2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Bişidicem Maşallah efeye :) keşke bende götürsem ama tüm fotograflar ağlarken olur galiba..

Kızlar ben bedenen ve ruhen gerçekten çok yoruldum, cinnet geçirmemek için kendimi zor tutuyorum, sanırım psikolojik destek alacam ben..çünkü bazen kızımla ilgili kötü kötü şeyler aklıma geliyor, Allah korusun..

Dün gece eşimde yoktu yalnızdım ve kızım sadece 4-6 arası uyudu 11:30dan 4'e kadar ayağımda sallamaktan ayaklarım tutmuyor, hem ağladım hem salladım, şimdi bunları yazarken bile ağlıyorum inanın..Neyi var anlamıyorum, ama ben kafayı sıyırıp bebeğime zarar vermekten korkuyorum (( ve kalktım işe geldim ama bayılacam, dünden beri sadece bu sabah tost yaptım yedim, artık yemek bile aklıma gelmiyor..Sabah bakıcıya verdim ve ona sarılıp hüngür hüngür ağladım..

Benim kızım bana doğduğundan beri bir mutluluğu çok gördü, hep sağlık problemleri, mızmızlığı derken artık sevmek bile gelmiyor içimden, sanırım iyice psikolojim gitti, bu zamana kadar eşimde yardımcı olmadı, artık bende umusamıycam ağlarsa ağlasın çünkü ben kendim bittim..Nolur bana ve kızıma dua edin, Allah rızası için bu yazdıklarımı okuyanlar bir ayatel kürsi okusun bize..gerçekten buna çok ihtiyacım var..

Ayetel kursini okusum canim.bazen uzaktanda olsa maneviyat rahatlatiyor insani..umarim rabbim ruhunu huzura kavusturur tez zamanda.sabir hayatim,sadece sabir...her bebek bir degil..en fazla 1 sene daha..sonra prensesinle keyifli ve huzurlu kocaman bi omur seni bekliyor olacak..annecim deyip kucagina sarilacagi gunleri hayal et...sabir..sabir...biliyorum cok yipratici ama sabir..ama sen istersen yinede bi destek al..unutma o sabi sana muhtac...

cnm imkanın varsa gerçekten yardım al insan hem iş hem çocuk bırde destek veren olmayınca çıldırmanın eşiğine geliyor çok az kaldı artık ayaklanacaklar ve yavaş yavaş bebeklıkten çıkıp çocuk olucaklar hiç kımse çocuk buyutmek kolay demedıkı zaten bızler anne olmak isterken hiç anne olamıyanları düşün senın için dua okuyacağım cnm

Rabbim sabır ve kolaylik versin canım. Yardım alman senin için iyi olur...

Kızlar oğluma krep yapmistim. Krepe labne peynir sürüp kizimda lokma lokma biraz yedirdim. Değişiklik olsun işte...

canım allah yardımcın olsun dualarımmda sende varsın çünkü agalayan bebek çok zor
melisela canım hani şu çingene beşigi derler bizde iple bezle yapılan onlardan yapsana gercekten çok işe yarıyor yatak odana yatagın yakın biyerine kur ben öyle yapmıştım iple uzun birde ip bağlamıştım uyandıkca ipi çekiyordum beşik sallanıyordu büyük kızımda öyle öyle uykuya alıştı birdene kesin çözüm bu ben başka çare bulamamıştım ahsenede beşik aldım ama çok ses çıkarttıgı için çok kulanamadım işte buda ahsenin beşigi iplede annem balkona kurmuştu yazın başka türlü uyumuyordu

selam dılekcan ben de dun acıldeydım bı aglamak huysuzluk cocukta dr.kulaga baktı hep kulagı cekıstırıyor kulak zarı temız ustten 4 dıs cıkıyomus yavrum ne kucakta ne yerde durmuyor calpol verıyorum ama sankı etkısı yok gıbı 10 gun oldu hep agrı cıksa da rahatlasak

melısela ana dızı kullanıyorum ben de baska yerde ımkansız uyumuyor sımdı memlekete gıdıcem onu da alıyorum mecbur bı arkadasıma gıderken ınanırmısın onu da goturuyorum cok rahat bak ınternetten

Canımm seni çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı şeyleri yaşadım fakat benim yardımcım çoktu.. Bende diğer kadınlara imrenirdim bebeklerini takıyorlar kollarına çıkıp geziyorlar.. Ben 4 5 ay evden çıkamadım sürekli ağlıyordu sürekli ya susmak bilmiyordu ayrıca ne gece ne gündüz uyumuyordu da uyusa bile en fazla 1 saat ama çok şükür atlattık senin kızında düzelecek emin ol sabırlı ol.. Ve en kısa sürede destek al bence bu işler şakaya gelmez allah sabır versin canım aklından kötü şeyler geçirme dualarım seninle..

Eki Görüntüle 607350 kızlar oğlumu stüdyaya götürüm fotografını çektırdık nasıl poz vermiş sıpam

Ya mesaj düzenlemeyi neden kaldırmışlar.

