benim bir buket çicegim geldi
şubatın 19 da dogum günüm adam ne yapsın anca bu ay bana çalışacak
Hepinize hayırlı olsun..
Ben kocişe kazak aldım ama o bana almamış eee normal çünkü adam cağız akşam gelir gelmez yövmiyeyi elime verir çünkü gırtlağa kadar borçtayız ödemeleri hep ben yapıyorum heni hediyem dedim (tabiki kesinlikle öyle bir beklentim yoktu) karıya bak ya hem hergün haraç alıyor birde üstüne hediye istiyor dedi..
bence şansını fazla zorlama, güç senin elinde
Dün eşim doktora diyor artık onun da uykuları kaçtı gece sürekli uyandığından, doktora diyor ki bir kaç kaşık şarap versek mi adam güldü geçti valla bıraksam verecekCanım uykusuzluk çözümünü buldum sen en iyisi oğluşuna bir 35 lik içir belki sarhoş olup uyurya ağlasakmı gülsekmi bilemedim kiii bizimkide bir saniye yerinde durmuyor deli danalar gibi dönüp duruyor..
benim kocam da sağolsun çiçek sepetinden hediye göndermiş karma bir kutu çikolata, mum. vs düşünmüş olması yeter tabi zaten dün oğlumuzu doktora götürdük muayene ve tahliller derken taksi parası vs. 200 tl bulmuştur. Zaten artık 1 yaşından itibaren acil bir durum olmadıkça sağlık ocağına götürecem devletin bize verdiği imkanları kullanayım şimdiye kadar tek götüremiyordum bir de doktora sormam gereken sorular olduğundan sağlık ocağına götürmemiştim artık mayısta havalar da düzelir koyarım pusetine sağlık ocağına götürürüm inşallah Allah bizi doktora da muhtaç bırakmaz, zaten adama ne sorsam benim bildiklerimden öte birşey demiyor vermiyor kabız dedim patates muz pirinç verme dedi, poposuna bepanten sür dedi zaten yapıyorum. Uykusuz diyorum demekki uykuya ihtiyacı yok diyor bana, nasıl ihtiyacı olmaz gündüz neredyse hiç uyumadığı oluyor gece de saat başı uyanıyor ağlıyor yatmıyor normal mi diyorum dişten olur diyor benim de eczaneden aldığım day night şurubunu önerdi kullanmıştım birkaç gün ama fayda görmedim. Yürüteci sordum önermiyor en azından içine koyardım biraz vakit geçirirdi benim koltukların altları açık oradan giriyor peteklerin vanalarına koşuyor eli filan yanacak korkuyorum ya da uzanacak prizlere sürekli peşindeyim yürüse ne olacak bilmiyorum günde 2-3 saat uyusa ben de o da biraz dinleneceğiz bir de komşuya götürdüm başkalarının evlerinde durmayı da sevmiyor yerlerde özgür olacak eee tabi 8 aya yakın sırtüstünde hareketsiz yatan oğlum biraz hareketlenince uykularından bile vazgeçti karın üstü bile duramaz ağlardı şimdi de sırtüstü duramıyor. Doktor kilosunu beğendi ama dışarıdan bakınca zayıf görünüyor 9 kilo 100 gr olmuşuz, kiloeyu takmıyorum sağlıklı huzurlu olsun ağır olsa gece kaldırmak daha da zor olur
nisan anneleri merhaba.
ben hamilelğimden beri takipteyim burada,hamileyken işteydim,sadece takip edip yazamıyordum,evdeyken yazarım dedim,bir türlü kısmet olmadı.Hepinizi tanıyorum ben:)
Umarım bundan sonra yazabilirim hep,tabi beni aranıza kabul ederseniz.
3 gündür kızımın ateşi var,diştendir dedim.ama bu kadar sürer mi?Dişi de patladı aslında.Başka bir sıkıntımız yok.Gece 38,5 oldu,şimdi de 38 e yakın.Doktora götürsem mi,başka bişey mi acaba,ne dersiniz
Eki Görüntüle 633694 Eki Görüntüle 633695 Eki Görüntüle 633696
Duru nun uyku halleri , uykusunda bile deli danagece 15 defa kalkıyorum üstünü örtmek için...
nisan anneleri merhaba.
ben hamilelğimden beri takipteyim burada,hamileyken işteydim,sadece takip edip yazamıyordum,evdeyken yazarım dedim,bir türlü kısmet olmadı.Hepinizi tanıyorum ben:)
3 gündür kızımın ateşi var,diştendir dedim.ama bu kadar sürer mi?Dişi de patladı aslında.Başka bir sıkıntımız yok.Gece 38,5 oldu,şimdi de 38 e yakın.Doktora götürsem mi,başka bişey mi acaba,ne dersiniz
Duru nun uyku halleri , uykusunda bile deli danagece 15 defa kalkıyorum üstünü örtmek için...
aramıza hoşgeldin diştendır belki ama ateşide az sayılmaz gerçi bebeklerın ateşi buyuklere göre daha fazla olabılıyormuş ama götürmende fayda var en azından için rahat edernisan anneleri merhaba.
Ayyy demos senin kizina bayılıyorum ben..nasil bişey bu ya..ayni benim ystislarim gibi. Cok güldüm valla..
Kızlar elada yine huzursuz.dun gece uyumadi doru dürüst. .bi iyi bi kotu ya..bende cok uykusuzum.
