magneti çok beğendim güzel fikirmiş neden aklıma gelmediyse bende farklı bişeyler düşünüyodum bu daha cazip geldi fikrin için teşekkürler :)sağol cnm.
doğru söylüyorsun bende stüdyoda fotoğraf çektirsem bari.
bende hep oğlumun fotoğraflarında bi magnet yaptırdım. seninle paylaşayım bakalım beğenecekmisin.
Eki Görüntüle 665383
hep böyle oluyo biliyomusun.ben neyi çok istesem sonunda olmuyor
Kizlar Merhaba herkese..insallah iyidir herkes..baya yazilmis.firsat yok diye okuyamadim.bende mekkedeyim.kabey gordum.cok guzel buralar..
Demos ve eyidas canlarim sizin icin ismen dua ettim.diger arkadaslariminda dualarinin kabulu icin dua ettim.rabbim kabul eder insallah..hepinizi opuyorum..
Kizimi cok ozledim..aksam aradim bana adimla gel diyor.icim gitti.artik adimi daha iyi soyluyor.hemde 2 defa..ela kendi tutup kalkamiyor kizlar ya..ama yuruyor artik.bu nasil is anlamadim..
herkese iyi geceler ben uyuyamiyorum cunku kizim hasta cok atesi vardi aksam acil goturduk simdi dusuyor biraz bogazinda enfeksiyon varmiscok cani yaniyor sanirim cok agladi o iyice rahatlamadan uyuyamiyorum
magneti çok beğendim güzel fikirmiş neden aklıma gelmediyse bende farklı bişeyler düşünüyodum bu daha cazip geldi fikrin için teşekkürler :)
ben de magneti görünce o tarz bişiler yaptırayım dedim,gerçi aile içi olcak doğum günü ama yine de hatıra olur,bi araştırcam bakalım oğlumun resmini başka nerelerde kullanabilirim?
canım benim bahsettiğim bir litrelik serum şişesi şeklinde satılıyor ama sizin aldığınız da benzer bişey galiba ben de onlardan almıştım daha önce, doktora sorduğumda onlar ilaç demişti aralarında ne fark var bilmiyorum ama, serum şeklinde alınca istediğin sıklıkta ve bol bol kullanıyosun, için de rahat oluyo yani... Burnu açıldı mı bilmiyorum ama Ahsenin uykusuzluğu dişlerden de olabilir, biz üst dişleri çıkarırken çok zorlanmıştık çünkü... gece hep ağlayarak uyanıyodu ayağımda sallayarak uyutuyodum ve hiç bırakamıyodum öylece sabahlıyoduk ikimiz de...
dışarı çıkarma olayına bi şey diyemicem ben de pek çıkaramadım kış günü çalıştığından,annem ve k.validem de cesaret edemezler hasta olursa diye (onlar bakıyo),ama banyo konusunda ben yıkanınca hasta olacaklarına inanmıyorum,ekim ayına kadar her gün yıkadım,ondan sonra ev biraz serinledi diye iki günde bire düşürdüm ama kış mevsimi bile maksimum 3 günde bir yıkadım,şimdi biraz ısınsın havalar yine ehr gün yıkıcam,hemen hemen hiç hasta olmadık bu kış diyebilirimçok hafif bi kere burnu tıkandı ertesi güne geçti.yani banyodan hasta olsa benim oğlum olurdu,bu forumda en çok bebeğini yıkayan benim galiba
bende korktuğu için öyle yaptığını düşünüyorum çok tatlı olcak bı yuruseler salllanıyo bıde bıraz poposu 12 kıloya yaklaştıkkolumda falan tutamıyorum dedesı demın ekmek almaya götürdü geldiğinde canı çıkmış adamın
Kizlar Merhaba herkese..insallah iyidir herkes..baya yazilmis.firsat yok diye okuyamadim.bende mekkedeyim.kabey gordum.cok guzel buralar..
