2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

50 ilmek başladım 11 sıra ördüm sonra ortadan 3 kestim ama ardaa
rda degi 3 ördüm kestim
sonra beyaza başladım gene ortada 2 tane daha kestim oda ardarda degil
sonra 45 kaldı 15 ördüm 15kesti kalan 15 15 daha ekledim öndeki çapraz bantlariçin sonra ipi koparıp diğerkalan 15 e 15 daha ekledim 2 .bant için
nasıl anlatım benbile anlamadım valla ahsene biraz kücük geldi birazdaha büyük olabilirdi
demin şevvale başlıyayımm dedim çok büyük geldi gözüme söktüm daha akşam gesilde ayagına ölceyim

gecmiş olsun canım bende demin birdaha götürdüm kan aldılar idrar torbasıda takıldı şimdiuyuyor inşallah dışarı akmazda eşim bekliyor götürecek içime sinmedi bukadarda kusma olmaz sabah aç biliyorum genede kustu nane vikis daha bende şaşırdım her övün kusuyor inşallah tahlilleri temiz çıkar

Ayy ellerine sağlık ne kadar guzel olmus. Kahretsin hic öyle becerilerim yok.yapabilsem en azından ben de stres atarım biraz

canım elimden herşey gelir dikiş dışında dikiştende nefret ederim düğme bile dikmem düşen düğmeyi aramki dikmeyeyim

ayy ateşi yüksekmiş canım sen götür bi an önce izin alıp çıkamıyomusun

Canım haklısın aynen öylee boğazı iltihaplanmış ve ağzı hafif kokuyor hastanede fark ettim.. Allaha şükürkii patronum çok iyi yeterki acil birşey olmasın izin veriyor kızımı dr a götürüp işe döndüm ama yanında olmayı o kadar isterdimkiii..

geçmiş olsun canım korkma bronşite çevirmez ilaçlarla iyileşir, soğuktan değil canım yaa gittiğimiz yerlerden virüs kapıyorlar o yüzden oluyor..

demoscum bir de bol su içirin mikrobu çabuk atsın, annen var canım yaa için rahat olsun bakıcıda olsa daha çok kaygılanırdın..

İnşallah canım inşallah ne zaman çıkacak sonuçlar. Ya dr da görüyorum kadınların yanında kocaları var imreniyorum eşim işinden dolayı izin alamaz hamileliğimde bile gelemezdi hep tek gidiyordum anlicağın tek tabancayım herşeye ben koşturuyorum ev, çocuk, dr, faturalar, bankalar, temizlik ve işşşşş gerçekten yoruluyorum benim yerimde başka biri olsa tığ gibi olurdu tığğ ama ben halaaa duba gibiyimmmm..

valla kaksını yaptı şimdi eşim gitti yenisini getirmeye kızlarda idrar almak çok zor üf kaç saatir adam bekliyor işyerindende kaç kere aradılar ama mecburen bende ahsenle tek araba kulanamıyorum hiç degilse şevval evde olsa arkada kardeşiyle ilgileniyor tek yapamam canım bi cıngarcıkarınca arabada elim ayagım dolaşıyor daha tek hiç çıkmadım annem ablam yada şevval yanımda olmak zorunda

ayy onu ben de hamileyken çok yaşadım herkes belini tuta tuta kocasının yanında doktor beklerken benim kocam yoktu, çalıştığı için 1 kere gördü sadece son haftalardı, son kontrolümde bu akşam doğurmam lazımmış acil diye tel açıyorum napcan eşyaları almaya eve gitcenmi diyor bizahmet gel götür doğumu da mı tek başıma yapayım dedim

benim kızımda dün akşam kustu ama mamayı faza vermekten mi neden anlamadım.
bu aralar kusmayı öğrendi korkutuyor beni.
ben dişten kusuyordur diyorum ama bakalım dr a gitmek gerekecek galiba

hay allah benimki paniktir canım ben birşeyde olsa çok söylemem çok panikler eli ayagı birbirine dolanır ben dogum yaptım sonrada ahsen sarılık olmuştu nerdeyse 1 hafta benle hastanede yatı bende zorla göndermeye calışıyordum

