Canım haklısın aynen öylee boğazı iltihaplanmış ve ağzı hafif kokuyor hastanede fark ettim.. Allaha şükürkii patronum çok iyi yeterki acil birşey olmasın izin veriyor kızımı dr a götürüp işe döndüm ama yanında olmayı o kadar isterdimkiii..
benimki aşırı rahattır.. hiçbir şeyi sıkıntı yapmaz, cemre doğduktan sonra topuk kanımızda sorun çıktı fenülketonuri olabilir dediler 4 kez topuk kanı alındı ben ağlamaktan hiç birşey yapmadım hep o götürdü kan aldırmaya bir tarafın sakin olması iyi yoksa birbirini alevlendirir insanlar
topukanı deme canım bizde eşimle gittik şevvaldede alınmıştı ama ben şöyle bir damla aldılr gibi hatırlıyordum ahsseni omzuma aldım hemşire başladı almaya 1 2 derken ahsen nasıl aglıyor bende eşim paniklemesindiye sesimi çıkarmıyorum birde baktım bana birşeyler oluyor nasıl bir kanama ayaklarımın dibi göloldu hemşire doktorlar eşim saglıkocagını ayaga kaldırdı
kızlar bebişlerimize geçmiş olsun,tabi sizlerede.Tam hastalık mevsimi bu zamanlar,en kısa zamanda iyileşirler umarım.
Ahsenim patik çok güzel olmuş sıcacık tutar şimdi o patikler.bir de patik gibi değilde ayakkabı gibi olmuşlar,çok şık ve sevimli duruyorlar.
bebişlerimiz ne kadar da büyümüşler öyle ya bayıldım fotolara.Ben iyice tembelleştim bir de ben yüklesem foto iyi olacak.
Ada'nın da ateşi var. Akşam calpol verdim. Sabahtan beri gene var ateşi, bir saat önce gene verdim. Uyuyor şimdi. Gece gene olursa fitil vereceğim. Diştendir diye tahmin ediyorum çünkü başka bir şeyi yok.
valla kaksını yaptı şimdi eşim gitti yenisini getirmeye kızlarda idrar almak çok zor üf kaç saatir adam bekliyor işyerindende kaç kere aradılar ama mecburen bende ahsenle tek araba kulanamıyorum hiç degilse şevval evde olsa arkada kardeşiyle ilgileniyor tek yapamam canım bi cıngarcıkarınca arabada elim ayagım dolaşıyor daha tek hiç çıkmadım annem ablam yada şevval yanımda olmak zorunda
ayy onu ben de hamileyken çok yaşadım herkes belini tuta tuta kocasının yanında doktor beklerken benim kocam yoktu, çalıştığı için 1 kere gördü sadece son haftalardı, son kontrolümde bu akşam doğurmam lazımmış acil diye tel açıyorum napcan eşyaları almaya eve gitcenmi diyor bizahmet gel götür doğumu da mı tek başıma yapayım dedim
benim kızımda dün akşam kustu ama mamayı faza vermekten mi neden anlamadım.
bu aralar kusmayı öğrendi korkutuyor beni.
ben dişten kusuyordur diyorum ama bakalım dr a gitmek gerekecek galiba
Geçmiş olsun canım, inşallah duru çabuk atlatır, iyileşir. Şimdi duru hareketlendiği için belki terliyordur ondan üşütmüş olabilir. Acil şifalar
valla kaksını yaptı şimdi eşim gitti yenisini getirmeye kızlarda idrar almak çok zor üf kaç saatir adam bekliyor işyerindende kaç kere aradılar ama mecburen bende ahsenle tek araba kulanamıyorum hiç degilse şevval evde olsa arkada kardeşiyle ilgileniyor tek yapamam canım bi cıngarcıkarınca arabada elim ayagım dolaşıyor daha tek hiç çıkmadım annem ablam yada şevval yanımda olmak zorunda
Çok geçmiş olsun canım kuzucuğuna. Umarım atlatır en yakın zamanda da annesinin yüzünü güldürür.
benim kızımda dün akşam kustu ama mamayı faza vermekten mi neden anlamadım.
bu aralar kusmayı öğrendi korkutuyor beni.
ben dişten kusuyordur diyorum ama bakalım dr a gitmek gerekecek galiba
Teyzelerii kızım bugün tam 9 aylık oldubende ahseni kıskandım :) kutlayım dedim belki biraz moral olur bana.
