2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
oh maşalllah canım dilini ısır umarım hep böyle devam eder ben kltukta kenarını tuturuyorum ahsende perdeyle oynuyar sürekli tutuyorum a<ma hemen ellerini bırakıp pat yere alışacaklar inşallah

evet ısırayım valla, bazen 40 dk. da bir kalkıyodu. inşallah bundan sonra düzelir yavrumun uykusu.

of canım çok gecmiş olsun nedense birden aglamaya başladım kızımın kan alınmaları aklıma geldi inşallah hiç birşeyyi çıkmaz oglunun ve birran önce iyleşir
zaten doktorlarada inanmazsak kime inanacagız bende bilmiyorum

canım her sabah gözüm seni arıyor
ben şevvale kızgın baksam anlardı ahsene sökmüyor senin dedigin gibi odaha çok sinirli edepsiz kız bunlar keçi burçu diyo babası çekecegimiz var

çok geçmiş olsun inaşşalh hiç bişisi yoktur oğlunun kan almak çok zor bende perşembe gunu kan syımı yaptırmak için aldırdım elinden aldılar baya ağladı cnmın içi insan keşke benden alsalar dıyor ama yapçak bişiyok iyi haberlerını beklıyoruz bööyle böyle büyeyecekler

çalışırken çocuk buyutmek çok zorya ama tek kişinin çalışmasıylada zor yaza bende başlıycam işe şimdidenn stres oluyorum napçam dıyee gündüz yeterınce yorulmuyor herhalde çünkü kılosu normal görünuyor genelde gündüz yeterınce belsenmediğinden gece uykusu olmaz dıyorlar ama her çocuğun huyu farklı işte nazar olcak dıye korkuyorum bizimki akşam 9 da uyyuyor sabah 8de uyanıyor gecede uyanmmıyor kanıda normal çıktı ama bizimki uykucu olcak herhaldebende bıraz uykucuyumdur fızıksel olarak hiç bana benzemıyor huyu benzıycek herhalde

canm çok çok sağolun .burasıda olmasa ben hepten sıyırırdım.saat 2 yi bekliyorum.dün tam 6 kişiyle bi çocuktan kan alamadılar.eşim bendende kötü.içerde bile duramadı.dursa zaten hepsini döverdi kesin.bugün gelmedi bile babanla git ben dayanamıyorum dedi.oğlum zayıflamışta.çok moralim bozuldu.9.300 dü 8.850 gram geldi.1 haftada 550 gram gitmiş.zaten kilosu çok yok diye kafaya takıyordum şimdi hepten takıcam.boyuda 73 cm çıktı.ayın onunda tam 9 aylık oldu.inş toparlanır tekrar.

çok geçmiş olsun canım, oğlunun ciddi bişeyi yoktur inşallah, sadece yanlış teşhis ve yanlış ilaçlardandır, virütikse antibiyotik işe yaramaz, güzel haberlerle gel canım, Allahım yavrularımıza ciddi hastalık göstermesin, hep sağlıklı olsunlar, grip falan geçer gider

güzel haberlerini bekliyoruz ve dua ediyoruz...

canım her sabah gözüm seni arıyor
ben şevvale kızgın baksam anlardı ahsene sökmüyor senin dedigin gibi odaha çok sinirli edepsiz kız bunlar keçi burçu diyo babası çekecegimiz var

Sağol canım zaten sabahları bir sen bir de ben giriyoruz, işler yoğun canımm.. Hemde ne çekeceğimiz var annemle dün konuştuk sen bununla hayyatta baş edemicen diyor. Sağlıkları yerinde olsunda ne yapalım çekeceğiz.

Canım AHSEN nasıl oldu kusmaları geçtimi????

Maşallah maşallah değmesin. canım doğdu doğalı öyle bazı bebekler yeni doğduğunda uyanmazlar benimki gözünü kırpmıyordu yaa uykusuzluktan bayılacağımı bilirimm.. Valla bütün gün oynuyormuş annem diyorki beni teleff etti çok hareketli çok sürekli oyun istiyor uykusunda bile rahat durmuyor yemin ederim . Yeme konusunu bilemem mama haricinde pek birşey yemiyor önceleri iştahı çok iyiydi ama şimdi foss..

Canım çok geçmiş olsun bizde 10 gün önce yaşadık bunları boğaz enfeksyonu dendi dizanteri çıktı ama teşis edene kadar da canımız çıktı tahlil devlet hastanesinde temiz çıktı özelde dizanteri dendi tek bir yere güvenmeyin bence.. Ateş konusuna gelince bende ağrı kesici ateş düşürücü veriyordum banamısın demedi fitil düşürüyordu ateşini..

Umarım ciddi birşeyi yoktur hayırlı haberler alırsın... BEKLİYORUZ canım..

Kızlar sanırsam ben kafayı sıyırıyorum.

Annem rüyasında kendini gelinlikle görmüş illa tutturdu netten bak ne demek diye hatta kefenmi acaba dedi baktımda diyorkii giyen yaşlı ise vefatına delalet eder..

Biliyorum rüya bu ama 2 saattir ağlıyorum ve kendime hakim olamıyorum bi piskiyatriyemi gitsem babamdan dolayı zaten bozuk 4 senedir düzelemedim.. hep kaybetme korkusu var duru aklıma geldiğinde durup dururken ağlama krizim tutar sanki allah korusun heran ölecekmiş gibi onsuz kalacam gibi ne yapyım nerye gideyim bıktım bu piskopat hallerimden. Ben bunu bir ay kafama takarım artık..

