- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
Yok canim dikilirken düştü. .cok şükür bisey olmadi..yok yeme konusunda da zorlamiyorum kendi bilir artik.cunku bende yoruldum artik..simdi bakicidan aldim agladi agladi bende uyuttum..yine başım agriyor bugun..Geçmiş olsun canım, inşallah bir şey olmamıştır yataktan mı düştü? Öyle huzursuzluklar oluyor canım uykusuzluk stresten ben de bazen çok ters davranıyorum hemen öfkeleniyorum düzelir. Çınarın da öyle pek birşey yediği yok gün içinde yoğurt ve bir kase çorba içirebiliyorum onu da zorla oyunlarla zaten tamamını bitirmez. Belki diş çıkartacaklardır. Bazı çocukların öyle huyları vardır annem bana anlatırdı ben de bebekken annemden yemezmişim ama komşu gelir götürürmüş ondan yermişim ama benim annem de biraz sinirliydi belki o yüzden ben de inat yapıyordum sen de çok zorlama ve yemediğinde bağırıp onu ürkütme hemen anlıyorlar artık belki dişlerden sonra rahatlayıp iştahı düzelir. Kızını özleyeceksin ama yanında götürürsen orada da çok yorulacaksın hani öyle düzenli yemek yiyen ve uyuyan bir bebek olsa, en azından sana da değişiklik olur annen bakacakmış gözün arkada kalmaz
Cok saol canim sizede gecmis olsun..neymis onun aglamasina dayanamiyorms o zaman al bak..valla asabim cok bozuk. .çok geçmiş olsun allah korumuş geçen bızde banyo yaptırcaz ortalıkta oyuncak dolu bende toğlıyayım dedım efede koltukta oturuyo sonra ne görduyse uzanmış tepetaklak oldu ama düşmadı eşim daha yakındı ama ben yakladım bana ağzına gelenı saydı çok üzüldüm küstüm sonra aldı gönlumu bıkaç gun sonra gene kafasını bıyere çarptı bu gene başladı bu sefer lafı ağzına tıktım sustuhiç bişi diyeedı ne sanıyorlar anlamıyorum kendılerının çocuğu bızım neyımız acaba yemek yemese üzülen bız kakasını yapmasa endişelenen bız bunlara ne oluyor anlaadım koy tavrını çocuk için sana laf söylemeye hakkı yok
Arkadaşlar ben de size birşey sormak istiyorum.ben de nisan annesiyi oğlum 10 aylık.son günlerde geceleri hiç rahat uyuyamıyoruz.sürekli ağlayarak uyanıyor ve hep emmek istiyor.ben de çalıştığım için çok yoruluyorum.sütüm az olduğu için mi böyle yapıyor diye düşünmeye başladım.gün içinde kahvaltı çorba ve biraz bizim yediklerimizden yiyor gece yatarken de 8 tahıllı mama veriyorum ama tok tutmuyor herhelde.siz geceleri anne sütünden başka neler veriyorsunuz paylaşırsanız çok mutlu olurum
durunun fotoğraflarına bayıldım mirayda öyle yapiyor ya çekmeceden çorapları çıkarıp odaya getiriyor misafirin yanında çamaşır filan alcak çekmeceden getircek aklım çıkıyorkapıları kapatıyorum bende yoksa her yer çorap kıyafet
bak bak onu kim demiş yaakıllılar varsa
Beklediğim zor gün gelip çattı ve salı günü fakülteye eeg çektirmeye gittik ama zaten zor uyuttuğum elif başına takılanlardan sonra uyandı ve uykuda istediklerinden dolayı olmadı ogün herşeyibugüne sığdırdık ve yorgunluktan ölüyorum zaten uykusuzluk cabası, bugün önce kan verdik ağladık bide başka bebekten kan alırken gördü o ağlıo hemen bizimkide başladı ne anladıysa- kemik testine girdik ağladk-eeg çekildi uyuduğundan göremedi ağlamadı şükür - pedagog baktı ağladı halbuki önlüğü bile yoktu hissediyomu napıo
sonuçlar çıktı ama gösteremedik bakalım ne zaman gidecez malum kocaya bağlıyız 2 gündürsağolsun babam götürdü arabasız olcak gibi değil
Canım öncelikle geçmiş olsun duru da çok düşüyor içim gidiyor ama o bişey olmamış gibi ayağa kalkıyor ben çok korkuyorum.. Eşinide salla gitsin barışırsınız takma kafana bizde çok sık tartıştığımız için öyle diyoruum. İştahsızlık konusuna gelince benim ablamın kızı var şu anda 8 yaşında bebekken ablam 1 lokma yedirmek için kendini heder ediyordu ağlıyordu ama şimdi gayet sağlıklı ve çok iştahlı kızının sağlığı yerindeyse üzülme derim kendine iyi bak canım...
