2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

öyle canım vardır bir hayır
şimdi reflü filan okuudum kan damlası yapıyormuş
bizimde zaten kan damlasına başladıgımızdan beri kusmasıda başladı

Nasılsınız güzel hatunlar..

Dün eve gittim yaa allahım ağrıdan ölecem sandım başım, gözlerim, birde mide bulantısıı duru yla hiiç ilgilenemedim allah annemden razı olsun oo olmasa ne yapardım bilemiyordum sıcak banyo yapınca rahatladım biraz..

SERENAYY canım dün sen aklıma geldin yaa hasta olupta yanında kimsenin olmaması çok kötü... Annen ne zaman geliyor.

Günaydın kızlar, hepimizin ortak derdi yedirmek ve uyutmak artık ne zaman düzene gireceklerse. Sabahın 6.30 da uyandık zaten 3 gündür boynum tutulmuştu yataktan kaldırmazsam da hemen ağlar. Kahvaltı yapalım dedik bir tatlı kaşığı peynir 3 cici bebe mandalina suyunu zorla yedirdim yemiyor oynata oynata 1 saatte yedi bir türlü sabah kahvaltısı sevmiyor her öğün 2-3 kaşıktan sonra 1 saat oynatarak zorla ağzına tıkıyorum zaten uyuturken de inşallah çok ağlama, mızmızlanma duymadan uyur diye dualar ederek uyutuyorum. Geçenlerde bir gün ne olduysa çok yorgun mu neydi bilmiyorum emzirirken uyudu ne güzel birşeymiş ağlamadan uyuyuverdi ama sonrası kötü bu sefer de uyandığı gibi tekrar emzirecen alışkanlık oluyor. Geçmedi bir türlü bu kış, hava güneşli de olsa soğuk gibi çıkarmaya korkuyorum bir de biz kızamık aşısı vurulmadık dışarıda bulaşır mı bilmiyorum ki içim rahat değil bizim doktor 1 yaşında yapacam dedi ama bakıyorum da şimdi herkes yaptırıyor. Dün ben de ilk defa şu hazır kavanoz sebze çorbalarında denettim tadı güzeldi ama çınar ağzına aldığı gibi suratını büzdü 3. defa vermeye çalışınca kusacaktı biraz katı şekildeydi çok da pütürlüydü sanırım ondan böyle yaptı alışmış akışkan pürelere, nasıl alıştıracağız bu katı gıdalara bilmiyorum azar azar verecem artık

günaydın canım
senin adına sevindim iyi dinlenebilmişsin
valla bende darda kaldıgım an hemen anneme koşuyorum allah başımızdan eksik etmesin

Sağol canım, boyun ağrım hala devam ediyor ama ne yapalım işte bize muhtaçlar Allah güç veriyor bir şekilde. Annem Allah kısmet ederse yarın akşam üzeri burada olacak, çınarın tepkisini çok merak ediyorum ne yapacak 5 aydır görmüyor anneannesini.

canım bende gecen malatyaya gitigimizde
meyvalı tahılısını aldım kavanoz mamasının ahsende pek sevmedi
yarıya kadar yedirdim zorla ama tadı gercekden fena degildi
zaten yemek istemiyorlar bence tatla alakası yok

ayy ya bırak kadınlar gunu oldugunu bugun ayın kacı oldugundan haberim yok benim sizinde dunya kadınlar gununuz kutlu olsun....
ne guzel yaaa ben esimin benden once kalkıpta cerenle ilgilendigini gorsem kurban keserim herhalde. elin degmisken bi de kahvaltısını ettir diyeydin

beloved o bilgisyarı mı yaptırcan baska bilgisayar mı alıcan bilmiyorum ama don artık aramıza yaa

Aynen kadınlar gününü geçtim kadın olduğumu unuttum kaş göz birbirine girmiş, saçlar zaten dökülmekten azıcık kaldı yıpranmış herhalde 4 farklı tonda saçlarım var. Bir de doğumdan sonra şu 10 ay içinde saçımda hiç beyaz yoktu ama şimdi kısa kısa yan yana beyazlar çıkmış zaten yaş da 30 u geçmiş yaşlandım iyice bunalıma girecem acilen boyatmak istiyorum kestirmek istiyorum zaten uzun saçı kullanmak yıkamak kurutmak bir sorun hep topluyorum uzun ya da kısa olması çok da önemli değil. Hamilelikten sonra kendime hiçbir alışveriş yapmadım evde eşofmanlarla yaşıyorum valla yakında kocam beni aldatsa şaşırmayacam Allah korusun da

o boyun agrısını biliyorum benimde bi kere tutulmustu korkunc bisey, bi de cocuk bakarken dusunemiyorum Allah yardımcın olsun cnm, ama iyi bari annenin gelmesine bisey kalmamıs biraz kendine gelirsin, dinlenirsin... benim annemde 3 ay sonra geldiginde ceren bi gun boyunca dondu dondu annemi inceledi hep, bi de basındaki ortu degisik geldi herhalde... sonra alıstı ama..

