ay o kolarını yerim ben maşallah hepsi birbirinden tatlı bu nisan ve mayıs (elif) bebişlerimiz
ne sevinmiştir o kolar açılınca ahsenin soyundurdugumda bir seviniyor bi kolarını bacaklarını inceliyor
yaz gelsede şöyle bir rahat etse çocuklar lahana gibi kat kat giydirmekten sıkılmışız senin kızı görünce anladım
Kızlar park yatak kullanan var mı? Bugün aşağı indirdim ama sanki hiç rahat değil zeminde ortada katlanmasına yarayan bir tutamaç var ve o ortada çıkıntı gibi sert kaldı acaba tüm markalarında mı öyle kraft kullanıyoruz sanki beli rahat etmez gibi ama artık üstte bırakamam vücudunu kaldırıyor ve böyle aşağıda çok derin oldu
Eki Görüntüle 634311 kızımın teyzeleriiii, bir fotoda ben ekleyeyim, her ay dönümünde çekiyorum düzenli hatıra kalsın, yazlık kıyafet giydirdim heveslebu arada benim pc yi yere attı bu gün herkül kızım çalışmıyor ikinci bozuşu, bir süre ayrı kalabilirim sahalardan, akşamları eşimin iş yeri pc sinden girmeye çalışırım, böyle olmayacak 5 senelik bi telefonum var baya kötü oldu artık, hazır sevgililer günü geçmişken eşime söyleyeyim de alsın bi tane nete girecek bir şey, öyle çiçekle falan olmaz diyeyim lahmacun alaydı iyiydi işte
bursada nerde oturuyorsun ben yıldırımda oturuyorum
bende yıldırımdayım cnmkomşu çıkmayalım
kızlar bugun gezme rekorumuzu kırdık resmen parçaladık hatta 8 saat dışarda kaldıkküçük çocukla ınsan bukadar gezzermı demeyın ay efe acıktı ay altı değişçek derken hiç anlamıyorum nasıl geçiyor aralarda bır ıkı vıtrın bakıyoruz işte
kızlar gecende bi arkadas demisti kızı mama sandalyesinde ayaga kalkmıs, kemeri takın diye uyarmıstı. bugun aynı seyi ben yasadım hem bi de o mesaja haklısın guvenlik onemli diye yazmıstım salak kafa...bceren sandalyedydi mızıklanıyodu bende tezgahta ugrasıyodum bi ara sesi kesildi diye dondum baktım ki bizim ki ayaktaaaa... bakınıyoo... Allah korudu yavrumu kafa ustu cakılabilirdi ama benim tembel emeklemiyo ve daha bi yerlere tutunup kalkmaya yeltenmiyo bile o yuzden yani hic ihtimal vermedigim icin kalkmasına....amma velakin bu isler belli olmuyo demekki! burdan da su sonucu cıkarıyoruz bir musibet bin nasihatten iyidir! kızlar aman dikkat!
allah korumuş geçmiş olsun bız daha mama sandalyesı almadık yanı çok işe yarayan bişimi bilemıyorum aslında hevesım var ama dedesı alcak oldu vazgeçirdim hala düşünüyorum alsammı almasammı evde kalabalık yapamaktan başka bi işe yaramaz gıbı geliyo çünkü benım oğlum yuruteçte bıle durmuyo 1 aydır kaldırdık yuruteci heryere emekleyıp gıdıyooo tutunuyo kalkıyo yanı alsaamı tavsıye edermısınız
canım ben yeşilde oturuyorum sen nerdesin?bursada nerde oturuyorsun ben yıldırımda oturuyorum
bende yıldırımdayım cnmkomşu çıkmayalım
kızlar bugun gezme rekorumuzu kırdık resmen parçaladık hatta 8 saat dışarda kaldıkküçük çocukla ınsan bukadar gezzermı demeyın ay efe acıktı ay altı değişçek derken hiç anlamıyorum nasıl geçiyor aralarda bır ıkı vıtrın bakıyoruz işte
ben şu son zamanda elifi oturturkn zorlanıyorum ayakta duracakmış hanımefendi ama zar zor oturuyo yemek yerken bizede rahatlık oluyor e kendi yerkende kolay oluyor yoksa her yer mama vs.oluorallah korumuş geçmiş olsun bız daha mama sandalyesı almadık yanı çok işe yarayan bişimi bilemıyorum aslında hevesım var ama dedesı alcak oldu vazgeçirdim hala düşünüyorum alsammı almasammı evde kalabalık yapamaktan başka bi işe yaramaz gıbı geliyo çünkü benım oğlum yuruteçte bıle durmuyo 1 aydır kaldırdık yuruteci heryere emekleyıp gıdıyooo tutunuyo kalkıyo yanı alsaamı tavsıye edermısınız
ah seni gidi seni ceren yapmasınalr şunu ben çok kıskanıyorummmmmmmm, çok istiyosa bizlerde uyusunlarbu arada bugun kayınvalidem geldi nerdeyse 6 aydır gormuyodu cereni. 9da yogurdunu yedirdim mutfaga gittim 10 dk sonra dondugumde ceren babannesinin kollarında mısıl mısıl uyuyodu! bi de ceren diye seslenince gozlerini hafif aralıyo geri kapıyo zillipeki ben her aksam yarım saat emzirip mayıstırdıktan sonra yarım saatte ayagımda sallayıp anca uyutabiliyoken bu da ne demek oluyo acaba!
geçmiş olsun canım ben efe yi sandalyede bırakıp başka odalara gidiyorum çok dikkatli olmam lazım o zaman.Merhaba kızlar,
Başıma gelen bir olayı anlatıp sizi de uyarmak istedim.