Geçmiş olsun canım inşallah tahliller temizdir, kusamaya da bir çözüm bulunur geçici bir süreçtir umarım

Geçmiş olsun canım, inşallah duru çabuk atlatır, iyileşir. Şimdi duru hareketlendiği için belki terliyordur ondan üşütmüş olabilir. Acil şifalar

benimki aşırı rahattır.. hiçbir şeyi sıkıntı yapmaz, cemre doğduktan sonra topuk kanımızda sorun çıktı fenülketonuri olabilir dediler 4 kez topuk kanı alındı ben ağlamaktan hiç birşey yapmadım hep o götürdü kan aldırmaya bir tarafın sakin olması iyi yoksa birbirini alevlendirir insanlar

kızlar bebişlerimize geçmiş olsun,tabi sizlerede.Tam hastalık mevsimi bu zamanlar,en kısa zamanda iyileşirler umarım.
Ahsenim patik çok güzel olmuş sıcacık tutar şimdi o patikler.bir de patik gibi değilde ayakkabı gibi olmuşlar,çok şık ve sevimli duruyorlar.
bebişlerimiz ne kadar da büyümüşler öyle ya bayıldım fotolara.Ben iyice tembelleştim bir de ben yüklesem foto iyi olacak.

oy yesinler senin bililbili diyen dilerini
bu arada hava soguk degilmi sizin bulundugunuz yerde ben bugün dışarı çıktım ahseni arbaya kadar üzerine battaniye aşırdım hava almasın diye

Soğuk canım. İstanbul'un en soğuk yerinde yaşıyoruz, Başakşehir'de. Atlet, çıtçıtlı uzun kollu, üstüne badi, yelek, kaban, bere, patik. Ancak öyle çıkarıyoruz. Bizim kız tam bir sokak delisi. Sokak olsun ona dünyalar onun oluyor. Camdan bakarken bile heyecanlanıyor düşün yani. Anneanneye babaanneye çekmiş kesin, onlar da meraklıdır gezmeye. Gerçi bizim de aşağı kalır yanımız yok ama onlar daha düşkün.

Ada'nın da ateşi var. Akşam calpol verdim. Sabahtan beri gene var ateşi, bir saat önce gene verdim. Uyuyor şimdi. Gece gene olursa fitil vereceğim. Diştendir diye tahmin ediyorum çünkü başka bir şeyi yok.

ayy şunu da anlatmadan geçemiycem,

sözlencez akşam bizimkiyle sabah 8 de hazır ol dedi ilçede oturuyoruz mağaza falan yok ile gidicez 1 saat sürüyo, 10 da geldi beni almaya kahvaltısı uzun sürmüş..

neyse babam da beni tembih etti bize yakışır şekilde davran hangi mağazaya götürürse oradan al beğenmemezlik yapma dedi

11 de ildeydik kahvaltı yapalım senle dedi yaptık, şuranın çayı güzeldir dedi oraya gittik, tekrar acıktık şurada pizza yiyelim dedi ok dedim ama saat 3 oldu ve kıyafetlerimiz alyanslarımız ayakkabılarımız kuaför hepsi duruyo, birşey de diyemiyorum kendi bildiği yerler var ayarladı heralde diye babamda tembih etti..

dayanamadım sordum elbiseyi nereden alacağız? bilmem buraları sen daha iyi bilirsin nereye istiyorsan gidelim dediii vee, ben bir hışımla kalk kalk dedim iptal ediyoruz garson siparişimizi, inanmıyorum sana yaa akşama nasıl yetişeceğiz yıldırım hızıyla alışveriş kuaför alyansı bile 1 dakikada seçtim akşam 19.30 da evdeydik herkes bizi bekliyordu o günden sonra aslaaaaaaaa ona birşey bırakmadım yapılacak şeyleri söylerim yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…