Oh ne güzel canım, annem yanıma geldi dışarı çıkarız diye düşündüm annem benden pimpirikli ve üşengeç. yok üşütür yok hava rüzgarlı diye diye bir yere çıkamadık yazık oğlum kapı anahtarı duysa gülücük atıyor gezmeye gidecek sanıyor kapıları kapatınca ağlıyor şu havalar çok düzensiz geçen gün 2 gün ben çıktım çok fena oldum grip oluyorum sandım alerjik mi bilmiyorum gözlerim yaşardı burnum yandı baş ağrısı neyse pastil ve bir arkadaş önermişti şu cold mix damlayı çok işe yaradı düzeldim inşallah grip olmam çok halsiz bırakıyor insanı. Bir de benim oğlum dışarıda uyumuyor uyku saati geçiyor sonra yatmıyor akşam da yorgunluktan huzursuz oluyor geçen yaz küçüktü 3-4 aylıkken uyuyordu her yerde şimdi ne arabada ne başka odada aynı benim gibi oldu bu kadar mı benzeriz
bizde bandırma havası alcaz az kaldııı
kızlar bizgeldik yarım saat gezdik geldik keşke yanıma meyvasını alsaydım belki yerdi inadı tutu yemedi
içeri girdi diye agladı ilk defa nasıl kapının önüne geldik
başladı aglamaya hava güzel ama çarpar korkuyorum çocuklardan çok biz istiyoruz gitmeyi
yazım hiç içeri sokamıyacaz bence şimdiden başaladı bizimki
kızlar oğlumun üst 2 köpek dişi birden çıkıyo,biri patlamış ucu görünüyo öteki de patlamak üzere ama ön orta dişler yok daha,üstte önce köpek dişlerini çıkaranınız oldu mu?
selam kızlarrbir pc alamadım maalesef ama takip ediliyorsunuz..
cemre 3 gündür huzursuz uyumuyor, verdiğim herşeyi kusuyordu, baktım bu gün üst dişi patlamış, diğeride bikaç güne çıkar, bebeklerimiz aynı zamanda diş çıkarıyor ne mutlu.. benim kızda 12 kiloya yaklaştı, inanın artık taşıyamıyorum hiç yürüme isteğide yok 9 aydan beri tutunarak yürüyor ama ellerini bırakmıyor, artık biyere gidince arabasında da durmuyor, yere inip emeklemek istiyor, acilen yürümesi lazım, hiçbir yere çıkamıyorum...doğum günü için de hiç bişey bakamadım nasıl olcak bilmiyorum...
demossss senin kızın cadı anacım, bakışlarından belli, sen onu zaptedemezsin, en iyisi huyuna gitöksürüyormuş bırak öksürsün, hiç bir şey olmaz, öksürdüğü sürece ciğerde balgam kalmaz mikropları atar, öksürük vücudun dostudur, keyfi yerindeyse sorun olmaz.. balı verme bence ama işe yarayan diğer yöntem, her öksürdüğünde 1 tatlı kaşığı limonlu su veya birkaç tatlı kaşığı mandalina ya da portakal suyu verebilirsin çok işe yarıyor, odasında da mutlaka bol buhar olsun, peteklerin yada sobanın üzerine su koy, sıcak buhar olmalı... maalesef soğuk buhar griplerde işe yaramıyor..
meliselaydı galiba, bebeğinin dişleri için ilaç falan kullanma canım, 14. ayda bile çıkabilirmiş, daha bugün okudum, pratik olarak dişi çıkmayan bir insan olamaz, diş çıkması soya çekimdir doktor aynen böyle yazmış siz hiç dişsiz bir insan gördünüz mü diyor...
elfidaa benim kız gene kabız, duphalaclar çifter çifter içiliyor ama pek işe yaramadı devam ediyoruz, siz nasıl oldunuz..
ve diğer kızlar hepinizi öpüyorum
degerli 2012 nisan anneleri bebislerinizden yuruyen var mi?.. bizde tik yok:)
günaydın herkese sabah 6 buçukta uyandık oooff off
günaydın canım miray büyüdükçe uykuyacağına uykusu azalıyorgünaydın kızlar
erkencisiniz bugün
bizim daha üstdişlerde tık yok ne kabarma ne bişey bakalım ne zaman çıkacak
çok sıcaklar gelmeden çıksa iyi olurdu
tutunarak birde elerini bırakınca 4 5 adım atıyor koltuktan koltuga elerini bırakıp geciyor
yeni abi bebi çok sevdiyse ay bide babasına zuzu diyor babasının adı zülfüde
anem dili ayagını bastı diyo çok konuşan bebek yürümesi gecikir diyo ne kadar dogru bilemem
ne söylesek söylemeye çalışıyor bide hiç çenesi durmuyor sürekli saydırıyor
emzik agzındaysa çıkartıp bize laf sayıp bidaha emzigi azna koyup emeye devam ediyor
11 aylık bunları yapıyor ilerde unutursam açar bakarım diye yazdım
Gece duru yu yatırınca temizliğe giriştim evimi poohhh götürüyordu annem rahatsız kadıncağız anca duru ya bakabiliyor 01,30 da uyudum 6,30 da uyandım tabiki aradaki kalkmalarr işkence uykuya hasret kaldım sabah ta çamaşır serdim 07 45 te iş yerindeydim ..
