ya sorma bende bi cicekcilik merakı basladı ceren dogalı.. mesela ceren dogmadan bi gun once babamla carsıya cıkmıstık ben oyle ne guzel diye basında bakınınca babamda 3 renk sumbul 2 tane de lale almıstı. sumbullerim cıktı simdi yeniden, rengarenk balkonumda oyle guzel kokuyoki bazen iceri camın onune koyuyorum mutfaga yayılıyo kokusu, lalelerimdecıkmaya basladı. salon cicegim var 3-4 tane onlarda cerenin dogumunda hediye gelenler ama cok guzel buyuduler bi senede... bu arada esimde bi kac aydır sardı domates biber tohumları filan aldı internetten saksılar gubreler filan ohoo.... simdi onları fidelemeye ugrasıyo tutturabilirse. yakında uretime gecicez kızlar domates biber ihtiyacınız olursabenim isim cok az ya bi de su ugrastıgım seylere bak... bende bi arıza var herhalde contalarım gevsedi
bence şükret haline sonra zavallı annen saatlerce duruyu suturmaya çalışacak
şimdi nispet yapayım gene ahsen ni uzun süre kuçagıma almasam gelip beni bi koklıyıp gidiyor
Evet canım 2 defa o hatayı yaptı nasıl yaptıysa ağladı arkamdan içim gitti annemde aradı şikayet etti 2 saat uğratım susturmak için diye HAKLISIN.... BENİM KIZIMIN KANI BOZUK KANII BABASI KILIKLI
Sabah almış tel i eline aaoo aooo baba baaabbbbaa diyor özledi kuzum heralde...
bu arada kızlar bugun ceren yaramazlık pesindeydi... kapısını kapalı tuttugumuz bi oda var oraya da cicekleri filan koyuyoruz esim geceden aralık bırakmıs bende sabah fark etmedim cereni yurutecine koydum bende kahvaltısını hazırlıyodum epey ortalıkta gorunmedi sesi kesildi bunun, dedim bi bakayım..bi gittim ki odada ciceklerin basında nasıl mest olmus asılıyo yapraklarına vuruyo beni gorunce iyice dellendi, bi de bodur mandalinamzı var esim gozu gibi bakıyo ona uzerinde 8 10 mandalina vardı onlardan da bir iki koparmıs..bi de topraklarını karıstırmıs ellleri yerler yuruteci yer gok toprak olmus. daha da fenası ciceklerimden birnin 2 yapragında su kucuk ugurbocegi suslerinden yapıstırılmıstı aldıgımızda, o ugur bocegini de elinden aldım Allahtan agzına atmamıs, napardım bogazına kacsaydıve butun bunları toplam bes dakkada yapmıs eli o kdr hızlı ki.. bi de nasıl tepiniyo uzaklastırmaya calsıyorum diye, edepsiz...bana bi suru is cıkardı saba sabah ama Allahtan ona bisey olmadı da olan caanım cicegime oldu birini hepten helak etmis tomurcukları vardı cicek acıcaktııı yazık oldu...
kıyamam canım özlemiş
inşallah eşinin işleri bu sefer rast giderde bidaha hiç ayrılmazsınız canım
ayyy demos keşke senin yerinde olsam, elayı salsam şöyle ne yapıyorsa yapsın :)) evi her tarafı dağıtmasına razıyım ben, sonra toplarım..ama mıymıy peşinde ağlayınca insan sinir oluyor..akşam eve gidince yatırana kadar hoppala kucağımda..böylesi daha zor ben sana sölim canım :)
Kız Efleda banada 1400 tane denemem için domates fidesi lazım, hazır yapmışken eşin banada hazırlasın :)))
kızlar bu arada benim tezimde 2 yıl domates yetiştircem, atık su ve temiz suyla..baya zahmetli bir iş, toprak-bitki ve su analizleri, yetiştirme vs..1 dönüm ekicem ama şimdiden gözüm korktu ve daha başlamadan bu bitmez demeye başladım..
