selam zeytın sut alerjısı lafını duyunca duramadım kızımda da vardı bılıyomusun yavrum 4 aylıktı cıktıgında 11.ayında gectı bız de cok sıkı dıyetteydı mukusulu kaka durmadan gaz ve aglama vucudu sut proteını aldıgında kurdesen doktu akabınde buna baglı egzama ve daha fazladı cok zor gunlerdı ne yedırcen dıyosun ama allah yardım ettı ve gectı.mılupanın 8 tahıllı ballıısnı denedık o donem kı sevdı de hala yıyor eger sıkıntısı yasıyorsan bunu dene derım.kecı sutu ıcıyoruz hala cunku ınek sutu gecen hafta denedım 5 kez kaka yaptı yıne kızarıklıklar oldu dokundugu yerde.demek kı hala sut dokunuyor kecı yogurdu verıyordum sureklı yenı ınek yogurduna gectık ve tabı kecı peynıı.umarım en kısa suredegecer zaten kalıcı da degıl allah tyardımcınız olsun gecmıs olsun
geçmiş olsun canım topikte bir arkadaşın bebişininde vardı süte alerjisi
ama ondan biorezonans diye birşey duymamıştım
allah başka saglık sorunu vermesin canım bizde öyle çok sorun atlatık halende devam ediyor ama
bugünlerde gececek inşallah
uzuldum cok...ama gececek bu sureklı olan bısey degıl bılıyosun allah dermnsız dert vermesın...bız de neocate kullandık 5 ay tadı ıgrenc zaten bıberon alan cocuk da degıl ben de mamasına katıyodum.tahıl alerjınız yoksa o mılupanın 8tahıllsını desene tadı da guzel bılıyorum bu doem zor bızımkı de kımden ne gorse ısterdı.veremezdım aglardı.hatta yemegımı mutfakta kosturarak gızlıce yerdım veremezdım ıcınde sut var yogurt var et var ...o donem sadece kuzu etı ve tavuk verdım...umarı onlara yok...ınsallah faydasını gorursunuz seansların ınternetten baktım da o tedavı yontemıne genelde ıse yaramıs hep duymamıstım daha once...cok aglıyordum ben de her verdıım sey doununca dusun kızım zaten sısman degıl daha 9 kg olmamıstır 9nnısan dogum gunu alerjıden ıshalden 4 5 6 aylarında hıc kg almaıtı 6 kg du hep...bı de ıstahsızlastırmıstı onu karnına kramplar gırıyodu gunde 10 defa ıshal yapıyodu herhangı bı sut proteınınd.benı de emmıyodu butun gun sadece meyve ve sadece tavugu haslayıp suyuna sehrıye atıyodum baska hıcbırsey veremıyodum mercımek ve sebze corbası bır de ...ama yavas yavas denettı dr.once 1 cay kasıgı ertesı gn bır tatlı yok yıne dokuındu 1 hafta sonra yıne yıne yıne...derken gecıyo zaman o an gecmez gelıyo...ahh canım ahh hiç sorma. benim oğlum 3 aylıktı ilk idrar yolu enfeksiyonu tespit edildi.sonrasında böbreklerinde taş. bitmek tükenmek bilmeyen idrar kültüründe mikrop üremeleri bu süreçte hastanelerde yattık,defalarca sonda takıldı, sünnet olmak zorunda kaldı. sürekli öksürük,sürekli burun akıntısı, kakasında siyah iplikçikler şeklinde kanama, vücudunda sürekli kabuklanan egzemalar ve bunun gibi bisürü şeyoğlum 8 nisanda yaşını dolduracak ve biz 1 ay önce öğrendik süt alerjisi olduğunu. alternatif olarak keçi sütüne dahada yüksek alerji oranı çıktı. yani bizim sütpeynir yoğurt alternatifimiz yok. ayrıca maya alerjimizde var ikimizde ekmek de yiyemiyoruz. çoklu besin alerjisi var yani. bal pekmez de verme bu süreçte dedi doktor. çok sıkıntıdayım birinden bişe görse istiyor kuzum. çok üzülüyorum veremeyincede.
şuan biorezonans la tedaviye başladık. 6 seanstan sonra çözeceğiz denemek için diyeti inşallah faydasını görürüz.
sizin çabuk kurtulmanıza çok sevindim. çok geçmiş olsun.
Günde kaç defa emiyor canım, benim oğlum doğduğu ilk dakikadan 7-8 aylık olana dek emme hastasıydı sonra ek gıdalar artınca çok azaldı bazen bırakacak mı diye düşünüyorum yatmadan önce emmek istiyor bir de geceleri uyandığında rahatlamak için emiyor artık zaten oldum olası 5-10 dk emer bırakır. Çınar da çok iştahlı değil küçük boy bir kasesi var onun dolusunu bile zor bitirir ancak birşeylerin içine muz koyunca yiyor yakında çorbalarına da koyacamŞimdi karnının üzerine süründüğü için karnı da düzmdüz olmuş
Canım gece kalktığında kaç ölçek yapıyorsun??
