içim rahatladı biraz iyiki varsınız
bende sizden fikir gelmeyince karnıbahar havuç sarmısak sogan az kıyma ve 1 kaşıkta yarma attım pişiyor inşallah sever kuzum
birde kızlar epeyidir ahsenin çorbalarına tereyagı atıyorum sizlerde kulanıyormusunuz
birde ahsene demin 2 üç lokma kaşar verdim önce sabah kahvaltısının birazını kustu sonra zorlansada yuttu
gene bizim kusmalarımız başladı son 1 haftadır çok iyiydik
Allah seni çok güldüm ya allahta seni güldürsün canım sıkkındı zaten. Elimde olan birşey değil ben hayatta yapamam böyle şeyler zaten bazen diyom kendime ben erkek olsam hayatta benim gibi biriyle evlenmezdim
Eki Görüntüle 637936 Eki Görüntüle 637937 Eki Görüntüle 637938
bANA DİYORLARKİ YAPMA DEDİĞİNDE ANLAR VE YAPMAZ GÖZÜMÜN İÇİNE BAKA BAKAAA YAPIYOR
kızlar bugun 1 aydan sonra ilk kez cıvık ve dolu dolu bi kakaya kavustuk. valla oyle bi sevincle temizledim ki kokusu bile mis gibi geldiistahsızlıgın yanında bi de kabızla ugrasmak baya bunalttı beni cunku. beloved pek yoksun buralarda ama bu kakada seninde emegin var sabah biri,aksam bir olcek duphalac ancak 5 gun sonra ise yaradı... tesekkuru bir borc biliriz
elif in şöyle bir huyu var ben birşey yap dersem tam tersini yapıyor yani yapmıyorr bi tek merhabayı yapıyor yavrucazım :)öğretmek istediğin şeyleri çok sık ve sürekli yapman gerek oyun havasında,bi kaç kere yapıp bırakınca yapmıyolar,mesela ben tel sarar ı öğreteyim dedim,ama çok sık yapamadım öğrenemedim,günde bikaç kere söylüyodum falan ama hala bilmiyo,bir de her hareketi sevmiyolar,mesela oğluma parmaklarıyla oynayıp bu tutmuş,bu pişirmiş,bu yemiş ... diye giden bi oyun var ya,onu öğreteyim dedim,oğlumun elleri çok kıymetlidir hiç sevmiyo elini tutmamızı,hemen çekiyo onu da yapamadık mesela ama annem hoşgeldin i öğretmiş ,hoşgeldin hoşgeldin deyince tokalaşmak için elini uzatıyo sıpayani sürekli tekrar gerek,öğrenmedi diye pes etmicen sen hep yap,yapmaz yapmaz aradan 1 hafta 10 gün geçer bi bakarsın yapmaya başlamış,bir de onun sevdiği hangisi ona dikkat et,he rbebek aynı değil,çok da takma bence
Kaç gündür giremedim cnm annemdeydim Ailenle birlikte mutlu,huzurlu ve sağlıklı ömrün olsun inşallah :)kızlar bugün benim dogum günüm
eşim sabahtan beri aramadı moralim sıfırdı unuttu diye
akşama yer ayırtmış yemege çıkacaz yemek yapma dedi
zaten bende hiç hazırlık yapmamıştım küsmüştüm diye
hediyeyle ugraşmasam olurmu çok yogunum dedi biraz bozuldum ama genede düşünmesi yeter
ben açısını çıkartırım sonra
ah bize kalsa zaten hiç doymuyolarkızlar ahsen demin 1 küçük köfte 1 elma dilimi patetes yedi eşim artık doydu mama yapıp kusturma diyor
zaten son lokmalarda ögürmeye başlamıştı zorla kusmasın diye su filan verdik
benim içime sinmedi sanki aç kaldı sizce
Beklediğim zor gün gelip çattı ve salı günü fakülteye eeg çektirmeye gittik ama zaten zor uyuttuğum elif başına takılanlardan sonra uyandı ve uykuda istediklerinden dolayı olmadı ogün herşeyibugüne sığdırdık ve yorgunluktan ölüyorum zaten uykusuzluk cabası, bugün önce kan verdik ağladık bide başka bebekten kan alırken gördü o ağlıo hemen bizimkide başladı ne anladıysa- kemik testine girdik ağladk-eeg çekildi uyuduğundan göremedi ağlamadı şükür - pedagog baktı ağladı halbuki önlüğü bile yoktu hissediyomu napıo
sonuçlar çıktı ama gösteremedik bakalım ne zaman gidecez malum kocaya bağlıyız 2 gündürsağolsun babam götürdü arabasız olcak gibi değil
İnşallah hayırlı haberler alırsınız, sonuçlarınız temiz çıkar, Allah kolaylık versin canım, hepsini birden yaptırmak yorucu olmuştur neyse ki ailen yanında, geçmiş olsunBeklediğim zor gün gelip çattı ve salı günü fakülteye eeg çektirmeye gittik ama zaten zor uyuttuğum elif başına takılanlardan sonra uyandı ve uykuda istediklerinden dolayı olmadı ogün herşeyibugüne sığdırdık ve yorgunluktan ölüyorum zaten uykusuzluk cabası, bugün önce kan verdik ağladık bide başka bebekten kan alırken gördü o ağlıo hemen bizimkide başladı ne anladıysa- kemik testine girdik ağladk-eeg çekildi uyuduğundan göremedi ağlamadı şükür - pedagog baktı ağladı halbuki önlüğü bile yoktu hissediyomu napıo
