2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Yok canim dikilirken düştü. .cok şükür bisey olmadi..yok yeme konusunda da zorlamiyorum kendi bilir artik.cunku bende yoruldum artik..simdi bakicidan aldim agladi agladi bende uyuttum..yine başım agriyor bugun..
Cok saol canim sizede gecmis olsun..neymis onun aglamasina dayanamiyorms o zaman al bak..valla asabim cok bozuk. .

Benim emmiyor ben mama veriyorum gece..onceden 2 kez uyanir icer uyurdu ama 15 gundur dogru durust ne uyuyor ne iciyor..ağlayarak uyaniyor..

canım çok geçmiş olsun ayaklanınca düşmeleri kaçınılmaz oluyor maalesef:26:
Eşine boşver korkmuştur düşünce ondan öyle demiştir olur böyle seyler üzülme:26:

durunun fotoğraflarına bayıldım mirayda öyle yapiyor ya çekmeceden çorapları çıkarıp odaya getiriyor misafirin yanında çamaşır filan alcak çekmeceden getircek aklım çıkıyor kapıları kapatıyorum bende yoksa her yer çorap kıyafet

bizim topiğin kızları çok yaramaz oğluma başka topiklerden kız bakayım barı

gecmis olsun canım, umarım hersey gecmis gitmistir gercekten...

bu durunun oburlugu zaten koca dotunden belli yerim onu ben

canım buyuk gecmis olsun, bende bu dusmelerden cok korkuyorum. en buyuk kazanız bu olsun... bizler bebek buyuturken zaten yeterince zorlanıyoruz bazen sabrımızı o kdr zorluyoruz ki tahammul gucumuz cok zayıflıyo. e karsımızda da her daim sagduyulu yardımsever anlayıslı esler gormek mumkun olmuyo maalesef, hal boyle olunca da bu yukselmeler kacınılmaz oluyo, insanın cok asabı bozuluyo biliyorum ama bi muddet sonra unutuluyo cnm sende cok takma kafana mevzuyu buyutme derim... bu arada yolculugunuzu gule gule yapın gelin.. umrenizi simdiden Allah kabul etsin. amma velakin dualarının bi kenarına biz forumcularıda sıkıstırıver emi canım

bizimde alt dislerimiz 8 ayın sonunda cıktı baskada bisey yok ama ust damak bir haftadır epey kabardı salyalar arttı. bende dort gozle bekliyorum cıkmasını. evet ustte dis yok ama fare gibi kemiriyolar gene de. eline bisey verince hic gozumu ayıramıyorum odum kopuyo bi parca koparırda bogazını tıkar diye, yegenim boyle olumden donmustu

bu arada kızlar ya benim mesajlar ardarda sonu gelmiyo cunku ben bi mesajda birden fazla alıntı yapamıyorum. bi turlu anlayamadım yaa ben mi kaz kafalıyım. size zahmet su garibana bi izah edermisiniz?

günaydın güzel nisan bebişlerinin güzel anneleri
özelikle güzel, akıllı,hanımefendi ve çok şeker kız ların anneleri(bu bisediyeceme )
bugün elazıg hem karanlık hem çok soguk içim karardı resmen kalkıp kahvaltı hazırlayasım yok valla

bu arada kızlar ya benim mesajlar ardarda sonu gelmiyo cunku ben bi mesajda birden fazla alıntı yapamıyorum. bi turlu anlayamadım yaa ben mi kaz kafalıyım. size zahmet su garibana bi izah edermisiniz?

CAnım mesajların sağ alt köşesinde alıntılı cevapla diye birşey var hemen onun yanında tırnak işareti gibi birşey var cevaplamak istediğin msajda onun üstüne tıklıyorsun sonra en alttaki konuya cevap ver oraya tıklıyorsun toplu halde çıkıyor umarım anlatabilmişimdir.

Canım benim kızımda çok acıkıyor ben mama kullanıyorum gecede 2 3 defa uyanıyor yemek için gündüzde bizim yediğimiz şeylerden yiyor..

