2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
KıZlar bu arada diyete başladım bugün kilo aldığımı biliyordum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum tartılmak istemiyordum çünkü diyetim hayırlı olsun bana.ama ben açımmmmm(

cnm kolay gelsın bende başlıyorum ama hep tokken üff bu kılolar bır gun yemeyınce gıtse keşke tatıl zamanı geliyo gıdesım gelmıyo kılolardan dolayı inşalah hedeflediğin kıloya kolayca ulaşırsın tabı bende bırde ahsenım vardı onun içinde gerçerli bu duam

aslında kendımız bı topikmi açsak nısan annelerı zayıflasın dıye :26::26::26:

günaydın kızlar
kimsecikler yok yine
sayfayı boşladınız iyice günaydın diyen bile yok
biz dün stüdyo ftoğraf çektirdik çok güzel pozlar verdi meleğim
inşallah güzel çıkar bakalım

gunaydın cnm hatta tunaydın olmuş artık fotografları merakla beklıyoruz

çok geçmiş olsun evet şu herşeyı ağza atma huyları delirtiyo insanı dun odayı süpürcektım süpürgeyı getirdim bişi almaya gıttım hatırlamıyorum şimdi zaten onu o halde görunce aklım uçtu hatırlamam doğal almış süpürgeyi altını yalıyo ay napçamı şaşırdım elimi yıkadım ağzını temizlemeye çalışıyorum ölede temızlenmez elim ayağıma dolandı

benim cadı da herşeyin tadına bakıyor,hatta civciv gibi yerde bişe bulursa topluyor..geçengünde babasının ayak başparmağına dil atıp kaçtı zilli

aman çok güzel olmuş duru maşalllah
acık renk nede yakışmış yazı getirmiş annesi

Teşekkür ederiz Ya hiçbiryerde baharlık yokki yazlıklar çıkmış niye diye sordum bizim burda bahar yokki diyorlar haklılar gerçi bizim burda direkt geçiş oluyor

Amaaa cadııııııı :))).. Valla bende isteğim gibi birşey bulamadım (( pasta fiyatlarıda uçuyoorr yaniiii..

Yaaaa kızlar nerdesiniz amaaa,, yolacamm sizleri elime geçirsemmm

Haftaya bugün bizim doğumgünümüz çok heycanlıyım kendi düğünümde bile bu kadar heycan yapmamıştımm

Fotoğraflı Doğum Günü Magnetleri | Bebishco.Com
bak canım benim siperiş vereceğim bu siteden sende beğenirsin belki

ooo masallah dogum gunu telaslari baslamis:)bizim bir ayimiz var daha ama bir hediye aldik bile:)cok sukur kizim da iyilesti bizden mutlusu yok artik.

bende parti veriyorum nisanın 7'sinde"
hazırlıklara şimdiden başladım..bir tütü etek yaptım kızıma tülden çok tatlı oldu..resmini eklerim daha sonra..menümde hazır kızlar

milföy hamurundan kese böreği
mercimek köftesi
tatlı-tuzlu iki çeşit kurabiye
zeytinyağlı yaprak sarması
patates salatası
tost ekmeği 1/4+kaşar+salam+zeytin'li kanepeler
veee tabikiii pastaaaa...
çokkk heycanlıyıss kızımlaaa

Son düzenleme:
bende parti veriyorum nisanın 7'sinde"
hazırlıklara şimdiden başladım..bir tütü etek yaptım kızıma tülden çok tatlı oldu..resmini eklerim daha sonra..menümde hazır kızlar

milföy hamurundan kese böreği
mercimek köftesi
tatlı-tuzlu iki çeşit kurabiye
zeytinyağlı yaprak sarması
patates salatası
tost ekmeği 4/1+kaşar+salam+zeytin'li kanepeler
veee tabikiii pastaaaa...
çokkk heycanlıyıss kızımlaaa