Bugünlük raporumuz bu kızlar
biz sürekli evde oldugumuz için
şimdi kalkar yaparım diye diye bi bakıyorum akşam olmuş
daha hiç iş görmemişim valla çokda dert etmiyorum çocuk büyütüyoruz
sürekli düzen istersem kafayı yerim heralde
sabah kalka kızlara kahvalıtı yatakları topla şevvale beslenme ahsene çorba
sonra akşama yemek ahsene meyva ahsene mama yap bibakıyorum yatma saati gelmiş bide bulaşıkları tabi
valla ne kadarda iş görü yormuşum
günaydın kızlar
erkencisiniz bugün
bizim daha üstdişlerde tık yok ne kabarma ne bişey bakalım ne zaman çıkacak
çok sıcaklar gelmeden çıksa iyi olurdu
tutunarak birde elerini bırakınca 4 5 adım atıyor koltuktan koltuga elerini bırakıp geciyor
yeni abi bebi çok sevdiyse ay bide babasına zuzu diyor babasının adı zülfüde
anem dili ayagını bastı diyo çok konuşan bebek yürümesi gecikir diyo ne kadar dogru bilemem
ne söylesek söylemeye çalışıyor bide hiç çenesi durmuyor sürekli saydırıyor
emzik agzındaysa çıkartıp bize laf sayıp bidaha emzigi azna koyup emeye devam ediyor
11 aylık bunları yapıyor ilerde unutursam açar bakarım diye yazdım
günaydın canım miray büyüdükçe uykuyacağına uykusu azalıyor
bizim üstte 3 diş altta 2 diş var
mirayda tutunarak yürüyor ama ellerini bırakmıyor ellerini bırakınca dengede duruyor ama tutunmadığını görünce hemen oturuyor
birkaç kez düştü korktu sanırım kuzum
bizimkide öyle laf yetiştiremezse çatlar
geçen gün dr a götürdüğümüzde çocuklara oyun alanı yapmışlar kaydırak salıncak filan salıncakta sallanıyor 5 yaşlarında bi kız sallıyordu babasıyla bizde oturuyoruz karşıdan bize baybay yaptı gül gül öldük
bizde baba dede sıkışınca annebide çok sevdiğimiz kedimiz var o da tedi
valla süpersin canım ben bütün gün evde olduğum halde kıçımı kaldıramıyorum
doğru diyosun valla canım 3 gündür salonun ortasında ütü masası çamaşırlar ütülenmeyi bekliyor
miraya mama yemek yap şunu bunu derken bide 3 fıtığım olunca çok yorgun düşüyorum belim çok ağrıyor artık olduğu kadar
doğru diyosun valla canım 3 gündür salonun ortasında ütü masası çamaşırlar ütülenmeyi bekliyor
miraya mama yemek yap şunu bunu derken bide 3 fıtığım olunca çok yorgun düşüyorum belim çok ağrıyor artık olduğu kadar
Maşallah kuzuma nelerde yapıyormuşduru da şarkı söylüyor müzik duymayıversin dıgıll gulii guli bişeyler diyor bilinçli olarak söylediği mammaa , babaa ve herkese abbaaa diyorr banadaaaa arkamdan abba abba diye ağlıyor ağzı laff doluu ammma tık yok. Canım kabarmaması daha iyi yazık duru nun üst damağı resmen davul oldu çok zorladı çokk üst dişler bakalım üstten 2. si ne zaman çıkacak..
dengede duruyorsa yürümesi yakındır canım.. Miray adaafferim bizim bücürlere ya ufacık birşey yapsalar gözümüze çok marifetli görünüyorlar dimi allah eksikliklerini göstermesin..
Canım üstten üstten temizlik yapılıyorda derin temizlik yapamıyorum utandım artıkgeçen hafta koltukları yıkadım bu haftada perdeler ve cam var sırada çok tozlandı yapmam lazım duru nun doğumgünüde yaklaşıyor anca yaparım..
Konu açılmışken bahar temizliğini ne zaman yapacaksınız ben başladım mecbur duru nun doğum günü 3 nisan eve misafir gelecek.
Geçen hafta sonu koltukları yıkadım bu hafta perde ve cam ancak yaparım sıkıldım evin tozundan siz yine iyisiniz bayanlar..
Ben bürodada temizlik yapıyorum , icra , adliye koşturmaca akşam duru hanımla ilgilen uykusuz kal yani demek istiyorumki evde olmanın tadını çıkartın benim yerimde başka biri olsa dal gibi olurdu dalllllama aynı danalıkta devam ediyor çok şişkoyum çokkk..
Konu temizlikti değilmii
benim kizimda hic uyumuyorSadece altta iki disi var yukarda tik yok koltuklara tutunup kalkabiliyor ama ilerlemiyor ama cok guzel oynar:)gangnam filan yapmaya calisiyor bide saclari yok oglana benziyor:)
halılar filan vericem yıkanmaya canım geriside herzamanki işler gibi geliyor
yorgan filan kalkacak bide bende çocuk iki koltuk halı sürekli bi su siliniyor
kilodan hiç bahasetme bende çok dertliyim ben kilo verememi yürümedigim için oluyor
en yakın mesafeyi bile arabayla gidiyorum ahsene hava çarpamasın diye oda nolacak kilolar aynen devam iştahta var tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?