dur kız daha yeni yaptın hergün temizlik mi olur
ben haftada bir dip bucak yapsam razıyım camlar gene buzlu cam oldu
enerjine hayranım
günaydın canım
napalım yapcak bişi yok burda çene çalıoz burasıda olmasa yalnızlıktan ölcem zaten
arabamızı değiştirdik kızlaaar
geniş araba arıyoduk bulduk sonunda kazasız kullanırız inşallah:26:
demoşum senle bana dedilerde sen kaçırmışsınGünaydın canım kim geveze dedii sanaaaaaaa
canım bende bi çözüm bulamadım şu kahvaltıya onlarda sıkıldılar ama başka türlüde nasıl yedirecem bilmiyorum,gunaydın kızlarr
ceren kahvaltısından 2 kasıgı zor yuttu! ya obur ogunleri daha iyi yer oldu ama su kahvaltıyı hepten yemez oldu ayy daral geliyo her sabah yaa.. ne yapabilirim ben bu kahvaltı yerine bi fikri olan var mıııı?
eyidas cok fenasınnnbenim ertesi gun hapıma da gonderme yapmıssın, anlamadım sanmaaa! sen yap yap boyle felaket tellallıgı dogurur paket halinde kargoyla yollarım sana hehe
aaa askolsun ahsenim yaa geveze dedim ammaaa sen konusmazsan ne tadı kalır buranın topigimizin çiçeee
canım hayırlı olsun kazasız belasız kulanırsınız inşallaharabamızı değiştirdik kızlaaar
Kızlar yaa duru iştahlı diyomm ya şaka bir yana önceden iyi yerdi de şimdi herşeyden yiyor ama taş çatlasın 3 4 tatlı kaşığı yiyor karnını doyurmuyor daha çok mama yiyor..
Siz ne yapıyorsunuz emziriyormusunuz mamamı veriyorsunuz?????
arabamızı değiştirdik kızlaaar
Kızlar yaa duru iştahlı diyomm ya şaka bir yana önceden iyi yerdi de şimdi herşeyden yiyor ama taş çatlasın 3 4 tatlı kaşığı yiyor karnını doyurmuyor daha çok mama yiyor..
Günde kaç defa emiyor canım, benim oğlum doğduğu ilk dakikadan 7-8 aylık olana dek emme hastasıydı sonra ek gıdalar artınca çok azaldı bazen bırakacak mı diye düşünüyorum yatmadan önce emmek istiyor bir de geceleri uyandığında rahatlamak için emiyor artık zaten oldum olası 5-10 dk emer bırakır. Çınar da çok iştahlı değil küçük boy bir kasesi var onun dolusunu bile zor bitirir ancak birşeylerin içine muz koyunca yiyor yakında çorbalarına da koyacamcnm gule gule kullanın hayırlı olsun
mama yiyor derken kasık mamalarından mı bahsediyosun? cereni biliyosun istahsızlıgından dert yanıp duruyorum zaten... bazen o da her ogunden 2-3 kasık yiyo bazen daha istahlı oluyo ama en buyuk porsiyonu bir cay bardagı kadar oluyo en fazla...aynı zamanda emiyo ama 15 20 gundur benim gogusler iyice kurudu hissediyorum yeni huy gelistirdi cunku 2 emiyo sut gelmeden sıkılıp bırakıyo e oyle oluncada olan sutum de gitti herhalde.. biraz daha emse iyiydi...
canım miray mama tabağını görünce elleriyle yüzünü kapatıyorKızlar yaa duru iştahlı diyomm ya şaka bir yana önceden iyi yerdi de şimdi herşeyden yiyor ama taş çatlasın 3 4 tatlı kaşığı yiyor karnını doyurmuyor daha çok mama yiyor..
