bende öle istıyorum bazen ama kokruyorumda hep benı istesın kalabalıkta he bende dursun istıyorum ama benımki bana bağımlı değil öle
ay çok guzel olmuş nasıl yaptıysan tarıf etsene cnmyaa
çok geçmiş olsun cnm iyi haberlerını beklıyoruz
Kızlar dr dan geliyorum iyiki götürmüşüm boğazı iltihaplanmış 3 tane iğne verdi, aferin, birde fitil ama fitili şimdilik kullanma ateşi çok yükselirse kullanüşütmüş dedi geçen hafta akşam dışarı çıktık 2 3 defa aslında buralarda hava pek soğuk değil ve battaniyeye saryoruz ne olursa olsun çıkarmamak lazımmış burnumuzdan geldi umarım hemen atlatır tek korkum bronşit e çevirmesi
Ayy ellerine sağlık ne kadar guzel olmus. Kahretsin hic öyle becerilerim yok.yapabilsem en azından ben de stres atarım biraz
geçmiş olsun canım, boğazına bir bakın isterseniz enfeksiyon olabilir koklayınca anlaşılıyo ağzı kokuyosa ilaç kullanmak gerekebilir, ama ateşi düşünce bir daha yükselmezse doktora götürmeye gerek yok bence
benim kızında genzinde hırıltı var 3 gündür burnu açık ama ciğerinden de ses gelmiyo ateşi yok bekliorum
ayy ateşi yüksekmiş canım sen götür bi an önce izin alıp çıkamıyomusun
Kızlar dr dan geliyorum iyiki götürmüşüm boğazı iltihaplanmış 3 tane iğne verdi, aferin, birde fitil ama fitili şimdilik kullanma ateşi çok yükselirse kullanüşütmüş dedi geçen hafta akşam dışarı çıktık 2 3 defa aslında buralarda hava pek soğuk değil ve battaniyeye saryoruz ne olursa olsun çıkarmamak lazımmış burnumuzdan geldi umarım hemen atlatır tek korkum bronşit e çevirmesi
gecmiş olsun canım bende demin birdaha götürdüm kan aldılar idrar torbasıda takıldı şimdiuyuyor inşallah dışarı akmazda eşim bekliyor götürecek içime sinmedi bukadarda kusma olmaz sabah aç biliyorum genede kustu nane vikis daha bende şaşırdım her övün kusuyorinşallah tahlilleri temiz çıkar
demoscum bir de bol su içirin mikrobu çabuk atsın, annen var canım yaa için rahat olsun bakıcıda olsa daha çok kaygılanırdın..
İnşallah canım inşallah ne zaman çıkacak sonuçlar. Ya dr da görüyorum kadınların yanında kocaları var imreniyorum eşim işinden dolayı izin alamaz hamileliğimde bile gelemezdi hep tek gidiyordum anlicağın tek tabancayım herşeye ben koşturuyorum ev, çocuk, dr, faturalar, bankalar, temizlik ve işşşşş gerçekten yoruluyorum benim yerimde başka biri olsa tığ gibi olurdu tığğ ama ben halaaa duba gibiyimmmm..
İnşallah canım inşallah ne zaman çıkacak sonuçlar. Ya dr da görüyorum kadınların yanında kocaları var imreniyorum eşim işinden dolayı izin alamaz hamileliğimde bile gelemezdi hep tek gidiyordum anlicağın tek tabancayım herşeye ben koşturuyorum ev, çocuk, dr, faturalar, bankalar, temizlik ve işşşşş gerçekten yoruluyorum benim yerimde başka biri olsa tığ gibi olurdu tığğ ama ben halaaa duba gibiyimmmm..
ayy onu ben de hamileyken çok yaşadım herkes belini tuta tuta kocasının yanında doktor beklerken benim kocam yoktu, çalıştığı için 1 kere gördü sadece son haftalardı, son kontrolümde bu akşam doğurmam lazımmış acil diye tel açıyorum napcan eşyaları almaya eve gitcenmi diyor bizahmet gel götür doğumu da mı tek başıma yapayım dedim
Geçmiş olsun canım inşallah tahliller temizdir, kusamaya da bir çözüm bulunur geçici bir süreçtir umarımgecmiş olsun canım bende demin birdaha götürdüm kan aldılar idrar torbasıda takıldı şimdiuyuyor inşallah dışarı akmazda eşim bekliyor götürecek içime sinmedi bukadarda kusma olmaz sabah aç biliyorum genede kustu nane vikis daha bende şaşırdım her övün kusuyorinşallah tahlilleri temiz çıkar
Geçmiş olsun canım, inşallah duru çabuk atlatır, iyileşir. Şimdi duru hareketlendiği için belki terliyordur ondan üşütmüş olabilir. Acil şifalarKızlar dr dan geliyorum iyiki götürmüşüm boğazı iltihaplanmış 3 tane iğne verdi, aferin, birde fitil ama fitili şimdilik kullanma ateşi çok yükselirse kullanüşütmüş dedi geçen hafta akşam dışarı çıktık 2 3 defa aslında buralarda hava pek soğuk değil ve battaniyeye saryoruz ne olursa olsun çıkarmamak lazımmış burnumuzdan geldi umarım hemen atlatır tek korkum bronşit e çevirmesi
hay allah benimki paniktir canım ben birşeyde olsa çok söylemem çok panikler eli ayagı birbirine dolanır ben dogum yaptım sonrada ahsen sarılık olmuştu nerdeyse 1 hafta benle hastanede yatı bende zorla göndermeye calışıyordum
oy yesinler senin bililbili diyen dilerini
bu arada hava soguk degilmi sizin bulundugunuz yerde ben bugün dışarı çıktım ahseni arbaya kadar üzerine battaniye aşırdım hava almasın diye
Kızlar hasta bebişlere benim kızımda katıldı dünden beri çok huzursuzdu gecede doğru dürüst uyumadı ateşi vardı fitil verdim çünkü calpol düşürmedi annemi aradım ishal yok ama ateşi varmış dr a götürsemmi ???? ne zaman öyle olsa götürüyorum birşeyi yok diyor ağrı kesici ateş düşürücü verip yolluyor
:18: :18:Böyle durumlarda çalışmak daha zor oluyor..
aaa maşallah:)
anlayabiliyor mu yani ve konuşuyor mu?
bizimki dünyadan bihaber gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?