seninde kusma derdin var o daha da beter.. ne diyeyim dilerdim soyle verdigimi goturen istahlı bi cocugum olsun, hamileyken de cok dua ettim ama bizede bu modeller dustu napalım ahsenimm vardır her iste bi hayır, mevla gorelim neyler neylerse guzel eyler demisler, Allah baska dert vermesin..
Nasılsınız güzel hatunlar..
Dün eve gittim yaa allahım ağrıdan ölecem sandım başım, gözlerim, birde mide bulantısıı duru yla hiiç ilgilenemedim allah annemden razı olsun oo olmasa ne yapardım bilemiyordum sıcak banyo yapınca rahatladım biraz..
SERENAYY canım dün sen aklıma geldin yaa hasta olupta yanında kimsenin olmaması çok kötü... Annen ne zaman geliyor.
Sağol canım, boyun ağrım hala devam ediyor ama ne yapalım işte bize muhtaçlar Allah güç veriyor bir şekilde. Annem Allah kısmet ederse yarın akşam üzeri burada olacak, çınarın tepkisini çok merak ediyorum ne yapacak 5 aydır görmüyor anneannesini.Nasılsınız güzel hatunlar..
Dün eve gittim yaa allahım ağrıdan ölecem sandım başım, gözlerim, birde mide bulantısıı duru yla hiiç ilgilenemedim allah annemden razı olsun oo olmasa ne yapardım bilemiyordum sıcak banyo yapınca rahatladım biraz..
SERENAYY canım dün sen aklıma geldin yaa hasta olupta yanında kimsenin olmaması çok kötü... Annen ne zaman geliyor.
Günaydın kızlar, hepimizin ortak derdi yedirmek ve uyutmak artık ne zaman düzene gireceklerse. Sabahın 6.30 da uyandık zaten 3 gündür boynum tutulmuştu yataktan kaldırmazsam da hemen ağlar. Kahvaltı yapalım dedik bir tatlı kaşığı peynir 3 cici bebe mandalina suyunu zorla yedirdim yemiyor oynata oynata 1 saatte yedi bir türlü sabah kahvaltısı sevmiyor her öğün 2-3 kaşıktan sonra 1 saat oynatarak zorla ağzına tıkıyorum zaten uyuturken de inşallah çok ağlama, mızmızlanma duymadan uyur diye dualar ederek uyutuyorum. Geçenlerde bir gün ne olduysa çok yorgun mu neydi bilmiyorum emzirirken uyudu ne güzel birşeymiş ağlamadan uyuyuverdi ama sonrası kötü bu sefer de uyandığı gibi tekrar emzirecen alışkanlık oluyor. Geçmedi bir türlü bu kış, hava güneşli de olsa soğuk gibi çıkarmaya korkuyorum bir de biz kızamık aşısı vurulmadık dışarıda bulaşır mı bilmiyorum ki içim rahat değil bizim doktor 1 yaşında yapacam dedi ama bakıyorum da şimdi herkes yaptırıyor. Dün ben de ilk defa şu hazır kavanoz sebze çorbalarında denettim tadı güzeldi ama çınar ağzına aldığı gibi suratını büzdü 3. defa vermeye çalışınca kusacaktı biraz katı şekildeydi çok da pütürlüydü sanırım ondan böyle yaptı alışmış akışkan pürelere, nasıl alıştıracağız bu katı gıdalara bilmiyorum azar azar verecem artık
günaydın
kadınlar gununuz kutlu olsun eyyy kadınlarrr
bu sabah bıraz tembellik yaptım geç kalktım bi baktım baba oğul geçmişler karşılıklı
katur kutur çubuk kraker yıyerek kahvaltı edıyorlar
gözlerımı açmadan gülmeye başladım çok komıklerdii
selam kızlarr
off be yaa pc siz mahvoldum sıkıntıdan, yapılamayadabilirmiş, yenisini alcaz görünen o ki...müge anlıyı izleyip izleyip bunalıma giriyorum ben de
neler konuşulmuşşş
aldatılmak,valla ben kendi adıma pek sallamam keyfi bilir, ailesini başka bi kadın için bozuyorsa ne yapayım ben o adamı postalarım gitsin, eşime de aynen böyle söylüyorum valla...benim takıntım da Allah korusun kızıma bişey olması, kurup kurup üzülüyorum, kaçırıldığını düşünüyorum ağlıyorum, bunlar doğum sonrası depresyon kalıntıları galiba, düşünmemek en iyisi ve dua etmek..
