Selam kızlar nasılsınız? Dün eve gittiğimde ne göreyim duru nun çenesinde kooccaman bir çizik annem gözümün içine bakıyor ne tepki verecem diye ne oldu dedim düşmüş çenesi sehpaya değmiş oturma odasında herşeyi kaldırdık kendi odasını pek kullanmıyoruz orda oynarken daha doğrusu sinirlenip kendini yere atmış sehpaya çarpmış çenesini vardır öyle huyu cadının istediği birşey olmayınca atıyor kendini yada çığlık atıyor..
Bu hafta 2. kazamız önceki günde parmağını sıkıştırmış, zaten başını çarpmalarının haddi hesabı yok yerinde durmuyorkii çok hareketli ve hızlı annem ne yapsın zavallı kadın.. Birgün ciddi birşey olacak diye ödüm kopuyor..
evet senin bebeğinde iştahsızdı.şimdi nasıl.bende zorlamayım diyorum bu sefer hemen hasta oluyor.e aç olunca.emmesi ode yok.sütüm bitti emmediği için.bazen diyorum tamam yemezse yemesin canı içinde olsun yeter.ama bazende bugun olduğu gibi resmen cinnet geçiriyorum.psikolojim bozuldu resmen.
o yalancı çıkartma olayı bizde babanede çok oluyor
bizim şevval kayınvalideme gitikmi iştahı açılıyor resmen
valla yesinde birinin yanında yesinler ahsende eniştemden kortu gecen valla o şokla 5 dakikada yarım kase çorba yedi ben şok oldun
kızlar berbat bi gece geciriyorum ya, cerenin dun biraz burnu akıyodu bugun arttı iyice hapsırıklar... salya sumukler...bu gece itibariylede iyice burnu tıkandı 10 dk da bi uyanıyo, cıldırcam uyumaktan umidimi kestim zaten aldım bilgisayarı kucagıma yataktan yazıyorum suan. kaınvalidem sagolsun cocugu lahana gibi giydirdi bir haftadır zaten, emzirirken hırkasını cıkarıyorum terliyo diye, cıkarmayaymısım sırtı usurmus, neymis gece yatarken kafasını saraymısım kafası usurmus! fesuphanallahhh!!! tamam iyi niyetle yapıyo kırmakda istemiyorum ama gecen bi de mutfaga girdim ne goreyim balkon kapısını acmıs sonuna kadar bu sogukta, cocukta kucagında kapının agzında hava aldırıyomus! belkide kafası terliydi o esnada kaptı iste sifayı, daha suruplarımızı bırakalı 15 gun olmustu anca toparlanıyoduk uykularımız filan duzene girdi diye seviniyodm bende.tamam aylardır gormemisti ozlemis torununu ama biz gidince bu kadın bu cocukla teketek kalıcak yine, duzenlerini bozmıyım demek yerine cocuga bir haftadır kendi basına oyalanmayı unutturdu ya surekli kucagında sırtında gezdirdi, butun duzenimi altust etti ustelik bi de hasta etti sagolsun! bi de uzagız hic yardımımız dokunamıyo diye hayıflanıyo habire! bir haftadır cok yardımın dokundu kayınvalidecigim eksik olma diyemiyosun tabi... hadi hepsini gectimde hasta olması iyice sinirlerimi bozdu.. bende bazen uzulyorum yalnızım bi yardım edenim yok diye ama olmaması daha hayırlıymıs. iyiki uzakmısız onu anladım ben bu hafta...yarın sabah gidiyo bakalım napıcaz, nasıl duzen kurucaz tekrar
kızlar ahsenin agzı böyle demir pas gibi degişik bir koku var üşütmektenmi yoksa demir ilacındanmı
son 1 haftadır gene başladı kusmaları valla evden nerdeyse hiç çıkmıyoruz sürekli terini konturol ediyorum evi havaldırıyorum
sıcaklıkta iyi neden sürekli hasta oluyor anlamadım gitti
üşütmekten pas kokmaz canım bence demir ilacındandır bi kere tadına baktım palı demir tadı bildiğin benim bile midem almıyor
