Bu bebekler bir ailem benim oğlum da kartondan parça yemişti, geçmiş olsun canım, röntgen çekilse de nasıl çıkarabilir bence kendi çıkmasını bekle, belki bir daha ki kakasında çıkar bence de röntgeni küçük çocuklarda çok gerekli durumlarda kullanmak gerekiyor. Allah korusun inşallah en kısa zamanda çıkar ve rahatlarsın canım ama endişen varsa kendi çocuk doktorunuz var mı ona da bir danışsan. Canım ben de merak ettim netten bir baktım sen de bir oku için rahatlar belki alminyum yediüf çok aşırı tatlı buyaa
kızlar bugun benım aşırı yaramaz fasulyem ağzına folyo attı hanı çıkolatalrı sarıyolarya işte onlardan hemen fark ettım almaya çalıştım ama ıkı öksürükte yuttu sağlık ocağına götürdüm bi zarar olucanı sanmıyorum ama için rahat etsın dıye drye götür röntken çeksın dedı korkudan ne babasına nede babanesıne deddesıne sölemedım ama röntken falan deyınce söledım çıkar endişelenme dedıler ama napsam bılmıyorum sabahten berı 2 kere kakasını yaptı ama folyoyok küçük bişidi ama folyo erımez napsam eşim nıye götürmedınız keşke götürseydın dedı olmazsa akşama götürücem napsamya röntkende radyosyon boşuna alsın ıstemıyorum yalnışmı yapıyorum
Geçmiş olsun canım neyse birşey olmamış ben de babasına bırakırken korkuyorum ben bile yatakta zor zaptediyorum anlık birşey düşmek ve çok meraklı kendisi hemen sürünüyor yatağın ucuna gelip atlamak istiyor boşluk olduğunu nasıl anlatacam ki bilmiyor oyun sanıyor, ancak birgün düşünce anlayacak da Allah korusunTeşekkür ederiz teyzeleri yorumlarınız için.kocaman oldu oğlum.iki gün önce yataktan düştü efe kafası morardı.neyseki bir şey olmadı Allah'ım korudu.öyle böyle düşüş değildi kızlar ev gümbürdedi resmen dayısı bakıyordu ben yemek yapıyorum .zannettim kardeşim düştü o kadar serti yani.neyse ki ucuz atlattık
Eki Görüntüle 642420
biz dışarı çıktık parka gittik ve geldik teyzeleri.Bu foto da bizim sabah keyfimiz.
canım çınar nasıl bir değişiklik oldu huyunda sen nasıl oldunHoşgeldin canım, düşündüğün için teşekkür ederim evet götürdüm doktor bana yeni keşfettiği bir oyun olduğunu söyledi genelde mama sandalyesinde yapıyor sanırım hem orada sıkıldığı için bir eğlence olarak yapıyor, çok şükür ciddi bir durum yok
bence birşey olmaz canım ya yarın kakasıyla çıkarır dışarı büyük ihtimalüf çok aşırı tatlı buyaa
kızlar bugun benım aşırı yaramaz fasulyem ağzına folyo attı hanı çıkolatalrı sarıyolarya işte onlardan hemen fark ettım almaya çalıştım ama ıkı öksürükte yuttu sağlık ocağına götürdüm bi zarar olucanı sanmıyorum ama için rahat etsın dıye drye götür röntken çeksın dedı korkudan ne babasına nede babanesıne deddesıne sölemedım ama röntken falan deyınce söledım çıkar endişelenme dedıler ama napsam bılmıyorum sabahten berı 2 kere kakasını yaptı ama folyoyok küçük bişidi ama folyo erımez napsam eşim nıye götürmedınız keşke götürseydın dedı olmazsa akşama götürücem napsamya röntkende radyosyon boşuna alsın ıstemıyorum yalnışmı yapıyorum
Evet canım Perşembe 9 dereceye düşüyormuş hava biz kaçırmayalım dedik havayı çıktık ama iki gündür salıncakta uyuyakalıyor efeKızlar dışarda resmen bahar değil yaz havası var yandım yandım ama bu sıcağın arkası yağmur ve soğuk bence
benim ev berbat durumda bir gelen olsa vay Halim'e yanimerhaba kızlar bizde 8 de kalktık kahvaltımızı ettik simdi uyudu ceren. bende 5 dk fırına gidip ekmek aldım ama ilk defa cereni uyurken bırakıp cıktım bi de kapıyı kitlemedim ya giderken diyorum simdi bi girsem eve cocuk besiginde yok naparım! ya da anahtarı icerde unutsam naparım! delimiyim neyim 5 dk. gidip gelene kadar bi suru senaryo yazdım.. neyseki geldim yavrucegim mısıl mısıl uyuyo besiginde :) kızlar aman diyim nazar degmesinceren dun fena yemedi yemeklerini, bugun de kahvaltısını sonuna kadar bitirdi... cok mutluyum ya nasıl huzurluyum insallah geri donmustur istahı ve bidaha bizi terk etmez... zati dun butun gun temizligimi de yapmısım evim pırıl pırıl nispet yapmak gibi olmasın simdi de kral kahvaltısı hazırladım kendime kahvaltımı edeyim. ay cok mutluyum