Bende duru gece çok sık acıkıyor diye şikayet ediyorum..
kızlar merhaba..bugün canım çok sıkkın..Dün akşam elayı düşürdük, kafasının arkası küt diye yere geldi ama allahtan haliya geldi..baya bir ağladı kusma falan olmayınca bizde götürmedik..sonra eşimle ilk dafa büyük çapta tartıştık ve şuan konuşmuyoruz..benden nefret ediyormuş..bende ben sanki çok seviyorum dedim ve öylece kaldıkiyice gerildik artık evde..kız zaten ne uyuyor ne bişi yiyor..dün 10 da içirdiğim mamayla bugün sabah 10'a kadar durdu gece uyandı mama yaptım ama ağzına bile sürmedi..sabahta güzelce kahvaltı hazırladım 10da yer açtır diye ama ağlamaktan yediremedim bende aldım kaseyi bakıcıya götürdüm o yedirmiş Allah'tan, benim elimden mi yemiyor anlamadım..çok asabım bozuk yaa..12 saat aç nasıl duruyor anlamıyorum..
kızlar bu arada biz martın 15inde bir konferans için medineye gidiyoruz, hem de umre fırsatımız olacak..yalnız elayı 10 günlüğüne anneme bırakıcaz nasıl dayancam bilmiyorum, onuda götürcektik ama baya yorucu olacaktı, her yerde alt falan değiştiremeyeceğim kabede falan. o nedenle bu seferlik kalsın dedik..bakalım annem ne yapacak :))) Allah yardımcısı olsun ne diim..
EYİDAS canım inşAllah sonuçlarınız güzel çıkar, hayırlı haberlerini bekliyoruz..
kızlar niye böyle oluyor yaaaa????
Vallahi canım ya bu dişler ne zaman çıkacak çınar 6,5 aylıktı 2 tane çıktı henüz çıkan yok şimdi 9,5 aylık oldu üstler çok kabarmış doktorun dediğine göre herhalde toplu halde çıkacaklar, çıksalar bir an önce. Bu arada alt dişler ne kadar keskin öyle küçük olmalarına rağmen havucu bile koparıyor
bu arada kızlar ya benim mesajlar ardarda sonu gelmiyo cunku ben bi mesajda birden fazla alıntı yapamıyorum. bi turlu anlayamadım yaa ben mi kaz kafalıyım. size zahmet su garibana bi izah edermisiniz?
Arkadaşlar ben de size birşey sormak istiyorum.ben de nisan annesiyi oğlum 10 aylık.son günlerde geceleri hiç rahat uyuyamıyoruz.sürekli ağlayarak uyanıyor ve hep emmek istiyor.ben de çalıştığım için çok yoruluyorum.sütüm az olduğu için mi böyle yapıyor diye düşünmeye başladım.gün içinde kahvaltı çorba ve biraz bizim yediklerimizden yiyor gece yatarken de 8 tahıllı mama veriyorum ama tok tutmuyor herhelde.siz geceleri anne sütünden başka neler veriyorsunuz paylaşırsanız çok mutlu olurum
durunun fotoğraflarına bayıldım mirayda öyle yapiyor ya çekmeceden çorapları çıkarıp odaya getiriyor misafirin yanında çamaşır filan alcak çekmeceden getircek aklım çıkıyorkapıları kapatıyorum bende yoksa her yer çorap kıyafet
Vallahi canım ya bu dişler ne zaman çıkacak çınar 6,5 aylıktı 2 tane çıktı henüz çıkan yok şimdi 9,5 aylık oldu üstler çok kabarmış doktorun dediğine göre herhalde toplu halde çıkacaklar, çıksalar bir an önce. Bu arada alt dişler ne kadar keskin öyle küçük olmalarına rağmen havucu bile koparıyor
efe bana tutunup kalkıyo yerde oturuyoru oda tutunuyoo kalkıyoo elllerını bırakıyoo ölece duruyo sonra başlıyo alkış yapmaya banada yaptırana kadar bıkmadan alkışlıyo tabı sonra pat dıye popo üstü düşüyüo bazen yakalamıyorum yuruyecek galiba eşime dıyorum bu bukadar küçük yurucek ya görmez üstüne basarsak
Maşallah canım, biz daha tutunup kalkamıyoruz sürünüyoruz kalksa artık hiç oturmam herhalde ama düşmeyen çocuk da yoktur ciddi bir şey olmasın da, geçen gün pencereden dışarı seyrediyordum kadın bebeğini pusette gezdirirken arabayı öne devirdi düşünsene bebeğin üstüne arabanın tüm ağırlığı geldi istemeden aniden böyle kazalar olabiliyor ne kadar dikkat etsek de şimdi çok meraklılar uzak yakın kavramını bilmediklerinden hemen yüksekten atlayabiliyorlar ya da denge kaybedip düşüyorlar.