Ahsen canım bende zorlamak istemiyorum ama işte yemeyince insanın canı sıkılıyorhele ki senin iş daha zor, birde kusuyor, inşAllah biran önce geçer..elada bazen kendini kusturmaya çalışıyor parmaklarının hepsini sokarak, oyun haline getirdi manyak :) bende kızıyorum, kaç kere öyle kustu ve heryeri batırdı..
bu arada bende hala çorbalarını blandırdan geçiriyorum, birkaç kez az geçirdim ama saolsun bakıcı kusturdu çocuğu..ben yavaş yedirince sorun olmuyor ama o kusturuyor..o nedenle o içirdiği için iyice geçiriyorum, Allah sonumuzu hayır ede inşAllah..alışamayacak ve ilerde yemek sorunu yaşıyacağız diye şimdiden korkular başladı bende..çünkü küçükken nasılda öyle gidiyor bu yeme sorunu bence..
Kızlar başım ortadan ayrılacak , gözlerim yuvalarından fırlicak gibbiii çok ağırıyor çokk..,
Keşke eve gittiğimde duru uyuyor olsa bande uyurdum biraz hoş uyutmazda yaa sıçası gelir ya acıkır inanın kaç defa denedim bunu biraz kestireyim derim bi bakarım kaka , yada mammm mamm derrrr.. zaten aklına anca böyle şeylerde gelirim..
Amin canım sağol...
Canım sen ziraat mühendisimisin benim dayımda hatayda üniversitede öğretim görevlisi en son doçent olmuştu o da sürekli araştırma yapıp duruyor yurtdışına çıkıyor allah kolaylık versin size..
ayyy demos keşke senin yerinde olsam, elayı salsam şöyle ne yapıyorsa yapsın :)) evi her tarafı dağıtmasına razıyım ben, sonra toplarım..ama mıymıy peşinde ağlayınca insan sinir oluyor..akşam eve gidince yatırana kadar hoppala kucağımda..böylesi daha zor ben sana sölim canım :)
Kız Efleda banada 1400 tane denemem için domates fidesi lazım, hazır yapmışken eşin banada hazırlasın :)))
kızlar bu arada benim tezimde 2 yıl domates yetiştircem, atık su ve temiz suyla..baya zahmetli bir iş, toprak-bitki ve su analizleri, yetiştirme vs..1 dönüm ekicem ama şimdiden gözüm korktu ve daha başlamadan bu bitmez demeye başladım..
Ahsen canım bende zorlamak istemiyorum ama işte yemeyince insanın canı sıkılıyorhele ki senin iş daha zor, birde kusuyor, inşAllah biran önce geçer..elada bazen kendini kusturmaya çalışıyor parmaklarının hepsini sokarak, oyun haline getirdi manyak :) bende kızıyorum, kaç kere öyle kustu ve heryeri batırdı..
bu arada bende hala çorbalarını blandırdan geçiriyorum, birkaç kez az geçirdim ama saolsun bakıcı kusturdu çocuğu..ben yavaş yedirince sorun olmuyor ama o kusturuyor..o nedenle o içirdiği için iyice geçiriyorum, Allah sonumuzu hayır ede inşAllah..alışamayacak ve ilerde yemek sorunu yaşıyacağız diye şimdiden korkular başladı bende..çünkü küçükken nasılda öyle gidiyor bu yeme sorunu bence..
Vayy edepsizzz vayy duru bir bu 2 , ama odanızı hayal ettimde keşke bende orda olsaydım..
Kızlar başım ortadan ayrılacak , gözlerim yuvalarından fırlicak gibbiii çok ağırıyor çokk..,
Keşke eve gittiğimde duru uyuyor olsa bande uyurdum biraz hoş uyutmazda yaa sıçası gelir ya acıkır inanın kaç defa denedim bunu biraz kestireyim derim bi bakarım kaka , yada mammm mamm derrrr.. zaten aklına anca böyle şeylerde gelirim..