Canım dikkat et iççamışırı getirmesin benim yeğenim yapmıştı bebekken

Canım bizim üst damak davul gibi şiş ama birtürlü çıkmak bilmiyor..

Gözünaydın canım darısı yürümesine olsun merak etme bişey olmaz.

Emin olki yürüdüğü zaman oturmak istemicek duru hep ayakta oturtmak isteyince basıyor çığlığı

Çok uzun zaman oldu kkya gşrneyeli özlemişim buralarıda nasılsınız kklı anneler

İyiyiz çok şükür bebişlerle uğraşıyoruz sizde ne var ne yok. :)

Canım bu dişler çıkmak bilmedi ya durunun üst damaği çok şiş ama faliyet yok.

Canım biliyorum zararlı birşey olduğunu o yüzden endişelendim dr da dedi her ilaçta var diye ve ben hergün koltuk altı rolonu kullanırım :18::18: hiçte dikkat etmedim bugüne kadar demekki insanın çocuğu kendi canından bile kıymetli oluyormuş....

canım alıntıyla cevapver yazan yerin yanında küçük kutu ve +varya oraya tıkla canım

kızlar oğlum bi kaç gündür tutunup kalkmaya başladı ,artık dolap kapağı,kanepe ya da petek falan ayırmadan her gördüğü yere tutunup kalkmaya çalışıyo,kafasını çarpacak diye her an peşindeyiz valla bir de son zamanlarda benim oğlum da geceleri sık sık ağlar gibi yapıyo,tam uyanmıyo da ama ben ille kalkıp ya sallıcam ya emziğini vercem ya da emzircem,neden böyle oldu diye düşünüyorum ben de,normalde oğlum gece sadece 1 defa emmeye kalkar uykulu uykulu emer,yatağaına yatırınca da sabaha kadar uyurdu,huy mu değiştiryolar rüya mı görüyolar anlamadım gitti,nredeyse saat başı kalktım bu gece

Geçen hafta doktora gittiğimde söylemişti canım, bu aylarda artık rüya ve kabus görmeye başlarlarmış ondan geceleri uykuları bozulurmuş ya da ağlayarak uyanıverirlermiş hatta tv de gördükleri ve korktukları bir imge bile rüyalarına girebilirmiş

buraya sürekli oğlumun iştahsızlığından yakınarak yazıyorum bayanlar.ben oğluma çorbadan başka birşey yediremiyorum.yaylşa çorbasının tanesini fazla koydum bugun pirinçleri diliyle çıkkardı.her öğüne ayrı çorba yapıyorum.bizim yediklerimizi falan asla yiyemez zaten.ne yapacam bilmiyorum.

Canım duru da uykusun da çok ağlar üzülürüm tam olarak uyanmaz ama yüzünün ifadesi çok kötü oluyor..

Gözünaydın canım darısı yürümesine olsun..

canım birçok bebekte aynı sorun var
ahsende ben uyumadan önce bakıyorum gözler kıpır kıpır aglamaklı rüya görüyor
bazende sadece ilgi için kucagıma alınca susuyor nasıl yerine koyuyorsam basıyor yaygarayı
demin çorbasını hazırlamaya mutfaga gectim geldim yok yatakodasına filan baktım yok en son ahsen diye seslendim
baktım gel diyor koltugun arkasından nedense korktum evin içinde nereye gidecekse

Selam kızlar nasılsınız? Dün eve gittiğimde ne göreyim duru nun çenesinde kooccaman bir çizik annem gözümün içine bakıyor ne tepki verecem diye ne oldu dedim düşmüş çenesi sehpaya değmiş oturma odasında herşeyi kaldırdık kendi odasını pek kullanmıyoruz orda oynarken daha doğrusu sinirlenip kendini yere atmış sehpaya çarpmış çenesini vardır öyle huyu cadının istediği birşey olmayınca atıyor kendini yada çığlık atıyor..

Bu hafta 2. kazamız önceki günde parmağını sıkıştırmış, zaten başını çarpmalarının haddi hesabı yok yerinde durmuyorkii çok hareketli ve hızlı annem ne yapsın zavallı kadın.. Birgün ciddi birşey olacak diye ödüm kopuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…