2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar berbat bi gece geciriyorum ya, cerenin dun biraz burnu akıyodu bugun arttı iyice hapsırıklar... salya sumukler...bu gece itibariylede iyice burnu tıkandı 10 dk da bi uyanıyo, cıldırcam uyumaktan umidimi kestim zaten aldım bilgisayarı kucagıma yataktan yazıyorum suan. kaınvalidem sagolsun cocugu lahana gibi giydirdi bir haftadır zaten, emzirirken hırkasını cıkarıyorum terliyo diye, cıkarmayaymısım sırtı usurmus, neymis gece yatarken kafasını saraymısım kafası usurmus! fesuphanallahhh!!! tamam iyi niyetle yapıyo kırmakda istemiyorum ama gecen bi de mutfaga girdim ne goreyim balkon kapısını acmıs sonuna kadar bu sogukta, cocukta kucagında kapının agzında hava aldırıyomus! belkide kafası terliydi o esnada kaptı iste sifayı, daha suruplarımızı bırakalı 15 gun olmustu anca toparlanıyoduk uykularımız filan duzene girdi diye seviniyodm bende. tamam aylardır gormemisti ozlemis torununu ama biz gidince bu kadın bu cocukla teketek kalıcak yine, duzenlerini bozmıyım demek yerine cocuga bir haftadır kendi basına oyalanmayı unutturdu ya surekli kucagında sırtında gezdirdi, butun duzenimi altust etti ustelik bi de hasta etti sagolsun! bi de uzagız hic yardımımız dokunamıyo diye hayıflanıyo habire! bir haftadır cok yardımın dokundu kayınvalidecigim eksik olma diyemiyosun tabi... hadi hepsini gectimde hasta olması iyice sinirlerimi bozdu.. bende bazen uzulyorum yalnızım bi yardım edenim yok diye ama olmaması daha hayırlıymıs. iyiki uzakmısız onu anladım ben bu hafta...yarın sabah gidiyo bakalım napıcaz, nasıl duzen kurucaz tekrar

canım gecmis olsun Allah beterlerinden korusun kuzuları...

canım istahsızlık gercekten insanı bazen insanı cıldırtıyo resmen. benmde kızım zor yiyo tukuruyo puskurtuyo agzını kitliyo agzında bekletiyo olmazsa yemicem diye tepinmeye baslıyo her turlu taktik var yani.. sabır cekmekten baska yapcak hicbisey yok. ama bu istahszlk konusunda bi arastrma yapmıstım yabancı bi ayzarın bi kitabı varmıs cocugum yemek yemiyor adında, yani cocuga nasıl yemek yedirilir degilde cocuk yemeyince biz kendimizi nasıl rahatlatırıza yonelik bi kitap, cocuk nede yemez filn onları anlatıyo. alıcam okitabı merak ediyorum cok tavsiye etmis istahısz bebek anneleri

canım sen o enisteyi yanından ayırma

kızlar bu arada bu ilk coklu mesaj denememdi abuk sabuk bisiler cıkmaz insalah cıkarsa mazur gorun. yardımcı olan demos ve ahsenim tesekkurler canlarım

canım geçmiş olun:26:
haklıın gerçekten çocukların düzenini düşünmüyor hiçkimse gerçekten iyilik yaptıklarını sanıyorlar ama herşey alt üst oluyo hadi en başa sarıyosun bu sefer
hemen düzelir inşallah ya:26::26:

üşütmekten pas kokmaz canım bence demir ilacındandır bi kere tadına baktım palı demir tadı bildiğin benim bile midem almıyor

üşütmekten pas kokmaz canım bence demir ilacındandır bi kere tadına baktım palı demir tadı bildiğin benim bile midem almıyor

Günaydın canım
inşallah üşütmesinde valla aklım çıkıyor iyice paronayak oldum
sürekli yerlerde bi ayaga kalksa daha zor ama hiç degilse yerden soguk çekmez

bebeğinle başbaşa kalınca hayatınıza devam edersin canım, uzme kendini boşuna....

Günaydın canım
inşallah üşütmesinde valla aklım çıkıyor iyice paronayak oldum
sürekli yerlerde bi ayaga kalksa daha zor ama hiç degilse yerden soguk çekmez

Evet canım bir ayağa kalksalar diyorum ama kalkincada durumumuz daha vahim.....

Günaydın kızlar, artık direncim iyice düştü. Sürekli halsizim bir yerlerim agiriyor. Ev işleri hiç bitmiyor. Sanırım on ayda tukendim.