Malum evde mama sandalyemiz büyük kurtarıcımız ancak orda sabitleyebiliyorum bizim yaramazı,ama kemerini takmıyorduk önündeki tepsinin koruduğunu düşünerek,bugün mutfakta o mama sandalyesindeyken ben de arkam dönük uğraşıyroum bişeylerle birden dönmemle bir de ne göreyim bizimki mama sandalyesinde ayakta, kendini kurtarabilmiş o an dönmesem birkaç saniye sonra düşerdi kesin. Şimdi de öğrendi ya kendini kıvırıp ayağa kalkmayı kemeri bağlayınca acayip mutsuz:)
Hasılı dikkat edin kızlar benim yaptığım hatayı siz yapmayın.
Herkese iyi geceler..
senin kızın maşallahı var canım.Selam güzel hatunlar ve bebişleri :) nasılsınız özledim sizleri.
Dün duru yanıma gelerek çığlık atmaya başladı ne istiyorsun dedim baktım battaniyesini almaya çalışıyor al dedim al ne yapacaksankurban olduğum aldı halının üstüne uzanıp örtünmeye çalıştı ama nasıl düzeltmeye çalışıyor karnın üstüne getirmek istiyor allahım dedim aklımı yitirecem benim kızım büyümüşte üstünü örtmeye çalışıyor ..
Kızlar bizim bebişler iyice genç kız , delikanlı olmaya başladılar sanırım..
ben 2 günde bir yapıorum canım çorbalarını.Biraz tembelim heraldekızlar gunaydın,
kac gundur size sormak istedigim bisi var aklımda, kızım uyurken rahatca yazayım. ya kızlar su sebze corbasını siz hergun mu yapıyosunuz? ben bazen bi gun yapıyorum ertesi gune de yedirdigim oluyo (?) (ama sadece sebze corbası bu sekilde, onun dısında tarhana, yogurt corb. ya da diger cesit corbaları tek seferlik yapıyorum) cunku biraz ondan biraz bundan derken cerenin porsiyonları da zaten kucuk kucuk oldugu icin dort bes ogunluk yemegi cıkıyo. o yuzden artıcagnı dusundugum kadarınıda cam kavanozlara koyup soguyunca hemen buzluga atıyorum. bunu bi arkadasımdan duymustum. tabi buzluktakileri evde oldugum zamanlar degilde bi yere gittigim zaman ya da sıkıstıgım zamanlarda cıkarıp ısıtıyorum. ne dersiniz bu konuda? yanlıs mı yapıyorum acaba? zaten sebze corbasınıda ben haftada bir ya da iki kere yapyıorum, cunku haftada 2 gun tarhana (bi gun balıklı bi gun kıymalı) yediriyorum kalan gunlerde iste yogurt corb. tavuklu sehr. ya da mercimek vs..
bu ne şevk böyle size de kocaman nazar boncuğu armağan ediyorumkızlar bugün sevgililer günü neler aldınız koçişlere
ben çıkamadım ama hediye bekliyorum gelmezse çok bozulurum
artık bende güzel bir masa hazırlayayım aşkıma idare etsin
bizim de üst ön dişimiz çok zor çıktı.öyle ki azı dişi çıkıyor zannettim.nese tlattık biz darısı sizeMerhaba hoşgeldin, bence de ateşi ciddiye almak lazım 3 gündür varsa enfeksiyon olabilir götür için rahatlar en azından. Dişiniz hayırlı olsun biz de üst dişleri bekliyoruz 3 ay oldu hala çıkacaklar[/
hoşbulduk canım,sağol
alt dişler kolay çıktı,ateş falan olmadı,
üst dişinin teki çıktı,bir ay oluyo,o zaman da ateşlendi,üst dişler daha zor çıkıyor sanırım,
van mı dedin caım.bizim bu sene tayinimizin van a çıkma ihtimali var da.çok mu soğuk oluyor?van nasıl bir yer?4 yıl vanda yaşaığım için oraların soğuğunu bilirim, ben üst katı tercih etmezdim çünkü güney cephe bile olsa çatıdan gelen soğuk kötü oluyor, ayrıca mutlaka bir kaç seneye tavan akmaya başlar, iyi yapmıyorlar maalesef, bildiğim bütün son katlar akıyor
ara kat iyi olur, altta ve üstte de oturanlar olunca daha sıcak olur, zaten şu an soğukmuş evin, alın evinizi hem kira ödemezsiniz, hem de daha iyi ısınırsınız, sadece bina yeniyse duvarlar ısınana kadar biraz soğuk olabilir ama artıları eksilerinden fazla görünüyor, hayırlı olur inşallah..