bebeğinle başbaşa kalınca hayatınıza devam edersin canım, uzme kendini boşuna....kızlar berbat bi gece geciriyorum ya, cerenin dun biraz burnu akıyodu bugun arttı iyice hapsırıklar... salya sumukler...bu gece itibariylede iyice burnu tıkandı 10 dk da bi uyanıyo, cıldırcam uyumaktan umidimi kestim zaten aldım bilgisayarı kucagıma yataktan yazıyorum suan. kaınvalidem sagolsun cocugu lahana gibi giydirdi bir haftadır zaten, emzirirken hırkasını cıkarıyorum terliyo diye, cıkarmayaymısım sırtı usurmus, neymis gece yatarken kafasını saraymısım kafası usurmus! fesuphanallahhh!!! tamam iyi niyetle yapıyo kırmakda istemiyorum ama gecen bi de mutfaga girdim ne goreyim balkon kapısını acmıs sonuna kadar bu sogukta, cocukta kucagında kapının agzında hava aldırıyomus! belkide kafası terliydi o esnada kaptı iste sifayı, daha suruplarımızı bırakalı 15 gun olmustu anca toparlanıyoduk uykularımız filan duzene girdi diye seviniyodm bende.tamam aylardır gormemisti ozlemis torununu ama biz gidince bu kadın bu cocukla teketek kalıcak yine, duzenlerini bozmıyım demek yerine cocuga bir haftadır kendi basına oyalanmayı unutturdu ya surekli kucagında sırtında gezdirdi, butun duzenimi altust etti ustelik bi de hasta etti sagolsun! bi de uzagız hic yardımımız dokunamıyo diye hayıflanıyo habirze! bir haftadır cok yardımın dokundu kayınvalidecigim eksik olma diyemiyosun tabi... hadi hepsini gectimde hasta olması iyice sinirlerimi bozdu.. bende bazen uzulyorum yalnızım bi yardım edenim yok diye ama olmaması daha hayırlıymıs. iyiki uzakmısız onu anladım ben bu hafta...yarın sabah gidiyo bakalım napıcaz, nasıl duzen kurucaz tekrar
Günaydın canım
inşallah üşütmesinde valla aklım çıkıyor iyice paronayak oldum
sürekli yerlerde bi ayaga kalksa daha zor ama hiç degilse yerden soguk çekmez
Günaydın kızlar, artık direncim iyice düştü. Sürekli halsizim bir yerlerim agiriyor. Ev işleri hiç bitmiyor. Sanırım on ayda tukendim.
kızlar berbat bi gece geciriyorum ya, cerenin dun biraz burnu akıyodu bugun arttı iyice hapsırıklar... salya sumukler...bu gece itibariylede iyice burnu tıkandı 10 dk da bi uyanıyo, cıldırcam uyumaktan umidimi kestim zaten aldım bilgisayarı kucagıma yataktan yazıyorum suan. kaınvalidem sagolsun cocugu lahana gibi giydirdi bir haftadır zaten, emzirirken hırkasını cıkarıyorum terliyo diye, cıkarmayaymısım sırtı usurmus, neymis gece yatarken kafasını saraymısım kafası usurmus! fesuphanallahhh!!! tamam iyi niyetle yapıyo kırmakda istemiyorum ama gecen bi de mutfaga girdim ne goreyim balkon kapısını acmıs sonuna kadar bu sogukta, cocukta kucagında kapının agzında hava aldırıyomus! belkide kafası terliydi o esnada kaptı iste sifayı, daha suruplarımızı bırakalı 15 gun olmustu anca toparlanıyoduk uykularımız filan duzene girdi diye seviniyodm bende.tamam aylardır gormemisti ozlemis torununu ama biz gidince bu kadın bu cocukla teketek kalıcak yine, duzenlerini bozmıyım demek yerine cocuga bir haftadır kendi basına oyalanmayı unutturdu ya surekli kucagında sırtında gezdirdi, butun duzenimi altust etti ustelik bi de hasta etti sagolsun! bi de uzagız hic yardımımız dokunamıyo diye hayıflanıyo habire! bir haftadır cok yardımın dokundu kayınvalidecigim eksik olma diyemiyosun tabi... hadi hepsini gectimde hasta olması iyice sinirlerimi bozdu.. bende bazen uzulyorum yalnızım bi yardım edenim yok diye ama olmaması daha hayırlıymıs. iyiki uzakmısız onu anladım ben bu hafta...yarın sabah gidiyo bakalım napıcaz, nasıl duzen kurucaz tekrar
Aynı durumdayım canım, her gün halsiz ve yorgunum, bel boyun baş ağrılarım kronikleşti zaten, bazen düşünüyorum bir çocuktan nasıl böyle oldum ben mi çok dayanıksızım aslında dirençli bir insanım ama sanırım biraz da psikolojik, yalnızlık, monotonluk stres insanı bu hale getiriyor. Allah yardımcımız olsunGünaydın kızlar, artık direncim iyice düştü. Sürekli halsizim bir yerlerim agiriyor. Ev işleri hiç bitmiyor. Sanırım on ayda tukendim.
