2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar şu tütü takımları gördükce içim gidiyor
ama gercekten çok pahallı üsteki arkadaşın fiyatlarını bilmiyorum ama demin gitigidiyorda baktım
harikalar ama bir okadarda pahalı 1 kere giyilecek o kadar paraya degmez ama çok şekerler
birtane begendim isme özel yapıyorlarmış bandıyla badisiyle 79 tl ay bayıldım

cnm tütü etek yapmak çok kolay lastiğe tüllerı bağlayıp yapılıyor nette anlatımı var tşörtude kendın bastırırsın çokda ucuza gelir suslu bıabnt alırsın en fazla 20 lıraya hallolur

cnm tütü etek yapmak çok kolay lastiğe tüllerı bağlayıp yapılıyor nette anlatımı var tşörtude kendın bastırırsın çokda ucuza gelir suslu bıabnt alırsın en fazla 20 lıraya hallolur

onlarada baktım ama o kadar becerikli degilim
mart annelerinden biri yapmış foto koymuş demin gördüm
pek güzel olmamıştı biyerde baktım 2 milyona mal etim yazıyor sadece tütüyü

Son düzenleme:
onlarada baktım ama o kadar becerikli degilim
mart annelerinden biri yapmış foto koymuş demin gördüm
pek güzel olmamıştı biyerde baktım 2 milyona mal etim yazıyor sadece tütüyü

cnm bu işlerden anlayan yokmu ailede arkadaş falan 79 gerçekten fazla çünkü bişisi yokki

ama gerçekten çok guzeller içim gitti benımde

cnm bu işlerden anlayan yokmu ailede arkadaş falan 79 gerçekten fazla çünkü bişisi yokki

ama gerçekten çok guzeller içim gitti benımde

gene yapsa küçük ablam yaparda begenmezsem giydirmem
bu seferde ona ayıp olur onca ugraşten sonra zaten elazıgdada tşört bastıracak yerde bulamam

tütülere bende bayıldım ama bir kere giyecek o kadar para veremem ya
zaten uçak biletleri filan çok masrafımız var normal bir elbise almayı düşünüyorum ben

tütülere bende bayıldım ama bir kere giyecek o kadar para veremem ya
zaten uçak biletleri filan çok masrafımız var normal bir elbise almayı düşünüyorum ben
canım bende bayıldım o popolarını sallıya sallıya gezseler ne şeker olurlar
ozaman 79 lırayı hazırla :))

valla bana kalsa hemen alırımda
babamızı kandırmamız lazım

kızlar ben biraz cahil kalmısım herhalde ilk kez duydum simdi tutuyu ben baktım simdi bu neymis diye guzel biseygercekten cok sevimli olurlar onların icinde. hicbisiside yok ben giyim ogretmenligi mezunuyum alasını yaparımda git malzeme al ugras zaman ayır vs vs.. dogum gunu yapıyo olsam gene yapardım belki ama o da yok. 80 tl cok pahal bunlar icin

evlatciklarimiza Allah hayirli uzun omur versin.fark etmez ne olursa giyerler bence yeterki sagliklari bozulmasin

amanda aman bak sen şu duruya kendide yemeye çalışırmış :) maşallah bıdığa kaynanam görse bayılır hep kıvır kıvır saçlı bi kız çocuğu olsun ister :)
hihihihihih bi bakmışsın kızlarr ben hamileyim dermişin öyle ertesi günede geç kalmışmışsın hayırlısıyla Rabbim herşeyi zamanında versin daha çok erken :)
kayınpederim iyidir sağolsun canım doğumdada bebek arabası filan birsürü şey aldı miraya bide bilezik taktı
şimdi 7 aydır gitmiyoruz bandırmaya daha kıymetli olucaz
hediyeleri kargo mu yapsam acaba
bende istiyorum söyle kayınpwderine ne olduğu mühim değil olsun yeterki
bizimkilerde çok bonkördür ama dilde icraat sıfır :)
evet burdada o fiyatlarda canım bende istiyorum hem doğum gününde giydircem hemde düğün var eşimin kuzeninin orda
gene yapsa küçük ablam yaparda begenmezsem giydirmem
bu seferde ona ayıp olur onca ugraşten sonra zaten elazıgdada tşört bastıracak yerde bulamam
bizim kızlar yapacaklar eğer beceremezlerse mecbur alıcam kolaysa yapması el değmişken sanada yapalım :)
biz bayılırız bişeyler yapmaya. kuzenlerimin nikah şekerlerini biz yapmıştık benim bebek şekerlerini ve kimse yapma diyemez hazır zaten normaldede insanlar yapıyo bunları sonuçta öyle bi yer açsakmı ne ben bayılırım böyle şeylerle uğraşmaya tabi vakit lazım :)

canım dahane senden iyi kim yapacak
bir tülle lastik ben nete araştırdımda

canım sizde marifet çokmuş
bekliyoruz fotoları diyecem ama sizin daha çok var dogum gününüze

günün ilk günaydınını kimseye kaptırmadım
kaç gündür gecikiyordum bu gün kahvaltıyı yapmadan geldim
dün ban geveze dedikleri için bugüm konuşmamaya karar vermiş bulunmaktayım

Nasılsınız dünden bugüne..

Biziiiiii soracak olrsanızz , 6,30 da uyandık, bir posta bulaşık yaptım, biraz toz aldımm, duru cadısına ilaç içirmek isdedim içmiyor birtürlü ya çıldıracam dayıssı ellerinden tuttu ben başını ağzına döktük boğulacak yutmadı yutmadı püskürttü eli yüzü özellikle gözü battı antibyotiğide içmesi lazım yarım kalırsa daha zararlıymış. Önceden ne güzel löpür löpür içiyordu bıktı kuzum haklııı şişeyi görünce başını sallamaya başlıyor..

7,50 de işe geldim temizlik yapmam lazım hiç canım istemiyor yaa sabah sabah enerjim bitiyor :26:

Canım bence oo dışarı çıkmak istiyordur biz 2 aydır bu yüzden duru ile savaş halindeyiz dışarı manyağı oldu kızzz..

Tuttum bu sözüüü bende.. Güzelmiş

Hayırlı olsun canım yürümesi yakındır o zamann...

gunaydın kızlarr
ceren kahvaltısından 2 kasıgı zor yuttu! ya obur ogunleri daha iyi yer oldu ama su kahvaltıyı hepten yemez oldu ayy daral geliyo her sabah yaa.. ne yapabilirim ben bu kahvaltı yerine bi fikri olan var mıııı?

eyidas cok fenasınnn benim ertesi gun hapıma da gonderme yapmıssın, anlamadım sanmaaa! sen yap yap boyle felaket tellallıgı dogurur paket halinde kargoyla yollarım sana hehe

aaa askolsun ahsenim yaa geveze dedim ammaaa sen konusmazsan ne tadı kalır buranın topigimizin çiçeee

dur kız daha yeni yaptın hergün temizlik mi olur
ben haftada bir dip bucak yapsam razıyım camlar gene buzlu cam oldu
enerjine hayranım
günaydın canım
napalım yapcak bişi yok burda çene çalıoz burasıda olmasa yalnızlıktan ölcem zaten

arabamızı değiştirdik kızlaaar
geniş araba arıyoduk bulduk sonunda kazasız kullanırız inşallah:26:

canım bandırmaya 7 aydır gitmiyoruz 2 tarafta orda olunca pek fırsatım kalmıcak gibi ama boşta olursam haberleşiriz görüşürüz inşallah:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…