Eki Görüntüle 634311 kızımın teyzeleriiii, bir fotoda ben ekleyeyim, her ay dönümünde çekiyorum düzenli hatıra kalsın, yazlık kıyafet giydirdim heveslebu arada benim pc yi yere attı bu gün herkül kızım çalışmıyor ikinci bozuşu, bir süre ayrı kalabilirim sahalardan, akşamları eşimin iş yeri pc sinden girmeye çalışırım, böyle olmayacak 5 senelik bi telefonum var baya kötü oldu artık, hazır sevgililer günü geçmişken eşime söyleyeyim de alsın bi tane nete girecek bir şey, öyle çiçekle falan olmaz diyeyim lahmacun alaydı iyiydi işte
maşallah kuzuma şöyle yanımda olsada ısırsam kollarını yanaklarını.pek tatlıymış kızımız
slm kızlar b kaç gündür fırsatım olmadı,oğlum artık pıtır pıtır evin her yerinde valla,alt çekmeceleri bantladım,parmağını sıkıştırıyo diye,bir de istediği olmadı mı ya da elinden bi şey aldın mı başlıyo ağlamaya,öyle böye değil,sanırsın bi tarafı acıdı
canım geçmiş olsun bu sıralar çoğumuzun atlattığı en büyük kazaların başında geliyor bu durum heralde.kızlar gecende bi arkadas demisti kızı mama sandalyesinde ayaga kalkmıs, kemeri takın diye uyarmıstı. bugun aynı seyi ben yasadım hem bi de o mesaja haklısın guvenlik onemli diye yazmıstım salak kafa...bceren sandalyedydi mızıklanıyodu bende tezgahta ugrasıyodum bi ara sesi kesildi diye dondum baktım ki bizim ki ayaktaaaa... bakınıyoo... Allah korudu yavrumu kafa ustu cakılabilirdi ama benim tembel emeklemiyo ve daha bi yerlere tutunup kalkmaya yeltenmiyo bile o yuzden yani hic ihtimal vermedigim icin kalkmasına....amma velakin bu isler belli olmuyo demekki! burdan da su sonucu cıkarıyoruz bir musibet bin nasihatten iyidir! kızlar aman dikkat!
bu arada iyi pazarlar kızlar
efe bir türlü izin vermedi yazmama.ben de alıntı yapmışken hızlı hızlı yazayaım dedim.
allah korumuş geçmiş olsun bız daha mama sandalyesı almadık yanı çok işe yarayan bişimi bilemıyorum aslında hevesım var ama dedesı alcak oldu vazgeçirdim hala düşünüyorum alsammı almasammı evde kalabalık yapamaktan başka bi işe yaramaz gıbı geliyo çünkü benım oğlum yuruteçte bıle durmuyo 1 aydır kaldırdık yuruteci heryere emekleyıp gıdıyooo tutunuyo kalkıyo yanı alsaamı tavsıye edermısınız
oğluşum bugün evde çok sıkıldı ama hava pek sıcak değil,ayazı vardı çıkaramadım üşütürse diye,bi hasta oldular mı daha kötü oluyo,sokak kapısını öğrendi gidip orada dizlerinin üstünde dikiliyoşu bahar gelse de salsak çocukları parklara,evde bunaldılar çok.Gerçi diyorum biz sobalı evde tek odada büyüdük kışları onlar kaloriferli evde büyüyolar, gezecek alanları çok
Ben de evdeyim canım, bir markete bile gidemedim yazın haftasonları çıkıyorduk yaklaşık 4 aydır hiçbir yere gitmiyoruz arasıra komşulara gitmekten başka, evdeyim bunaldım havada kapalı sıkıcı dediğin gibi grip bronşit korkulu rüyamız ben de çok çabuk kaparım şifayı zaten uykusuzluktan vücut direncim hemen düşüyor sürekli boğazım ağırıyor. Şu kış bitse artık ya da ben adanaya taşınmak istiyorum şimdi bile hava 17 derecelerde. Bunaldım iyice evde iş bitmez, çınar uyumaz uyusa sürekli uyanacak, dün gece ilk defa park yatağı aşağı indirip uyuttum mahvoldum bütün boynum kolum ağrıyor gece saat başı çıkar kaldır, eşim seyahate filan gitse kaldırmayacam bırakacam kendi kendine sussun uyusun deneyecem ama öyle bir durum yok ağlaması artmadan kaldırmak zorunda kalıyorum yoruldumforumda bugun pek hareket yok e tabi pazar gnu millet geziyo, biz eve tıkıldık kaldık. burdada hava soguk korkuyorum, anca iyilesiyoruz zaten. evet ya sobalı evlerde nasıl buyumusuz bizim curuk elmalar iki gunde zaturre olurdu herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?