Günaydın kızlar, artık direncim iyice düştü. Sürekli halsizim bir yerlerim agiriyor. Ev işleri hiç bitmiyor. Sanırım on ayda tukendim.

günaydın canım
valla bir çogumuz aynı durumdayız
daha bu iyi günlerimiz bence bir ayaklansalar daha zor günler bizi bekliyor :18:

çok geçmişler olsun cnm ama mrk etme sen benim de annemler geldiğinde aynen öyle düzeni değişmişti kendi kendine oyalanmayı unutmuştu şimdi tekrar düzeldi
k.validene de diyecek bi şey bulamuyorum

off bugün içim çok sıkılyor, eşim gelse de ben de evden 1 saatliğine çıksam, boynum ve başım çok ağrıyor hem uykusuzluktan hem de hüzünlü bir gün geçiriyorum, bugün babamın 3. ölüm yıldönümü o yüzden içim buruk bir de ortaokul arkadaşlarımdan birinin kaza kurşunuyla öldüğünü öğrendim çok moralim bozuldu, adam sokak ortasında şehir eşkiyalarının silah çatışmaları sonucunda ölmüş küçük bir de oğlu var, masum bir insanın kaza kurşunuyla ölmesi ne kadar acı benim bile içim acıyor Allah ailesine sabır versin, birden ölümün bize ne kadar yakın olduğunu hissettim ne yaşa bakıyor ne de başka birşeye

Aynı durumdayım canım, her gün halsiz ve yorgunum, bel boyun baş ağrılarım kronikleşti zaten, bazen düşünüyorum bir çocuktan nasıl böyle oldum ben mi çok dayanıksızım aslında dirençli bir insanım ama sanırım biraz da psikolojik, yalnızlık, monotonluk stres insanı bu hale getiriyor. Allah yardımcımız olsun

Geçmiş olsun canım, insan annesini uyarabiliyor ama kayınvalideye birşey denmiyor, uyarsan kırılacak ya da cevap verecek, neyseki gidiyormuş çabuk toparlanırsınız inşallah, yani anlamadım hangi mantıkla çocuğun bulunduğu odanın kapısını açıyor, kayın validen temmuz ayındayız zannetti herhalde, ben bile evin sıcağından balkona birden çıkınca etkileniyorum zaten dediğin gibi sürünmekten oynamaktan kafaları çok terliyor sürekli siliyorum ama kurumuyor.

başın sağolsun canım allah babanın mekanını cennet eylesin:26:
maalesef artık sokakta yürümek bile tehlikeli oldu allah ailesine sabır versin:26:

başın sağolsun canım allah babanın mekanını cennet eylesin:26:
maalesef artık sokakta yürümek bile tehlikeli oldu allah ailesine sabır versin:26:
Sağol canım, Amin. Bu arkadaşımın başına gelen olaydan sonra insan korkuyor her an her şey başımıza gelebilir. En acısı da o küçük çocuğun artık babasız yaşayacak olması

Iyi aksamlar arkadaşlar bugün kuzenimle telefonla görüştüm kızı 17 aylık gece uykuları 15. Ayindan sonra düzelmiş biraz daha sabır Bizimkilerde en kısa zamanda düzelir inşallah. Bu arada serenaycim başın sağolsun. Allah rahmeteylesin.arkadaşın içinde üzüldüm ailesine. Allah sabır versin evladına doyamadan gitmiş.

başın sagolsun canım ,arkadaşınada üzüldüm allah ailesine sabır versin canım

biz geldik kızlar bugün görümceme gittik akşam yemegede kaldık
ve ahsen 11 den bu saate kadar hiç uyumadı dedim yolda gelirken artık bayılır yok benim uykum var onun yok
1 saatirde ayagımda salıyorum yok gene uyumuyor atım yerde oynuyor artık cinet gecirmek üzereyim kaç saat oldu

babanın mekanı cennet olsun cnm. bende babama cok duskunum yoklugu cok zordur eminim. arkadasınada uzuldum masum yavrucaga da...basımıza heran hersey gelebilir maalesef oyle bi memlekette yasıyoruz...

ben de bazen aynı seyi dusunuyorum herkes cocuk buyutuyo ben mi cok tahmmulsuzum diye... ama hekes aynı sekilde zorlanıyo herkesin bu donemleri aynı sekilde zor geciyo bence hatta bu donemde cok ciddi depresyonlara girip cocuguna bakmayan kadınlar var gene biz iyiyiz cok sukur uykusuzda kalsak sabrımızın sonuna da gelsek bi sekilde krallar gibibakıyoruz bebeklerimize, daha napalım...

bu arada kızlar bugun adet gordum nasıl rahatladım anlatamam, ertesi gun hapı sagolsun buyuk kurtarıcıymıs ama insallah bidaha kullanmak zorund kalmam. aslında ben hemen spiral taktırmak istiyorum cunku prezrv artık cok guvenilmez benim icin. sizler nasıl korunuyosunuz bu donemde? spiralin vucutta bi takım hormonal degisiklikler yarattıgını duyuyorum. ama sanırım en kolay ve guveniliri de o. bu arada spiralin adetin 2. gunundemi taılması gerkiyo bilgisi olan var mı? eger oyleyse yarın acilen taktırmam lazım ama yarın da pazar off bu korunma isi hep kadınlara dert zaten sanki cok az sey var dusundugumuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…