Kusura bakmayın sizleride özel konularımla rahatsız ediyorum bazen ama ruhum daralıyor nefes alamıyorum sankii. :18:

sezensezen çok geçmiş olsun canım inşallah iyi çıkar sonuçlar haberlerini bekliyoruz:26:

kız saçmalama ne ölümü ben ablamı rüyamda gelinlikle gördüm 2 gün sonra ev aldılar hatta rüyamda diyorum bende giyebilecek miyim diye yok senin daha zamanın var diyolar bana beyaz iyidir her zaman bide neye yorarsan o çıkar kötü şey getirme hiç aklına

canım sende hayıra yor ben rüyamda birini gelinlikle görsem kız çocugu olur yanlış hatırlamıyorsam abin evlenecekti çok iyi bir gelininiz olacak annene bir kız evlat daha geliyor
kafana takma böyle şeyleri canım zaten yeterince sorumlukların var birde bunu dert etme

Canim seni anliyorum ben de annemi gecen yil kaybettigim icin ayni korkulari yasiyorum ama korkma ben kendimi yillardir gelinlikle goruyorum bir sey olmuyor hayira yor hayir olsun olum hepimiz icin Allah sirali olum versin yavrularimizin acisini g,stermesin

bu arada cemre klavyen'n harflerinin yerlerini degistirmis farkli harfler cikiyo babasini bekliyorum duzeltmek icin ben bilmiyorum

oğlumun kan tahlili sonuçları çıktı.sonuçları ben almaya gitmedim.tahlil sonucu temiz çıktı çok şükür ama doktor tahlilde bişey olmadığına göre bebeğin bronşit demiş.iğne yazmış.ateşi de tekrar ederse mecburen yatış yaparız demiş.off allahım.ağlıcam valla yaa.yalnız kafama takılan tek konu oğlum daha öncede 2 defa bronşit geçirdi hiçbir şekilde ateşi yükselmedi.bronşitte bukadar ateş yükselmesi olur mu ki yaa.kızlar nolur bişey deyin

canım birşey çıkmamasına sevindim
sizin durumunuz için demiyorumda halamın torunu sürekli ateşleniiyor doktor doktor gezdiler şişe şişe antibiyotik içdi bronşit diye sonuç nemi oldu çocugun hiçbirşeyi yokmuş sadece diş çıkartıyormuş ama sen oglunda farkedersin ahsen gecen ay bir ateşledi ne yapacagımı şaşırdım ama burnuda gözü de akıyordu yani üşütmüştü bizde antibiyotik kulandık

Selam kızlar, kaç gündür nete giremiyordum ablam gelmişti ama daha çok yoruldum, aksi gibi zaten zor uyuyan oğlum ablamı görünce daha da zor uyumaya başladı 1 saatten fazla uyutma çabalarımın üzerine 1 saat dolmadan uyandı bugün saat 1 de 1 saat uyudu bu saate kadar hiç uyumadı sabahın 7.30 da uyanıyor gece boyunca da kaç defa kalktığını ben bile hatırlamıyorum Tamam Allaha şükürler olsun çok huysuz bir bebek değil ama bıraksam hiç uyumayacak nasıl olacak anlamadım ben çok yoruluyorum tek kalmak istemez, mama sandalyesine bıraksam 15 dk kalmaz sıkılır yere bıraksam henüz tam oturamıyor yuvarlanıyor, arabasında da pek kalamaz çok yoruldum yüklemekten. Ablamla çok iyi anlaştı aslında yabancıları önce yadırgardı bu kadar sıcak davranmazdı ama demek ki hissediyorlar ya da bana mı benzetti hatta bir ara beni umuru bile duymadı seslendiğimde bakmadı bile kıskandım 1:Bir an önce yaz gelsin istiyorum aslında hava 2 gündür fena değil ama hasta olan bebekleri duyunca korkuyorum çıkartmaya bir de oğlum mont giymeyi şapka takmayı sevmiyor sıkılıyor çıkartmaya çalışıyor o yüzden çıkamıyoruz arabayı merdivenlerden indirmek zaten ayrı bir sorun
Bu arada geçmiş olsun hasta olan bebeklerimize acil şifalar dilerim.
Kızlar bu arada canım sıkan konu oğlum hala desteksiz oturamıyor koltukta yine daha iyi oturuyor ama yerde hemen bırakıyor kendini 8,5 aylık sizce normal mi zaten ayaklarına daha yeni basıyor burada çoğu arkadaşın bebekleri tutunup kalkmaya başladı benim ki ancak çılgınlar gibi sağ sol 360 derece dönüyor

uzun zamandır bendede var kaybtme korkusu insan düşünmeden yapamıyor
seni çok iyi anlıyorum o yüzden ama rüyayı nasıl yorumlarsan öyle çıkar derler hayra yorki hayır olsun bence güzel gelinlik görmek annen mutlu güzel haberler alacak
ohh çok şükür daha kötü bişey çıkmamış onuda en kısa zmanda atlatır inşallah

canım her çocuk farklıdır kuralını unutma bebeklerde 5-10 gün bile farklıdır kaldıki bizimkiler sonuncu bebeklerden :) çınar eliften önce doğdu daha kücücükler onlar hem bi bakmışsın bi anda kalkıp yürümeye başlayacak sen bozma moralini tadını çıkar bak daha etrafı karıştırmıyo için rahat etmezse dr.a gittiğinde sorarsın
ah bi yaz gelsede dolaşsak dimi :)

Kızlar
Mama ve içme suyunu kaynatıyormusunuz.ben pınar yada erikli alıyorum diyorum artık kaynatmasammı

benim kızımın yürütecinin aynısıymış:)) bizimkide kırmızı...

bende de aynı sorun var sadece karıştırıyoruz oyuncakla oynamak yok karanlıktan ben korkarım o korkmaz gider karanlıkta çekmece dağıtıp kahkaha atar bu çekmece işine nasıl çözüm bulacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…