Bu arada DURU 10,500 kg ve 75 cm
Aamin canım aminn ada nasıl olduu???
Teyzelerii kızım bugün tam 9 aylık oldubende ahseni kıskandım :) kutlayım dedim belki biraz moral olur bana.
Bu arada DURU 10,500 kg ve 75 cm
Uyuyor diye yazdıktan 2 dk. sonra uyandı. :) Kaçıp kaçıp yazıyorum buraya da, 1 dk. tek kalsa hemen mızmızlanıyor. Huysuzluğu üstünde. bütün oyuncakları döktüm önüne artık. Ne yapacağımı şaşırdım. Ateşi azalmış biraz. Calpolden sanırım. Akşam gene çıkarsa fitil vereceğim.
Kızlar bizdeki terleme olayı aynen devam ediyor. Ne zaman uyusa, hangi yastıkta olursa olsun ya da yastıksız, başı terliyor. Yastık sırılsıklam oluyor. Değiştiriyorum gene aynı oluyor. Ne yapsam bilemiyorum ki sizde de oluyor mu ?
Uyuyor diye yazdıktan 2 dk. sonra uyandı. :) Kaçıp kaçıp yazıyorum buraya da, 1 dk. tek kalsa hemen mızmızlanıyor. Huysuzluğu üstünde. bütün oyuncakları döktüm önüne artık. Ne yapacağımı şaşırdım. Ateşi azalmış biraz. Calpolden sanırım. Akşam gene çıkarsa fitil vereceğim.
Kızlar bizdeki terleme olayı aynen devam ediyor. Ne zaman uyusa, hangi yastıkta olursa olsun ya da yastıksız, başı terliyor. Yastık sırılsıklam oluyor. Değiştiriyorum gene aynı oluyor. Ne yapsam bilemiyorum ki sizde de oluyor mu ?
1 aydır falan terlemiyor artık bizimkinin, demir ilacı kullanıyosan kansızlık yoktur... belki fazla giydiriyosundur. üzerini örtme bir bak bence
canım bende diyorum çokmu giydiriyorum ama tek kafası ve omuzlları terliyor çok giydirsem hertarafı terlemezmi, mesela sen evi kaç derecede yanıyo kombi ve ne giydiriyorsun?
Canım yastığı pamuk değilse belki oda terletir.ben evde 1kısa kollu çıtçıtlı,1uzun kollu çıtçıtlı,üzerine bir penye giydiriyorum.gece penyeyi çıkarıp ayaklı penye tulum giydiriyorum.canım ahsenin yastıgını gece herdefasında ceviriyorum iki yüzüde ıslanınca diger yastıga geciyoruz kansızlıktan oluyor dedi doktor nekadarda dikat etsemdee ilacına bu aralar okadar kusuyorki ilaç da durmuyor midesinde
Hasta bebeklere geçmiş olsun.ipekte dünden beri öksürüyor,özellikle yatınca peşpeşe öksürüyor.dünden beri peditus veriyorum.arada kaşıkla pekmez atıyorum ağzına bide bol su içiriyorum şimdilik bu kadar.
Evde sıkıntı bunalım bendede hat safhada.hayatımda ilk kez örgü yapıyorum ama gerçekten kafa dağıttıran bir uğraş.benim bide 1e giden kızım var sanırım ikisi beni bunalttıda bu bunalımın bebişin 8. Ayında çıkması ilginç.geçmesini bekliyorum.anlayamadığım şu ilk bebeğimde tek ve acemiydim yinede bunalıma girmedim,şimdi ne olduğunu anlamıyorum
50 ilmek başladım 11 sıra ördüm sonra ortadan 3 kestim ama ardaa
rda degi 3 ördüm kestim
sonra beyaza başladım gene ortada 2 tane daha kestim oda ardarda degil
sonra 45 kaldı 15 ördüm 15kesti kalan 15 15 daha ekledim öndeki çapraz bantlariçin sonra ipi koparıp diğerkalan 15 e 15 daha ekledim 2 .bant için
nasıl anlatım benbile anlamadımvalla ahsene biraz kücük geldi birazdaha büyük olabilirdi
demin şevvale başlıyayımm dedim çok büyük geldi gözüme söktüm daha akşam gesilde ayagına ölceyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?