OTE=demos84;29226813]Nasılsınız güzel hatunlar..

Dün eve gittim yaa allahım ağrıdan ölecem sandım başım, gözlerim, birde mide bulantısıı duru yla hiiç ilgilenemedim allah annemden razı olsun oo olmasa ne yapardım bilemiyordum sıcak banyo yapınca rahatladım biraz..

SERENAYY canım dün sen aklıma geldin yaa hasta olupta yanında kimsenin olmaması çok kötü... Annen ne zaman geliyor.[/QUOTE]

gecmis olsun canım, iste boyle zamanlarda annenin varlıgı ilac oluyo ilac...

kızlar biliyorsunuz nisan mayıs gibi allah nasip ederse evimize taşınıcaz
biz şevvale yazın yatak odası aldık taksitleri yeni bitti bu eve getirtmedik magzada duruyor
şimdide eşim bizim yatak odamız yıpranmış
kaç ev degiştirdik bize alalım diyor bende ahsenne istiyorum biz şevvale yatak almamıştık ablamı çocuklarınınkini
bize vermişti bizde boyattık yeni gibi olmuştu bide 2 kapılı dolap yaptırmıştık takım olmuştu eşim yeniden boyatalım yıpranmamış sadece cizikleri var diyo ahsende birazdaha büyür diyor siz olsanız ne yapardınız
sanki hep eskileri ahsene veriyormuşuz gibi acıdım

Alemsin yaa işte anne yüreği canım ahsenin aklı ermiyor şimdilik bence siz yatak odasını değiştirin biraz büyüyüncede Ahsen e alırsınız benim fikrim bu şimdiden hayırlı molsun...

günaydın canım
senin adına sevindim iyi dinlenebilmişsin
valla bende darda kaldıgım an hemen anneme koşuyorum allah başımızdan eksik etmesin

AAmmmiinn canım amin.. Şu sonuçlar çıksaydı daaaa :18: :18: :18:

Canım hemşire , ebe, dr hepsi 2 doz daha çok korur şanslısınız dediiler ama yinede sen bilirsin..

Allah kavuştursun canım..

öyle canım vardır bir hayır
şimdi reflü filan okuudum kan damlası yapıyormuş
bizimde zaten kan damlasına başladıgımızdan beri kusmasıda başladı

Canım ben kan damlasini biraktim artik..1haftadir vermiyorum.pekmez veriyorum sadece..zaten 1yasa kadar degilmi.bende kestim artik tamamen. Bu zamana kadar duzenli kullandim bende..

Bu arada herkese selam..her yerim agriyor.ela yine uyumadi.benimde gece felaket basim agridi ve esimi kaldirdim artik.yoksa kızı dovecektim sinirimden.artik aliskanlik haline geldi ya bu uyanmalar..sabahta 7:30da ayaktaydi..nasil uykusuz durabiliyolar hayret ediyorum.ustelik 11de zorla uyuttum. Yani toplamda 9-10 saat bile uyumuyor bu ya..dun mesela 11-2 arasi 2kere uyandi.2den 4e kadar uyumadi.yani 6, 5 satt uyumus toplamda..hayret ediyorum valla..

canım ahsende yeni dogdugunda kanda çökme oldu 5.9 du degeri çok düşüktü
bebekler ilk dogduklarında 17 filan oluyormuş ben emziriyorum diye o dönem kan ilacı kulandım artı bitkisen kürler kulandım
6 ayına dogru 10.2 olmuştu 9 aylıkkende 11.4 oldu çok şükür doktoru devam dedi 3 aylıken başladık biz o zamndan beride kusuyor
yani kulanmama gibi bir şansımız yok bu güne kadar hiç vermedigim gün olmadı çünkü zekayı etkiliyor dengeli beslenmekte artık çok önemli ama yeddirmeyi gectim kusmasın yeter

Canım bir çocuk dr unu dinlemiştim bebekler 10 dk bile uyusa onlara yetiyormuş duru bu aralar iyi uyuyor değmesin bizde çok çektik bakalım kalıcımı olacak umarım öyledir düzelsin artık yaaa uykusuz kaldıkmı bünyemiz alt üsüt oluyor...

AAmmmiinn canım amin.. Şu sonuçlar çıksaydı daaaa :18: :18: :18:

Canım hemşire , ebe, dr hepsi 2 doz daha çok korur şanslısınız dediiler ama yinede sen bilirsin..

