uzun bir ayrılıktan sonra herkese mrb 2 aydan beri giremiyorum forma herkes iyidir umarım tabi bebişlerde....
beni sorarsanız büyük bir çöküntü yaşıyorum şuan kayınvalidem ve kocası bizde idi 2 aydan beri ve ben sabrettim sabrettim ve gitmelerine 1 hafta kala annemelere kaçtım geldim ve tabi annemler başka ilde .. bu arada eşimle de küsüm bu işin sonu ayrılık sanırım . en çok üzüldüğüm şey ise bebeğimimn babasız büyümesi....moralim çok bozuk....
Maşallah canım, bu tırtıllar çok meraklılar, benimki henüz çekmecelerle ilgilenmiyor daha yeni süründüğü için terlik, kablo, prizlere koşuyor en büyük zevki eliyle ya da oyuncaklarıyla parkelere vurup ses çıkarmakEki Görüntüle 630596
kızlar bu da benim tırtıl oğluşum,her yere gidiyo artık,aynı anda 3 çekmece birden karıştırma kapasitesinde,o sarkan şeyler de eli sıkışmasın kapatırken diye,bazı çekmeceleri bamtladım da,içinde zarsr verecek bi şeyler olmayanları bıraktım çekmece karıştırma hevesini alsın biraz diye
,Kızlar selam. .herkes iyidir inşallah. .bizde cok şükür iyiz..bugun iznim bitti gibi oldu kızlar. 1.5 saate düştü. Sabah 10dan akşam 5e kadar kızımı göremedim ve aşırı özledim. .cok zor kızlar çalışan anne olmak. .rabbim sabir versin bize..bu arada kızım beni şaşırttı. Bay bay, gel gel, alkış yapiyor ama isteyince kendi..
Kizlar bu arada DEMOS görünmüyor merak ettim. Durumuz kosturup annesini çok yoruyo galiba..
Tatlı krizleri bende de çok oluyor günde birkaç defa çikolata yemesem duramıyorum, canım çok istiyorsa dayanamam bu saatte de olsa yerim tabi herzaman olmamak şartıyla, boşver canım arada canın ne isterse ye gün gelir onlar bile yasak olabiliyor.bu arada canım acayip tatlı cekiyo gene, ama hep de bu saatlerde kuduruyorum ya! suanda gidip cekmeceden bi tane cikolata alasım var ama bu saatte yenilende direk kiloya donucek malumsuan kendimle savas halindeyim ama sanırım yenik dusucem ....ama ama bu haksızlık keske yesek yesek kilo almasak dimi yaaaa!
Tatlı krizleri bende de çok oluyor günde birkaç defa çikolata yemesem duramıyorum, canım çok istiyorsa dayanamam bu saatte de olsa yerim tabi herzaman olmamak şartıyla, boşver canım arada canın ne isterse ye gün gelir onlar bile yasak olabiliyor.
aynen öle canım hiç anlamadılar beni çocuk bi taraftan onlar bi taraftan çok bunaldım stresten midem ağrıyor sürekli, acile gittim dayanamadım artık aldım bebği kaçtım onlardan bebek o evde hep eziyet ediyordu hiç bişey yemiyordu ama şimdi ne verirsen yiyor eziyet etmiyor çocuğumda mahvolmuş. eşimi de bunalıma soktular hep para yüzünden o bile istemiyor annesini babası nı o kadar yani yoktan anlamıyor vardan anlamıyorlar sabrettim hep onlar büyük nasıl olsa gidecekler dedim ama olmadı. allah ıslah etsin geleli 5 gün oldu eşim de aramadı beni en çok üzen de bu zaten...
haklısın serenay bende oyle dusundum ve yedim zaten cikolatamısimd de yatıcam artık kızımın oksurugude birz hafifledi sanki, benm de uykum geldi... iyi geceler bebisler.. iyi geceler anneler...:18:
günaydın hanımlar
demos nerdesin canım umarım bir sorun yoktur
merak ettik seni
Hoşgelmişsin canım, maşallah duru bahçeleri bile gezmeye başlamış ama ben duruya bakınca kız bebek simasını görüyorum, zaten bu aylarda genelde bebekler çok da fazla ayırt edilmiyor. Geçenlerde burada bazı arkadaşlar bahsediyordu oğlanları kıza, kızları olanları da erkek bebeğe benzettikleriniYaaaaa teyzeleri duru biraz erkeğe benziyorr dimiii heleee tokalarıı olmayınca.
Hoşgelmişsin canım, maşallah duru bahçeleri bile gezmeye başlamış ama ben duruya bakınca kız bebek simasını görüyorum, zaten bu aylarda genelde bebekler çok da fazla ayırt edilmiyor. Geçenlerde burada bazı arkadaşlar bahsediyordu oğlanları kıza, kızları olanları da erkek bebeğe benzettiklerini
yok cnm rahat edilmiyo daha çok kaçmak dertlerindeler ufaklıklar bizimkide öyle bi bırak nerelerde bulursun kimbilir :) Aman Allah korusun yavrularımızıkızlar bugun bır şokla uyandım eşim sabah öperken uyandırdı efeyı tabı sonra işe gıttı benımde gözlerım açılmıyor aldım yanıma uyuyakalmışım oda uyuyor gıbıydı sonra bı ses geliyor annı annı dıye ruya sandım bı açtım gözumu çocuk yok yanımda hala ses geliyooo yanıma alınca yatık kymuştum yatağın kenarına barıyer olsun dıye oyastığı itmiş bana doğru artık aşağıya nasıl ındı bılmıyorum ama kollarıyla yatakta tutunmuş vazıyette bana bakıyorr nasıl düşmeden ındı hayret ettım yatağım bazalıve normale göre baya bır yuksek nasıl oldu hiç anlamadım baktım sağına soluna çok şükür kızarıklık bişi yok ama artık yanıma alamıycam daha çok dıkkat lazım daha çok rahat etçem buyuyunce derken şimdi hepten battık
lohusalık dönemi 1,5 sene srüdüğünü söylüyolar o kadarını geçtim 1 sene bile sabredemiyorlar sanki herşey çok kolaymış gibi uzaktan bakınca ne varki zaten, dediğin gibi olan yavrularımıza benimde aynen öyle oldu neyse toparladıkta uzatılmadıda biraz yoluna girdi ama anlaşılamıyoruuzzzzzz herşey onlar için zor zatenpamukpres senı anlıyorum hazırandan eylule kadar aılemın yanındaydım avukata basvurdum esım ve aılesı sebebıyle neyse 3 ay sonra barıstık cok yıprandım uzuntuden sutum gıttı sozun ozu barısıldıama olan bana ve bebgıme oldu o ememedı ben bunun vıcdan azabını yasadım yakın arkadasım 9 ay sonunda evıne dondu ortada bebek vardı ben de bebek olmasa donmıcektım ama kızım vardı a soyle ama bebek var dıe bu omur ezıyete katlanılmaz ama hemen bıtırme derım nacızane yavrucak ıcın
amanda aman daha şimdidden çekmecelere başlamış bile :)Eki Görüntüle 630596
kızlar bu da benim tırtıl oğluşum,her yere gidiyo artık,aynı anda 3 çekmece birden karıştırma kapasitesinde,o sarkan şeyler de eli sıkışmasın kapatırken diye,bazı çekmeceleri bamtladım da,içinde zarsr verecek bi şeyler olmayanları bıraktım çekmece karıştırma hevesini alsın biraz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?