Bişidicem canım saol.Hakkımızda hayırlısı olsun, bu arada duru hakkındaki yorumlarına da katılıyorum :)) ama çok şirin yaa..benim kızda böyle olurmu acep..ben akşam nasıl yatırıyorsam sabah öyle uyanıyor..:)))
bu arada evin detaylarını telefondan yazamadım pcye geçtim..şimdi ben bingöldeyim ve burası çok soğuk..şuan en üst katta oturuyorum ve ısınma problemi yaşıyorum o nedenle üst kat olmasın dedik..dün bir yere baktık üst kat ve 120 diyor..birde eşimin tanıdığı var, temelden ara kat ama cephesi kuzey doğu yada batı olacak..2 yanındada bina olacak, biz buna tamam dedik gibi..ben burda ömür boyu kalmıcam, bir yere giderken satarız diyoruz..ve fiyatta oluru 105 demiş..fiyatta cazip geldi bize açıkcası..doğu olduğu için burda bizim maaşlarımız iyi, neredeyse batıdaki bir doçentin maaşını alıyoruz..Siz olsanız üst kat mı alırdınız yoksa ara katımı? AHSEN canım senle aramızda 1.5 saat var sen bilirsin soğuğu..senin ev ara katmı?
Hoş geldin.. Canım bence durman hata olmuş benim kızımında ateşi yükselmişti dişten dedim ama dizanteri çıktı yanii bu ateş işi şakaya gelmiyor dişe bağlamamak lazım başka sebeb tende olabilir bence biran önce dr a götür.
ateş bir enfeksiyon işareti, gribal olabilir, bakteriyel olabilir.. dilinde pas ağzında koku varsa boğazı iltihaplanmış olabilir, kakası çişinde bir problem varsa yine öyle antibiyotik gerekir doktora götürün, eğer sadece ateş, burun akıntısı, burun tıkanıklığı varsa griptir ve ilaç kullanmaya gerk yoktor, burnuna gün içerisinde ve gece yatarken bolca serum fizyolojik, gün içinde bol c vitamini, gece baş ucuna 2 damla cold mix yeterlidir, bir de odasında peteklerin üzerine bol su koyun, ateş onu rahatsız etmiyosa düşürücü vermeyin, ama ateşini sürekli kontrol edin, bol su içirin, ateş çok yükselirse tabiki doktora.. geçmiş olsun..
Merhaba hoşgeldin, bence de ateşi ciddiye almak lazım 3 gündür varsa enfeksiyon olabilir götür için rahatlar en azından. Dişiniz hayırlı olsun biz de üst dişleri bekliyoruz 3 ay oldu hala çıkacaklar[/
hoşbulduk canım,sağol
alt dişler kolay çıktı,ateş falan olmadı,
üst dişinin teki çıktı,bir ay oluyo,o zaman da ateşlendi,üst dişler daha zor çıkıyor sanırım,
benimki de aynı böyle uyur kıçı başı bi yerdevalla ben artık örtmüyorum, saniyeler içinde geri açıyo, uyku tulumu var incecik ama onda da sıkılıyo ağlıyo, sadece ince pijamayla uyuyo, ben battaniyeyle uyuyorum ateşli bunlar sabah da hapşırarak uyanıyo, alıştı galiba
süper bu kızyaa en çılgın bebiş ilan edıyorum duruyuu
aramıza hoşgeldin diştendır belki ama ateşide az sayılmaz gerçi bebeklerın ateşi buyuklere göre daha fazla olabılıyormuş ama götürmende fayda var en azından için rahat eder
mantıklı bi seçim biraz sıkışırsınız ama en azından kendı evınız olur allah yardımcınız olsun
kızlar galiba benım pillerim bitti acayıp acayıp maceralarımız olmaya başladı efeyle sabah yazmıştım 6da uyandık ve hiç alışık değilim erken uyanmazdı bukadar sonrasında karnını doyurdum uykusu geldı gene bende yattım yanına yere döşek serdık ne güzel uyuyorduk ne ara kalktı hiç anlamadım kalkmışş pişik kremını eline geçirmiş sehpaların ayaklarını parkelerı halının bı kısmını koltuğun uzana bıldıği kadar yerlerını kendı üzerini zaten hiç sayıyorum hatta tutmuş emziğini bilee kreme daldırmış yanı 10 dk uykunun bedeli bana baya bı ağır oldu
Ayyy demos senin kizina bayılıyorum ben..nasil bişey bu ya..ayni benim ystislarim gibi. Cok güldüm valla..
Kızlar elada yine huzursuz.dun gece uyumadi doru dürüst. .bi iyi bi kotu ya..bende cok uykusuzum.
