KIzlar duru çekyattan öyle bir düştüki anlatamam şürekli düşüp başını çarpıyor du ama bu başka yanyana oturuyorduk birden kendini attı tutamadım ağır çekim gibi oldu hemde tepe üstü ve şu bıngıldak dediğimiz yer varya üstüte ve allahtan boynu kırılmadıyarım saat kendime gelemedim allaha şükürler olsun ucuz atlattık .
Dünde tutunayım derken eli kaydu yanağını çarptı morardıı allahım zaptedemiyorum artık çok hızlı hareket ediyor çok hiç önüne ardına bakmıyorr sizde dikkatli olun yüksek yerlere oturtmayın..
KIzlar duru çekyattan öyle bir düştüki anlatamam şürekli düşüp başını çarpıyor du ama bu başka yanyana oturuyorduk birden kendini attı tutamadım ağır çekim gibi oldu hemde tepe üstü ve şu bıngıldak dediğimiz yer varya üstüte ve allahtan boynu kırılmadıyarım saat kendime gelemedim allaha şükürler olsun ucuz atlattık .
Dünde tutunayım derken eli kaydu yanağını çarptı morardıı allahım zaptedemiyorum artık çok hızlı hareket ediyor çok hiç önüne ardına bakmıyorr sizde dikkatli olun yüksek yerlere oturtmayın..
çok gemiş olsun cnm allah korumuş ben çekyatta bırakırsam benımkı tutunarak ınıyo artık ama ben genede yere döşeğin üzerinde bırakıyorum
canım geçmiş olsun geçenlerdede miray düştü kafa hala mor
haftasonu stüdyo fotoğraf çektircektik çektirmedik bu yüzden
zaptedilmiyolar artık
allah koruyo yavrularımızı:26:
ahsenim sizede çok geçmiş olsun en korktuğum şey yanık allah korusun
Nasılsın canımmm.. Ne zaman dönüyorsun..
biz de soğuklar gelince sık sık çıkaramadık, daha sonra da ne zaman dışarı çıksa hastalanıyodu oğlum, gerçi çok fazla olmadı ama olunca da çok kötü tutuyo bebekleri hastalık... banyo yaptırmaya gelince yine aynı şekilde hasta filan olunca sık yaptıramıyosun sonra yaptırınca daha kötü oluyo çocuk... Aslında evimiz de sıcak ama oğlum kıyafet giymeyi hiç sevmediği için asıl problem banyodan sonra üstünü çabucak giydirememek... havalar biraz ısındığından beri sık sık çıkarıyorum oğlumu inşallah artık hastalanmaz yavrum...
KıZlar bu arada diyete başladım bugün kilo aldığımı biliyordum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum tartılmak istemiyordum çünkü diyetim hayırlı olsun bana.ama ben açımmmmm(
KıZlar bu arada diyete başladım bugün kilo aldığımı biliyordum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum tartılmak istemiyordum çünkü diyetim hayırlı olsun bana.ama ben açımmmmm(
kızlar benım oğlum yuruyor bu akşam 2metre yurudu artık yuruyor sayılır değilmi
Gözünüz aydın canımkızlar benım oğlum yuruyor bu akşam 2metre yurudu artık yuruyor sayılır değilmi
cnm 2metra gıttı zaten baya ayakta kalıyor ama iyice yurudu odanın başından sonunaMaşallah oğluşuna canım ne mutlu sanaa...
Ben de istiyorummm... Ne kadar sürdü yürümesi, her çocuk farklı o lur ama...
Gözünüz aydın canımNe güzel doğum gününde yürüyor olacak
maşallah yakışıklıya şapkanı sevsinler senin :)
ay Allah korumuş canım çok geçmiş olsunnKIzlar duru çekyattan öyle bir düştüki anlatamam şürekli düşüp başını çarpıyor du ama bu başka yanyana oturuyorduk birden kendini attı tutamadım ağır çekim gibi oldu hemde tepe üstü ve şu bıngıldak dediğimiz yer varya üstüte ve allahtan boynu kırılmadıyarım saat kendime gelemedim allaha şükürler olsun ucuz atlattık .
Kolay gelsin canım yememek çok zor bişeyKıZlar bu arada diyete başladım bugün kilo aldığımı biliyordum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum tartılmak istemiyordum çünkü diyetim hayırlı olsun bana.ama ben açımmmmm(
kızlar benım oğlum yuruyor bu akşam 2metre yurudu artık yuruyor sayılır değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?