2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Bu bebekler bir ailem benim oğlum da kartondan parça yemişti, geçmiş olsun canım, röntgen çekilse de nasıl çıkarabilir bence kendi çıkmasını bekle, belki bir daha ki kakasında çıkar bence de röntgeni küçük çocuklarda çok gerekli durumlarda kullanmak gerekiyor. Allah korusun inşallah en kısa zamanda çıkar ve rahatlarsın canım ama endişen varsa kendi çocuk doktorunuz var mı ona da bir danışsan. Canım ben de merak ettim netten bir baktım sen de bir oku için rahatlar belki alminyum yedi( - ANNELER FORUMU

Geçmiş olsun canım neyse birşey olmamış ben de babasına bırakırken korkuyorum ben bile yatakta zor zaptediyorum anlık birşey düşmek ve çok meraklı kendisi hemen sürünüyor yatağın ucuna gelip atlamak istiyor boşluk olduğunu nasıl anlatacam ki bilmiyor oyun sanıyor, ancak birgün düşünce anlayacak da Allah korusun

canım çınar nasıl bir değişiklik oldu huyunda sen nasıl oldun

bence birşey olmaz canım ya yarın kakasıyla çıkarır dışarı büyük ihtimal

Kızlar dışarda resmen bahar değil yaz havası var yandım yandım ama bu sıcağın arkası yağmur ve soğuk bence
Evet canım Perşembe 9 dereceye düşüyormuş hava biz kaçırmayalım dedik havayı çıktık ama iki gündür salıncakta uyuyakalıyor efe
benim ev berbat durumda bir gelen olsa vay Halim'e yani

Bu doktorlar da pek kaprisli oluyorlar ya bir de başka doktora götür canım ya

Kızlar hani arkadaşım vardı çocuğu efeyle birdi ve vefat etmişti ya şimdi öğrendim arkadaşımdan çocuk çok saüğlıklıymış uyurken yataktan düşmüş .yastığın üstüne düşmüş ama olan olmuş kendi yataklarında yatırmak lazım artık

kızlar merhaba..pc acıkken yazayım dedım...hava bıraz duzeldı dıye 2 gundur bızde dısarı cıkıyoruz..ama yarın yagmur gelıyormus ankaraya da..ben artık babası ve abısıyle yakın markete falan gezmeye gonderıyorum emırhanı..zaten sosyal bır cocuk markette herkesle gulusuyorr..benım ısım falan olunca yolluyorum cocuklarla dısarı..oda cok mutlu gelıyor eve..pek kasmıyorum hasta falan da olmadı sukur..yürümeye devam edıyor ama okadar fazla degıl..genelde bugunlerde kucaga alınmaya alıstı hep sarılıyor bacagıma..arada düşmelerımız oluyor ama ciddi olmadıgı surece nazlandırmıyorum hoppaa dıyorum oda pek aldırmıyor..onun dısında öğün sayısını bır öğün daha fazlalastırdım aksam 8 de kalktıgında devam sutu ıle doymuyor mızmız oluyor dıye.eger yerse aksam da keyıflı oluyor..bızde durumlar boyle tek sıkıntı beşiğinde yatmayı hala sevmıyor sık uyanıyor ama benımle yatarsa 5 saatte bır acıkıp mamasını yiyor uykuya devam edıyor boylece 12 saat uyuyor..bu gıdısle babamız yatagına kavusamayacak..napım bende ıcerıye gıdıyorum esım uyuyana kadar onun yanında yatıyorum..bu sorunu da yakında hallederım ınsallah..hepımıze kolay gelsın..
yaş gunu ıcın fıkırlerınızı burdan takıpteyım..ben de guzel bır partı yapcam ınsalah emırhana..

