kızlar tek tek alıntı yapmadım ama hepinizden allah razı olsun dualarınız için..şimdi uyuttum zar zor bende namaz kılıp yatacam, bugün yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum, okula gittim buraya yazdıktan sonrada bir güzel hüngür hüngür ağladım, odada kimsede yoktu iyi geldi..Şimdi annemlede konuştum, en kısa zamanda destek alıcam bir doktordan..telefonda eşimle de tartıştım, onada ağladım..Sanırım iyi değilim..Rabbime sığınıyorum, sabır istiyorum, dua ediyorum başka elimden bişi gelmiyor..
Serenay canım sende hep yazıyorsun huysuzluğunu, dediğin gibi bende dişlerimi sıkıyorum, sinirimden ellerimi ısırıyorum, elada kucağımda benim saçımı çekiyor, vuruyor..ağlayan bebek gerçekten çok zor, Rabbim düşmanıma bile vermesin..İnş geçer bu günler..Diş desem daha bir belirti yok, anlamadım gitti..
canım gecmiş olsun size zaten ahsen hiç sevmedi alındıgından beri toplam 2 saat binmemiştir benim kucagım çok cazip geliyor bizimkinekızlar bizimle aynı yürüteci kullananlar ahsenim çok dikkat edin miray yine yürüteçten düştüarkadaki ayaklar halıya takılıyor hep yatakodasında bardak vardı alıp mutfağa götürücem kapıdayım arkamdan geliyodu pat halıya allahtan bu sefer halıya düştü öyle çok ağlamadı bişey olmadı çok şükür ama yürüteci kaldırdım artık komşum başka yürüteç verdi onu kullanıcaz artık hayatta bindirmem diğerine
bende bu beşikle uyutuyorum oğlumu, ama artık küçük geliyo, gündüzleri nasıl uyur bilmiyorum.
kızlar bizimle aynı yürüteci kullananlar ahsenim çok dikkat edin miray yine yürüteçten düştüarkadaki ayaklar halıya takılıyor hep yatakodasında bardak vardı alıp mutfağa götürücem kapıdayım arkamdan geliyodu pat halıya allahtan bu sefer halıya düştü öyle çok ağlamadı bişey olmadı çok şükür ama yürüteci kaldırdım artık komşum başka yürüteç verdi onu kullanıcaz artık hayatta bindirmem diğerine
Kızlar dün eşim day night diye bitkisel uyku düzenleyici bir şurup getirmiş içeriğinde bitkisel melisa çayı papatya vs filan var ama kararsız kaldım bir zararı olur mu kullansam alışkanlık yapar mı hiç kullandınız mı? Oğlumun diş etleri çok kaşınıyor onun içinde dentinox diye bir jel vermiş ama kullanmakta tereddütlüyüm, HİÇ JEL KULLANDINIZ MI kullandıysanız adını verebilirmisiniz BU JELİN YAN ETKİLERİ FAZLA GİBİ
Selam canım uykusuzluk uykudan ağlayarak uyanma ve uyumaya direnme gibi belirtiler yapıyor mu diş çıkarma. Oğlum 3-4 gündür gece 12 lere kadar uyumadan ağlıyor sabahın 7 sinde kalkıyor gündüz toplasam 2 saat ancak uyuyordur akşamları yatırmakta zorlanıyorum acaba diş etlerimi rahatsızlık veriyor elleri ağzında saçını kulaklarını çekiyor geçende ben de dayanamadım fitil koydum yine de uyumadı ağladı durdu. Ağlamaktan yorulmuyor bile
