2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

eyidas bu linkteki arkadas asmıs resmen yaa ne heves varmıs herseyi dusunmus ugrasmıs yapmıs bravo valla cok da guzel yapmıs. aslında ben de cok severim boyle islerle ugrasmayı ama isin olmıcak kafan bos olucak oyle, yoksa mızk mızk onumda arkamda etegimi cekistiren cerenle dusunemiyorum bile bunlarla ugrastıgımı ama internetten magnet bakıyorum bastırtcam insallah bari o hatıra kalır....

aynen canım yaa,bi de çalışıyosan zaten vakit kalmıyo,insan istiyo şöyle el emeği süsler yapayım,odayı süsleyeyim falan ama nerdeee,bi pasta,bi kaç çeşit börek çörekle falan yapıcaz biz de,ben de magnet ya da o tarz hatıra bi şey yaptırayım diyorum bakalım

Sağol Canımm..

Sağol canımm .. Biryerden başlamak lazımm.. :)))))

Seni merakk ettimm geçenlerde yazmıştımm iyi olmanıza sevindim. Allah banada nasip etsin sallamadan uyutmayı.. Dişlerde hayırlı olsunn.

valla sorma benimde canım çekti ama sadece balonla yetineceğim heralde ama magnet fikri banada yattı hatta bi sitede güzeller var ben bi kaç tane foto birden olsun istiyorum hayırlısı bakalım :)

kızlar moralım bozuk cok yavrum saatlerce agladı dr.a goturduk dun 5 kez kaka yaptı ama asla ıshal degıl hatta katı sayılır bugun 3 kere yesıl mukuslu ve su agzına lokma koymadı bugun d.unu aradım hemen gel dedı kaka tahlılı verıcez yaptıgı ılk anda bagırsaklar cok hareketlı dedı dınledı mıkrobıkmıs yerlerde ne bulursa atıyolar agza wcden cıkıyoruz sonucta yere basıyoruz karnına kramp gırıyo dıe aglamaktan sesı kısıldı o agıyo ben aglıyorum salgın var dedı aman dıkkat edın...7 14 gun surebılır dedı ıstahsızlık da ole.

gecmişolsun canım
çabucak iyleşir inşallah
kıyamam valla biz hasta olalımda onlar olmasın canım
insan mahvoluyor onları öyle halsiz çaresis gördükce

çok geçmiş olsun canım ya off valla insan korkuyor çünkü dediğin gibi herşeyi yemeye bayılıyor zor gerçekten kazasız belasız atlatalım inşallah şu dönemleri
yok canımya buralardayım
ahsen iyice hareketlendi koşturuyorum peşinde
elazıgda son bir haftadır hava çok kötü çıkamıyorum

hmm tüh bende geziyosun sanmıştım az kaldı az yakındır yaz :)

geçmiş olsun canım, çok oldu benim oğlum da öyle karın ağrısından ağlamıştı saatlerce, geceyarısı acile gitmiştik de bişey çıkmamıştı, bizde mukus filan yoktu da üşütmüştü yavrum, çok zor oluyo valla, inşallah çabucak iyileşir bebeğin...

valla sorma benimde canım çekti ama sadece balonla yetineceğim heralde ama magnet fikri banada yattı hatta bi sitede güzeller var ben bi kaç tane foto birden olsun istiyorum hayırlısı bakalım :)

ben de özeniyorum dediğin gibi ama bende de öyle çok beceri yoktur... ben de balonlar düşünüyorum bir sürüü, oğlum da çok seviyo zaten, bide düğünden kalma confettim var onu patlatırım... foto konusunda da ikeadan film şeridi çerçeve almıştım ona resim çıkarttırıcam inş... şu magnetlerle ilgili bana da bir site önerir misiniz yaa ben bilmiyorum hiçç... seksenler dizisinde aile fotosu çektiriyorlardı da eşimle konuştuk biz de çektirsek diye bakalım eşim ikna olursa öyle bi foto istiyorum bir yaş hatırası olsun diyee...

kızlaar benim oğlum patlamış mısır yedi bugünn, ben korkuyorum boğazına takılır diye ama bişey olmadı, hapur hupur yedi valla çok hoşuna gitti...

yok canımya buralardayım
ahsen iyice hareketlendi koşturuyorum peşinde
elazıgda son bir haftadır hava çok kötü çıkamıyorum

yaa inanamıyorumm sen nete vakit bulamıyosun ahsennim
istanbulda da hava bi açıyo bi kapıyo hiç belli olmuyo ama az az çıkarmaya çalışıyorum artık, yoksa hemencecik hasta oluyo oğlum...

ben banyodan sonra asla gezdirip oynatmıyorum,gece 9.30-10 gibi yıkayıp yatırıyorum,yoksa taşların üzerinde gezerken banyolu üşütebilir,hakkın var o konuda,bence sen de yıkadıktan sonra uyut

ben de genellikle banyodan sonra uyutuyorum ama genelde gündüz yaptırıyorum banyosunu akşam daha soğuk olur diye düşünüyordum ben de...

KıZlar bu arada diyete başladım bugün kilo aldığımı biliyordum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum tartılmak istemiyordum çünkü diyetim hayırlı olsun bana.ama ben açımmmmm(

kolay gelsin canım valla zor iş... ama sağlıklı bir diyette aç kalmazsın çünkü öğünler sık olur ama daha çok tatlı şeylerden mahrum kalırsın, sen nasıl bir diyet uyguluyorsun?

geçmiş olsun canım çabuk atlatırsınız inşallah
kıyamam kuzuyu nasıl karnı ağrıdı kimbilir
onlar hasta olacağına biz olalım zaten:26::26:

günaydın kızlar
kimsecikler yok yine
sayfayı boşladınız iyice günaydın diyen bile yok
biz dün stüdyo ftoğraf çektirdik çok güzel pozlar verdi meleğim
inşallah güzel çıkar bakalım

günaydın kızlar
kimsecikler yok yine

günaydın canım
inşallah güzel çıkmıştır kuzum
güzel bir hatıra olur
bugün hava güzel görünüyor birazdan atayım kendimi dışarlara
diyete başladım stresteyim bide üstüne ahsen buraya yetişemiyorum

günaydın kızlar
kimsecikler yok yine

Günaydın canım evet benim de giresim gelmiyor artıkk... Emin ol güzel olcakk

Günaydınn canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…