Allah kavuştursun canım..
Amin sağol canım, zamanlama iyi oldu gerçekten eşim de haftaya iş seyahatlerine başlayacak ben hafta içi hep yalnız kalacaktım zaten kasımdan ocağa kadar tek başımaydım artık annemi biraz zorlayacam zaten 5-6 ayda bir geliyorsun 1 ay kal diyecem ben de artık 1 yaş aşılarından sonra adanaya giderim hem havalar da ısınmış olur. Senin eşin niye tekrar gitti canım burada iş bulmuştu memnun mu kalmadı. Şu maddi durumlar insanın öyle bir huzurunu kaçırıyor ki evlendiğimden beri eşim kaç defa işsiz kaldı en kötüsü de hamileyken olanıydı kafama çok taktım çınara karnımda aman dur baban iş bulsun öyle doğ diye telkinde buluna buluna çocuk ancak 42. hafta da artık suni sancıyla doğdu Çok zor ya bütün huzur kaçıyor, eşim çok agresifleşmişti hamileliğimi berbat geçirdim. Allah herkesin rızk kapısını açık tutsun

biz dısarı cıktık gezdik bi saat filan bugun gunes yok ama cok guzel ılık bi hava var. iyi oluyo boyle arada cıkınca ya cerende cok seviyo gezmeyi dogrusu bana da iyi geliyo... simdi de uyuyo, bende mutfaga giricem ama ne pisircegim konusunda hicbi fikrim yok! uff su mutfak isi iyice angarya gelmeye basladı bana esimde iyice tembellestin diyo kac gundur geliyo yemek yok dısardan soyluyoruz e adam da haklı ama sebze yemiyo ben napiim ne pisircem ufff...neyse size bir iki laf yetistiriyimde belki ilham gelir

cnm niye kasıyosun kendini ya nolcak ahsenin daha biseyden anladıgı yok. tabi her anne ister hep en guzeli en yenisi olsun ama hayat satlarıda belli hepsi birarada olamayabiliyo bazen. bence siz simdi kendinize alın 1-2 sene sonra ahsende anlar artık kendi secer ona da daha makbule gecer boylesi...

sorma ya tamamen kendimizi unuttuk bende arada gaza geliyorum bu ne boyle saldım iyice diye evde en azından daha derli toplu giyineyim diyorum ama ceren bi puskurtuyo herseyim leke oluyo....2 ay oldu saclarımı boyattım o degisiklik oldu iyi oldu ama fazlası yok, hafta sonları dısarı cıkarken, bazen bi ruj bi rimel bile suremiyorum hem zaman bulamıyorum hem gonlum de almıyo artık sanki..yok bende yapamıyorum ya hem sıkır sıkır gezip bakımlı olup hem de cocuk buyutemiyorum

Geçen hafta dışarı çıkacaktık tabi uzun bir süreden sonra ben eşim gelene kadar hafif bir allık sürdüm bir de kalem çekmiştim adam daha içeri yeni girdi hemen farketti seni uzunu süredir böyle görmedim diyor. Evde uykusuz ve solgun bir surat olunca bir allık bile farkediliyor. İnşallah şu kış biter güneşli günler gelir enerjimiz yerinde olur bir de bizimkiler gece deliksiz uyusalar biz de uykumuzu alsak ne güzel olur, işte o zaman kendimle uğraşacak halim olur.
Ben de ne pişirsem diye düşünüyorum canım da birşey istemiyor, bir sürü de ütü var ve ütü yapmaktan nefret ediyorum zaten hepsi eşimin kıyafeti.

canım bence kendinize alın ahsen anlamıyor ki şuan birşeyden ikaç sene sonra güzel bişey alırsınız yeni eve yeni eşya
enim eşyalarım daha 3 yıllık ama 4 ev değişti balıkesirden buraya getirenler mahvetti eşyalarımı çizilmeyen yeri kalmamış koltukların kenarları deri hep yırtılmış küçük küçük bi kere daha taşınsak parçalar birleşir mi bilmem

alıntı yapamadım geri dönmeyene üşendim
iştahsızlıktan bahsedilmiş mirayda öyle 3 gün vermesem acıkmaz çocuk ya mama tabağını görünce elleriyle yüzünü kapatıyor allahtan reklamlar var kakalıyorum yoksa asla yemez
doğum gününden bahsedilmiş bizimde 2 nisan uçak biletlerimizi aldık memlekete gidiyoruz kısmetse bir gün kayınvalidemde birgün kendi annemde kutlucaz çok kalabalık çünkü ne ev yeter ne ikram
sonra eşim dönecek biz 10 gün fln daha kalıcaz bakalım çok bunaldım çünkü
serenay seni en iyi anlayan benim bende belimde 1 sırtımda 2 fıtık var bazen geceleri belimin ağrısından uyuyamıyorum çünkü miray kucak delisiallah yardımcımız olsun annen geliyomuş çok sevindim bizde ay sonuna gün sayıyoruz kızımı anneme bırakıp çarşı pazar gezcem hergün valla bi kendime gelmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…