Geçmiş olsun canım, insan annesini uyarabiliyor ama kayınvalideye birşey denmiyor, uyarsan kırılacak ya da cevap verecek, neyseki gidiyormuş çabuk toparlanırsınız inşallah, yani anlamadım hangi mantıkla çocuğun bulunduğu odanın kapısını açıyor, kayın validen temmuz ayındayız zannetti herhalde, ben bile evin sıcağından balkona birden çıkınca etkileniyorum zaten dediğin gibi sürünmekten oynamaktan kafaları çok terliyor sürekli siliyorum ama kurumuyor.kızlar berbat bi gece geciriyorum ya, cerenin dun biraz burnu akıyodu bugun arttı iyice hapsırıklar... salya sumukler...bu gece itibariylede iyice burnu tıkandı 10 dk da bi uyanıyo, cıldırcam uyumaktan umidimi kestim zaten aldım bilgisayarı kucagıma yataktan yazıyorum suan. kaınvalidem sagolsun cocugu lahana gibi giydirdi bir haftadır zaten, emzirirken hırkasını cıkarıyorum terliyo diye, cıkarmayaymısım sırtı usurmus, neymis gece yatarken kafasını saraymısım kafası usurmus! fesuphanallahhh!!! tamam iyi niyetle yapıyo kırmakda istemiyorum ama gecen bi de mutfaga girdim ne goreyim balkon kapısını acmıs sonuna kadar bu sogukta, cocukta kucagında kapının agzında hava aldırıyomus! belkide kafası terliydi o esnada kaptı iste sifayı, daha suruplarımızı bırakalı 15 gun olmustu anca toparlanıyoduk uykularımız filan duzene girdi diye seviniyodm bende.tamam aylardır gormemisti ozlemis torununu ama biz gidince bu kadın bu cocukla teketek kalıcak yine, duzenlerini bozmıyım demek yerine cocuga bir haftadır kendi basına oyalanmayı unutturdu ya surekli kucagında sırtında gezdirdi, butun duzenimi altust etti ustelik bi de hasta etti sagolsun! bi de uzagız hic yardımımız dokunamıyo diye hayıflanıyo habire! bir haftadır cok yardımın dokundu kayınvalidecigim eksik olma diyemiyosun tabi... hadi hepsini gectimde hasta olması iyice sinirlerimi bozdu.. bende bazen uzulyorum yalnızım bi yardım edenim yok diye ama olmaması daha hayırlıymıs. iyiki uzakmısız onu anladım ben bu hafta...yarın sabah gidiyo bakalım napıcaz, nasıl duzen kurucaz tekrar
off bugün içim çok sıkılyor, eşim gelse de ben de evden 1 saatliğine çıksam, boynum ve başım çok ağrıyor hem uykusuzluktan hem de hüzünlü bir gün geçiriyorum, bugün babamın 3. ölüm yıldönümü o yüzden içim buruk bir de ortaokul arkadaşlarımdan birinin kaza kurşunuyla öldüğünü öğrendim çok moralim bozuldu, adam sokak ortasında şehir eşkiyalarının silah çatışmaları sonucunda ölmüş küçük bir de oğlu var, masum bir insanın kaza kurşunuyla ölmesi ne kadar acı benim bile içim acıyor Allah ailesine sabır versin, birden ölümün bize ne kadar yakın olduğunu hissettim ne yaşa bakıyor ne de başka birşeye
Sağol canım, Amin. Bu arkadaşımın başına gelen olaydan sonra insan korkuyor her an her şey başımıza gelebilir. En acısı da o küçük çocuğun artık babasız yaşayacak olmasıbaşın sağolsun canım allah babanın mekanını cennet eylesin:26:
maalesef artık sokakta yürümek bile tehlikeli oldu allah ailesine sabır versin:26:
off bugün içim çok sıkılyor, eşim gelse de ben de evden 1 saatliğine çıksam, boynum ve başım çok ağrıyor hem uykusuzluktan hem de hüzünlü bir gün geçiriyorum, bugün babamın 3. ölüm yıldönümü o yüzden içim buruk bir de ortaokul arkadaşlarımdan birinin kaza kurşunuyla öldüğünü öğrendim çok moralim bozuldu, adam sokak ortasında şehir eşkiyalarının silah çatışmaları sonucunda ölmüş küçük bir de oğlu var, masum bir insanın kaza kurşunuyla ölmesi ne kadar acı benim bile içim acıyor Allah ailesine sabır versin, birden ölümün bize ne kadar yakın olduğunu hissettim ne yaşa bakıyor ne de başka birşeye
Aynı durumdayım canım, her gün halsiz ve yorgunum, bel boyun baş ağrılarım kronikleşti zaten, bazen düşünüyorum bir çocuktan nasıl böyle oldum ben mi çok dayanıksızım aslında dirençli bir insanım ama sanırım biraz da psikolojik, yalnızlık, monotonluk stres insanı bu hale getiriyor. Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?