(demos'a)
bu arada demos ben mutluyum yazarken senin dunku depresyonun geldi aklıma bugun nasıl oldun iyimisin sana biraz enerji yolliimm mi :)
Bu doktorlar da pek kaprisli oluyorlar ya bir de başka doktora götür canım yaKizlar selam.doktordan geliyoruz ve sinir oldum..boyle kalabalık yokya..herneyse goze gittik..kadin goz kapakları icin bisry demedi ama gozleri bozuk dedi.kaymayi sordum farketmedi bile. Bende uyuz oldum.bir damla damlatip bakicam bozukluguna dedi ama ates yapar dedi. Eşim kabul etmedi. .ankarada goturcez. Sanirim esim korktu yanlış tedavi falan olur diye..Bizden boyle kızlar ama canim sikildi..
yarından sonra bozuyor havaKızlar dışarda resmen bahar değil yaz havası var yandım yandım ama bu sıcağın arkası yağmur ve soğuk bence
Eki Görüntüle 642420
biz dışarı çıktık parka gittik ve geldik teyzeleri.Bu foto da bizim sabah keyfimiz.
üf çok aşırı tatlı buyaa
Teşekkür ederiz teyzeleri yorumlarınız için.kocaman oldu oğlum.iki gün önce yataktan düştü efe kafası morardı.neyseki bir şey olmadı Allah'ım korudu.öyle böyle düşüş değildi kızlar ev gümbürdedi resmen dayısı bakıyordu ben yemek yapıyorum .zannettim kardeşim düştü o kadar serti yani.neyse ki ucuz atlattık
Kızlar hani arkadaşım vardı çocuğu efeyle birdi ve vefat etmişti ya şimdi öğrendim arkadaşımdan çocuk çok saüğlıklıymış uyurken yataktan düşmüş .yastığın üstüne düşmüş ama olan olmuş kendi yataklarında yatırmak lazım artık
Maşallah canım, uyusun da 12 saat benimle yatsın ama bizimki yatağından başka hiçbir yerde yatmıyor aynı ben, ama tabiki yatağına alıştırman lazım sonra çok zor aslında 3-4 gün uğraşsan çabuk alışabilir bebekler 3 günde yeni duruma alışıyormuş ama sen biraz yorulacaksın o dalana kadar yatağının yanına sandalye koy uyuyana kadar bekle, her uyandığında onun yanında bekle birkaç gün sonra sandalyeni daha uzağa koy denemeye devam et sonra benim yiğenim gibi olur 6 yaşında oldu annesi ve babasıyla yatıyor. Uykumeleği.comu bir incele ben bunu deneyecektim ama bizim çınar bizi gördüğünde uyumuyor dikkati dağılıyorkızlar merhaba..pc acıkken yazayım dedım...hava bıraz duzeldı dıye 2 gundur bızde dısarı cıkıyoruz..ama yarın yagmur gelıyormus ankaraya da..ben artık babası ve abısıyle yakın markete falan gezmeye gonderıyorum emırhanı..zaten sosyal bır cocuk markette herkesle gulusuyorr..benım ısım falan olunca yolluyorum cocuklarla dısarı..oda cok mutlu gelıyor eve..pek kasmıyorum hasta falan da olmadı sukur..yürümeye devam edıyor ama okadar fazla degıl..genelde bugunlerde kucaga alınmaya alıstı hep sarılıyor bacagıma..arada düşmelerımız oluyor ama ciddi olmadıgı surece nazlandırmıyorum hoppaa dıyorum oda pek aldırmıyor..onun dısında öğün sayısını bır öğün daha fazlalastırdım aksam 8 de kalktıgında devam sutu ıle doymuyor mızmız oluyor dıye.eger yerse aksam da keyıflı oluyor..bızde durumlar boyle tek sıkıntı beşiğinde yatmayı hala sevmıyor sık uyanıyor ama benımle yatarsa 5 saatte bır acıkıp mamasını yiyor uykuya devam edıyor boylece 12 saat uyuyor..bu gıdısle babamız yatagına kavusamayacak..napım bende ıcerıye gıdıyorum esım uyuyana kadar onun yanında yatıyorum..bu sorunu da yakında hallederım ınsallah..hepımıze kolay gelsın..
