Benim de belimde fıtık var ama neyseki şu an ağrı yok ama boynumda 4 tane çıktı çok ağrım var kolumu kaldıramıyorum başım da çok ağrıyor bütün gece çınarın ağlamalarından yatmadım sabah 6.30 da uyanmıştı 1 saate yakın uyutmaya çalıştım uyumadı ağlamaktan fırlatacaktım neredeyse o kadar sinirlerim bozuk. Uykusuzum ağrım var ve sürekli ağlayıp uyumayan bir bebek yoruldum artık doktor fizik tedavi dedi ama nasıl gidecem daha 2 hafta sonra başlayacak o zamana annem gitmiş olacak. Allah yardımcımız olsun çok sinirli olmaya başladım elimde değil sakin olamıyorum her haftanın 3-4 günü böyle yapıyordoğru diyosun valla canım 3 gündür salonun ortasında ütü masası çamaşırlar ütülenmeyi bekliyor
miraya mama yemek yap şunu bunu derken bide 3 fıtığım olunca çok yorgun düşüyorum belim çok ağrıyor artık olduğu kadar
Benim de belimde fıtık var ama neyseki şu an ağrı yok ama boynumda 4 tane çıktı çok ağrım var kolumu kaldıramıyorum başım da çok ağrıyor bütün gece çınarın ağlamalarından yatmadım sabah 6.30 da uyanmıştı 1 saate yakın uyutmaya çalıştım uyumadı ağlamaktan fırlatacaktım neredeyse o kadar sinirlerim bozuk. Uykusuzum ağrım var ve sürekli ağlayıp uyumayan bir bebek yoruldum artık doktor fizik tedavi dedi ama nasıl gidecem daha 2 hafta sonra başlayacak o zamana annem gitmiş olacak. Allah yardımcımız olsun çok sinirli olmaya başladım elimde değil sakin olamıyorum her haftanın 3-4 günü böyle yapıyor
babaannen hayırsıyla gıder ghelir inşallah allah kabul etsın allahkavuştursun cnm
sende ıkı kız kardeş varmış azmı cnmya bende hiç kımse yok bı eşim bı ben kırletıp kırletıp temızlıyoz :)))
ewt bende sıksık geçen yılı düşünüyorum bambaşka bı telaş vardı geçen yıl aslında çok özledım o telaşı bu yılda d.gunu telaşımız olacak benım buyuk planımolamıyor çağıracağım kımse yok ama inşallah guzel geçer oğluma superman kıyafetı falan gıydırmeyı düşünüyorum
teşekürederim canım bir deneyeyim suyumu eczaneden alıyoruz orasını anlamadım
nerdeyse 1 sene olacak daha ben dogru dürüs uyumayalı
canım hepimizde aynı dert bu günlerde gececek inşallah
canım çogu arkadaşın daha tutunup ta kalmıyor merak etme zamanı gelince bir bakıyorsun kalkmışta geziyor
diş bizdede yok 8 aylık 2 dişi çıktı gerisi daha gelmedi 11 ayımızda bitti
Canım allah yardımcın olsun seni benden başkası anlayamaz sanırım ::)) çünkü benim hamileliğimde berbat geçti herşeyden midem bulanırdı ve sürekli kusardım geceleri bile bulantıdan uyuyamazdım allah sabır versin umarım geçici bir dönemdir.. Gözlerim doldu okurken vicdan azabı çekmene gerek yok senin elinde olan birşey değil allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin....
Uzun zamandır yoktun canım... Bence temmuz da başla..
Ben sürekli mamasına karıştırıyorum.
Burdayım canım işler yoğun yazamıyorum..
Allah kabul etsin canım. Bozma moralini bunların kastı hep bize. Gözün aydın topiğin 2. yüriyen bebeğii ne
Gözün aydın canım herşey yolunda sevindim sizin adınıza..
Sağol canım.. Nerelerdesin görünmüyorsun topiktee temizlik deme bana lütfen evimi pohhh götürüyor..
Bu arada allah kabul etsinn..
