2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

kızlar bu da benim tırtıl oğluşum,her yere gidiyo artık,aynı anda 3 çekmece birden karıştırma kapasitesinde,o sarkan şeyler de eli sıkışmasın kapatırken diye,bazı çekmeceleri bamtladım da,içinde zarsr verecek bi şeyler olmayanları bıraktım çekmece karıştırma hevesini alsın biraz diye

aşılamıycak ne var cnm okadar ya küçücük yavrunuz var hemen kestırıp atmayın sorun ailesiyse ıyıce bır konuş sonuçta sonsuza kadar sızınle olamıycaklar kalıcaksınız başbaşa inşallah hakkında hayırlısı olur

Kızlar selam. .herkes iyidir inşallah. .bizde cok şükür iyiz..bugun iznim bitti gibi oldu kızlar. 1.5 saate düştü. Sabah 10dan akşam 5e kadar kızımı göremedim ve aşırı özledim. .cok zor kızlar çalışan anne olmak. .rabbim sabir versin bize..bu arada kızım beni şaşırttı. Bay bay, gel gel, alkış yapiyor ama isteyince kendi..
Kizlar bu arada DEMOS görünmüyor merak ettim. Durumuz kosturup annesini çok yoruyo galiba..

Maşallah canım, bu tırtıllar çok meraklılar, benimki henüz çekmecelerle ilgilenmiyor daha yeni süründüğü için terlik, kablo, prizlere koşuyor en büyük zevki eliyle ya da oyuncaklarıyla parkelere vurup ses çıkarmak

,
Çalışan anne olarak işiniz daha zor canım, ben ne kadar tüm gün evde oğlumla ilgilenmekten yoruldum diyorsam da dışarı çıktığımda 1 saat içinde hemen dönmek istiyorum özellikle de yolda bebek filan görünce daha da özlüyorum o da yanımda olsun istiyorum. Ben de farkettim demos bugünlerde yok genelde işyerinden yazıyordu rahatsız mı acaba

uyuttum kızımı birazda ortalıgımı toparladım simdi tam soyle bacaklarımı uzatıp biraz takılıyım diyodum ama ceren oksurmeye basladı gene ya 2 gecedir cok oksuruyo, gunduz oksurugunun kıymeti yok gunduz uykusundada bu kadar degil ama gece uyuttuktan yarım saat snra az az baslıyo sonra 2-3 dk.da bir nobet halinde oksuruge ceviriyo. bi balgam geliyo hissediyorum, onu habire yutuyo. emziriryorum belki biraz rahatlatır diye o da yok.. dun gece birden bese kadar boyle devam ettik, bu gece de cok parlak gecicek gibi gozukmuyo...da niye gece oluyo? varmı boyle bi durum yasayan?

bu arada canım acayip tatlı cekiyo gene, ama hep de bu saatlerde kuduruyorum ya! suanda gidip cekmeceden bi tane cikolata alasım var ama bu saatte yenilende direk kiloya donucek malum suan kendimle savas halindeyim ama sanırım yenik dusucem ....ama ama bu haksızlık keske yesek yesek kilo almasak dimi yaaaa!

Tatlı krizleri bende de çok oluyor günde birkaç defa çikolata yemesem duramıyorum, canım çok istiyorsa dayanamam bu saatte de olsa yerim tabi herzaman olmamak şartıyla, boşver canım arada canın ne isterse ye gün gelir onlar bile yasak olabiliyor.

haklısın serenay bende oyle dusundum ve yedim zaten cikolatamı simd de yatıcam artık kızımın oksurugude birz hafifledi sanki, benm de uykum geldi... iyi geceler bebisler.. iyi geceler anneler...:18:

işte ailelerin bir yuvayı nasıl kökünden salladığı burada görülüyor, insan evladının mutsuzluğunu nasıl isterki, üstelik küçük bebekleri de var, büyük olarak yapıcı olacakları yerde, yıkıcı oluyorlar, böyle ailelerden nefret ediyorum, çok sabretmişsin keşke biraz daha sabredebilseydin eşin şu an onlarla birlikte olduğu için sürekli bir fitne fesat bombardımanında o yüzden seni aramıyor, kim olsa etkilenir Allah bilir neler söylüyolarlar, sen bekle artık eşin mutlaka arayacaktır, sakin bir şekilde konuşman lazım, bebeğinin rahatsız olduğunu da anlat onu ikna etmelisin ki bir daha aynı şeyleri yaşamayın, erkekler maalesef aileleriyle eşleri arasındaki dengeyi kuramadıkları için hep bu sorunlar büyüyor, geçmiş olsun canım, kafanı toparlamaya çalış..

haklısın serenay bende oyle dusundum ve yedim zaten cikolatamı simd de yatıcam artık kızımın oksurugude birz hafifledi sanki, benm de uykum geldi... iyi geceler bebisler.. iyi geceler anneler...:18:

canım öksürük için odasını günde 2 kez iyice havalandır, yatağının altına yastık koy kafası biraz yükselsin, peteklerin üzerine büyük kaplarla su koy çok olsun, baş ucuna 2 damla cold-mix damlat, okaliptus yağı viks gibi kokuyor nefes açıcı gribi iyileştiriyor, tamamen zararsız eczanelerde satılıyor, burunda hırıltı varsa gün içinde ve gece yatarken burnuna bolca serum fizyolojik damlat, gündüzde ara ara ılık mandalina suyu, ılık limonlu su içir, limonu içemezse içine biraz reçel damlat, 2 saatte bir 1 tatlı kaşığı versen yeter, günde 2 mandalinanında suyunu sık ılıt ver, biz sadece bunlarla gece öksürüğünü atlattık, gündüz öksürmeye devam ediyor, ben de bu uygulamalara devam ediyorum, çok faydasını görürsün..

günaydın hanımlar
demos nerdesin canım umarım bir sorun yoktur
merak ettik seni

SElam kızlar nasılsınız benim işler yoğun uğrayamıyorum pek umarım hasta bebişler iyileşmişlerdir...

Yaaaaa teyzeleri duru biraz erkeğe benziyorr dimiii heleee tokalarıı olmayınca.
Hoşgelmişsin canım, maşallah duru bahçeleri bile gezmeye başlamış ama ben duruya bakınca kız bebek simasını görüyorum, zaten bu aylarda genelde bebekler çok da fazla ayırt edilmiyor. Geçenlerde burada bazı arkadaşlar bahsediyordu oğlanları kıza, kızları olanları da erkek bebeğe benzettiklerini

Hoşbuldum canım evet gezdik değişiklik olsun diye, sevindim ya kız bebek siması görmene :)

Siz nasılsınız canım uykularınız düzeldimi biraz ??

yok cnm rahat edilmiyo daha çok kaçmak dertlerindeler ufaklıklar bizimkide öyle bi bırak nerelerde bulursun kimbilir :) Aman Allah korusun yavrularımızı
lohusalık dönemi 1,5 sene srüdüğünü söylüyolar o kadarını geçtim 1 sene bile sabredemiyorlar sanki herşey çok kolaymış gibi uzaktan bakınca ne varki zaten, dediğin gibi olan yavrularımıza benimde aynen öyle oldu neyse toparladıkta uzatılmadıda biraz yoluna girdi ama anlaşılamıyoruuzzzzzz herşey onlar için zor zaten
amanda aman daha şimdidden çekmecelere başlamış bile :)

ohhh bak gör yaza nasılda yicek o şeftalileri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…