dr.bana da surup daha zararsız dentonox surme kanserojen dedı hem bı seye de yaramıyo dedı gercekten bıze de yaramadıDentinoxu doktor vermişti bize, ben sürdüm ama oğlumu çok rahatlatmadı, pek etkisini göremedim ben, o nedenle kullanmadım pek,
canım doktor dentinox verdi bizede arada sürüyorum ama çok etkisi olmuyor benceKızlar dün eşim day night diye bitkisel uyku düzenleyici bir şurup getirmiş içeriğinde bitkisel melisa çayı papatya vs filan var ama kararsız kaldım bir zararı olur mu kullansam alışkanlık yapar mı hiç kullandınız mı? Oğlumun diş etleri çok kaşınıyor onun içinde dentinox diye bir jel vermiş ama kullanmakta tereddütlüyüm, HİÇ JEL KULLANDINIZ MI kullandıysanız adını verebilirmisiniz BU JELİN YAN ETKİLERİ FAZLA GİBİ
sağol canım çok korktum valla düşe kalka büyücekler işte amacanım gecmiş olsun size zaten ahsen hiç sevmedi alındıgından beri toplam 2 saat binmemiştir benim kucagım çok cazip geliyor bizimkine
canım bizimki çok ses çıkrtıyor diye epeyidir kulanmıyorum ev zaten beşikci dükkanı biri hamile olsada akrabalardan vereyim diye bekliyorum
geçmiş olsun aman dikkat edin canım yaa, ben sadece tuvalete giderken ve yemek yaparken kullanıyorum,
bir de tutunarak ayağa kalkan bebişlerimiz için uyarım var yerde artık oyuncak bulundurmayalım, geçen hafta arkadaşımın bebeği bizimkilerden 2 ay büyük klotuğa tutunup ayakta duruyomuş oyuncağın üzerine düşmüş, kulak arkasındaki kemik çatlamış, 2 gün hastanede kaldı, Allah korusun
merhaba kızlar nasılsınız cepten nete girmek tam işkence geçmişi olıayom diyecehim ama o kadar sabır vat mı bilmiyorum.
bence bu besık cok ısıne yarayacak..bazen cok bunaldıgımızda bızde carsafta sallayınca uyur sadece onun ıcınde sıkısıp kalmayı cok sevıyor cunku..Eki Görüntüle 607674 Eki Görüntüle 607675
canım allah yardımcın olsun dualarımmda sende varsın çünkü agalayan bebek çok zor
melisela canım hani şu çingene beşigi derler bizde iple bezle yapılan onlardan yapsana gercekten çok işe yarıyor yatak odana yatagın yakın biyerine kur ben öyle yapmıştım iple uzun birde ip bağlamıştım uyandıkca ipi çekiyordum beşik sallanıyordu büyük kızımda öyle öyle uykuya alıştı birdene kesin çözüm bu ben başka çare bulamamıştım ahsenede beşik aldım ama çok ses çıkarttıgı için çok kulanamadım işte buda ahsenin beşigi iplede annem balkona kurmuştu yazın başka türlü uyumuyordu
aynı seylerı yasadım 1 hafta öldürdü cok zor diş cıkarma dönmei..sızınde diş belırtılerı bızımkıyle aynı canım..patlayınca diş hemen duzelıyolar umarım senınde oyle olurselam dılekcan ben de dun acıldeydım bı aglamak huysuzluk cocukta dr.kulaga baktı hep kulagı cekıstırıyor kulak zarı temız ustten 4 dıs cıkıyomus yavrum ne kucakta ne yerde durmuyor calpol verıyorum ama sankı etkısı yok gıbı 10 gun oldu hep agrı cıksa da rahatlasak
canımm sağol..yazamadım ama senın fıstıgın hasta olmasınada cok üzülmüştüm..umarım ıyılesmısıdır sımdı..Dişleriniz hayırlı olsun canım..