yaş gunu ıcın fıkırlerınızı burdan takıpteyım..ben de guzel bır partı yapcam ınsalah emırhana..
Maşallah canım, uyusun da 12 saat benimle yatsın ama bizimki yatağından başka hiçbir yerde yatmıyor aynı ben, ama tabiki yatağına alıştırman lazım sonra çok zor aslında 3-4 gün uğraşsan çabuk alışabilir bebekler 3 günde yeni duruma alışıyormuş ama sen biraz yorulacaksın o dalana kadar yatağının yanına sandalye koy uyuyana kadar bekle, her uyandığında onun yanında bekle birkaç gün sonra sandalyeni daha uzağa koy denemeye devam et sonra benim yiğenim gibi olur 6 yaşında oldu annesi ve babasıyla yatıyor. Uykumeleği.comu bir incele ben bunu deneyecektim ama bizim çınar bizi gördüğünde uyumuyor dikkati dağılıyor
kızlar merhaba..pc acıkken yazayım dedım...hava bıraz duzeldı dıye 2 gundur bızde dısarı cıkıyoruz..ama yarın yagmur gelıyormus ankaraya da..ben artık babası ve abısıyle yakın markete falan gezmeye gonderıyorum emırhanı..zaten sosyal bır cocuk markette herkesle gulusuyorr..benım ısım falan olunca yolluyorum cocuklarla dısarı..oda cok mutlu gelıyor eve..pek kasmıyorum hasta falan da olmadı sukur..yürümeye devam edıyor ama okadar fazla degıl..genelde bugunlerde kucaga alınmaya alıstı hep sarılıyor bacagıma..arada düşmelerımız oluyor ama ciddi olmadıgı surece nazlandırmıyorum hoppaa dıyorum oda pek aldırmıyor..onun dısında öğün sayısını bır öğün daha fazlalastırdım aksam 8 de kalktıgında devam sutu ıle doymuyor mızmız oluyor dıye.eger yerse aksam da keyıflı oluyor..bızde durumlar boyle tek sıkıntı beşiğinde yatmayı hala sevmıyor sık uyanıyor ama benımle yatarsa 5 saatte bır acıkıp mamasını yiyor uykuya devam edıyor boylece 12 saat uyuyor..bu gıdısle babamız yatagına kavusamayacak..napım bende ıcerıye gıdıyorum esım uyuyana kadar onun yanında yatıyorum..bu sorunu da yakında hallederım ınsallah..hepımıze kolay gelsın..
yaş gunu ıcın fıkırlerınızı burdan takıpteyım..ben de guzel bır partı yapcam ınsalah emırhana..
gecmıs olsun canım...bır sıkıntı olacagını sanmam..vucudun bır seyı dısarı atabılmesı ıcın ıllakı mıdenın onu erıtmesı gerekmez..mesela sakız veya ufak bır boncuk bıle olsa oldugu gıbı cıkar..acele etme.ancak aksama yada sabaha cıkarır..eger mızmızlık yoksa o coktan sındırım sıstemıne ulasmıstır bıle.ufak dıyosun zaten..gecmıs olsun tekrar...