Demos ve eyidas canlarim sizin icin ismen dua ettim.diger arkadaslariminda dualarinin kabulu icin dua ettim.rabbim kabul eder insallah..hepinizi opuyorum..
Kizimi cok ozledim..aksam aradim bana adimla gel diyor.icim gitti.artik adimi daha iyi soyluyor.hemde 2 defa..ela kendi tutup kalkamiyor kizlar ya..ama yuruyor artik.bu nasil is anlamadim..
kızlar miray düştü ayağa kalkmaya çalışırken eli kaydı kafası taşa vurdu şişti ve morardı
küçük biryer ama uzandım tutamadan vurdu kafasını
mutfakta yemek yapıyordum o da yanımda çekmeceleri filan açıyor mama sandalyesine tutunup kalkmaya çalıştı eli kaydı düştü bayağa sert vurdu offf
kusma gözlerde kayma olmazsa getirme demişti dr şimdilik böyle bişey yok çok şükür içim acıdı ya:26::26:
kızlar ya bizim meleklerin doğum günleri geliyor. Doğum günü için ne planlarınız var. benimle de paylaşır mısınız? ben oğlum için magnet yaptırdım. doğum gününe gelenlere hediye etmek için. gerçi öyle kalabalık felan bir düşüncem yok sadece aileler çok yakınlarımız olur da yine de ilk yaşı ya heyecanlı oluyor insan. kutlamak isterim. inşallah kutlayabiliriz. Eşimden izin çıkarsa tabi
kayınvalidem rahatsız. kanser hastası. oğlum doğduğunda ertesi gün onun hastalığında yayılma olduğu tespit edildi. sonra ben oğlum için mevlüt okutmak istedim eşim annesi gelemez diye yaptırmak istemedi. sonra onun annesi düzeldi tam planladık bir gün önce benim annem acil ameliyata girdiyine yapamadık içimde kaldı.
şimdi doğum günü için planlar yapıyordum oğlumun dün yine kayınvalidemin hastalığında yayılma tespit edildi. eşiminde çok morali bozuk. 8 nisanda oğlumun doğum günü. 7 sinde yapmayı planlıyorduk. şimdi eşim yine yapmak istemeyecek
sağol cnm.
doğru söylüyorsun bende stüdyoda fotoğraf çektirsem bari.
bende hep oğlumun fotoğraflarında bi magnet yaptırdım. seninle paylaşayım bakalım beğenecekmisin.
Eki Görüntüle 665383
hep böyle oluyo biliyomusun.ben neyi çok istesem sonunda olmuyor
arkadaşlar ben bu gece uyumadan önce bi fitil verdim bilmiyorum doğru mu yaptım... eczacımıza danışarak almıştık isim verebiliyor muyum bilmediğim için yazmadım...gece bi defa uyandı sadece çok güzel bi uyku çektik.yerlerde çok gezindikleri için soğuk alıyor olabilirler ağrıdan uykusuz kaldıklarını düşünüyorum...
KIzlar duru çekyattan öyle bir düştüki anlatamam şürekli düşüp başını çarpıyor du ama bu başka yanyana oturuyorduk birden kendini attı tutamadım ağır çekim gibi oldu hemde tepe üstü ve şu bıngıldak dediğimiz yer varya üstüte ve allahtan boynu kırılmadıyarım saat kendime gelemedim allaha şükürler olsun ucuz atlattık .
Dünde tutunayım derken eli kaydu yanağını çarptı morardıı allahım zaptedemiyorum artık çok hızlı hareket ediyor çok hiç önüne ardına bakmıyorr sizde dikkatli olun yüksek yerlere oturtmayın..
gecmiş olsun demoşum
valla artık tuta bilene aşkolsun
öyle hızlı hareket ediyorlarki ne yapacagını kestiremiyorum
ahsende dün akşam çay tepsisine bi yapıştı eşimle ben nasıl çıglık atıysak
çocuk korkudan agladı resmen onu izlerken ben yoruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?