Günaydın kızlar, oğlum yatağında tutunup ayağa kalkıyor ama sadece park yatağında kalkıyor pratik yapıyor tam uyudu diye yatağa koyuyorum bir enerji geliyor ayağa kalkıyor siz bu durumda ne yaptınız kendi haline mi bırakayım yoksa ben mi tekrar yatırayım. Akşam da beni sinir etti ağlamalar ayağa kalkmalar boynum ağrıyor eğilmek zor geliyor bana. Eve bir misafir gelse hemen huy değiştiriyor. Dün babaannesi geldi ben pek sevmiyorum ama eşimin annesi olduğundan saygı gösteriyorum çünkü çok dedikoducudur ve lafı yanlış anlar değiştirir, çeneci bir bayan işte zaten ben mesafeli olmayı istiyorum ama kendi nedense bu mesafeyi kırıp yakınlaşmak istiyor ama ben istemiyorum çünkü eşimle onun sayesinde kaç defa tartışmıştık neyse kadın durmadı yerlerde çınarla emekliyor oğlum gelmek istiyor bana bırakmıyor hop kendi kucağına alıyor sonra baktım salona götürdü önce oğlum ağladı sonra sesi kesildi bir bakayım ne yapıyorlar dedim avizenin sarkan taşlarını tutturuyor çınar da avuçlamış koparmaya çalışıyor avize de ağır yerinden bile düşebilir ya da taşlar kopabilir nasıl sinir oldum sonra evdeki kabloları tutturuyor benim ne kadar yasaklamaya çalıştığım şey varsa yaptırdı o yüzden uzak kalmak istiyorum birşey söylesem gidecek beni elaleme anlatacak ya benim annem kadıncağız kendi yerinde oturur birşeye maydanoz olmaz sakin bir kadındır niye kayın validem olgun bir kadın olamıyor anlamıyorum, gel otur ama durmuyor ki yerinde. Bir de bana bir işin olursa gelir bakarım diyor ben ona nasıl güveneyim ki artık oğlum tutarsız davranışlardan hiç laf söz dinlemez. En komiği de koca kadın bütün gün çınarla yerlerde emekleyip durdu annemle bile doğru düzgün oturmadı. Şu kış da bir türlü bitemedi çınar artık kapı açılıp kapanınca ağlıyor bir yerlere gitmek istiyor ama hava soğuk yağmurlu nereye gidilir ki dün de dişlerinden çok huzursuzdu ve sabah 6.30 dan öğlen 13. 30 a kadar uyuyamadı uykusuzluktan da çok huzursuzdu
ahsen bana yapışık oldugu için kimse bişey diyemedi bana birdeGünaydın kızlar, oğlum yatağında tutunup ayağa kalkıyor ama sadece park yatağında kalkıyor pratik yapıyor tam uyudu diye yatağa koyuyorum bir enerji geliyor ayağa kalkıyor siz bu durumda ne yaptınız kendi haline mi bırakayım yoksa ben mi tekrar yatırayım. Akşam da beni sinir etti ağlamalar ayağa kalkmalar boynum ağrıyor eğilmek zor geliyor bana. Eve bir misafir gelse hemen huy değiştiriyor. Dün babaannesi geldi ben pek sevmiyorum ama eşimin annesi olduğundan saygı gösteriyorum çünkü çok dedikoducudur ve lafı yanlış anlar değiştirir, çeneci bir bayan işte zaten ben mesafeli olmayı istiyorum ama kendi nedense bu mesafeyi kırıp yakınlaşmak istiyor ama ben istemiyorum çünkü eşimle onun sayesinde kaç defa tartışmıştık neyse kadın durmadı yerlerde çınarla emekliyor oğlum gelmek istiyor bana bırakmıyor hop kendi kucağına alıyor sonra baktım salona götürdü önce oğlum ağladı sonra sesi kesildi bir bakayım ne yapıyorlar dedim avizenin sarkan taşlarını tutturuyor çınar da avuçlamış koparmaya çalışıyor avize de ağır yerinden bile düşebilir ya da taşlar kopabilir nasıl sinir oldum sonra evdeki kabloları tutturuyor benim ne kadar yasaklamaya çalıştığım şey varsa yaptırdı o yüzden uzak kalmak istiyorum birşey söylesem gidecek beni elaleme anlatacak ya benim annem kadıncağız kendi yerinde oturur birşeye maydanoz olmaz sakin bir kadındır niye kayın validem olgun bir kadın olamıyor anlamıyorum, gel otur ama durmuyor ki yerinde. Bir de bana bir işin olursa gelir bakarım diyor ben ona nasıl güveneyim ki artık oğlum tutarsız davranışlardan hiç laf söz dinlemez. En komiği de koca kadın bütün gün çınarla yerlerde emekleyip durdu annemle bile doğru düzgün oturmadı. Şu kış da bir türlü bitemedi çınar artık kapı açılıp kapanınca ağlıyor bir yerlere gitmek istiyor ama hava soğuk yağmurlu nereye gidilir ki dün de dişlerinden çok huzursuzdu ve sabah 6.30 dan öğlen 13. 30 a kadar uyuyamadı uykusuzluktan da çok huzursuzdu