merhaba kızlar, topik gercekten bi kac gundur cok sakinlesti niye boyle oldu daha yaz gelmedi hanımlaaaarr...benim de bugun bi ruhum daralıyo gene sormayın bi suru yapmam gereken is var ama benim yerimden kalkasım yok, havada bugu kapkaranlık ve buz gibi iyi olsa bari biraz dısarı cıkardık o da yok. ceren de cok hareketlendi bi kac gundur yaa eteklerimi cekistiriyo habire, butun gun onla oynıyım istiyo hic yalnız kalmak istemiyo bi de yapısıyo iki elime birden onu gezdireymisim evin icinde, e bir iki odalara giriyoz cıkıyoz basım donuyo artık bırakıyorum ellerini bu seferde feryadı koparıyo, artık tutunup kalkmayı da cok iyi kavradı buldugu yere asılıp kalkıyo duscek diye de korkuyorum uff bi yuruseydi... he dun aksam da gene ellerimden tuttu kaldırdı beni hemen dıs kapıya kosturdu biraz acmaya calıstı filan baktı acılmıyo oturdu kapıya da yaslandı yavrum nasıl gozunun yasıyla aglıyo! yazın ben bu kızı iceri sokamıcam herhalde yandım.

Yaaaa kızlar nerdesiniz amaaa,, yolacamm sizleri elime geçirsemmm

Haftaya bugün bizim doğumgünümüz çok heycanlıyım kendi düğünümde bile bu kadar heycan yapmamıştımm

topigin ilk dogum gunu herhalde durununki olcak dimi? bizimki de haftaya cumartesi...neler yaptın dogum gunu icin? elbisenizi gordum senin kız cadı ama o elbisenin icinde prenseslige terfi etmis hakkını yeme annesi cok da guzel cıkmıs. insan aradıgını bulamayınca sinir oluyo ama olsun gene de yakısmıs duruya elbisesi...

eyidas senin site benim baktıgım yerden daha guzelmis, sen hangisinden yaptırcaksın karar verdin mi aslında ben de cok resimli istiorum ama bu seferde kucuk kucuk goze gozukmez bi tane buyuk olsun diyorum karar veremedim oyle cok karikaturlu olanlardan da istemiyorum daha sade olsun diyorum ama bakalım. sen nasıl dusunuyosun?

canım sen hamileyken cok yazıyodun sanki nickini anımsıyorum ama simdilerde yazmaz oldun sanırım kzınla ugrasmaktan :) oncelikle tutu etegin ellerine saglık resmini gormek isterim. ve menude super valla suan acım zaten nasıl istahımı kabarttın bi de tum bu menuyu hazırlarken yardımcın olucak mı? yaaa ben mi cok tembelim siz mi cok enerjiksiniz anlamadım

herkese tesekkurler kızlar kızımla ılgılenmekten bısey yapamadım allahtan tahlıl temız ama ıshal devam dıyo cok sukur kusma ates yok mıkrobık dı dr.ama 10 defadan fazla olursa serum takacak allahtan dun 8 bugun bu saate kadar 4 kez yaptı bı de pısık oldu ustune dun gece yarısı nobetcı ecz.aradık bu arada dr.mor desıtın dedı gercekten anında ıyı geldı

canım evet hamileyken çok yazıyordum çünkü o zaman bebiş karnımdaydı ve oğlum okula gitmiyordu...
şimdi oturup yazmaya vakit bulamadığım gibi sabahın köründe kalkmazsam işleride bitiremiyorum çünkü benim bebişin uykusu çok az ilgi bekliyor sürekli...
evet gelelim doğum günü menümüze.Teyzesiyle hazırlayacağız sanırım babamızda yardımcı olur.(en azından kanepeleri o yapar)

tütü eteğin videosu bu cnm...[video=youtube;Pj0eBLwhTN8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Pj0eBLwhTN8[/video]
tülleri uzun ve ince kesip mesela 5 cm- 70 cm.. kalın lastiğin etrafına atkı püskülü gibi bağlıyorsun..tamamen dikişsiz olup fazla tül kullandığında çoook tatlı oluyor...

Son düzenleme:

canım gecmis olsun bu bebislerin hastalıgı cok uzuyo bizi de ins. biran once iyilesir. canım sık sık kontrol et kakasını yapar yapmaz hemen temizle bi de su donemde eger yapabilirsen ıslak mendil kullanma belinden asagısını hemen suyla yıkayıver boyle yıkamak cok daha onleyici oluyo pisik icin. ceren kucukken ben cok ugrastım pisikle ordan biliyorum hala da ıslak mendil kullanmam yıkıyorum ben hep, hatta kaka yapmadıgı gun de yatmadan once poposunu yıkyıp oyle yatırıyorum. mor desitin bizede doktorumuz verdi cok iyi bi krem azcık kızarık gorunce suruyorum hemen geciriyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…