Tam cevap yazıyordumkii patron geldi kapatmak zorunda kaldım..

Bişedicem - Maşallah oğlun çok güzel çıkmış benim kızı götürsem bile hayatta böyle durmaz..

AHSEn - canım senin adına sevindim yavaş yavaş eski haline dönersin umarım :)

Migi - eVET CANIM ANNE OLUNCA İNSAN DAHADA HASSASLAŞIYOR AMA KÖTÜ DÜŞÜNCELERİ KOVMAK LAZIM KIŞŞ KIŞŞŞŞ DİYE :)

Selam canım uykusuzluk uykudan ağlayarak uyanma ve uyumaya direnme gibi belirtiler yapıyor mu diş çıkarma. Oğlum 3-4 gündür gece 12 lere kadar uyumadan ağlıyor sabahın 7 sinde kalkıyor gündüz toplasam 2 saat ancak uyuyordur akşamları yatırmakta zorlanıyorum acaba diş etlerimi rahatsızlık veriyor elleri ağzında saçını kulaklarını çekiyor geçende ben de dayanamadım fitil koydum yine de uyumadı ağladı durdu. Ağlamaktan yorulmuyor bile

Canım seni çok iyi anlıyorum benim oğlum da uyumayı hiç istemez bıraksam hep uyanık kalacak uyutmak tam işkence ve şu son 1 haftadır uyutmaya çalışırken kriz geçiriyor onun o ağlama sesini duyunca ben de geçiriyorum aynen dediğin gibi kaba incitici bir hareket yapmamak için kendimi çok sıkıyorum artık çenemde ağrı oldu bu dişimi sıkmalarımdan. Onu çok seviyorum kendimi bile ihmal ediyorum oğlumun ihtiyaçlarını karşılamak için, ona bir düzen kurmaya çalışmak için çok uğraştım ama şu 2 aydır daha da kötüye gidiyor etrafımdakiler bırak uyumasın diyor ama bir bebek bütün gün boyunca 6-7 saat mı uyur bana bile yetmez o uyku. Kendi kendilerine uyumayı bilmiyorlar o yüzden böyle huzursuzlar sakinleştiremiyorum da kucağıma alsam beni tokatlıyor saçımı başımı yoluyor tekmeliyor babasına da aynı şeyi yapıyor yüzümüz gözümüz yara oldu sayesinde ama biri geldiğinde hiç öyle değil onlarla gülüşüyor keyfine diyecek yok. Allah yardımcımız olsun inşallah düzene girerler ve huzurlu mutlu ve sağlıklı olurlar, ben de bu sıralar çok sıkıntıdayım dualarım seninle

kızlar tek tek alıntı yapmadım ama hepinizden allah razı olsun dualarınız için..şimdi uyuttum zar zor bende namaz kılıp yatacam, bugün yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum, okula gittim buraya yazdıktan sonrada bir güzel hüngür hüngür ağladım, odada kimsede yoktu iyi geldi..Şimdi annemlede konuştum, en kısa zamanda destek alıcam bir doktordan..telefonda eşimle de tartıştım, onada ağladım..Sanırım iyi değilim..Rabbime sığınıyorum, sabır istiyorum, dua ediyorum başka elimden bişi gelmiyor..

Serenay canım sende hep yazıyorsun huysuzluğunu, dediğin gibi bende dişlerimi sıkıyorum, sinirimden ellerimi ısırıyorum, elada kucağımda benim saçımı çekiyor, vuruyor..ağlayan bebek gerçekten çok zor, Rabbim düşmanıma bile vermesin..İnş geçer bu günler..Diş desem daha bir belirti yok, anlamadım gitti..

kızlar bizimle aynı yürüteci kullananlar ahsenim çok dikkat edin miray yine yürüteçten düştü arkadaki ayaklar halıya takılıyor hepyatakodasında bardak vardı alıp mutfağa götürücem kapıdayım arkamdan geliyodu pat halıya allahtan bu sefer halıya düştü öyle çok ağlamadı bişey olmadı çok şükür ama yürüteci kaldırdım artık komşum başka yürüteç verdi onu kullanıcaz artık hayatta bindirmem diğerine

bende bu beşikle uyutuyorum oğlumu, ama artık küçük geliyo, gündüzleri nasıl uyur bilmiyorum.

canım Allah yardımcın olsun, Alp de ben işe başladıktan sonra arada yapıyo hırçınlık, huysuzluk, çıldırtıyo beni. gerçekten çok zor. Dualarım sizinle.

canım üzülme geçecek mirayda öyleydi ki ben ilk 3 buçuk ayı yalnız geçirdim hamileliğim boyunca eşim yoktu doğumdan bir hafta sonra yine gitti şırnakta görev yapıyordu onun stresi bi taraftan miry bitaraftan çıldırmak üzereydim şimdi eşim geldi malatyadayız ailem yanımda yok inan çok zor ama napalım onlar allahın bize bağışladığı melekler insanlar bebekleri olsun diye doktor doktor geziyorlar çok şükür rabbim bize bu duyguyu yaşattı dua oku bol bol allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…