Bu arada esim hediye falan almadi..sebebi bu gunun haram olmasi..eşim biraz hocada :)) bende başka günde almiyonki dedim sustu..bahane işte. .zaten istemiyordum. Bende ona almadim..
Kızlar bizde ev almayi düşünüyoruz ama karar veremedik...kiramiz 500..onun yerine eve oderiz diyoruz.siz ne dersiniz bu konuda..
ateş bir enfeksiyon işareti, gribal olabilir, bakteriyel olabilir.. dilinde pas ağzında koku varsa boğazı iltihaplanmış olabilir, kakası çişinde bir problem varsa yine öyle antibiyotik gerekir doktora götürün, eğer sadece ateş, burun akıntısı, burun tıkanıklığı varsa griptir ve ilaç kullanmaya gerk yoktor, burnuna gün içerisinde ve gece yatarken bolca serum fizyolojik, gün içinde bol c vitamini, gece baş ucuna 2 damla cold mix yeterlidir, bir de odasında peteklerin üzerine bol su koyun, ateş onu rahatsız etmiyosa düşürücü vermeyin, ama ateşini sürekli kontrol edin, bol su içirin, ateş çok yükselirse tabiki doktora.. geçmiş olsun..
2 defa uyku tulumuyla yatırdım sırılsıklam oldu ardından hasta oldu sonrasında giydirmedim
Çılgın haa hoşuma gittii :) bende atom karınca diyom 2 gündür... Ayyyyy allahtan yememiş benim obur kızım olsaydı direk ağzına alırdı ::)))))))))))
Sağol canım.... Ya duru nunda birgünü diğerini tutmuyor canım hepsi aynı. Eşinide kafana takma onlar bahane arıyor.. Ev konusuda bence çok mantıklı umarım alırsınız darısı da bize inşallah..
Prof gibi kadınsın vesselam her konuda bu kadar bilgili olmanı kıskanıyorum.
Bişidicem canım saol.Hakkımızda hayırlısı olsun, bu arada duru hakkındaki yorumlarına da katılıyorum :)) ama çok şirin yaa..benim kızda böyle olurmu acep..ben akşam nasıl yatırıyorsam sabah öyle uyanıyor..:)))
bu arada evin detaylarını telefondan yazamadım pcye geçtim..şimdi ben bingöldeyim ve burası çok soğuk..şuan en üst katta oturuyorum ve ısınma problemi yaşıyorum o nedenle üst kat olmasın dedik..dün bir yere baktık üst kat ve 120 diyor..birde eşimin tanıdığı var, temelden ara kat ama cephesi kuzey doğu yada batı olacak..2 yanındada bina olacak, biz buna tamam dedik gibi..ben burda ömür boyu kalmıcam, bir yere giderken satarız diyoruz..ve fiyatta oluru 105 demiş..fiyatta cazip geldi bize açıkcası..doğu olduğu için burda bizim maaşlarımız iyi, neredeyse batıdaki bir doçentin maaşını alıyoruz..Siz olsanız üst kat mı alırdınız yoksa ara katımı? AHSEN canım senle aramızda 1.5 saat var sen bilirsin soğuğu..senin ev ara katmı?
benimki de çiçek almış gelmiş, karnı da aç tabi yine paşa paşa yaptım yemeği, çiçek alacağına 4 lahmacun alsan daha iyi olurdu dedim bir dehediye konusunda çok başarısız çokkk
Eki Görüntüle 633694 Eki Görüntüle 633695 Eki Görüntüle 633696
Duru nun uyku halleri , uykusunda bile deli danagece 15 defa kalkıyorum üstünü örtmek için...
basarısız masarısız adam cicek almıs da gelmis iste onu da bulamayanlar var... naapcan lahmacunu yaa mide zaten doyuyo, biraz da ruh doysun ilahi beloved
Ayyy demos senin kizina bayılıyorum ben..nasil bişey bu ya..ayni benim ystislarim gibi. Cok güldüm valla..
Kızlar elada yine huzursuz.dun gece uyumadi doru dürüst. .bi iyi bi kotu ya..bende cok uykusuzum.
Bu arada esim hediye falan almadi..sebebi bu gunun haram olmasi..eşim biraz hocada :)) bende başka günde almiyonki dedim sustu..bahane işte. .zaten istemiyordum. Bende ona almadim..
