2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
arkadaşlar bana moral verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim bugün piskolojim biraz daha iyi :) iyiki varsınız sizleri ve bebişlerinizi seviyorum...

Ya aslında çok severim çok iyi bir insan sağolsun ama bazı konularda beni çileden çıkarıyor..

Mesela duru dizanteri olduğunda çocuk nerdeyse 40 derece ateşli kakası kanlı hala bana kızm dişlerindendir dişlerindendir deyip duruyor başına taş düşşe dişlerinden dicek..

Dünde gelmiş anneme duru için bu kız konuşmicak heralde bilmem ne tavuğu yedirelim demiş çıldırdım ya el insaf yaa çocuk daha 9 aylıkkk

bazen insanların cahiligine vermek gerek diyecemde nasılya çocuk daha 9 aylık duyanda 3 yaşına gelmişte konuşmuyor zaneder

Son düzenleme:
hayat marka 6 lı pet şişe üzerinde bebek resmi var pembe kapaklı, bana da kaynatmaktan gına geldiği için alıyorum bundan, 15 gün gidiyo,rahat oluyo, marketlerde var..

hayat marka 6 lı pet şişe üzerinde bebek resmi var pembe kapaklı, bana da kaynatmaktan gına geldiği için alıyorum bundan, 15 gün gidiyo,rahat oluyo, marketlerde var..
Ben de ondan kullanıyorum zaten oğlum su içmeyi sevmiyor tükürüyor oyun yapıyor daha çok şişesiyle oynamayı seviyor

geçmiş olsun canım bişey çıkmamasına sevindim inşallah ateşide düşer biran önce benim bronşit hakkında bir bilgim yok canım:26:
canım hatırlarsan mirayda oturamıyordu hatta sağlık ocağındaki hemşireler 9 ay kontrolünde normal olmadığını doktora götürmem gerektiğini söyledi acayip canım sıkıldı miray şurda 10 gündür desteksiz oturuyor ve tutunup ayağa kalkmaya bile başladı hiiiiiç sıkma canını zamanını bekliyor meleklerimiz

Evet hatırlıyorum canım, inşallah kısa bir süre sonra oturmaya başlar aslında hareketlendikçe hiç yalnız bırakamıyoruz yatakta uyuyamıyor bile dönmekten ayağa kalkınca da herhalde yatakta kalkıp duracak nasıl uyutacağız bakalım

kızlar miray tutunup ayağa kalkmaya başladıııı

ayy canım çok sevindim darısı bize olsun, bizde daha tutunup kalkma ve emekleme falan yok, oturuyor şimdilik, otursun bakalım :))

kızlar bizde 3 gündür gece uyumuyoruz, yine rahatsız sanırım, düzeliyor tekrar başlıyor ya bu seferde sesi kısıldı, gece uyumuyor, acaba üşütüyormu anlamadım, o kadarda dikkat ediyorum ama oluyor işte..bende arada calpol ve dolven veriyorum, dahada ilerlemesin diye, bu sefer götürmedim doktora öncekine nazaran iyi ama sabaha kadar ayağımda sallıyorum dün gece 2 de başladım yemin ederim, 6:30 da uyudu, 8de geri kalktık, bende izin aldım işten bakıcıya verip azıcık uyudum, kaç gündür bittim çünkü..eşiminde sınavları var il dışına gitti, çalışıyor vs diye bana kaldı herşey gerçekten çalışırken çocuk yetiştirmek çok ama çok zormuş..

hasta bebişlerimize Rabbim şifa versin, yaz gelsin artık bende bunaldım soğuk diye hep kanapede çocuk, ne emekliyor, ne kalkma çabası var..Rabbim sağlık versinde napim..

kızlar miray tutunup ayağa kalkmaya başladıııı
bizimkide öyle üzerimize tırmanıyo bır tek yürümuyo yoksa her istedini boyu yetişebıldığı kadar alıyo camdan bakıyoruz bırakıyorum ellleri camda tutunup öyleceduruyo dışarıy abakmaktan onu bıraktımı fark etmiyo öyle baya kalıyo tabı arkasında oluyorum bakalım ne zaman yürüyecekler

Ne zamandır yoktun şekerim.. Valla gerçekten zor sabahları yataktan zor kalkıyorum bizimki uyusa bile rahat durmuyor bi yerlere tırmanıp duruyor allah yardımcımız olsun..

Ben hiç görmedimm dediğim gibi burası küçük bir yer belki grtirmiyorlardır ama yinede soryum..

iyi akşamlar bugün ahsenle ablamlara gittik kızım hiç yaramazlık yapmadı ama ben yoruldum onu hazırla kendim hazırlan mamaları çantası annem dalga geciyor 1 hafta kalacan heralde 2 çanta gittik ne yapayım kusar filandiye fazla fazla almak zorunda kalıyorum tanıdıklarla güne girmişiz ilk defa ahseni dogurduktan sonra topuklu ayakkabı giydimhep düşerimde ahsen kucagımdayken diye babetlerle geziyordum oh şöyle bi kendime geldim eski günlerim kadar olmasada hafif bir makyaj yaptım eskiden olsa kuaföre gitmeden güne gitmezdim ama neysa bunada şükür

ahsende aynen efe gibi üzerime tutunarak kalkıyor ama koltuk filan çok yanaşmıyor kalkmaya bende tumasamda tutunarak duruyor ama düşecegi zaman tutunmayı bilmiyor