ne ilaç ne bişi hiçbişey fayda etmıyor ancak diş cıkınca normale donuyolarSelam canım uykusuzluk uykudan ağlayarak uyanma ve uyumaya direnme gibi belirtiler yapıyor mu diş çıkarma. Oğlum 3-4 gündür gece 12 lere kadar uyumadan ağlıyor sabahın 7 sinde kalkıyor gündüz toplasam 2 saat ancak uyuyordur akşamları yatırmakta zorlanıyorum acaba diş etlerimi rahatsızlık veriyor elleri ağzında saçını kulaklarını çekiyor geçende ben de dayanamadım fitil koydum yine de uyumadı ağladı durdu. Ağlamaktan yorulmuyor bile
bencede o yurutecten kaynaklı basından berı banada oyle geldı mıray hareketlı kullanıyor oyuzden kaza kacınılmaz oluyor canım degıstırmen ıyı olmuş...kızlar bizimle aynı yürüteci kullananlar ahsenim çok dikkat edin miray yine yürüteçten düştüarkadaki ayaklar halıya takılıyor hep yatakodasında bardak vardı alıp mutfağa götürücem kapıdayım arkamdan geliyodu pat halıya allahtan bu sefer halıya düştü öyle çok ağlamadı bişey olmadı çok şükür ama yürüteci kaldırdım artık komşum başka yürüteç verdi onu kullanıcaz artık hayatta bindirmem diğerine
buyuk ogluma kullanmıstım bıseye yaramayınca emırhana hıc almadım ben..bı faydasıda olumyor zaten diyeKızlar dün eşim day night diye bitkisel uyku düzenleyici bir şurup getirmiş içeriğinde bitkisel melisa çayı papatya vs filan var ama kararsız kaldım bir zararı olur mu kullansam alışkanlık yapar mı hiç kullandınız mı? Oğlumun diş etleri çok kaşınıyor onun içinde dentinox diye bir jel vermiş ama kullanmakta tereddütlüyüm, HİÇ JEL KULLANDINIZ MI kullandıysanız adını verebilirmisiniz BU JELİN YAN ETKİLERİ FAZLA GİBİ
Canım çınarda aynen dediğin gibi kabız olmuştu ter içinde kalıyordu patates ve pirinç yedirmeyi azalttım, su vermeye çalışıyorum bir de ıkınmaya başladığı zaman götürüp bezini açıyorum bacaklarını da havaya kaldırıyorum hareket ettirince rahatlıyor ve hemen yapıyor. Az yediği için kabıız olacağını sanmam yani kendimden bilirim çok yediğimde de kabız olabiliyorum.kızlar ahsen kaç gündür kabız olmuş hergünde yapıyor ama nasıl aglayarak ne yapsam düzelir bugün mamasına fındık rendeledim inşallah işe yarar
kayın validem az yedigi için kabız oluyor dedi sizce dogrumu nasıl terliyor aglıyor doktora götürsemmi
kızlar ahsen kaç gündür kabız olmuş hergünde yapıyor ama nasıl aglayarak ne yapsam düzelir bugün mamasına fındık rendeledim inşallah işe yarar
kayın validem az yedigi için kabız oluyor dedi sizce dogrumu nasıl terliyor aglıyor doktora götürsemmi
Canım çınarda aynen dediğin gibi kabız olmuştu ter içinde kalıyordu patates ve pirinç yedirmeyi azalttım, su vermeye çalışıyorum bir de ıkınmaya başladığı zaman götürüp bezini açıyorum bacaklarını da havaya kaldırıyorum hareket ettirince rahatlıyor ve hemen yapıyor. Az yediği için kabıız olacağını sanmam yani kendimden bilirim çok yediğimde de kabız olabiliyorum.
benim kızım sürekli kabız, geçen ay artık doktor ilaç verdi kullanınca iyi, bırakınca tekrar oluyo, sizin için ilk etapta yapılacaklar var, pirinç, patates, havuç, muz, irmik, makarna elma, bebe bisküvisi, beyaz ekmek, yedirme, artı olarak sabah kahvaltılarına 1 tatlı kaşığı ceviz ekle işe yarıyor, çorbalarını ince bulgurla yap, pırasa, ıspanak, brokoli, karnabahar,balkabağı, kuru fasulye, nohut, yedirebilirsin, 1 ya da 2 adet gün kurusu kayısıyı az suda haşla kahvaltısına ekle, bol su içir, yemeklerine zeytin yağını piştikten sonra ekle bolca, geçmiş olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?