ahhhh o pütürlü yemekler, benim kız tel süzgeçten geçirince yiyordu, ama bronşiolitten sonra blendıra alıştı,balgamdan yutamıyo diye blendırladım, şu an mümkün değil pütürlü bir yemeği asla yutmuyor, ağzına veriyorum bir kaşık, ağzını kapatmıyor bile ağzı açık yemekler çenesinden akıp gidiyor, çenesini kapatıyorum zorla ağlıyor, çok sinirleniyorum çakasım geliyo bitane..ama balık, patates kızartması, ekmek, köfte onları bir güzel çiğneyip yutuyor, nasıl olcak bilmiyorum, zamanı var diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum..
doğum günleri konuşulmuş, bizim de 12 nisan, bu gün bikaç kıyafet baktım abiye falan ama hep kolsuz, üşür istiyorum ki, tüllü falan güzel bir elbise giysin, 1 ay içinde yürüdü yürüdü yoksa elbise yakışmaz tütü demeyin sakın ben beğenmiyorum tütüyü kafalarına geçecekmiş gibi duruyobenim de kimsem yok ama 10 kişi falan olur arkadaşlar öyle kutlamayı düşünüyorum..
demoscum duru hadi kalabalık ailede büyüyor,insana alışkın, benim kız sabahtan akşama kadar benle ama, uykusu gelirse kucağıma gelir sadece anniiiii diye onun haricinde gelmez, o kadar birlikte oyun oynamaya çalışıyorum, kitap gösteriyorum yok oraya buraya gidip karıştırmak derdi..
hepinizi öpüyorum canlar
Sağol canım, boyun ağrım hala devam ediyor ama ne yapalım işte bize muhtaçlar Allah güç veriyor bir şekilde. Annem Allah kısmet ederse yarın akşam üzeri burada olacak, çınarın tepkisini çok merak ediyorum ne yapacak 5 aydır görmüyor anneannesini.
kızlar biliyorsunuz nisan mayıs gibi allah nasip ederse evimize taşınıcaz
biz şevvale yazın yatak odası aldık taksitleri yeni bitti bu eve getirtmedik magzada duruyor
şimdide eşim bizim yatak odamız yıpranmış
kaç ev degiştirdik bize alalım diyor bende ahsenne istiyorum biz şevvale yatak almamıştık ablamı çocuklarınınkini
bize vermişti bizde boyattık yeni gibi olmuştu bide 2 kapılı dolap yaptırmıştık takım olmuştu eşim yeniden boyatalım yıpranmamış sadece cizikleri var diyo ahsende birazdaha büyür diyor siz olsanız ne yapardınız
sanki hep eskileri ahsene veriyormuşuz gibi acıdım
günaydın canım
senin adına sevindim iyi dinlenebilmişsin
valla bende darda kaldıgım an hemen anneme koşuyorum allah başımızdan eksik etmesin
Günaydın kızlar, hepimizin ortak derdi yedirmek ve uyutmak artık ne zaman düzene gireceklerse. Sabahın 6.30 da uyandık zaten 3 gündür boynum tutulmuştu yataktan kaldırmazsam da hemen ağlar. Kahvaltı yapalım dedik bir tatlı kaşığı peynir 3 cici bebe mandalina suyunu zorla yedirdim yemiyor oynata oynata 1 saatte yedi bir türlü sabah kahvaltısı sevmiyor her öğün 2-3 kaşıktan sonra 1 saat oynatarak zorla ağzına tıkıyorum zaten uyuturken de inşallah çok ağlama, mızmızlanma duymadan uyur diye dualar ederek uyutuyorum. Geçenlerde bir gün ne olduysa çok yorgun mu neydi bilmiyorum emzirirken uyudu ne güzel birşeymiş ağlamadan uyuyuverdi ama sonrası kötü bu sefer de uyandığı gibi tekrar emzirecen alışkanlık oluyor. Geçmedi bir türlü bu kış, hava güneşli de olsa soğuk gibi çıkarmaya korkuyorum bir