KıZlar bu arada diyete başladım bugün kilo aldığımı biliyordum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum tartılmak istemiyordum çünkü diyetim hayırlı olsun bana.ama ben açımmmmm(
günaydın kızlar
kimsecikler yok yine
sayfayı boşladınız iyice günaydın diyen bile yok
biz dün stüdyo ftoğraf çektirdik çok güzel pozlar verdi meleğim
inşallah güzel çıkar bakalım
kızlar moralım bozuk cok yavrum saatlerce agladı dr.a goturduk dun 5 kez kaka yaptı ama asla ıshal degıl hatta katı sayılır bugun 3 kere yesıl mukuslu ve su agzına lokma koymadı bugun d.unu aradım hemen gel dedı kaka tahlılı verıcez yaptıgı ılk anda bagırsaklar cok hareketlı dedı dınledı mıkrobıkmıs yerlerde ne bulursa atıyolar agza wcden cıkıyoruz sonucta yere basıyoruz karnına kramp gırıyo dıe aglamaktan sesı kısıldı o agıyo ben aglıyorum salgın var dedı aman dıkkat edın...7 14 gun surebılır dedı ıstahsızlık da ole.
aman çok güzel olmuş duru maşalllah
acık renk nede yakışmış yazı getirmiş annesi
çok güzel olmuş annesı cadı deme prenses de ben baktım kaçyere süpermen falan bulamadım geçtım o hayalımden zaten gelecekte yok artık kendı endımıze ne gıysek olur pastamızı sıpariş ettık üzerinde resmı var şu şeker hamuruyla olanlarıda sordum şeker hamuru çok şekerli bişimi normalde yerken uzerınden sıyıryolarış oyuzden vaz geçtim 200 lırayı falan buluyormuş
Fotoğraflı Doğum Günü Magnetleri | Bebishco.Comben de özeniyorum dediğin gibi ama bende de öyle çok beceri yoktur... ben de balonlar düşünüyorum bir sürüü, oğlum da çok seviyo zaten, bide düğünden kalma confettim var onu patlatırım... foto konusunda da ikeadan film şeridi çerçeve almıştım ona resim çıkarttırıcam inş... şu magnetlerle ilgili bana da bir site önerir misiniz yaa ben bilmiyorum hiçç... seksenler dizisinde aile fotosu çektiriyorlardı da eşimle konuştuk biz de çektirsek diye bakalım eşim ikna olursa öyle bi foto istiyorum bir yaş hatırası olsun diyee...
Yaaaa kızlar nerdesiniz amaaa,, yolacamm sizleri elime geçirsemmm
Haftaya bugün bizim doğumgünümüz çok heycanlıyım kendi düğünümde bile bu kadar heycan yapmamıştımm
Fotoğraflı Doğum Günü Magnetleri | Bebishco.Com
bak canım benim siperiş vereceğim bu siteden sende beğenirsin belki
ayy ayyyy gamzenizmi var sizin sanki bana öyle gibi geldi maşallah annesi elbisesi çokta yakışmış prensese bencede cadı deme prenses o prensess
ben 1 şeklinde pasta sordum canım 80-90 lira dediler şeker hamuruyla ama o şeker hamuru çok güzel oluyorr sen nereye verdin siparişini? hadi ya bulamadınmı neyse kendi anladığı zaman alırsın hem anlayınca kendiside daha çok sever daha mutlu olur :)
bende parti veriyorum nisanın 7'sinde"
hazırlıklara şimdiden başladım..bir tütü etek yaptım kızıma tülden çok tatlı oldu..resmini eklerim daha sonra..menümde hazır kızlar
milföy hamurundan kese böreği
mercimek köftesi
tatlı-tuzlu iki çeşit kurabiye
zeytinyağlı yaprak sarması
patates salatası
tost ekmeği 4/1+kaşar+salam+zeytin'li kanepeler
veee tabikiii pastaaaa...
çokkk heycanlıyıss kızımlaaa
herkese tesekkurler kızlar kızımla ılgılenmekten bısey yapamadım allahtan tahlıl temız ama ıshal devam dıyo cok sukur kusma ates yok mıkrobık dı dr.ama 10 defadan fazla olursa serum takacak allahtan dun 8 bugun bu saate kadar 4 kez yaptı bı de pısık oldu ustune dun gece yarısı nobetcı ecz.aradık bu arada dr.mor desıtın dedı gercekten anında ıyı geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?