Günaydın kızlar, oğlum yatağında tutunup ayağa kalkıyor ama sadece park yatağında kalkıyor pratik yapıyor tam uyudu diye yatağa koyuyorum bir enerji geliyor ayağa kalkıyor siz bu durumda ne yaptınız kendi haline mi bırakayım yoksa ben mi tekrar yatırayım. Akşam da beni sinir etti ağlamalar ayağa kalkmalar boynum ağrıyor eğilmek zor geliyor bana. Eve bir misafir gelse hemen huy değiştiriyor. Dün babaannesi geldi ben pek sevmiyorum ama eşimin annesi olduğundan saygı gösteriyorum çünkü çok dedikoducudur ve lafı yanlış anlar değiştirir, çeneci bir bayan işte zaten ben mesafeli olmayı istiyorum ama kendi nedense bu mesafeyi kırıp yakınlaşmak istiyor ama ben istemiyorum çünkü eşimle onun sayesinde kaç defa tartışmıştık neyse kadın durmadı yerlerde çınarla emekliyor oğlum gelmek istiyor bana bırakmıyor hop kendi kucağına alıyor sonra baktım salona götürdü önce oğlum ağladı sonra sesi kesildi bir bakayım ne yapıyorlar dedim avizenin sarkan taşlarını tutturuyor çınar da avuçlamış koparmaya çalışıyor avize de ağır yerinden bile düşebilir ya da taşlar kopabilir nasıl sinir oldum sonra evdeki kabloları tutturuyor benim ne kadar yasaklamaya çalıştığım şey varsa yaptırdı o yüzden uzak kalmak istiyorum birşey söylesem gidecek beni elaleme anlatacak ya benim annem kadıncağız kendi yerinde oturur birşeye maydanoz olmaz sakin bir kadındır niye kayın validem olgun bir kadın olamıyor anlamıyorum, gel otur ama durmuyor ki yerinde. Bir de bana bir işin olursa gelir bakarım diyor ben ona nasıl güveneyim ki artık oğlum tutarsız davranışlardan hiç laf söz dinlemez. En komiği de koca kadın bütün gün çınarla yerlerde emekleyip durdu annemle bile doğru düzgün oturmadı. Şu kış da bir türlü bitemedi çınar artık kapı açılıp kapanınca ağlıyor bir yerlere gitmek istiyor ama hava soğuk yağmurlu nereye gidilir ki dün de dişlerinden çok huzursuzdu ve sabah 6.30 dan öğlen 13. 30 a kadar uyuyamadı uykusuzluktan da çok huzursuzdu
zaman nasılda su gibi akıyor. Bi zamanlar bebeğin doğacağı günleri hamilelik sıkıntılarını konuşurken sanki dün gibi... şimdi 1 yaşına gelmiş minnaklar da yeme sorunlarını uyku sorunlarını konuşuyoruz.maşallah meleklerimize.
kızlar benim oğlumda uyku sorunu var çok fena. resmen uyumamak için direniyor. gündüz zaten bakıcısı saatlerce sallıyorum yarım saat bile uyumuyor diyor. geceleri de en erken 3 de yatıyor. 2 gündürde sabah ezanından sonra yatıyor ve sabah benimle beraber 7 buçukta kalkıyor. ben dayanamıyorum o nasıl dayanıyor anlamıyorum. gözü kapanıyor uyumamak için kalkıp oturuyor çıldırıcam. noluyor bu çocuğa
canım miray mama tabağını görünce elleriyle yüzünü kapatıyor
reklamlarla zorla kakalıyorum
sabah ilk kalktığında inek sütü veriyorum balla
gece kalktığındada mama yapıp veriyorum
canım zaten biri öyle biri başka türlü yapınca çocuklar iyice arsız oluyor miray sürekli istediklerini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor
bazen uzaktayız iyi oluyo diyorum en azından kimse karışamıyo
sende güzellikle uyar ne derse desin evladından önemli değil
eşimi bile gözüm görmez çocuğum söz konusu olunca
demoşum senle bana dedilerde sen kaçırmışsın
canım bende bi çözüm bulamadım şu kahvaltıya onlarda sıkıldılar ama başka türlüde nasıl yedirecem bilmiyorum,
onu bile yarım saate yiyor tektek yutmasını beklesem 2 saate yer
canım şaka yaptım burada hepimiz sitresimizi atıp bişeyler paylaşıyoruz
canım hayırlı olsun kazasız belasız kulanırsınız inşallah
canım ahsen biberon tutmadıgı için ben hiç vermedim sadece gece uyumadan önce pirinç unu yapıyorum ona 3 ölçek katıyorum oda süt yasak oldugu için sütle yapınca onuda katmayı düşünmüyorum
eger akşam ona uygun yemek varsa artık pirinç unda vermiyorum besleyici degeri çok yok çünkü
cnm gule gule kullanın hayırlı olsun
mama yiyor derken kasık mamalarından mı bahsediyosun? cereni biliyosun istahsızlıgından dert yanıp duruyorum zaten... bazen o da her ogunden 2-3 kasık yiyo bazen daha istahlı oluyo ama en buyuk porsiyonu bir cay bardagı kadar oluyo en fazla...aynı zamanda emiyo ama 15 20 gundur benim gogusler iyice kurudu hissediyorum yeni huy gelistirdi cunku 2 emiyo sut gelmeden sıkılıp bırakıyo e oyle oluncada olan sutum de gitti herhalde.. biraz daha emse iyiydi...
