bizimkide 2.evlilik yıldönümü kutlaması hediyesi
bende anne günlüğü die bişi aldım ona yapıştırma başladım başlayacağım kısmetse
yaaa ama seninki çok güzel.. çok kıskandım
kızlaaaaaaaaaaar hepinizi çok özledim ıkı gun uzaklık ıyı gelemdi bana hepınızı merak ettım :)) internetım oldu çok şükür geçmişi okumam lazım ama çok çene yapmışsınızkeyifler iyimiiii nasılsınızzz
kızlaaaaaaaaaaar hepinizi çok özledim ıkı gun uzaklık ıyı gelemdi bana hepınızı merak ettım :)) internetım oldu çok şükür geçmişi okumam lazım ama çok çene yapmışsınızkeyifler iyimiiii nasılsınızzz
canlarım benim benim mesai bitti. çıkıyorum.öptüm hepinizi. bebişlerinize iyi bakın.
oooo neler kaçırdın herkesin bebişinin cinsiyeti belli oldu yaaaa
hoşgeldin yefru..özellikle ben hep seni andım:))
canım sen doktora gidecektin..nasıl bebiş..cinsiyetini öğrenebildin mi..
çok fenasınız ama yemezler
ayyy canım benım hepiniziiii özledim
bebiş çok iyiydi kızlar kıpır kıpır ilk baktıgında sessizce yatıyodu dr pıt pıt durtunce bi zıpladı sonra hep zıpladı napıyo bu dedim ağzım açık tabi<:)) alkış yaptı elini kafasına göturdu ayaklar zaten sağa sola yuzu bize donuktu sonra yan döndu burun kemiği öyle güzeldiki yavruuum benım :)) ya çok duygulandım nekadar küçük bi rşey ama içimizde yaşattıgı heycan bu mucizeden başka birşey değil kızlarrr hamd olsunnnnnn
ense kalınlığı iyi ıkılı test yaptık haftaya bellı olucak cinsiyet bellı olmazmış bilmiş drum öyle söyledi 24 ekımde 4 bıoyutlu bakıcaz ozman bellı olur dedi amaaa ben dayanamaz ıkı hafta sonra gıderım:))
canım bende albüm yaptım. aşağıdaki albümü aldım, albüm doğumdan sonrası için başlıo, işte ilk banyom doğduğum gün yürüdüğüm gün vs die ama ilk 2 sayfası boş, oraya başladım ultrason resimlerini yazmaya yine o sayfaya yazcam şu tarihde öğrendik, bu tarihde ilk tekmeyi yedim vs. die:)
Eki Görüntüle 263996
hoşgeldin canım aramıza bende bugün 11+6 günlük oldum benimde tüp bebe
gözün aydın tatlım hayırlısı olsun aramıza hoşgeldin bende bugün gittim doktora ama sormayı unuttum kremi
canım merhaba ankarada güven hastanesinde sedat cömert ,etlik doğum evinde hülya uludağ dede birde mert bey var ..ben şuan ankarda değilim ama ankaralıyım ankrada rahatsızlanmıştım bayramda ozaman keşfetmiştim kuzenlerimin doktorları bende gittim çok memnun kaldım..Arkadaşlar ankarada olanlar nereye hangi dr. gidiyorsunuz.10 haftalık olduk aama kaldık hala bulamadık
gözün aydın tatlım hayırlısı olsun aramıza hoşgeldin bende bugün gittim doktora ama sormayı unuttum kremi
Hoşbulduk canım günlerimiz aynıymış ne güzel:)umarım herşey yolunda giderr..bizmki tüplü olduğundan mı ne bende çok gaz oluyo ya gece gündüz bırt bırt zorlanıyom bazen evdeyim allahtan eşimde alıştı artık bişey demiyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?