QUOTE]
Sen de sağol canım yaa ben nete girmeye pek vakit bulamıyorum akşamları da erkenden uykum geliyo yatıyorum oğlumu uyutup işlerimi hallettikten sonra... bi anneme bi kayınvalideme gidip geliyorum zaten dün de kayınvalidemin misafiri vardı ben de ordaydım mesela, bu sabah geldim...
bu arada ben senin mesajına cevap yazana kadar sen temizlşğe başlamışsın bile ne güzell... kolay gelsin sanaa...
canım görmemişim ahseni yıkadım uyuduk beraber birazYine başbaşayızzzzz....
canım izotonik sodyum klorür olarak eczaneden alınıyo... yeni giriyorum nete, ne yaptın acaba?
Benim de belimde fıtık var ama neyseki şu an ağrı yok ama boynumda 4 tane çıktı çok ağrım var kolumu kaldıramıyorum başım da çok ağrıyor bütün gece çınarın ağlamalarından yatmadım sabah 6.30 da uyanmıştı 1 saate yakın uyutmaya çalıştım uyumadı ağlamaktan fırlatacaktım neredeyse o kadar sinirlerim bozuk. Uykusuzum ağrım var ve sürekli ağlayıp uyumayan bir bebek yoruldum artık doktor fizik tedavi dedi ama nasıl gidecem daha 2 hafta sonra başlayacak o zamana annem gitmiş olacak. Allah yardımcımız olsun çok sinirli olmaya başladım elimde değil sakin olamıyorum her haftanın 3-4 günü böyle yapıyor
kızlar ne çok kayantmışsınınız geçmişi okumaya zaman yetmez
benım minik canavarım yuruyor galiba yanı bişeyi çok almak isterse 3 4 adım atıyor
demin soda içiyordum şisesi farklı geldi gene zıplayarak geldi yanıma zıplar gıbı yuruyo bende verdim bi ıkı damla ay çocuk bayıldı sodaya şişe bıttı kafasına dıkıyo dişlerini kırmasa barı elinden alamıyom
hadi hayırlı olsun canım yaşından önce yürür inşallah
ahsende ucarak geliyor sanki koşar adım
korktukları için hızla gelmekmi istiyolar acaba
2 3 hafta oldu elerini bıraksak 4 5adım atalı ama daha bizimkız yürümedi
merhaba güzel nisan anneleri uzun süredir topiğe uğrayamıyordum malum kaza kurbanı hamile kaldım ve malesef çok kötü bi hamilelik geçiriyorum bol mide bulantılı ve kusmalı.birde üstüne çok ağır bi grip oldum..serumlarla ayakta durabildim hatta ayaktada duramadım paso yattım.oğlum desen rezil şuan...yavruma mide bulantım yüzünden çorba bile yapamıyorum haftalardır..çok kötüyüm çok fazla vicdan azabı çekiyorummm oğlumu çok fazla ihmal ettim elimde değil ama.sürekli hazır şeylerle besledim oğlumu devam sütü cicibebe kaşık mamaları muhallebii böyle gittik.sadece adam akıllı bi kahvaltısını yaptırabildim..altını bile değişirken kusuyorum...gerçi 3 gündür biraz daha iim.arkadaşlar size diyeceğim o kii nolur sıkı sıkı sağlam korunun gerekirse 2 li koruma yapın.benim düştüğüm duruma düşmeyinn.gerçekten çok rezil olduk..annemde yardımıma gelemiyor evde hasta babaannem var ona bakıyorr..yaa rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesinn.öyle bir sınavdan geçiyorum kiii...oğluma çok acıyorum benim çektiğim önemli değilde zavallım önce yakamdan düşmezdi artık oda vazgeçti kendi kendine oynuyorr yavrumdün elinde gofret bana yediriyorr oturdum hüngür hüngür ağladımm...10 nisan oğlumun doğum günü ne yapacağımı yapıp yapamayacağımı bile bilmiyorumm..rabbim inş bana güç kuvvet verirde en güzelini yaparım onun için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?