Yok kaçırmadım canım daa
Yok canım kaşık maması değil biberon normal süt şeklinde olan 3 numara..
ahh canım ahh hiç sorma. benim oğlum 3 aylıktı ilk idrar yolu enfeksiyonu tespit edildi.sonrasında böbreklerinde taş. bitmek tükenmek bilmeyen idrar kültüründe mikrop üremeleri bu süreçte hastanelerde yattık,defalarca sonda takıldı, sünnet olmak zorunda kaldı. sürekli öksürük,sürekli burun akıntısı, kakasında siyah iplikçikler şeklinde kanama, vücudunda sürekli kabuklanan egzemalar ve bunun gibi bisürü şeyoğlum 8 nisanda yaşını dolduracak ve biz 1 ay önce öğrendik süt alerjisi olduğunu. alternatif olarak keçi sütüne dahada yüksek alerji oranı çıktı. yani bizim sütpeynir yoğurt alternatifimiz yok. ayrıca maya alerjimizde var ikimizde ekmek de yiyemiyoruz. çoklu besin alerjisi var yani. bal pekmez de verme bu süreçte dedi doktor. çok sıkıntıdayım birinden bişe görse istiyor kuzum. çok üzülüyorum veremeyincede.
şuan biorezonans la tedaviye başladık. 6 seanstan sonra çözeceğiz denemek için diyeti inşallah faydasını görürüz.
sizin çabuk kurtulmanıza çok sevindim. çok geçmiş olsun.
Canım gece kalktığında kaç ölçek yapıyorsun??
Yok kaçırmadım canım daa
Yok canım kaşık maması değil biberon normal süt şeklinde olan 3 numara..
uzuldum cok...ama gececek bu sureklı olan bısey degıl bılıyosun allah dermnsız dert vermesın...bız de neocate kullandık 5 ay tadı ıgrenc zaten bıberon alan cocuk da degıl ben de mamasına katıyodum.tahıl alerjınız yoksa o mılupanın 8tahıllsını desene tadı da guzel bılıyorum bu doem zor bızımkı de kımden ne gorse ısterdı.veremezdım aglardı.hatta yemegımı mutfakta kosturarak gızlıce yerdım veremezdım ıcınde sut var yogurt var et var ...o donem sadece kuzu etı ve tavuk verdım...umarı onlara yok...ınsallah faydasını gorursunuz seansların ınternetten baktım da o tedavı yontemıne genelde ıse yaramıs hep duymamıstım daha once...cok aglıyordum ben de her verdıım sey doununca dusun kızım zaten sısman degıl daha 9 kg olmamıstır 9nnısan dogum gunu alerjıden ıshalden 4 5 6 aylarında hıc kg almaıtı 6 kg du hep...bı de ıstahsızlastırmıstı onu karnına kramplar gırıyodu gunde 10 defa ıshal yapıyodu herhangı bı sut proteınınd.benı de emmıyodu butun gun sadece meyve ve sadece tavugu haslayıp suyuna sehrıye atıyodum baska hıcbırsey veremıyodum mercımek ve sebze corbası bır de ...ama yavas yavas denettı dr.once 1 cay kasıgı ertesı gn bır tatlı yok yıne dokuındu 1 hafta sonra yıne yıne yıne...derken gecıyo zaman o an gecmez gelıyo...
sağol canım. ahh o popo yaralarını biz ne çektik. sürekli mikrop üremesi oluyordu o yüzdende antibiyotik veriyorlardı antibiyotikde çocuğa dokunuyordu sürekli ishal ve sürekli kanayacak derecede poposunda yaralar oluyodu. yavrum sürekli acıdan feryat edip ağlardı. denemediğim pişik kremi kalmadı. antibiyotikleri kesince düzeldi yavrum. daha doğrusu alerji tespit edilip diyete başlayınca dolayısıyla antibiyotiğe gerek kalmadı oda düzeldi çok şükür.canım benim kızmda 4aylık olana kadar poposu kıpkırmızıydı bezleyemiyodum cunku durmadan kaka yapıyodu oyle bezini doldurması haricinde 10 dk da bir su gibi az az cıkıyodu o yuzden sut alerjisi olabilir demisti dr bizde perhiz yapmıstık bi ara ama hic fayda etmedi sonra 4. ayın sonunda bu durum kendş kendine duzeldi cok sukur neydi o hala bilmiyorum dr.da bisey diyememisti. ama o donemde epey arastırmıstım bu sut alerjisini ordan biliyorum sıkıntılı bisey ama evet teshis niye o kdr gec konmus. umarım sıkıntılarınız en kısa zamanda son bulur cnm gecmis olsun..
kızlar ya bizim meleklerin doğum günleri geliyor. Doğum günü için ne planlarınız var. benimle de paylaşır mısınız? ben oğlum için magnet yaptırdım. doğum gününe gelenlere hediye etmek için. gerçi öyle kalabalık felan bir düşüncem yok sadece aileler çok yakınlarımız olur da yine de ilk yaşı ya heyecanlı oluyor insan. kutlamak isterim. inşallah kutlayabiliriz. Eşimden izin çıkarsa tabi
kayınvalidem rahatsız. kanser hastası. oğlum doğduğunda ertesi gün onun hastalığında yayılma olduğu tespit edildi. sonra ben oğlum için mevlüt okutmak istedim eşim annesi gelemez diye yaptırmak istemedi. sonra onun annesi düzeldi tam planladık bir gün önce benim annem acil ameliyata girdiyine yapamadık içimde kaldı.