Kızlar bizde ev almayi düşünüyoruz ama karar veremedik...kiramiz 500..onun yerine eve oderiz diyoruz.siz ne dersiniz bu konuda..
süper bu kızyaa en çılgın bebiş ilan edıyorum duruyuu
aramıza hoşgeldin diştendır belki ama ateşide az sayılmaz gerçi bebeklerın ateşi buyuklere göre daha fazla olabılıyormuş ama götürmende fayda var en azından için rahat eder
mantıklı bi seçim biraz sıkışırsınız ama en azından kendı evınız olur allah yardımcınız olsun
kızlar galiba benım pillerim bitti acayıp acayıp maceralarımız olmaya başladı efeyle sabah yazmıştım 6da uyandık ve hiç alışık değilim erken uyanmazdı bukadar sonrasında karnını doyurdum uykusu geldı gene bende yattım yanına yere döşek serdık ne güzel uyuyorduk ne ara kalktı hiç anlamadım kalkmışş pişik kremını eline geçirmiş sehpaların ayaklarını parkelerı halının bı kısmını koltuğun uzana bıldıği kadar yerlerını kendı üzerini zaten hiç sayıyorum hatta tutmuş emziğini bilee kreme daldırmış yanı 10 dk uykunun bedeli bana baya bı ağır oldu
Geçmiş olsun canım, inşallah önemli birşey olmamıştır, ben korkumdan hiç yanımda yatırmaya alıştırmadım şimdi ara sıra yanıma alıp sarılıp uyumak istiyorum ama bu sefer oğlum istemiyor hiç yatmaz yuvarlanıp döner ancak. Senin oğlun kaç aylık oldu benimki de şu son 1-2 aydır yataklarda dönmeye yuvarlanmaya başlamıştı bu yüzden uykuları daha kötü oldu ama henüz tutunup kalkamıyor sürünüyorkızlar yeniden merhaba... geçmişi anca okuyup da yazabildim... oğlum artık hareketleniyor, tutunup kalkmaya başladı, sıralamaya başladı, uyurken hiç dönmezdi artık dönüyo, bizim yatakta yatıyorduk ikimiz -bizim babamız da yan odaya kaçanlardan- bi uyandım ki çocuk yerde, ağlıyor, sırt üstü düşmüş nasıl olduysa, çok kötü oldum kızlar yaa nasıl canı acımıştır kim bilir...
bu saçları tıp fakültesinde ağartmadım amaa hazırlıklı olmak adına ateşle ilgilide çok okudum, korkağım kız ondansabahtan akşama kadar evde onu bunu okuyorum çalışmıyorum ya.. mesela ateş çok korkulacak bir şey değilmiş, hatta iyiymiş, bağışıklık sisteminin çalıştığını gösterirmiş, ben en ok havaleden korkuyorum onun içinde maalesef pek yapılacak bişey yokmuş, bazı çocuklar 40 derecede havale geçirirken, bazı çocuklar 38 de geçirirmiş, sadece yüksek ateş varsa bir anda ateşi düşürmemek lazımmış, soğuk suyla falan silmemek gerekiyormuş, ozaman havale gelirmiş, ama çocuğu rahatsız etmeyen ateşlereden korkmaya gerek yokmuş gene dayanamadım yazdım,
benim doğum günümde 25 şubat
Eşinden haber var mı canımaaaaaaa benim kide 25 şubatttttt........
Anammm aynı ayda doğmuşuz benimkide 22 şubat dün boş geçti bakalım doğum günümde bişeyler yapar belllkiiiiiiiiii...
hadi bakalım ardarda kutlarız kızlarımız gibi dogum günlerimizibenim doğum günümde 25 şubat
canım gene çok şükür yememiş birde zehirlenir filan insan yorgunluktan ne yaptıgını bilmiyorsüper bu kızyaa en çılgın bebiş ilan edıyorum duruyuu
canım en iyisi 2 yada 3 arakat ilk kattta sonkatta herzaman problemli oluyorBişidicem canım saol.Hakkımızda hayırlısı olsun, bu arada duru hakkındaki yorumlarına da katılıyorum :)) ama çok şirin yaa..benim kızda böyle olurmu acep..ben akşam nasıl yatırıyorsam sabah öyle uyanıyor..:)))
kızlar yeniden merhaba... geçmişi anca okuyup da yazabildim... oğlum artık hareketleniyor, tutunup kalkmaya başladı, sıralamaya başladı, uyurken hiç dönmezdi artık dönüyo, bizim yatakta yatıyorduk ikimiz -bizim babamız da yan odaya kaçanlardan- bi uyandım ki çocuk yerde, ağlıyor, sırt üstü düşmüş nasıl olduysa, çok kötü oldum kızlar yaa nasıl canı acımıştır kim bilir...
Eki Görüntüle 633694 Eki Görüntüle 633695 Eki Görüntüle 633696
Duru nun uyku halleri , uykusunda bile deli danagece 15 defa kalkıyorum üstünü örtmek için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?