cnm demın bır sıtede dolaşırken birisi soru sormuş bebebğiyle ilgili sureklı kusuryor reflusu var falan dıye dvm edıyordu acaba ahsende kusuyorya ondada reflu olabılırmı
gunaydınlarr, hepinize enerjisi bol bir gun diliyorum arkadaslar... gununuz aydın olsun işşşaalllah :)
yok yani ben gene bi sinir harbine uyandım da dedim ben kendimden umidi kestim bari kızlar mutlu olsun bebisleriyle
ceren bugun, dun yedigi o omletli kahvaltının yuzune bakmadı yarım saattir yemicem diye aglıyo zıkkım ye dedim bıraktım bende valla bigun elimden bi kaza cıkıcak diye korkuyorumsimdi yerde bacaklarıma yapısmıs bi vaziyette aglıyo, hic alıp ilgilenesim, sevesim yok hayatım boyunca girmedigim depresyona bu kız yemiyo diye giricem herhalde, sonum hayrolsun
günaydın
kadınlar gununuz kutlu olsun eyyy kadınlarrr
bu sabah bıraz tembellik yaptım geç kalktım bi baktım baba oğul geçmişler karşılıklı
katur kutur çubuk kraker yıyerek kahvaltı edıyorlar
gözlerımı açmadan gülmeye başladım çok komıklerdii
selam kızlarr
off be yaa pc siz mahvoldum sıkıntıdan, yapılamayadabilirmiş, yenisini alcaz görünen o ki...müge anlıyı izleyip izleyip bunalıma giriyorum ben de
neler konuşulmuşşş
aldatılmak,valla ben kendi adıma pek sallamam keyfi bilir, ailesini başka bi kadın için bozuyorsa ne yapayım ben o adamı postalarım gitsin, eşime de aynen böyle söylüyorum valla...benim takıntım da Allah korusun kızıma bişey olması, kurup kurup üzülüyorum, kaçırıldığını düşünüyorum ağlıyorum, bunlar doğum sonrası depresyon kalıntıları galiba, düşünmemek en iyisi ve dua etmek..
ahhhh o pütürlü yemekler, benim kız tel süzgeçten geçirince yiyordu, ama bronşiolitten sonra blendıra alıştı,balgamdan yutamıyo diye blendırladım, şu an mümkün değil pütürlü bir yemeği asla yutmuyor, ağzına veriyorum bir kaşık, ağzını kapatmıyor bile ağzı açık yemekler çenesinden akıp gidiyor, çenesini kapatıyorum zorla ağlıyor, çok sinirleniyorum çakasım geliyo bitane..ama balık, patates kızartması, ekmek, köfte onları bir güzel çiğneyip yutuyor, nasıl olcak bilmiyorum, zamanı var diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum..
doğum günleri konuşulmuş, bizim de 12 nisan, bu gün bikaç kıyafet baktım abiye falan ama hep kolsuz, üşür istiyorum ki, tüllü falan güzel bir elbise giysin, 1 ay içinde yürüdü yürüdü yoksa elbise yakışmaz tütü demeyin sakın ben beğenmiyorum tütüyü kafalarına geçecekmiş gibi duruyobenim de kimsem yok ama 10 kişi falan olur arkadaşlar öyle kutlamayı düşünüyorum..
demoscum duru hadi kalabalık ailede büyüyor,insana alışkın, benim kız sabahtan akşama kadar benle ama, uykusu gelirse kucağıma gelir sadece anniiiii diye onun haricinde gelmez, o kadar birlikte oyun oynamaya çalışıyorum, kitap gösteriyorum yok oraya buraya gidip karıştırmak derdi..
hepinizi öpüyorum canlar
gunaydınlarr, hepinize enerjisi bol bir gun diliyorum arkadaslar... gununuz aydın olsun işşşaalllah :)
yok yani ben gene bi sinir harbine uyandım da dedim ben kendimden umidi kestim bari kızlar mutlu olsun bebisleriyle
ceren bugun, dun yedigi o omletli kahvaltının yuzune bakmadı yarım saattir yemicem diye aglıyo zıkkım ye dedim bıraktım bende valla bigun elimden bi kaza cıkıcak diye korkuyorumsimdi yerde bacaklarıma yapısmıs bi vaziyette aglıyo, hic alıp ilgilenesim, sevesim yok hayatım boyunca girmedigim depresyona bu kız yemiyo diye giricem herhalde, sonum hayrolsun [/QU
Yazzık kız öyle deme çocuğaa canı istemiyor demekki...
o depresyona günde 4 övün girmemek için çok çabalıyorum valla
resmen yemek saatleri mideme agrı giriyor kusacakmı yiyecekmi diye
o depresyona günde 4 övün girmemek için çok çabalıyorum valla
resmen yemek saatleri mideme agrı giriyor kusacakmı yiyecekmi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?