2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

kesınlıkle ara kat almalısın cnm hatta guney cephesının makbul olduğunu duymuştum düşünsene asansörun falan bozulduğunu ara katlar herzaan daha sıcak olur bız bursadayız kışın doğuda gıbıyız yazında güneyde yazıda yaz kışıda kış tuhaf bı memlket

sağol canım,eşimin arkadaşı doktor,başka hiç bişeyi olmayınca,ona sorduk,başka sıkıntı yoksa diştendir dedi,o yüzden götürmedim,düştü bakalım,uyuyo şimdi,tabi 5 dakikada bir ölçüyorum.

teşekkür ederim canım,yazdığın belirtilerin hiçbiri yok,bildiğin hopluyo zıplıyo,yerinde durmuyo iki dakika,o yüzden götürmedim

aramıza hoşgeldin diştendır belki ama ateşide az sayılmaz gerçi bebeklerın ateşi buyuklere göre daha fazla olabılıyormuş ama götürmende fayda var en azından için rahat eder
bişidicem ,sağol,hoşbulduk

2 defa uyku tulumuyla yatırdım sırılsıklam oldu ardından hasta oldu sonrasında giydirmedim

Çılgın haa hoşuma gittii :) bende atom karınca diyom 2 gündür... Ayyyyy allahtan yememiş benim obur kızım olsaydı direk ağzına alırdı ::)))))))))))

Sağol canım.... Ya duru nunda birgünü diğerini tutmuyor canım hepsi aynı. Eşinide kafana takma onlar bahane arıyor.. Ev konusuda bence çok mantıklı umarım alırsınız darısı da bize inşallah..

Prof gibi kadınsın vesselam her konuda bu kadar bilgili olmanı kıskanıyorum.

Son düzenleme:

bu saçları tıp fakültesinde ağartmadım amaa hazırlıklı olmak adına ateşle ilgilide çok okudum, korkağım kız ondan sabahtan akşama kadar evde onu bunu okuyorum çalışmıyorum ya..mesela ateş çok korkulacak bir şey değilmiş, hatta iyiymiş, bağışıklık sisteminin çalıştığını gösterirmiş, ben en ok havaleden korkuyorum onun içinde maalesef pek yapılacak bişey yokmuş, bazı çocuklar 40 derecede havale geçirirken, bazı çocuklar 38 de geçirirmiş, sadece yüksek ateş varsa bir anda ateşi düşürmemek lazımmış, soğuk suyla falan silmemek gerekiyormuş, ozaman havale gelirmiş, ama çocuğu rahatsız etmeyen ateşlereden korkmaya gerek yokmuş gene dayanamadım yazdım,

kızlar yeniden merhaba... geçmişi anca okuyup da yazabildim... oğlum artık hareketleniyor, tutunup kalkmaya başladı, sıralamaya başladı, uyurken hiç dönmezdi artık dönüyo, bizim yatakta yatıyorduk ikimiz -bizim babamız da yan odaya kaçanlardan- bi uyandım ki çocuk yerde, ağlıyor, sırt üstü düşmüş nasıl olduysa, çok kötü oldum kızlar yaa nasıl canı acımıştır kim bilir...

4 yıl vanda yaşaığım için oraların soğuğunu bilirim, ben üst katı tercih etmezdim çünkü güney cephe bile olsa çatıdan gelen soğuk kötü oluyor, ayrıca mutlaka bir kaç seneye tavan akmaya başlar, iyi yapmıyorlar maalesef, bildiğim bütün son katlar akıyor

ara kat iyi olur, altta ve üstte de oturanlar olunca daha sıcak olur, zaten şu an soğukmuş evin, alın evinizi hem kira ödemezsiniz, hem de daha iyi ısınırsınız, sadece bina yeniyse duvarlar ısınana kadar biraz soğuk olabilir ama artıları eksilerinden fazla görünüyor, hayırlı olur inşallah..

benimki de çiçek almış gelmiş, karnı da aç tabi yine paşa paşa yaptım yemeği, çiçek alacağına 4 lahmacun alsan daha iyi olurdu dedim bir de hediye konusunda çok başarısız çokkk

basarısız masarısız adam cicek almıs da gelmis iste onu da bulamayanlar var... naapcan lahmacunu yaa mide zaten doyuyo, biraz da ruh doysun ilahi beloved

basarısız masarısız adam cicek almıs da gelmis iste onu da bulamayanlar var... naapcan lahmacunu yaa mide zaten doyuyo, biraz da ruh doysun ilahi beloved

valla yorgunluktan ruh falan düşündüğüm yok, yemek en güzel hediye kızım büyüyene kadar çiçeğe de parfum sıkmışlar, kızım rahatsız olur diye attık boş odaya

canım ev almayı dusunuyosanız cok isabetli bi karar derim. insanın kendi evi gibisi yok. bizde 1,5 yıl oldu alalı cok rahat ettik. 5 yıl kredi cektik ama kemerleri sıkmadan bisey sahibi olunmuyo bu devirde. zaman da geciyo iste kaldı 3,5 yıl... bu arada biz son kat aldık aslında ben son kat istemiyodum ama bu ev cok icimze sindi bi de gorece daha uygundu. ısınmak biraz sıkıntı oluyo gecen ay 500 tl dogalgaz odedik evimiz genis onunda etkisi var ama apt.da en yuksek biz oduyoruz. bi de simdilik bizde yok ama catıda problem olursa hep son kat cekiyo annemin evinden biliyorum kimse bulasmak istemiyo o yuzden alternatif varsa orta kat tercih et derim...

benim yegenim mutfakta zeytinyagını bulmus bi mutfak legeni yakalayıp icine dokmus o yaglada temizlik yapmıs!

Geçmiş olsun canım, inşallah önemli birşey olmamıştır, ben korkumdan hiç yanımda yatırmaya alıştırmadım şimdi ara sıra yanıma alıp sarılıp uyumak istiyorum ama bu sefer oğlum istemiyor hiç yatmaz yuvarlanıp döner ancak. Senin oğlun kaç aylık oldu benimki de şu son 1-2 aydır yataklarda dönmeye yuvarlanmaya başlamıştı bu yüzden uykuları daha kötü oldu ama henüz tutunup kalkamıyor sürünüyor

ay beloved senden her eve bi tane lazım sekerim yaa sanki ezbere yazıyosun he takır takır anında bi suru bilgi...ansiklopedi gibi kadınsın vesselam

Anammm aynı ayda doğmuşuz benimkide 22 şubat dün boş geçti bakalım doğum günümde bişeyler yapar belllkiiiiiiiiii...

benim doğum günümde 25 şubat
hadi bakalım ardarda kutlarız kızlarımız gibi dogum günlerimizi
canım gene çok şükür yememiş birde zehirlenir filan insan yorgunluktan ne yaptıgını bilmiyor
bazen ben konuşurken düşünüyorum ne diyordum bende bunamaya başladım galiba uykusuzluktan
canım en iyisi 2 yada 3 arakat ilk kattta sonkatta herzaman problemli oluyor
fiyatıda gayet iyiymiş hayırlısıyla olur inşallah
biz şu anda arakatta oturuyorum dogalgazlı alt katımız boş ama genede annemin evi tek katlı onun yaktıgının yarısını yakıyorum genede ondan daha sıçak evimiz arkat oldugu için

gecmiş olsun canım allah korusun kuzularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…