Kızlar dışarda resmen bahar değil yaz havası var yandım yandım ama bu sıcağın arkası yağmur ve soğuk bence
yarından sonra bozuyor hava
Eki Görüntüle 642420
biz dışarı çıktık parka gittik ve geldik teyzeleri.Bu foto da bizim sabah keyfimiz.

mşlhhh çok tatlı

selam kızlar
bizde dışardan geldik bu havayı kaçırmayalım dedik
yarından 10 derece birden düşüyormuş kar bekleniyormuş
yoruldum bende dışarı çıkmakiyide yorucu oluyor
ben gittiğim yerde yediklerimden az az yediyorum zeynep e
oda bayılıyor benm yediklerimden yemeğe
13 aylık bi bebek te vardı baka kaldı ona sonra o giderken
by by yaptık

bence birşey olmaz çıkarıtr röntgene gerek yok diye düşünüyorum
hadi diyelim çektiler ne olcak sindiremediysede beklicekler
sıkma canını öyle öyle büyüyücekler

geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
melampuesefe
Sağol canım, geçen haftalarda gündüz bile uyumuyordu zaten gece çok kalkar o yüzden ben çok yorulmuştum, şimdi çok şükür gündüz 1 defa bile olsa arada zorla da olsa uyutuyorum ben de biraz uyuyorum dinleniyorum ama gece kalkmalarımız aynı şekilde bu sıralar uyandı mı çok zor tekrar yatırıyorum 1-2 saat ağlıyor uyumak istemiyor ya da dişlerden dolayı mı böyle anlamadım, inşallah büyüdükçe gece uykuları düzene girer diye umut ediyorum. Haftaya da annem yanıma gelecek ben de biraz dinlerim inşallah. Sizin gece uykularınız nasıl kaç defa kalkıyor efe? Gündüz kaç saat uyuyor

nasıl olmus oyle yaa.elbette düşecekler ımkansız düşürmemek ılla yattıgı anda degıl her an heryerden düşebılıyorlar..tabıkı vade dolmus allah onada oyle yazı yazmışş allah ana babasına sabır versın...bende cok korkuyorum tedbırlı olmaktan baska elımızden bısey gelmez..takdir allahtan

Maşallah canım, uyusun da 12 saat benimle yatsın ama bizimki yatağından başka hiçbir yerde yatmıyor aynı ben, ama tabiki yatağına alıştırman lazım sonra çok zor aslında 3-4 gün uğraşsan çabuk alışabilir bebekler 3 günde yeni duruma alışıyormuş ama sen biraz yorulacaksın o dalana kadar yatağının yanına sandalye koy uyuyana kadar bekle, her uyandığında onun yanında bekle birkaç gün sonra sandalyeni daha uzağa koy denemeye devam et sonra benim yiğenim gibi olur 6 yaşında oldu annesi ve babasıyla yatıyor. Uykumeleği.comu bir incele ben bunu deneyecektim ama bizim çınar bizi gördüğünde uyumuyor dikkati dağılıyor

canım denıyorum 1 hafta denedım once ılk yorgunlugunu alana kadar 1 saat guzel uyuyo..sonra cok deli yattıgından emeklıyo ılerlıyo kafası besıgın oraya deyınce basıyo cıglıgı.illa alıyorum yanı uyanıp kalkıyo..sonra salla salla bırakınca besıge sıgamıyo anlayacagın sureklı dönerek deli uyuyor emırhan..

Bir gittim geldim neler yazmışsınız malesef okuyamicam zamanım yok..

Kızlar sağlık ocağından aradılar kızamık aşısı için suriye den gelen giden çok oluyormuş diye aşıyı erken yapacağız dedi.

Hemen dr u aradım kadın benden bıktı sordum 1 ay önce 1 aysonra farketmez dedi zaten daha önce bu aşı 9 aylıkken yapılıyormuş ebe de aynı şeyi söyledi offff ya aşı banim kabusum hayırlısı olsun..

