kızlar bakın gezerken buldum belki size fikir olur
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/522234-1-yas-dogum-gunu.html
eyidas bu linkteki arkadas asmıs resmen yaa ne heves varmıs herseyi dusunmus ugrasmıs yapmıs bravo valla cok da guzel yapmıs. aslında ben de cok severim boyle islerle ugrasmayı ama isin olmıcak kafan bos olucak oyle, yoksa mızk mızk onumda arkamda etegimi cekistiren cerenle dusunemiyorum bile bunlarla ugrastıgımı ama internetten magnet bakıyorum bastırtcam insallah bari o hatıra kalır....
maşallah yakışıklıya şapkanı sevsinler senin :)
ay Allah korumuş canım çok geçmiş olsunn
Kolay gelsin canım yememek çok zor bişey
maşallah size kazasız belasız yürüyün inşallah :)
merhaba kızlar neler yapıyosunuz. bugun kimsecikler yok herhalde gene...ben de 2 gundur giremedim. kızım da 1,5 saattir uyuyoohh soyle sereserpe oturmak ne guzel bisey yaa hatırladıgım kadarıyla cevaplarınızı yazayım gene:
demos: canım gecmis olsun oncelikle buyuk kaza atlatmıssınz boynunun ustune, Allah korumus kuzuyu... bu arada adım adım bahar temizligini fethediyosun azmine hayranım
bisidicem: efe de yurudu hee hayırlı olsun canım masallah bebislere hepsi sırayla yuruyo da benim tembel hangi sırada onu merak ediyorum. ama cuma gunu ilk kez koltuga tutunup kalktı ve dun de baktım epey tutuna tutuna sıralar olmus yani gayret ediyo kızım hakkını yemiyim
melampusefe: diyetin hayırlı olsun canım Allah guc dirayet azim versin insallaahhh :)
ahsenim: ahsenim sen neler yazmıstın hatırlamıyorum yaaa cok kayda deger bisey yoktu demekki ama senin adını gecirmeden mesajımı bitirmek icime sinmedi opuyorum canım
Selam kızlar efe çok hareketli vakit bulamıyorum hiç.geçmişi biraz okuyabildim düşen bebeklerimize gmiş olsun insanın yüreğine iniyor resmen.bizde yüzümüzü çarpmışız bugün kızarmış baya.şimdi de beyfendiyle koyün koyuna Yatıyoruz biz.gerçi o uyuyor bende düşmesin diye yanında yatıyorum.yaklaşık iki aydır efe min yanına yatıp ona sarılıp uyutuyorum beşiği ve sallanmayı çoktan bırakmış olduk yani.uzun süre day duruyoruz ve 5 6adım atıyoruz.bı arada bizim azı dişimiz çıktı anlattıkları kadar zor çıkmadı azımız.doğum günü için neler yapıyorsunuz bana da fikir verin lütfennnm
eyidas bu linkteki arkadas asmıs resmen yaa ne heves varmıs herseyi dusunmus ugrasmıs yapmıs bravo valla cok da guzel yapmıs. aslında ben de cok severim boyle islerle ugrasmayı ama isin olmıcak kafan bos olucak oyle, yoksa mızk mızk onumda arkamda etegimi cekistiren cerenle dusunemiyorum bile bunlarla ugrastıgımı ama internetten magnet bakıyorum bastırtcam insallah bari o hatıra kalır....
kızlar moralım bozuk cok yavrum saatlerce agladı dr.a goturduk dun 5 kez kaka yaptı ama asla ıshal degıl hatta katı sayılır bugun 3 kere yesıl mukuslu ve su agzına lokma koymadı bugun d.unu aradım hemen gel dedı kaka tahlılı verıcez yaptıgı ılk anda bagırsaklar cok hareketlı dedı dınledı mıkrobıkmıs yerlerde ne bulursa atıyolar agza wcden cıkıyoruz sonucta yere basıyoruz karnına kramp gırıyo dıe aglamaktan sesı kısıldı o agıyo ben aglıyorum salgın var dedı aman dıkkat edın...7 14 gun surebılır dedı ıstahsızlık da ole.
anlaşılacağı üzere ahsenim gezmelerde :)
çok geçmiş olsun canım ya off valla insan korkuyor çünkü dediğin gibi herşeyi yemeye bayılıyor zor gerçekten kazasız belasız atlatalım inşallah şu dönemlerikızlar moralım bozuk cok yavrum saatlerce agladı dr.a goturduk dun 5 kez kaka yaptı ama asla ıshal degıl hatta katı sayılır bugun 3 kere yesıl mukuslu ve su agzına lokma koymadı bugun d.unu aradım hemen gel dedı kaka tahlılı verıcez yaptıgı ılk anda bagırsaklar cok hareketlı dedı dınledı mıkrobıkmıs yerlerde ne bulursa atıyolar agza wcden cıkıyoruz sonucta yere basıyoruz karnına kramp gırıyo dıe aglamaktan sesı kısıldı o agıyo ben aglıyorum salgın var dedı aman dıkkat edın...7 14 gun surebılır dedı ıstahsızlık da ole.
yok canımya buralardayım
ahsen iyice hareketlendi koşturuyorum peşinde
elazıgda son bir haftadır hava çok kötü çıkamıyorum
kızlar moralım bozuk cok yavrum saatlerce agladı dr.a goturduk dun 5 kez kaka yaptı ama asla ıshal degıl hatta katı sayılır bugun 3 kere yesıl mukuslu ve su agzına lokma koymadı bugun d.unu aradım hemen gel dedı kaka tahlılı verıcez yaptıgı ılk anda bagırsaklar cok hareketlı dedı dınledı mıkrobıkmıs yerlerde ne bulursa atıyolar agza wcden cıkıyoruz sonucta yere basıyoruz karnına kramp gırıyo dıe aglamaktan sesı kısıldı o agıyo ben aglıyorum salgın var dedı aman dıkkat edın...7 14 gun surebılır dedı ıstahsızlık da ole.
valla sorma benimde canım çekti ama sadece balonla yetineceğim heralde ama magnet fikri banada yattı hatta bi sitede güzeller var ben bi kaç tane foto birden olsun istiyorum hayırlısı bakalım :)
yok canımya buralardayım
ahsen iyice hareketlendi koşturuyorum peşinde
elazıgda son bir haftadır hava çok kötü çıkamıyorum
ben banyodan sonra asla gezdirip oynatmıyorum,gece 9.30-10 gibi yıkayıp yatırıyorum,yoksa taşların üzerinde gezerken banyolu üşütebilir,hakkın var o konuda,bence sen de yıkadıktan sonra uyut
KıZlar bu arada diyete başladım bugün kilo aldığımı biliyordum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum tartılmak istemiyordum çünkü diyetim hayırlı olsun bana.ama ben açımmmmm(
günaydın kızlar
kimsecikler yok yine
sayfayı boşladınız iyice günaydın diyen bile yok
biz dün stüdyo ftoğraf çektirdik çok güzel pozlar verdi meleğim
inşallah güzel çıkar bakalım
günaydın kızlar
kimsecikler yok yine
sayfayı boşladınız iyice günaydın diyen bile yok
biz dün stüdyo ftoğraf çektirdik çok güzel pozlar verdi meleğim
inşallah güzel çıkar bakalım
günaydın canım
inşallah güzel çıkmıştır kuzum
güzel bir hatıra olur
bugün hava güzel görünüyor birazdan atayım kendimi dışarlara
diyete başladım stresteyim bide üstüne ahsenburaya yetişemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?