öncelikle çok geçmiş olsun canım,acaba 6. hastalık olabilir mi?_Daha doğrusu bir kaç gün içinde döküntü olursa aklında olsun,arkadaşmın oğlunun da ateşi vardı,hatta üşüttü galiba diye gittiler,doktor 6. hastalıktan şüphlenmiş,bir kaç gün yüksek ateş oluyormuş,hatta sürekli banyo yaptrdık falan dedi,3. gün döküntüler başlamış,aklıma geldi yazayım dedim,hatta arkdaşım sık banyo yaptırınca üşüttük çocuğu bronşit başlangıcı oldu diyor,ateşi bi türlü düşmeyince onlar da korkmuşlar,ilaç falan etki etmyormuş kendiliğinden geçiyormuş,ateşini, kontrol altında tutmak gerekiyomuş 6. hastalıkta

kötüye yorma,ben de bazen rüya görürüm,hatta anlamı olumsduzdur ama çıkmaz,sonuçta bilinçaltımız da etkili,bir de benim de bazen gece emzirirken oğluma bişey olursa diye düşünüp gözlerimin dolduğu hatta ağladığım oluyor,sanırım annelik duygusundan

Kızlar
Mama ve içme suyunu kaynatıyormusunuz.ben pınar yada erikli alıyorum diyorum artık kaynatmasammı

ben yaklaşık 4. ayından beri kaynatmıyorum,kaynayınca yararlı mimeraller de gidiyoömuş,yani saf su içmiş oluyolarmış,eskişehirde Kalabak suyu vardır,damacanada satılır,ondan kullanıyporuz biz,ve sğlık bakanlığının ayıplı markalarında bütün ünlü markaların erikli,hayat,damla vs nin ist da üretildiği tesislerinin ismi vardı,biizm su temzi çıkmış,hiç de bişi olmadı,aylardır kaynatmıyorum ben

kızlare oğlum beni günde 5 kere emiyo bunun 3 ü uzun yani memeyi boşaltana kjadarikisi de gün içinde ama kısa ,yani çabuk sıkılıyo bırakıyo,şu son bi kaç güündür gündüz uyanıkken emmeyi istemiyor,inatlaşıyor,kaşıkla bi şeyler yemeye bayıldığından emmek sıkıcı geliyo sanırım sorum şu:anne sütü sizce oğluma yetiyore mudur?ya da ne kadar emmesi gerek?kilomuz boyumuz iyiama yine de miktarı ölçemediğimden yetiyo mu süt bilmiyorum.şu hergünyarımlitre.com a baktım ama bana biraz devam sütü kullanalım diye test sonucu sağlıklı gelmedi sanki,bakanlığın sştesi değil anladığım kadarıyla,sizler ne kadar emziriyosunuz ya da devam sütü kullanıyo musunuz?

canım ela okul derken girmeye fırsat olmyorki, eve gelincede yemekti, mutfaktı derken bayılıp gidiyorum :))

anam senin kız maşallah felaket :) Allah yardımcın olun..Bizimki daha o kadar değil, sadece oturuyor :) kalkabilse benimkide yaramaz olur galiba :)

Daha yeni uyuttum bakalım ne kadar uyucak, babasıda yok, bende azcık ilaç verdim yatırdım, yavrumun sesi erkek sesi gibi olmuş yaa ev soğuk, yöneticiyle atıştım, kaloriferi yakan adam seneye kömür atrttırmaya çalışıyormuş..bense evde soba yakıyorum kaloriferle beraber..çocuk hasta oluyor hep, sinirim bozzuldu akşam akşam..

kızlar kac gundur cevap yazacam bır turlu acamadım..her gun bır arkadasım gelıyor oturacam agarlıyacam dıye acamadım..ama takıpteyım belkı goruyosunuzdur bakıyorum devamlı...emırhan 3 gundur apalamaya basladı..dıger bebeklerımde apalama yurumeden sonra olmustu boylesı cok tatlı oluyormus cok sevınıyoruz cok tatlı apalıyor..onun dısında aslına sureklı yurume cabasında tutunup kalkıyor tay tay duruyor bu gıdısle 1 aya kalmaz yuruyecek gıbı gorunuyor.saglık sorunumuz yokya ısterse yasında yurusun bunlar onemlı degıl..ben kaynamıs su kullanıyorum basından berı..mamasına ve ıcme suyuna boyle alıstım .bu arada 4 dişimiz oldu ustler asırı zor cıktı aldım dr umuza goturdum diş huysuzlugu dedı 10 gunde patlamadı gıttı kan ıcındeydı..sonra gecıverdı anıden 2 gun sonra 2 diş bırden cıktı.ateş olmadı agrısına da calpol bıle fayda etmıyor yazık 1 hafta mızmızlamıstı .hasta bebklerımıze gecmıs olsun dıyorum ayrıca..hepımıze kolay gelsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…