şimdi doğum günü için planlar yapıyordum oğlumun dün yine kayınvalidemin hastalığında yayılma tespit edildi. eşiminde çok morali bozuk. 8 nisanda oğlumun doğum günü. 7 sinde yapmayı planlıyorduk. şimdi eşim yine yapmak istemeyecek
kızlar miray düştü ayağa kalkmaya çalışırken eli kaydı kafası taşa vurdu şişti ve morardı
küçük biryer ama uzandım tutamadan vurdu kafasını
mutfakta yemek yapıyordum o da yanımda çekmeceleri filan açıyor mama sandalyesine tutunup kalkmaya çalıştı eli kaydı düştü bayağa sert vurdu offf
kusma gözlerde kayma olmazsa getirme demişti dr şimdilik böyle bişey yok çok şükür içim acıdı ya:26::26:
canım annene ve kayınvaldene gecmişolsun canım
bizimde taşınmamız var ahsenin ayın 20 sinde evde toplanmadık şey kalmadı
eve taşınırsam teyzelerini halaları büyükleri düşünüyorum çok kalabalık olmayan ama taşınmazsam bir pasta alıp kendi aramızda kutlarız
ma südütyo fotosu burda arkadaşlar söyledi nasip olursa bende istiyorum
sende çok büyük planlar yapmaki üzülmeyesin çünkü eşin için zor bir durum
ha birde ben 1 yazan magnetlerden aldım yapmasamda veririm kuzenlerine filan kızkımın hatıra diye
kızlar miray düştü ayağa kalkmaya çalışırken eli kaydı kafası taşa vurdu şişti ve morardı
küçük biryer ama uzandım tutamadan vurdu kafasını
mutfakta yemek yapıyordum o da yanımda çekmeceleri filan açıyor mama sandalyesine tutunup kalkmaya çalıştı eli kaydı düştü bayağa sert vurdu offf
kusma gözlerde kayma olmazsa getirme demişti dr şimdilik böyle bişey yok çok şükür içim acıdı ya:26::26:
arkadaşlar bi sorum olacak kızımı hiç dışarı çıkaramıyorum çünkü soğuk almasından korkuyorum...ne zaman duş aldırsak hastalanıyor sürekli de ağlıyor zaten...onu da sık yapamıyorum ne yapmam lazım...cocuğumun temiz hava almasını ve sık duş almasını istiyorum
canım bence yanlış yapıyorsun. bu sık hastalanmasının altında başka bişey olabilir bi doktorla görüş derim ben.
çocuğun temiz hava alması çok önemli. mutlaka çıkarmalısın. kışın bile atkı felan takıp karlıda olsa 10 dakka bile olsun hava alması lazım çocukların. bende öyle hergün çıkarttırmıyorum ama yağmur yoksa mutlaka çıkıyorlar bakıcı teyzesiyle. dışarı çıktığı gün daha neşeli keyifli oluyor.
bağışıklığını güçlendirecek bişeyler versen mesela. bazı bitkisel ilaçlar var doktorlar öneriyor.
ben 2 günde bir yıkıyordum oğlumu.şu ara egzemalarından dolayı çok sık yıkamamamı söyledi doktor. o yüzden haftada 2 kez yıkanıyor.
magnetlerde yaptırmak istediğin boyuta göre değişiyor. küçük magnetler yaptırmak istiyorsan 25 tanesi 35 lira olanda var.
ben büyük ve özel tasarım yaptırdım 20 tanesini 50 tl ye. birde büyük baya bizimkiler. 13*18 cm
sağol cnm.
doğru söylüyorsun bende stüdyoda fotoğraf çektirsem bari.
bende hep oğlumun fotoğraflarında bi magnet yaptırdım. seninle paylaşayım bakalım beğenecekmisin.
Eki Görüntüle 665383
hep böyle oluyo biliyomusun.ben neyi çok istesem sonunda olmuyor
ben çok fazla pimpirikliyim..ilk bebeğimi kaybettim ikinci gebeliğim başladığı an korkularımda başladı diyebilirim...haklısınız hava aldırmam lazım zaten kızım çok hevesli dışarı çıkmaya kapının önüne gidip baybay yapıyor bana:)ama banyoda ölesiye ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?