Maşallah maşallah canım 12 saat hıııı değmesin emirhanın totosunu kaşı allahım benimki sürekli uyanıyor sırf üstünü örtmek için 4 5 defa uyanıyorum 12 de uyuyor 6 ya kadar 2 defa mama yiyor anlicağın uyku bana haram...

demos ben vurdurdum burayada yazdım ya aşıyı.1 ay oldu hıc bısı olmadı aglamadı bıle.atesı bıle cıkmadı korkma canım

bende burayı okudum bıraz rahattladı içim ama sankı ben yutmuşum gıbı boğazıma bişi takılıyo surekli

ya bakarmısın olaya ALLAhım kımseyı evladıyla sınamasın çok zor ben gunduzlerı yere döşek serdım orda uyutuyorum gcede beşiğinde zaten

daha bıkaç aylıktı gece uyandı bende emzırdım yorganın uzerıne koydum eşimede ben gelicem m şimdi az mama yapayım dedım eşimde yorganın altından çıkmaya çalışıyo bıyandanda nerde b nerde dıyo gözü kapalı odadan çıksaydım çocuğu yorganın üzerinden atçaktı uyukulu halde işte bır anlık dalgınlık yapıyoruz oda yanında sıcacık uyusun dıye almıştır ama çok acı rabbbım kımseye böle acı vermesın

bu arada kılosuna boyuada baktırdım boyu 80cm olmuş kılosu 11 100 grm baş çevresıde 45 .5

Maşallah efeye canım artık çocuk olmuş neredeyse biz biraz fitiz zayıf en son 9.200gr dık 2 hafta önce pek kilo almış gibi de görünmüyor ama ayına göre normal aralıkta. Sen şimdi psikolojik olarak öyle hissediyorsun sonuçta yumuşak birşey değil Allah korumuş da boğazına takılmadı

gecmis olsun canım korkma kucuk folyodan bisey o lmazbosuna radyasyon aldırma cocuga o bi sekilde sindirime karısıcaktır takip et kakasını. gozu dort acmak lazım ben de su kucuk kalem pillerden cok korkuyorum kumandaları filan dusurunce dagılıyo piller ben de bantladım arkalarını guzelce. yegenim bi kac ameliyat gecirmisti benim fakulte hastanesinde ablam demisti o zaman, pil yutan 2 tane cocuk var bi kac ameliyat gecirdiler durumları perisan diye hep o aklıma geliyo. olumcul bisey kızlar yutuldugu anda zehir sacmaya baslıyo aman dikkat aklıma geldi bunu da yazayım dedim..

QUOTE=melampusefe;29048396]Teşekkür ederiz teyzeleri yorumlarınız için.kocaman oldu oğlum.iki gün önce yataktan düştü efe kafası morardı.neyseki bir şey olmadı Allah'ım korudu.öyle böyle düşüş değildi kızlar ev gümbürdedi resmen dayısı bakıyordu ben yemek yapıyorum .zannettim kardeşim düştü o kadar serti yani.neyse ki ucuz atlattık[/QUOTE]

o kdr dusmeye bisey olmuyo, bu cocuklar kesinlikle Allah tarafından korunuyolar ben ona inanıyorum. gecmis olsun melampusefe...

Ahsen canım yarin memleketine geliyoruz. Esim ela icin medikal park hastanedinden randevu aldi..sanırım onunda ici rahat etmedi..inşallah hava iyi olur.
bizde ögleden sonra ahseni götürdük medikal parkka siz hangi doktora geliyorsunuz ahsenin doktoru funda oguz
Eki Görüntüle 642420
biz dışarı çıktık parka gittik ve geldik teyzeleri.Bu foto da bizim sabah keyfimiz.
oy maşallah çok tatlı olmuş canım

gecmiş olsun canım allah korumuş dün ahsende sonunda tv ünitesine agzını çarptı dudagını kanattı bekliyordum zaten epeyidir oraya çıkmaya calışıyor dedim düşecek mutfaktaydım aglamasına geldim dudakm nasıl kanıyor allahtan çabuk kesildi ödüm koptu

canım bugün hava süperdi
evden bugün biraz erken çıktım ahsenle güneşin tadını çıkarttık anne kız
inşallah yarında hava güzel olur

valla canım ayıp oluyor evi kirli olan var demi niye nispet yapıyon
valla seni okuyunca şu an kapı çalsa ne yaparım diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…