canım 3 e kadar hiçmi yatmıyor yoksa yatıp kalkıyormu
yatmıyor ya mahfoldum artık. uykusuz uykusuz işe gelip gidiyorum. 1 haftadır bedenim çöktü iyice. bazen zorla uyutuyorum tam seviniyorum yattı diye. yarım saat geçmeden hemen kalkıyor oturuyor. oturduğu yerde kafa aşağı sallanıyo gözleri kapanıyo. yatırınca hemen geri kalkıyo. resmen uyumaktan korkuyo çocuk. napacağımı şaşırdım iyice
alahh yardımcın olsun canım bunun tek çözümü çingene beşigi kımıldadıkca salıyacan ve mutlu son
büyük kızım aynı anlatıgın gibi birde üzerine çıglık çıglıga bagırırdı benim tek buldugum çözüm bu oldu
dene dua edeceksin bana
selam zeytın sut alerjısı lafını duyunca duramadım kızımda da vardı bılıyomusun yavrum 4 aylıktı cıktıgında 11.ayında gectı bız de cok sıkı dıyetteydı mukusulu kaka durmadan gaz ve aglama vucudu sut proteını aldıgında kurdesen doktu akabınde buna baglı egzama ve daha fazladı cok zor gunlerdı ne yedırcen dıyosun ama allah yardım ettı ve gectı.mılupanın 8 tahıllı ballıısnı denedık o donem kı sevdı de hala yıyor eger sıkıntısı yasıyorsan bunu dene derım.kecı sutu ıcıyoruz hala cunku ınek sutu gecen hafta denedım 5 kez kaka yaptı yıne kızarıklıklar oldu dokundugu yerde.demek kı hala sut dokunuyor kecı yogurdu verıyordum sureklı yenı ınek yogurduna gectık ve tabı kecı peynıı.umarım en kısa suredegecer zaten kalıcı da degıl allah tyardımcınız olsun gecmıs olsundüşünmedim değil aslında bu yöntemi. hatta bikaç kez babasıyla battaniyeyle salladık hemen alıştı ona. battaniyenin üzerine yatıp kenarlarını kaldırıyo havaya sallayın diye. eşim tutturdu buna çingene salıncağı kuralım diye ama kocaman oldu 8 nisanda 1 yaşı dolacak şimdiden sonra bide ona alıştırmak hiç istemiyorum hemde tehlikeli geliyor bana. bizimki uyurken birden sessizce kalkıp oturuyor sonrada yataktan inmeye çalışıyor. hala benim yanımda yatıyor yanımda olmasına rağmen korkar oldum ya kalktığında uyanamazsam yataktan düşerse diye. offf napsam bilmiyorum.
doğduğundan beri çok sağlık sorunları yaşadık.hepsi ciddi sorunlar oldu. 1 ay önce bir tespit yapıldıki oğlumun aslında süt alerjisi varmış. şuan hala emdiği için bende oda sıkı bir diyetteyiz. içinde süt olan hiçbirşey yemiyoruz. sorunları bu diyetle tek tek düzene giriyordu. amaşimdide uyku düzenine bişey oldu çocuğun
her hafta biorezonans seanslarına giriyor cihaza bağlanıyor bu alerjik durumu için.yarın yine gideceğiz. doktorla konuşucam. bu uyku sorunu alerjiyle yada bu seanslarla ilgili olabilir mi acaba :44::44::44:
düşünmedim değil aslında bu yöntemi. hatta bikaç kez babasıyla battaniyeyle salladık hemen alıştı ona. battaniyenin üzerine yatıp kenarlarını kaldırıyo havaya sallayın diye. eşim tutturdu buna çingene salıncağı kuralım diye ama kocaman oldu 8 nisanda 1 yaşı dolacak şimdiden sonra bide ona alıştırmak hiç istemiyorum hemde tehlikeli geliyor bana. bizimki uyurken birden sessizce kalkıp oturuyor sonrada yataktan inmeye çalışıyor. hala benim yanımda yatıyor yanımda olmasına rağmen korkar oldum ya kalktığında uyanamazsam yataktan düşerse diye. offf napsam bilmiyorum.
doğduğundan beri çok sağlık sorunları yaşadık.hepsi ciddi sorunlar oldu. 1 ay önce bir tespit yapıldıki oğlumun aslında süt alerjisi varmış. şuan hala emdiği için bende oda sıkı bir diyetteyiz. içinde süt olan hiçbirşey yemiyoruz. sorunları bu diyetle tek tek düzene giriyordu. amaşimdide uyku düzenine bişey oldu çocuğun
her hafta biorezonans seanslarına giriyor cihaza bağlanıyor bu alerjik durumu için.yarın yine gideceğiz. doktorla konuşucam. bu uyku sorunu alerjiyle yada bu seanslarla ilgili olabilir mi acaba :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?