar ben kalın pijama battaniyeyle yatıyorum bizim kız ince penye takımla üstü açık yatıyor, ilk başlarda üşütecek diye korkuyordum ama bişey olmuyo demekki rahat..

cnm sağol ben bu tarıfle başlarsam ortaya ne çıkar acaba bıde ben bu kesme olaylarını hiç anlamıyorumm bende tığla ördüm geçen bırı buyuk bırı küçük olmuş sınır oldum hevesım kaçtıı örmedım netten ıyıce bakıp bırde bunu öreyim bıde hırka ördum kapşonlu ama okula gıderken felan giycek herhalde az daa zorlasam ben bıle gırerım içine kocaman olmuş bır ara fotosunu atarımm tşk .ler yınede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…