2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar ikigundur kızım 9bucukta uyuyo ay ne guzel oluyo erken uyuyunca. ortalıgımı toparlayıp soyle bacaklarımı uzatmaya zaman kalıyo ohh. 7 den sonra huysuzlanmaya baslıyo aslında uykusu geliyo cunku, eger tahammul edip o saatte uyutmazsam aksam erken uyutabiliyorum. becerebiliyosanız erken uyumaya alıstırmanızı tavsiye ederim. iyi geceleeerr...

dün faceden şarkı armağan etmiş birde ne yapıyorsun diye mesaj yazdı
bende hiç cevap vermedim bu arada annesigil de dün dönmüştü ne tesadüf ama ....

biraz yalnız kalsın da değerini anlasın, niye bırakıp gitmişler sevgili yavrularını tek başına, sen olmayınca canları sıkılmıştır uğraşcak kimse yok zahar..

kızımın teyzeleriiii, bir fotoda ben ekleyeyim, her ay dönümünde çekiyorum düzenli hatıra kalsın, yazlık kıyafet giydirdim hevesle bu arada benim pc yi yere attı bu gün herkül kızım çalışmıyor ikinci bozuşu, bir süre ayrı kalabilirim sahalardan, akşamları eşimin iş yeri pc sinden girmeye çalışırım, böyle olmayacak 5 senelik bi telefonum var baya kötü oldu artık, hazır sevgililer günü geçmişken eşime söyleyeyim de alsın bi tane nete girecek bir şey, öyle çiçekle falan olmaz diyeyim lahmacun alaydı iyiydi işte

valla haklılar dr. gibisin maaşallah sana bayılıyorum :)
Merhaba hoşgeldin, bence de ateşi ciddiye almak lazım 3 gündür varsa enfeksiyon olabilir götür için rahatlar en azından. Dişiniz hayırlı olsun biz de üst dişleri bekliyoruz 3 ay oldu hala çıkacaklar
canım bizde bi tane bile yok :))
canım bende ara kattayım üstkatlar ısınmıyor ısınsada zor ısınıyor imkanına varsa ara kat derim
bursada nerde oturuyorsun ben yıldırımda oturuyorum
o havalelerrde soğuk havaleyide okudun dimi canım aman o daha bi fena bişeymşya
dün faceden şarkı armağan etmiş birde ne yapıyorsun diye mesaj yazdı
bende hiç cevap vermedim bu arada annesigil de dün dönmüştü ne tesadüf ama ....
hem annesi gitti hemde seni biraz dinlensin diye bırakmıştır eminim ah yokmu şu erkekler hangi şarkıyı armağan etmiş
amaannn beloved çok tatlıya bu maşallah tatlıma , benimde giydiresim var çok yazlıkları ama o kadar sıcak dil ev

onu duydum da okumadım canım bir ara okuyayım, teşekkür ederiz teyzesi, bizim salonda serin ama hemen foto çekmelik 10 dakika giydirdim çıkardım..

ay o kolarını yerim ben maşallah hepsi birbirinden tatlı bu nisan ve mayıs (elif) bebişlerimiz
ne sevinmiştir o kolar açılınca ahsenin soyundurdugumda bir seviniyor bi kolarını bacaklarını inceliyor
yaz gelsede şöyle bir rahat etse çocuklar lahana gibi kat kat giydirmekten sıkılmışız senin kızı görünce anladım

canım sıralamaya nasıl başladı?, halka sıralama falan mı büyükten küçüğe ???

Maşallah canım, çok şeker bir kız Allah bağışlasın ayağa da kalkmış, biz sürünüyoruz, az önce küçük odaya dalmış elektrik süpürgesini sallıyor ben de dikey koymuştum Allah korusun üstüne devrilse, eskiden ben odadan çıkınca ağlardı şimdi kendi başına sürünüp çıkıp gidiyor özgürleştiler. Ellerine ne geçse yere fırlatıyor hem de öyle bir şiddetli fırlatıyor ki

Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra Okuyucu olarak aranizdayım taşındık Yeni evimizde net yok ama kociskom bana sevgililer gününe karşı olduğu için 13 şşubatta telefon aldi sağolsun fıstığım eskisini çok yıprattıda ondan. Eski sayfaları okuyamadım ama son on sayfada gördügüm fotoğraflar süper. Maşallah kocaman olmuşlar dişler çıkmış saçlar uzamış. Bizimkiler abla abi oldu artık. Kızımında 4 dışı var artıkve 4 tanede yolda cok kabarmış yakında çıkar.çok hareketli geceleri çok sık uyanıyor. parka gitmeyi çok seviyor ve özellikle çocuk sesleri çok dikkatini çekiyor. takipdeyim kızlar fırsat buldukça bende yazarım

Son düzenleme:
slm kızlar b kaç gündür fırsatım olmadı,oğlum artık pıtır pıtır evin her yerinde valla,alt çekmeceleri bantladım,parmağını sıkıştırıyo diye,bir de istediği olmadı mı ya da elinden bi şey aldın mı başlıyo ağlamaya,öyle böye değil,sanırsın bi tarafı acıdı

Maşallah ogluşuna aynı problem bizde de var istediği olmadimi feryat figan ağlıyor gözyaşları zaten hazır boncuk boncuk akıyor. Bant bizde çözüm olmadı ne yapıp ediyor o bantları söküyor. Yürütecle ulaşabildiği heryer tehlike. Yürüdüğü zaman ne yapacagim bilmiyorum. dün alet çantasından kaşık çıktı

Kızlar park yatak kullanan var mı? Bugün aşağı indirdim ama sanki hiç rahat değil zeminde ortada katlanmasına yarayan bir tutamaç var ve o ortada çıkıntı gibi sert kaldı acaba tüm markalarında mı öyle kraft kullanıyoruz sanki beli rahat etmez gibi ama artık üstte bırakamam vücudunu kaldırıyor ve böyle aşağıda çok derin oldu

canım bende kullanıyorum bizimki graco , ben en alta döşek koydum büyük dörde katlayıp onun üzerine iki ince tahta sert dursun diye onun üzerine yatağın kendi şeyi var sert bişey minderin altına konuluyo onu koydum ve üzerine minderi bizimki gayet ii duruyor ama şunu anlaım elif bi 10 cm daha uzarsa yatağa sığamayacak

Bizimki kraftın bir modeliydi şimdi kakmış galiba, altı zaten boşluk ve katlama tutamaçı filan var üzerine dediğin gibi sert bir zemin gibi birşey var onun üstüne minderini koydum ama bizde tahta filan yok ve hala çıkıntı hissediliyor

tahta yatağın değili evde varmış öylesine koyduk sert ursun diye yoksa döşeğin içerisine göçüyor diye koydum rahatlık olarak pek iyi değilmiş bu park ytaklar ama yatak odasına normal yatak koyamazımki mecbur bundan aldım yer yok çünkü e o odadan öbür odaya taşıması kolayda

haklısın dediğin gibi zemin çöküyor rahat değil ben de ilk bir yıl bunu kullanırım ondan sonra oda takımı alırım diye düşünmüştüm bu gidişle çınar 1 yıl daha benimle kalır eğer gece bu kadar çok kalkarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…