Bu arada esim hediye falan almadi..sebebi bu gunun haram olmasi..eşim biraz hocada :)) bende başka günde almiyonki dedim sustu..bahane işte. .zaten istemiyordum. Bende ona almadim..
Kızlar bizde ev almayi düşünüyoruz ama karar veremedik...kiramiz 500..onun yerine eve oderiz diyoruz.siz ne dersiniz bu konuda..
Merhaba hoşgeldin, bence de ateşi ciddiye almak lazım 3 gündür varsa enfeksiyon olabilir götür için rahatlar en azından. Dişiniz hayırlı olsun biz de üst dişleri bekliyoruz 3 ay oldu hala çıkacaklarnisan anneleri merhaba.
Canım ben istanbuldayım sizin oralar kadar olmasa da istanbulda benim için soğuk, beylikdüzü tarafları istanbulun soğuk bölgelerinden benim gibi bir adanalı donuyor burada anlayacağın ama çok şükür şu anda merkezi sistem var ve ara katta oturuyorum 13-14 katlı apt ben 8. kattayım ve evim çok iyi ısınıyor üst kattaki komşular ne zaman bana gelse evlerinin soğukluğundan ısınmamasından yakınıyorlar ve benim evim onlara daha sıcak geliyor. 105 çok iyi fiyat dediğin gibi sonra satarsınız ara kat olması da güzelBişidicem canım saol.Hakkımızda hayırlısı olsun, bu arada duru hakkındaki yorumlarına da katılıyorum :)) ama çok şirin yaa..benim kızda böyle olurmu acep..ben akşam nasıl yatırıyorsam sabah öyle uyanıyor..:)))
bu arada evin detaylarını telefondan yazamadım pcye geçtim..şimdi ben bingöldeyim ve burası çok soğuk..şuan en üst katta oturuyorum ve ısınma problemi yaşıyorum o nedenle üst kat olmasın dedik..dün bir yere baktık üst kat ve 120 diyor..birde eşimin tanıdığı var, temelden ara kat ama cephesi kuzey doğu yada batı olacak..2 yanındada bina olacak, biz buna tamam dedik gibi..ben burda ömür boyu kalmıcam, bir yere giderken satarız diyoruz..ve fiyatta oluru 105 demiş..fiyatta cazip geldi bize açıkcası..doğu olduğu için burda bizim maaşlarımız iyi, neredeyse batıdaki bir doçentin maaşını alıyoruz..Siz olsanız üst kat mı alırdınız yoksa ara katımı? AHSEN canım senle aramızda 1.5 saat var sen bilirsin soğuğu..senin ev ara katmı?
Bişidicem canım saol.Hakkımızda hayırlısı olsun, bu arada duru hakkındaki yorumlarına da katılıyorum :)) ama çok şirin yaa..benim kızda böyle olurmu acep..ben akşam nasıl yatırıyorsam sabah öyle uyanıyor..:)))
bu arada evin detaylarını telefondan yazamadım pcye geçtim..şimdi ben bingöldeyim ve burası çok soğuk..şuan en üst katta oturuyorum ve ısınma problemi yaşıyorum o nedenle üst kat olmasın dedik..dün bir yere baktık üst kat ve 120 diyor..birde eşimin tanıdığı var, temelden ara kat ama cephesi kuzey doğu yada batı olacak..2 yanındada bina olacak, biz buna tamam dedik gibi..ben burda ömür boyu kalmıcam, bir yere giderken satarız diyoruz..ve fiyatta oluru 105 demiş..fiyatta cazip geldi bize açıkcası..doğu olduğu için burda bizim maaşlarımız iyi, neredeyse batıdaki bir doçentin maaşını alıyoruz..Siz olsanız üst kat mı alırdınız yoksa ara katımı? AHSEN canım senle aramızda 1.5 saat var sen bilirsin soğuğu..senin ev ara katmı?
Beni korkutmayın daha bunlar da mı gelecek başımıza, zaten birşey söyleyim mi efeler biraz afacan oluyor kuzenimin oğlu evde elektrik süpürgesinden tut ne varsa herşeyi bozuyormuş çok afacanmış valla canım sen çalışmaya başlasan kayınvalidenin işi çok zor olur herhaldesüper bu kızyaa en çılgın bebiş ilan edıyorum duruyuu
aramıza hoşgeldin diştendır belki ama ateşide az sayılmaz gerçi bebeklerın ateşi buyuklere göre daha fazla olabılıyormuş ama götürmende fayda var en azından için rahat eder
mantıklı bi seçim biraz sıkışırsınız ama en azından kendı evınız olur allah yardımcınız olsun
kızlar galiba benım pillerim bitti acayıp acayıp maceralarımız olmaya başladı efeyle sabah yazmıştım 6da uyandık ve hiç alışık değilim erken uyanmazdı bukadar sonrasında karnını doyurdum uykusu geldı gene bende yattım yanına yere döşek serdık ne güzel uyuyorduk ne ara kalktı hiç anlamadım kalkmışş pişik kremını eline geçirmiş sehpaların ayaklarını parkelerı halının bı kısmını koltuğun uzana bıldıği kadar yerlerını kendı üzerini zaten hiç sayıyorum hatta tutmuş emziğini bilee kreme daldırmış yanı 10 dk uykunun bedeli bana baya bı ağır oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?