de biz kızamık aşısı vurulmadık dışarıda bulaşır mı bilmiyorum ki içim rahat değil bizim doktor 1 yaşında yapacam dedi ama bakıyorum da şimdi herkes yaptırıyor. Dün ben de ilk defa şu hazır kavanoz sebze çorbalarında denettim tadı güzeldi ama çınar ağzına aldığı gibi suratını büzdü 3. defa vermeye çalışınca kusacaktı biraz katı şekildeydi çok da pütürlüydü sanırım ondan böyle yaptı alışmış akışkan pürelere, nasıl alıştıracağız bu katı gıdalara bilmiyorum azar azar verecem artık
Sağol canım, boyun ağrım hala devam ediyor ama ne yapalım işte bize muhtaçlar Allah güç veriyor bir şekilde. Annem Allah kısmet ederse yarın akşam üzeri burada olacak, çınarın tepkisini çok merak ediyorum ne yapacak 5 aydır görmüyor anneannesini.
öyle canım vardır bir hayır
şimdi reflü filan okuudum kan damlası yapıyormuş
bizimde zaten kan damlasına başladıgımızdan beri kusmasıda başladı
Canım ben kan damlasini biraktim artik..1haftadir vermiyorum.pekmez veriyorum sadece..zaten 1yasa kadar degilmi.bende kestim artik tamamen. Bu zamana kadar duzenli kullandim bende..
Bu arada herkese selam..her yerim agriyor.ela yine uyumadi.benimde gece felaket basim agridi ve esimi kaldirdim artik.yoksa kızı dovecektim sinirimden.artik aliskanlik haline geldi ya bu uyanmalar..sabahta 7:30da ayaktaydi..nasil uykusuz durabiliyolar hayret ediyorum.ustelik 11de zorla uyuttum. Yani toplamda 9-10 saat bile uyumuyor bu ya..dun mesela 11-2 arasi 2kere uyandi.2den 4e kadar uyumadi.yani 6, 5 satt uyumus toplamda..hayret ediyorum valla..
Canım ben kan damlasini biraktim artik..1haftadir vermiyorum.pekmez veriyorum sadece..zaten 1yasa kadar degilmi.bende kestim artik tamamen. Bu zamana kadar duzenli kullandim bende..
Bu arada herkese selam..her yerim agriyor.ela yine uyumadi.benimde gece felaket basim agridi ve esimi kaldirdim artik.yoksa kızı dovecektim sinirimden.artik aliskanlik haline geldi ya bu uyanmalar..sabahta 7:30da ayaktaydi..nasil uykusuz durabiliyolar hayret ediyorum.ustelik 11de zorla uyuttum. Yani toplamda 9-10 saat bile uyumuyor bu ya..dun mesela 11-2 arasi 2kere uyandi.2den 4e kadar uyumadi.yani 6, 5 satt uyumus toplamda..hayret ediyorum valla..
Amin sağol canım, zamanlama iyi oldu gerçekten eşim de haftaya iş seyahatlerine başlayacak ben hafta içi hep yalnız kalacaktım zaten kasımdan ocağa kadar tek başımaydım artık annemi biraz zorlayacam zaten 5-6 ayda bir geliyorsun 1 ay kal diyecem ben de artık 1 yaş aşılarından sonra adanaya giderim hem havalar da ısınmış olur. Senin eşin niye tekrar gitti canım burada iş bulmuştu memnun mu kalmadı. Şu maddi durumlar insanın öyle bir huzurunu kaçırıyor ki evlendiğimden beri eşim kaç defa işsiz kaldı en kötüsü de hamileyken olanıydı kafama çok taktım çınara karnımda aman dur baban iş bulsun öyle doğ diye telkinde buluna buluna çocuk ancak 42. hafta da artık suni sancıyla doğduAAmmmiinn canım amin.. Şu sonuçlar çıksaydı daaaa :18: :18: :18:
Canım hemşire , ebe, dr hepsi 2 doz daha çok korur şanslısınız dediiler ama yinede sen bilirsin..
