2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Canım işler azmış çıkartacaklardı oda onlar çıkarmadan çıktı hemen libya ya gitti allahım yüzümüze baksın benimkide duru 2 aylıkken işssiz kaldı zaten sonrada tutturamadı bakalım artık hayırlısı.. Sen normal doğummu yaptın ne mutlu sana ben hem sancı çektim sonrada sezeryan oldum çatı çook darmış hayatta olmaz dedi ebe gecenin 1 rinde doğum yaptım..

Biz geldik gezmelere gitik anne kız
ahsen çok mutlu oldu kucaktan kucaga gezdi
meyvasınıda rahat yedi çok şükür kusmadan evimize geldik
kızlar ben gene arada çıkıyorum ama valla giyin soyun çanta hazırla
daha zor evde oturmaya alıştık hazırlanmak zor geliyor

enson saçımı ahsen 2 aylıkken kestirdim kuaförüde o zaman gördügüm dahada önünden bile gecemiyorum
yeniki 1 aydır dışarı çıkarken kalem ve rimel kulanıyorum yavaş yavaş hayata dönmeye başlıyorum galiba
kusması ve yeme sorun olmasa atıcam kendimi dışarıda o beni baglıyor en çokta kusma
üstü başı batıyor degştirme sorun oluyor

ahsene almaktan vaz gectim kendime alayım annemler ablamlarda sizin dediginiz gibi
ahsen büyüsün kendi secer şimdi ne anlıyor dediler

pancem hadi sende serenaay gibi annene kavuşuyorsun gözün aydın

Evet canım normal doğum yaptım ama bende de ne sancı vardı ne açılma, 24 saat suni sancıdan sonra çok şükür normal doğum yaptım ve çok güzel hem duygu olarak hem de fiziksel olarak doğum yaptım odama gittim yürüdüm yedim içtim bütün gün ayakta bebeğimle ilgilendim kimseye muhtaç olmadım. Ben de çok korkmuştum bu kadar sancıdan sonra sezeryan olursam diye ama çok şükür ki şanslıymışım.

Sağol canım nihayet geliyor en azından biraz evden çıkarım işlerimi hallederim doktora gidecem sanırım ben de boyun fıtığı çıktı boynumdam koluma kadar ağrı yayılıyor, benim de bir belim bir boynum tutuluyor şu gece uyanmaları artık azalsa ya da bitse, gece sürekli çıkar koy park yatağa, ister istemez kucağa almak zorunda kalıyoruz, senin de gözün aydın şimdiden annen bu ayın sonuna geliyormuş

kizlar mrhaba ben yeni uye oldum benimde 2 cocugum var Allahima sukur yemek konusunda bizde cok sikinti cekioz cok zor yiyolar kizim nisanin 11 nde 1 yasina girio hic disi cikmamisti bugun babasi isten gelince mujdeyi verdi yemek konusunda napicagmi bilmiom

ben 40, gununde deldirdim bu ay 1 yasina gitcek takmadigim renk kupe yok cok ta rahat
oooo canım sen bayagı erkenci çıktın ben kıyamıyorum kuzuma acımaz sprey filan sıkıyorlar ama kıyafet giydirip çıkartırken zor olur canı yanar gibi geliyor daha zamanı var küpe degilde bende yaza kolunda künye bilezik çok seviyorum nasip olursa dogum gününde babasından bekliyoruz

allah bagışlasın canım bendede 2 tane kız var şevvalle ahsen
dişiniz hayırlı olsun yemek bir çogumuzun derdi allah başka saglık sorunu vermesin ,
bizim işimiz daha zor 2 tanesiyle ugraşmak

iyi akşamlar kızlar

benım oğlum bana nezle bulaştırdı :2::2::2::2:

çokşükür o ıyıleşti sayılır burnu akıyo ama daha ıyı

bu akşam çorbasını yedı çok sevındımm

çorbayı yaptım koydum tabağa götürüyorum

biyandanda düşünüyorum yemıycenı bıle bıle yaptım gene

üff dderken kapıdan gırmemle mamamamam demeye başladı

ve bır guzel yedıı

merhaba hoşgeldin aramıza

dişiniz hayırlı olsun ardrda çıkar şimdi

çocuklarınızın isimlerı çok uyumlu çok güzel

yemek konusunda baştan berı öyleyse çok takılmayın sağlığı yerındeyse yanı

ama yenı bışıse dişten olabılır benımde oğlum 2 hafta yemedı şimdi başladı yıne

afiyet olsun canım sanada gecmiş olsun
kaç gündür bişey yememişti kuzum bu gece rahat uyursun artık

kadınlar gunumuz kutlu olsun kızlarrrr:119:
sağol senınde kutlu olsun
afiyet olsun canım sanada gecmiş olsun
kaç gündür bişey yememişti kuzum bu gece rahat uyursun artık

sende sağol cnm nasıl içim rahat anlatamam

ağladım çorbayı yedırırken eşimde guluyoo

ama napim alışıkd eğildim iştahsızlığına

bakalım yarın ne yapıcak bıde mama sandelyesını çok sevdı

içinde kıvrıla kıvrıla yıyor

kadınlar gunumuz kutlu olsun kızlarrrr:119:

sagol canım seninde kutlu olsun
nerelerdesin uzun zamndır yoksun
emirhen nasıl yürümeye başladımı
ahsen korkuyor adım atabiliyor bıraktıgımızda ama elini bırakmamıza izin vermiyor
daha zamanı var galiba canı kıymetli düşmekten korkuyor

Gözün aydın canım, efe sonunda çorbasını içti

ahmet efede aynı ahsen gıbı bu akşam bır adım attıı bacakları tıtrıyordu ama

cesaret edemıyor daha aslında ayakta duruyor bayadır hiç tutunmadan ama adım atmaya korkuyor

demek ahmet efe mama sandalyesi istiyormuş yemek için

Merhaba, hoşgeldin
Hayırlı olsun dişiniz, bu diş çıkarma her bebekte çok farklı oluyor benim oğlum 6 aylıkken 2 diş çıkardı 4 ay hiç çıkmadı geçen hafta 2 diş daha çıkardı bakalım diğerleri ne zaman çıkacak ama her diş çıkarması beni de onu da çok yoruyor. Yemek konusunda oğlum da başta birkaç kaşık alır gerisini zorla oynatarak ağzına tıkıyorum

benim ard arda oldu dogum oglum 3 aylikken kizima hamiile kaldigimi ogrendim aralari tam 1 yas zor oluo ama cok guzel Allah isteyen herkese nasip etsin

ahmet efede aynı ahsen gıbı bu akşam bır adım attıı bacakları tıtrıyordu ama

cesaret edemıyor daha aslında ayakta duruyor bayadır hiç tutunmadan ama adım atmaya korkuyor

ayakta çok rahat uzun süreli duruyor 3 4 adımda atıyor korkuyor
düşmedide yürürken anlamadım şimdide ayakta dursundiye elini bırakıyoruzki hani gel gel yapıcaz
hemen yere oturuyor yürümiyicem diyor
inat kaldırıyorum kolarında daha ölse ayagını yerede basmıyor

aynı işte kumandayı çok sevıyo onu falan koyuyoruz yurumuyo yavaşça oturup öle alıyo kumandayı

d. gunune kadar yuruseler barı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…