günaydın kızlarrrr,
benm iş ortağım 4 aylık hamile bugun dr randevusu var ve cinsiyeti belli olacak inşallah. eşi yurtdışında o yuzden yanına ben refakat edicem çok heyecanlıyım acaba kendimde nasıl oluccam kimbilir şuan midemde kelebekler uçuşuyor :))
günaydın yefrum...he hee daha 3 gün önce diodum mart anneleri için abartı göbekler die...ya ben normalde göbeğimi hep içine çekyodum çekemez olunca kendi göbeğim fırladı, oda 6 aylık gibi duryomuş meğer:)) az kaldı kuzi bulantılara inş. 8-9-10 da zirve yapıo ama ii bilyom..
ayy dün eve gidiyorum, yolda ilk çiğköfteden başladım, sonra büfelerdeki sosisli, sonra mısırcıdaki mısır, pastenedeki browni..ama elimdede bademle ceviz var onu yiyom..allam ne görürsem cnm çekio, en son eve giderken profiterol aldım, tabi kocam elimde uzun süredir ilk defa limon dışında bişi görünce helede bu tatlı olunca pek bi keyiflendi..ama ben fena iştaha geldim..:26:
hep beni buluyo böyle şeyler nasıl oluyor anlamıyorum o kadarda dikkat ederim
mart annelerine öle dermisin sen al işteyok annesi bebişin büyüyo orda kendine yer ediyoo göbüşünün içinde rahat rahat yayılıyo görmedikmi o ayakları birbirine atışını oyyyyy önceden göbeği olanlarda bide üstüne gaz eklenince sanki 6 aylık gibi oluyo cidden benim akşamları kociş diyo senin göbek büyüdü diye yok diyom daha erken hevesleniyo adamceğizz :)) bugünde kusarken başımda dikilmiş dalga geçiyo delüüüü
Günaydın anneler.Nasılsınız bakem. Ben artık daha çok yoruluyorum sanki işe gelmek ızdırapSiz çatlakları konuşurken ben kaşınmaya başladım uyuz gibi Psikolojik mi artık bilemiyorum yani. Ne yapsam karar veremiyorum. Bi komşumuz zeytinyağı sür dedi . Ama üşeniyorum işte. Ne yapcam be yaa
ahh ya üşenme olmasa...bende evde kimyager gibi hazırladım o yağları amma velakin sürmenin imkanı yoqqq
ayy tuni ya hiç o ayakları aklımdan çıkmıo..aklıma gelio gülüp gülüp duryom...yolda yürüken yüzümde salak bi tebessüm..nasıl yapmış onları öyle diom..erkekler daha hevesli zaten.daha ilk kontrolde eşimin dr a sorduğu soru şu: karnı ne zmn çıkmaya başlar eşimin..tabi benimde bi bakışım varki eşime:))
ben hiç görmedim sanki:26:
bu hafta gideyim o zaman cmtesiye kadar geçmezse:26:
hihi bende göbeğimi salıyom ama kimse anlamıyo daha bebekmi göbekmi diye kimse yer vermiyo henüz
ay o diş fırçalama faslı bizdede bi heyecan öğürecemmi öğürmeyecemmi diye korka korka gidiyorum banyoya:86:
benim herifte diyoki geçen ay kıyamam yaaasen diyo bebek doğunca izinde olacan ya evde olacan ya bana güzel yemekler yaparsın demi diyo bi üzüldüm bi üzüldüm
ben normalde işten eve gittiğimde yemek yapmam hep hazır olur yemek, yemeğimizi yeriz sonra biraz dinlenir ertesi gün için yemek yaparım, tabi 2 aydan fazla oldu yapamıom, eşimde akşam gelince ne bulursa onu hazırlıo, adamcık bulaşıktı çamaşırdı eridi walla gözümün önünde..bi kaç günüdr iim ya diom sanma sen o işleri yaparken ben ohh herşeyi yapıo dio yazıodum, çok diorum, ama gerçekten kocama bakmayı özlemişim ya, bide kana kana su içmeyi çok şükür...bide sigara içsem, sosisli yesem..ohhh
ayy dün eve gidiyorum, yolda ilk çiğköfteden başladım, sonra büfelerdeki sosisli, sonra mısırcıdaki mısır, pastenedeki browni..ama elimdede bademle ceviz var onu yiyom..allam ne görürsem cnm çekio, en son eve giderken profiterol aldım, tabi kocam elimde uzun süredir ilk defa limon dışında bişi görünce helede bu tatlı olunca pek bi keyiflendi..ama ben fena iştaha geldim..:26:
Günaydın anneler.Nasılsınız bakem. Ben artık daha çok yoruluyorum sanki işe gelmek ızdırapSiz çatlakları konuşurken ben kaşınmaya başladım uyuz gibi Psikolojik mi artık bilemiyorum yani. Ne yapsam karar veremiyoruma ya. Bi komşumuz zeytinyağı sür dedi . Ama üşeniyorum işte. Ne yapcam be yaa
Günaydıınn.....günaydın güzel annelerrrrrr
gunaydın guzel anneler
bugunde doktora gıttım ve erkek bebegım olcagı kesinleşti
paşamız gelıyo
wooooooooooowwwwwwww gözün aydın hadi hayırlısı....
darısı başımıza inşallah...
gunaydın guzel anneler
paşamız gelıyo
ayyyy maşallah canımmmmgunaydın guzel anneler
paşamız gelıyo
oyy kıyamam yaa benimki aynı dertten muzdarip... 3.ayın biteceği günü iple çekiyor kutsal cumartesiye az kaldı yaşasınn diyo.. bıçak sanki hemen o gün bitecek sanki
ınss tesekkurler
kaç haftalıkken öğrendin cinsiyetini?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?