Çok uzun zaman oldu kkya gşrneyeli özlemişim buralarıda nasılsınız kklı anneler
demin ahsen kuçagımda bilgisayara karışıyor parmagımı kaldırdım hayır dedim bir baktım parmagımı soktu agzına dişini kaşıyor
8 ayında altta 2 dişi çıktı gerisi gelmedi dahaşişme kabarma yok daha ne zaman çıkacak bu dişler
Evet canım paraben bizim kullandığımız deodorantlardan tut makyaj ürünleri, şampuanlar ilaçlarda koruyucu olarak kullanılan bir madde, ürünlerin raf ömrünü uzatıyor, yapılan araştırmalara göre de tam kesinlik olmasa da sürekli kullanımda insan vücudunda zehirli toksit madde biriktirip kanser çeşitlerine özellikle de meme kanserine neden olabileceği söyleniyor. Özellikle koltukaltı roll-onlarının kullanımı pek önerilmiyor.Ben özellikle sürekli yıllar boyunca kullanacağım ürünlerde dikkat ediyorum paraben içermeyenleri tercih ediyorum ama ilaç sanayide koruyucu olarak kullanıyor fakat kullandıkları çok düşük bir oran, bu vitamini çok uzun bir süre mi kullanacak duru, mutlaka paraben içermeyen muadili vardır da doktor geçiştirmiş gibi geldi bana.
bu arada kızlar ya benim mesajlar ardarda sonu gelmiyo cunku ben bi mesajda birden fazla alıntı yapamıyorum. bi turlu anlayamadım yaa ben mi kaz kafalıyım. size zahmet su garibana bi izah edermisiniz?
Geçen hafta doktora gittiğimde söylemişti canım, bu aylarda artık rüya ve kabus görmeye başlarlarmış ondan geceleri uykuları bozulurmuş ya da ağlayarak uyanıverirlermiş hatta tv de gördükleri ve korktukları bir imge bile rüyalarına girebilirmişkızlar oğlum bi kaç gündür tutunup kalkmaya başladı,artık dolap kapağı,kanepe ya da petek falan ayırmadan her gördüğü yere tutunup kalkmaya çalışıyo,kafasını çarpacak diye her an peşindeyiz valla bir de son zamanlarda benim oğlum da geceleri sık sık ağlar gibi yapıyo,tam uyanmıyo da ama ben ille kalkıp ya sallıcam ya emziğini vercem ya da emzircem,neden böyle oldu diye düşünüyorum ben de,normalde oğlum gece sadece 1 defa emmeye kalkar uykulu uykulu emer,yatağaına yatırınca da sabaha kadar uyurdu,huy mu değiştiryolar rüya mı görüyolar anlamadım gitti,nredeyse saat başı kalktım bu gece
Geçen hafta doktora gittiğimde söylemişti canım, bu aylarda artık rüya ve kabus görmeye başlarlarmış ondan geceleri uykuları bozulurmuş ya da ağlayarak uyanıverirlermiş hatta tv de gördükleri ve korktukları bir imge bile rüyalarına girebilirmiş
kızlar oğlum bi kaç gündür tutunup kalkmaya başladı,artık dolap kapağı,kanepe ya da petek falan ayırmadan her gördüğü yere tutunup kalkmaya çalışıyo,kafasını çarpacak diye her an peşindeyiz valla bir de son zamanlarda benim oğlum da geceleri sık sık ağlar gibi yapıyo,tam uyanmıyo da ama ben ille kalkıp ya sallıcam ya emziğini vercem ya da emzircem,neden böyle oldu diye düşünüyorum ben de,normalde oğlum gece sadece 1 defa emmeye kalkar uykulu uykulu emer,yatağaına yatırınca da sabaha kadar uyurdu,huy mu değiştiryolar rüya mı görüyolar anlamadım gitti,nredeyse saat başı kalktım bu gece
kızlar oğlum bi kaç gündür tutunup kalkmaya başladı,artık dolap kapağı,kanepe ya da petek falan ayırmadan her gördüğü yere tutunup kalkmaya çalışıyo,kafasını çarpacak diye her an peşindeyiz valla bir de son zamanlarda benim oğlum da geceleri sık sık ağlar gibi yapıyo,tam uyanmıyo da ama ben ille kalkıp ya sallıcam ya emziğini vercem ya da emzircem,neden böyle oldu diye düşünüyorum ben de,normalde oğlum gece sadece 1 defa emmeye kalkar uykulu uykulu emer,yatağaına yatırınca da sabaha kadar uyurdu,huy mu değiştiryolar rüya mı görüyolar anlamadım gitti,nredeyse saat başı kalktım bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?