bende burayı okudum bıraz rahattladı içim ama sankı ben yutmuşum gıbı boğazıma bişi takılıyo surekliBu bebekler bir ailem benim oğlum da kartondan parça yemişti, geçmiş olsun canım, röntgen çekilse de nasıl çıkarabilir bence kendi çıkmasını bekle, belki bir daha ki kakasında çıkar bence de röntgeni küçük çocuklarda çok gerekli durumlarda kullanmak gerekiyor. Allah korusun inşallah en kısa zamanda çıkar ve rahatlarsın canım ama endişen varsa kendi çocuk doktorunuz var mı ona da bir danışsan. Canım ben de merak ettim netten bir baktım sen de bir oku için rahatlar belki alminyum yedi( - ANNELER FORUMU
Kızlar hani arkadaşım vardı çocuğu efeyle birdi ve vefat etmişti ya şimdi öğrendim arkadaşımdan çocuk çok saüğlıklıymış uyurken yataktan düşmüş .yastığın üstüne düşmüş ama olan olmuş kendi yataklarında yatırmak lazım artık
Maşallah efeye canım artık çocuk olmuş neredeyse biz biraz fitiz zayıf en son 9.200gr dık 2 hafta önce pek kilo almış gibi de görünmüyor ama ayına göre normal aralıkta. Sen şimdi psikolojik olarak öyle hissediyorsun sonuçta yumuşak birşey değil Allah korumuş da boğazına takılmadıbende burayı okudum bıraz rahattladı içim ama sankı ben yutmuşum gıbı boğazıma bişi takılıyo surekli
ya bakarmısın olaya ALLAhım kımseyı evladıyla sınamasın çok zor ben gunduzlerı yere döşek serdım orda uyutuyorum gcede beşiğinde zaten
daha bıkaç aylıktı gece uyandı bende emzırdım yorganın uzerıne koydum eşimede ben gelicem m şimdi az mama yapayım dedım eşimde yorganın altından çıkmaya çalışıyo bıyandanda nerde b nerde dıyo gözü kapalı odadan çıksaydım çocuğu yorganın üzerinden atçaktı uyukulu halde işte bır anlık dalgınlık yapıyoruz oda yanında sıcacık uyusun dıye almıştır ama çok acı rabbbım kımseye böle acı vermesın
bu arada kılosuna boyuada baktırdım boyu 80cm olmuş kılosu 11 100 grm baş çevresıde 45 .5
üf çok aşırı tatlı buyaa
bizde ögleden sonra ahseni götürdük medikal parkka siz hangi doktora geliyorsunuz ahsenin doktoru funda oguzAhsen canım yarin memleketine geliyoruz. Esim ela icin medikal park hastanedinden randevu aldi..sanırım onunda ici rahat etmedi..inşallah hava iyi olur.
oy maşallah çok tatlı olmuş canımEki Görüntüle 642420
Teşekkür ederiz teyzeleri yorumlarınız için.kocaman oldu oğlum.iki gün önce yataktan düştü efe kafası morardı.neyseki bir şey olmadı Allah'ım korudu.öyle böyle düşüş değildi kızlar ev gümbürdedi resmen dayısı bakıyordu ben yemek yapıyorum .zannettim kardeşim düştü o kadar serti yani.neyse ki ucuz atlattık
merhaba kızlar bizde 8 de kalktık kahvaltımızı ettik simdi uyudu ceren. bende 5 dk fırına gidip ekmek aldım ama ilk defa cereni uyurken bırakıp cıktım bi de kapıyı kitlemedim ya giderken diyorum simdi bi girsem eve cocuk besiginde yok naparım! ya da anahtarı icerde unutsam naparım! delimiyim neyim 5 dk. gidip gelene kadar bi suru senaryo yazdım.. neyseki geldim yavrucegim mısıl mısıl uyuyo besiginde :) kızlar aman diyim nazar degmesinceren dun fena yemedi yemeklerini, bugun de kahvaltısını sonuna kadar bitirdi... cok mutluyum ya nasıl huzurluyum insallah geri donmustur istahı ve bidaha bizi terk etmez... zati dun butun gun temizligimi de yapmısım evim pırıl pırıl nispet yapmak gibi olmasın simdi de kral kahvaltısı hazırladım kendime kahvaltımı edeyim. ay cok mutluyum
(demos'a)
bu arada demos ben mutluyum yazarken senin dunku depresyonun geldi aklıma bugun nasıl oldun iyimisin sana biraz enerji yolliimm mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?