Amin sağol canım, zamanlama iyi oldu gerçekten eşim de haftaya iş seyahatlerine başlayacak ben hafta içi hep yalnız kalacaktım zaten kasımdan ocağa kadar tek başımaydım artık annemi biraz zorlayacam zaten 5-6 ayda bir geliyorsun 1 ay kal diyecem ben de artık 1 yaş aşılarından sonra adanaya giderim hem havalar da ısınmış olur. Senin eşin niye tekrar gitti canım burada iş bulmuştu memnun mu kalmadı. Şu maddi durumlar insanın öyle bir huzurunu kaçırıyor ki evlendiğimden beri eşim kaç defa işsiz kaldı en kötüsü de hamileyken olanıydı kafama çok taktım çınara karnımda aman dur baban iş bulsun öyle doğ diye telkinde buluna buluna çocuk ancak 42. hafta da artık suni sancıyla doğduÇok zor ya bütün huzur kaçıyor, eşim çok agresifleşmişti hamileliğimi berbat geçirdim. Allah herkesin rızk kapısını açık tutsun
Evet canım normal doğum yaptım ama bende de ne sancı vardı ne açılma, 24 saat suni sancıdan sonra çok şükür normal doğum yaptım ve çok güzel hem duygu olarak hem de fiziksel olarak doğum yaptım odama gittim yürüdüm yedim içtim bütün gün ayakta bebeğimle ilgilendim kimseye muhtaç olmadım. Ben de çok korkmuştum bu kadar sancıdan sonra sezeryan olursam diye ama çok şükür ki şanslıymışım.Canım işler azmış çıkartacaklardı oda onlar çıkarmadan çıktı hemen libya ya gitti allahım yüzümüze baksın benimkide duru 2 aylıkken işssiz kaldı zaten sonrada tutturamadı bakalım artık hayırlısı.. Sen normal doğummu yaptın ne mutlu sana ben hem sancı çektim sonrada sezeryan oldum çatı çook darmış hayatta olmaz dedi ebe gecenin 1 rinde doğum yaptım..
Sağol canım nihayet geliyor en azından biraz evden çıkarım işlerimi hallederim doktora gidecem sanırım ben de boyun fıtığı çıktı boynumdam koluma kadar ağrı yayılıyor, benim de bir belim bir boynum tutuluyor şu gece uyanmaları artık azalsa ya da bitse, gece sürekli çıkar koy park yatağa, ister istemez kucağa almak zorunda kalıyoruz, senin de gözün aydın şimdiden annen bu ayın sonuna geliyormuşalıntı yapamadım geri dönmeyene üşendim
iştahsızlıktan bahsedilmiş mirayda öyle 3 gün vermesem acıkmaz çocuk ya mama tabağını görünce elleriyle yüzünü kapatıyorallahtan reklamlar var kakalıyorum yoksa asla yemez
doğum gününden bahsedilmiş bizimde 2 nisan uçak biletlerimizi aldık memlekete gidiyoruz kısmetse bir gün kayınvalidemde birgün kendi annemde kutlucaz çok kalabalık çünkü ne ev yeter ne ikram
sonra eşim dönecek biz 10 gün fln daha kalıcaz bakalım çok bunaldım çünkü
serenay seni en iyi anlayan benim bende belimde 1 sırtımda 2 fıtık var bazen geceleri belimin ağrısından uyuyamıyorum çünkü miray kucak delisiallah yardımcımız olsun annen geliyomuş çok sevindim bizde ay sonuna gün sayıyoruz kızımı anneme bırakıp çarşı pazar gezcem hergün valla bi kendime gelmem lazım
oooo canım sen bayagı erkenci çıktın ben kıyamıyorum kuzuma acımaz sprey filan sıkıyorlar ama kıyafet giydirip çıkartırken zor olur canı yanar gibi geliyor daha zamanı var küpe degilde bende yaza kolunda künye bilezik çok seviyorum nasip olursa dogum gününde babasından bekliyoruzben 40, gununde deldirdim bu ay 1 yasina gitcek takmadigim renk kupe yok cok ta rahat
kizlar mrhaba ben yeni uye oldum benimde 2 cocugum var Allahima sukur yemek konusunda bizde cok sikinti cekioz cok zor yiyolar kizim nisanin 11 nde 1 yasina girio hic disi cikmamisti bugun babasi isten gelince mujdeyi verdi yemek konusunda napicagmi bilmiom
kizlar mrhaba ben yeni uye oldum benimde 2 cocugum var Allahima sukur yemek konusunda bizde cok sikinti cekioz cok zor yiyolar kizim nisanin 11 nde 1 yasina girio hic disi cikmamisti bugun babasi isten gelince mujdeyi verdi yemek konusunda napicagmi bilmiom
iyi akşamlar kızlar
benım oğlum bana nezle bulaştırdı :2::2::2::2:
çokşükür o ıyıleşti sayılır burnu akıyo ama daha ıyı
bu akşam çorbasını yedıçok sevındımm
çorbayı yaptım koydum tabağa götürüyorum
biyandanda düşünüyorum yemıycenı bıle bıle yaptım gene
üff dderken kapıdan gırmemle mamamamam demeye başladı
ve bır guzel yedıı
sağol senınde kutlu olsunkadınlar gunumuz kutlu olsun kızlarrrr:119:
afiyet olsun canım sanada gecmiş olsun
kaç gündür bişey yememişti kuzum bu gece rahat uyursun artık
kadınlar gunumuz kutlu olsun kızlarrrr:119:
Gözün aydın canım, efe sonunda çorbasını içtimerhaba hoşgeldin aramıza
dişiniz hayırlı olsun ardrda çıkar şimdi
çocuklarınızın isimlerı çok uyumlu çok güzel
yemek konusunda baştan berı öyleyse çok takılmayın sağlığı yerındeyse yanı
ama yenı bışıse dişten olabılır benımde oğlum 2 hafta yemedı şimdi başladı yıne
sagol canım seninde kutlu olsun
nerelerdesin uzun zamndır yoksun
emirhen nasıl yürümeye başladımı
ahsen korkuyor adım atabiliyor bıraktıgımızda ama elini bırakmamıza izin vermiyor
daha zamanı var galiba canı kıymetli düşmekten korkuyor
sağol senınde kutlu olsun
sende sağol cnm nasıl içim rahat anlatamam
ağladım çorbayı yedırırken eşimde guluyoo
ama napim alışıkd eğildim iştahsızlığına
bakalım yarın ne yapıcak bıde mama sandelyesını çok sevdı
içinde kıvrıla kıvrıla yıyor
Merhaba, hoşgeldinkizlar mrhaba ben yeni uye oldum benimde 2 cocugum var Allahima sukur yemek konusunda bizde cok sikinti cekioz cok zor yiyolar kizim nisanin 11 nde 1 yasina girio hic disi cikmamisti bugun babasi isten gelince mujdeyi verdi yemek konusunda napicagmi bilmiom
ahmet efede aynı ahsen gıbı bu akşam bır adım attıı bacakları tıtrıyordu ama
cesaret edemıyor daha aslında ayakta duruyor bayadır hiç tutunmadan ama adım atmaya korkuyor
ayakta çok rahat uzun süreli duruyor 3 4 adımda atıyor korkuyor
düşmedide yürürken anlamadım şimdide ayakta dursundiye elini bırakıyoruzki hani gel gel yapıcaz
hemen yere oturuyor yürümiyicem diyor
inat kaldırıyorum kolarında daha ölse ayagını yerede basmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?