sonuçlar çıktı ama gösteremedik bakalım ne zaman gidecez malum kocaya bağlıyız 2 gündürsağolsun babam götürdü arabasız olcak gibi değil
Beklediğim zor gün gelip çattı ve salı günü fakülteye eeg çektirmeye gittik ama zaten zor uyuttuğum elif başına takılanlardan sonra uyandı ve uykuda istediklerinden dolayı olmadı ogün herşeyibugüne sığdırdık ve yorgunluktan ölüyorum zaten uykusuzluk cabası, bugün önce kan verdik ağladık bide başka bebekten kan alırken gördü o ağlıo hemen bizimkide başladı ne anladıysa- kemik testine girdik ağladk-eeg çekildi uyuduğundan göremedi ağlamadı şükür - pedagog baktı ağladı halbuki önlüğü bile yoktu hissediyomu napıo
slm kızlar,evet pc yok tamirde o yüzden giremiyorum, eşimin iş pc sinden ancak gece girebiliyorum...
ahsenim biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun, ailenle birlikte sağlıklı mutlu yıllar diliyorum..
demos alemsin cicim, duru çok tatlı maşallah tam yarma gül olmuş kocamano yazıyı ben bizimkiler 6 aylıkken okumuştum, doktora da söyledim, test yaptı düşük çıktı verdim 2 ay kadar ama kabız olduğu için bıraktım şu an vermiyorum, ne durumda bilmiyorum.. bu konuda da doktorlarımız ikiye ayrılmış durumda, bir kısmı mutlaka tahlil yapıp veriyor ya da vermiyor, diğer kısım herkese veriyor ve koruyucu dozda olduğu için karaciğerde birikme yapmayacağını zekayı etkilemediğini, zaten türk çocuklarının yüzde doksan beşinin anemik olduğunu söylüyor..bir bebek her gün 1 yumurta sarısı ve bir ceviz büyüklüğünde et ya da kıyma yerse kansız olmazmış, tabiki genetik olarak ailede yoğun kansızlık yoksa.. sen de bir tahlil yaptır ilk kontrolde normalse artık ilacı vermeyebilirsin, mamalarda demir olması iyi aslında, ama ilacı da verince kansız bebeklere boşu boşuna verilmiş oluyor, ilacı kesmen gerekiyorsa kes mamaya takılma derim..
Kızlar dr polivit diye bir vitmin verdi kullanan varmı ?? içeriğinde paraben varmiş içirmesemmi acaba...
canım ahsenede verdi doktor haftada 2 3 gün zorla vermeye çalışıyorum
doktor sıkı sıkı tembihledi sakın aksatma diye zararlımıymış
ahsen kusuyor diye korkuyorum vermeye tok karnına verilecek midesi bulanıyor diye hergün vermiyordum iyikide vermiyormuşum ozaman
kızlar merhaba..bugün canım çok sıkkın..Dün akşam elayı düşürdük, kafasının arkası küt diye yere geldi ama allahtan haliya geldi..baya bir ağladı kusma falan olmayınca bizde götürmedik..sonra eşimle ilk dafa büyük çapta tartıştık ve şuan konuşmuyoruz..benden nefret ediyormuş..bende ben sanki çok seviyorum dedim ve öylece kaldıkiyice gerildik artık evde..kız zaten ne uyuyor ne bişi yiyor..dün 10 da içirdiğim mamayla bugün sabah 10'a kadar durdu gece uyandı mama yaptım ama ağzına bile sürmedi..sabahta güzelce kahvaltı hazırladım 10da yer açtır diye ama ağlamaktan yediremedim bende aldım kaseyi bakıcıya götürdüm o yedirmiş Allah'tan, benim elimden mi yemiyor anlamadım..çok asabım bozuk yaa..12 saat aç nasıl duruyor anlamıyorum..
kızlar bu arada biz martın 15inde bir konferans için medineye gidiyoruz, hem de umre fırsatımız olacak..yalnız elayı 10 günlüğüne anneme bırakıcaz nasıl dayancam bilmiyorum, onuda götürcektik ama baya yorucu olacaktı, her yerde alt falan değiştiremeyeceğim kabede falan. o nedenle bu seferlik kalsın dedik..bakalım annem ne yapacak :))) Allah yardımcısı olsun ne diim..
EYİDAS canım inşAllah sonuçlarınız güzel çıkar, hayırlı haberlerini bekliyoruz..
kızlar niye böyle oluyor yaaaa????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?