2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar merhabalar bende konuları uzaktan uzaktan takip eden 2012 nisan annesi adaylarındanım da bende de accayip derecede bi loman yeme alışkanlığı oluştu ... birde ben pekmezi sevmiyorum ama her akşam yatmadan önce ballı süt içiyorum zararı olacağını sanmıyorum ama varmı bnm gibi ballı süt içen ?? :49::49::49::49:

neyse kızlar size doyum olmaz ben azcık kaçıyorum okişşş unutma beni başladıda :17::17::17:

sen de mi unutma beni koliksin canım..bende kesintisiz 3 senedir izliyorum...insan evde ve gurbette olunca bi arkadaşı televizyon oluyor..hoş artık benim delikanlı bi erkekim var 26 aylık..onun elinde oyuncak oldum zaten...anne oyun oynayalım hamur oynayalım boya yapalım...valla aranıza gelip sohbet etmeyi ne çok istiyorum ama kuzey uyanıkken mümkün değil..o uyuyunca da yemekti ütüydü derken bi bakıyorum anneeee diye sesleniyo..neyseki bugün biraz güzel uyudu...

sbilyana ben senin şu avatara bayılıyorum yaf.. çok cici..
ben bugünkü mesaimi de bitirdim kıslar..
emekliliğime 1 gün daha az kaldı..
hepicinizi seviyorum ben ya tanımasam da..birlikte yaşıyoruz hayatımızın en tatlı heyecanını..
:54: bebişlere de kendinize de iyi bakın..:54:

kızlar merhabalar bende konuları uzaktan uzaktan takip eden 2012 nisan annesi adaylarındanım da bende de accayip derecede bi loman yeme alışkanlığı oluştu ... birde ben pekmezi sevmiyorum ama her akşam yatmadan önce ballı süt içiyorum zararı olacağını sanmıyorum ama varmı bnm gibi ballı süt içen ?? :49::49::49::49:

canım ne zararı aksine faydalı bile ben normalde şekersiz ve soğuk süt içerim ama öksürük durumlarında ılık ballı süt sabaha hiç bişiciğim kalmıyo

sbilyana ben senin şu avatara bayılıyorum yaf.. çok cici..
ben bugünkü mesaimi de bitirdim kıslar..
emekliliğime 1 gün daha az kaldı..
hepicinizi seviyorum ben ya tanımasam da..birlikte yaşıyoruz hayatımızın en tatlı heyecanını..
:54: bebişlere de kendinize de iyi bakın..:54:

:69::69: teşekkür ederim canım benim...

hadi sana geçmiş olsun benim daha yarım saatim var sonra 1 saatte yolum var....:50::50:

bilmukabele canım, burda hiçbirimiz birbirimizi gerçekte tanımasakta ortak yaşadıklarımız paylaştıklarımız var ve en önemlisi birbirimizi en çok anlayabilenleriz... :65:

sende bebişine ve kendine iii bak.. :89::89::89::89:

anamm yeni gördüm.. bebişleri de borçluyuz o aklımdakine ama.. :66:

canım ben izmirliyim bizde küçük küçük doğranır limon zeytinyağı isteğe görede kekik pul biber ve tuzlanır ekmeği bana bana yenir tavsiye ederim ben kabuklarınıda yiyorum böylece ama yeni limonla olmaz çünkü kabukları acı oluyor :1:

ben de her akşam ballı süt içiyorum.hem seviyorumhem de faydalı olacağını düşünüyorum.niye zararlı olsun ki?

keşke bende süt içebilsem..ilk gebeliğimde de 3 aydan sonra içebilmiştim..yine öyle olur umarım...bir de keçiboynuzunu ihmal etmeyin..oğlumda 2 kavonoz içmiştim..bir de ceviz badem fındık..mutlaka hergün üçünden karıştırıp bi avuç kadar yiyin..

kızlar ya başka bişiy soracağım ben. doktorun verdiği o ultrason görüntülerini ne yapıyorsunuz bi arkadaşım albüm yaptım demişti. ben de dosyaya tarihlerine göre sıraladım.ama bi albümmü yapsam diyorum.fikri olan var mı?

kızlar ya başka bişiy soracağım ben. doktorun verdiği o ultrason görüntülerini ne yapıyorsunuz bi arkadaşım albüm yaptım demişti. ben de dosyaya tarihlerine göre sıraladım.ama bi albümmü yapsam diyorum.fikri olan var mı?

ben oğlumunkilerden yaptım canım..harika oluyor...bunda da yapıcam inşallah.. son ultrason görüntüsünden sonra dünyadaki ilk görüntüsünü koymuştum..hala dün gibi...inşallah bu bebeğimi de sağlıkla kucağıma alabilirim..inşallah hepimiz alabiliriz...

ben ilk kez cuma gittiğimde gördüm bebişi.bi o ultrason resminde bebek görünüyo onuda buzdolabına yapıştırdım magnetle. gelip geçerken seviyorum bebişimi. ondan önce zaten 2 tane daha var. birinde sadece bi nokta var ilk gittiğim. kesesiymiş o nokta. 2. sinde az daha büyük siyah bi nokta var yine sadece kese.

keşke bende süt içebilsem..ilk gebeliğimde de 3 aydan sonra içebilmiştim..yine öyle olur umarım...bir de keçiboynuzunu ihmal etmeyin..oğlumda 2 kavonoz içmiştim..bir de ceviz badem fındık..mutlaka hergün üçünden karıştırıp bi avuç kadar yiyin..

canım hergün bi avuç yersek noluruz biz bende yiyoruz ceviz badem ama 1 avuç değil

canım bende albüm yaptım. aşağıdaki albümü aldım, albüm doğumdan sonrası için başlıo, işte ilk banyom doğduğum gün yürüdüğüm gün vs die ama ilk 2 sayfası boş, oraya başladım ultrason resimlerini yazmaya yine o sayfaya yazcam şu tarihde öğrendik, bu tarihde ilk tekmeyi yedim vs. die:)
$albüm.webp

canım hergün bi avuç yersek noluruz biz bende yiyoruz ceviz badem ama 1 avuç değil

canım bi avucun içine 2 ceviz 3 babem 3 fındık anca sığar zaten..bunları da yemen şart..yani bana doktorum yemelisin demişti..bebeğin beyin gelişimi için..şimdi de oğlumla yiyoruz beraber..

:))) haklısın..hele benim ikinci kaza olunca...o ara kocamı pek bi yakışıklı gördüüydüm..ona borçluyum ben de :))

bizimkide 2.evlilik yıldönümü kutlaması hediyesi :52::52::52::52::52::35::35::35:

bende anne günlüğü die bişi aldım ona yapıştırma başladım başlayacağım kısmetse :14::14:

canım bende albüm yaptım. aşağıdaki albümü aldım, albüm doğumdan sonrası için başlıo, işte ilk banyom doğduğum gün yürüdüğüm gün vs die ama ilk 2 sayfası boş, oraya başladım ultrason resimlerini yazmaya yine o sayfaya yazcam şu tarihde öğrendik, bu tarihde ilk tekmeyi yedim vs. die:)
Eki Görüntüle 263996

yaaa ama seninki çok güzel.. çok kıskandım:63:

ben ilk kez cuma gittiğimde gördüm bebişi.bi o ultrason resminde bebek görünüyo onuda buzdolabına yapıştırdım magnetle. gelip geçerken seviyorum bebişimi. ondan önce zaten 2 tane daha var. birinde sadece bi nokta var ilk gittiğim. kesesiymiş o nokta. 2. sinde az daha büyük siyah bi nokta var yine sadece kese.

Back
X