Allah kavuştursun canım..
biz şevvale yazın yatak odası aldık taksitleri yeni bitti bu eve getirtmedik magzada duruyor
kaç ev degiştirdik bize alalım diyor bende ahsenne istiyorum biz şevvale yatak almamıştık ablamı çocuklarınınkini
bize vermişti bizde boyattık yeni gibi olmuştu bide 2 kapılı dolap yaptırmıştık takım olmuştu eşim yeniden boyatalım yıpranmamış sadece cizikleri var diyo ahsende birazdaha büyür diyor siz olsanız ne yapardınız
Aynen kadınlar gününü geçtim kadın olduğumu unuttum kaş göz birbirine girmiş, saçlar zaten dökülmekten azıcık kaldı yıpranmış herhalde 4 farklı tonda saçlarım var. Bir de doğumdan sonra şu 10 ay içinde saçımda hiç beyaz yoktu ama şimdi kısa kısa yan yana beyazlar çıkmış zaten yaş da 30 u geçmiş yaşlandım iyice bunalıma girecem acilen boyatmak istiyorum kestirmek istiyorum zaten uzun saçı kullanmak yıkamak kurutmak bir sorun hep topluyorum uzun ya da kısa olması çok da önemli değil. Hamilelikten sonra kendime hiçbir alışveriş yapmadım evde eşofmanlarla yaşıyorum valla yakında kocam beni aldatsa şaşırmayacam Allah korusun da
Geçen hafta dışarı çıkacaktık tabi uzun bir süreden sonra ben eşim gelene kadar hafif bir allık sürdüm bir de kalem çekmiştim adam daha içeri yeni girdi hemen farketti seni uzunu süredir böyle görmedim diyor. Evde uykusuz ve solgun bir surat olunca bir allık bile farkediliyor. İnşallah şu kış biter güneşli günler gelir enerjimiz yerinde olur bir de bizimkiler gece deliksiz uyusalar biz de uykumuzu alsak ne güzel olur, işte o zaman kendimle uğraşacak halim olur.biz dısarı cıktık gezdik bi saat filan bugun gunes yok ama cok guzel ılık bi hava var. iyi oluyo boyle arada cıkınca ya cerende cok seviyo gezmeyi dogrusu bana da iyi geliyo... simdi de uyuyo, bende mutfaga giricem ama ne pisircegim konusunda hicbi fikrim yok! uff su mutfak isi iyice angarya gelmeye basladı bana esimde iyice tembellestin diyokac gundur geliyo yemek yok dısardan soyluyoruz e adam da haklı ama sebze yemiyo ben napiim ne pisircem ufff...neyse size bir iki laf yetistiriyimde belki ilham gelir
cnm niye kasıyosun kendini ya nolcak ahsenin daha biseyden anladıgı yok. tabi her anne ister hep en guzeli en yenisi olsun ama hayat satlarıda belli hepsi birarada olamayabiliyo bazen. bence siz simdi kendinize alın 1-2 sene sonra ahsende anlar artık kendi secer ona da daha makbule gecer boylesi...
sorma ya tamamen kendimizi unuttuk bende arada gaza geliyorum bu ne boyle saldım iyice diye evde en azından daha derli toplu giyineyim diyorum ama ceren bi puskurtuyo herseyim leke oluyo....2 ay oldu saclarımı boyattım o degisiklik oldu iyi oldu ama fazlası yok, hafta sonları dısarı cıkarken, bazen bi ruj bi rimel bile suremiyorum hem zaman bulamıyorum hem gonlum de almıyo artık sanki..yok bende yapamıyorum ya hem sıkır sıkır gezip bakımlı olup hem de cocuk buyutemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?