herkese tesekkurler kızlar kızımla ılgılenmekten bısey yapamadım allahtan tahlıl temız ama ıshal devam dıyo cok sukur kusma ates yok mıkrobık dı dr.ama 10 defadan fazla olursa serum takacak allahtan dun 8 bugun bu saate kadar 4 kez yaptı bı de pısık oldu ustune dun gece yarısı nobetcı ecz.aradık bu arada dr.mor desıtın dedı gercekten anında ıyı geldı
ah canım ya ayne dedıgını yapıyorum dogdu dogalı nerdeyse dısarısı harıc mendıl kullanıyorum her kakadan sonra yıkarım gece yatmadan yıkarım suyunu kaynatır ıcırırm gunde 50 kere el yıkarım 1 elma vereceksem nerdeyse 10 kg su kullanırım ama geldı buldu ıste sakınan goze mı cop batar olacagımı vardı anlamadık...serum takmak bısey degıl ben nasıl zapt ederım onu hayatta tutmaz elınde ben de annem demıstı hem ınt.de yazıyo 1 lıtre kaynamıs ılınmıs suya 1 corba kasıgı seker 1 tatalı kasıgı tuz koy karıstır her kakadan sonra mak.yarım cay bardagı ıcır ole yapıyorum pırınc corbası muz elma patataes havuc makarna hepsını denedım ıns.ıyı olacak valla karnıma agrılar gırıyo o kaka yapınca korkuyorum bezıne bakıp kaka gorucem dıe.canım gecmis olsun bu bebislerin hastalıgı cok uzuyo bizi de ins. biran once iyilesir. canım sık sık kontrol et kakasını yapar yapmaz hemen temizle bi de su donemde eger yapabilirsen ıslak mendil kullanma belinden asagısını hemen suyla yıkayıver boyle yıkamak cok daha onleyici oluyo pisik icin. ceren kucukken ben cok ugrastım pisikle ordan biliyorum hala da ıslak mendil kullanmam yıkıyorum ben hep, hatta kaka yapmadıgı gun de yatmadan once poposunu yıkyıp oyle yatırıyorum. mor desitin bizede doktorumuz verdi cok iyi bi krem azcık kızarık gorunce suruyorum hemen geciriyo..
ah canım ya ayne dedıgını yapıyorum dogdu dogalı nerdeyse dısarısı harıc mendıl kullanıyorum her kakadan sonra yıkarım gece yatmadan yıkarım suyunu kaynatır ıcırırm gunde 50 kere el yıkarım 1 elma vereceksem nerdeyse 10 kg su kullanırım ama geldı buldu ıste sakınan goze mı cop batar olacagımı vardı anlamadık...serum takmak bısey degıl ben nasıl zapt ederım onu hayatta tutmaz elınde ben de annem demıstı hem ınt.de yazıyo 1 lıtre kaynamıs ılınmıs suya 1 corba kasıgı seker 1 tatalı kasıgı tuz koy karıstır her kakadan sonra mak.yarım cay bardagı ıcır ole yapıyorum pırınc corbası muz elma patataes havuc makarna hepsını denedım ıns.ıyı olacak valla karnıma agrılar gırıyo o kaka yapınca korkuyorum bezıne bakıp kaka gorucem dıe.
kızlaar benim oğlum patlamış mısır yedi bugünn, ben korkuyorum boğazına takılır diye ama bişey olmadı, hapur hupur yedi valla çok hoşuna gitti...
kızlar moralım bozuk cok yavrum saatlerce agladı dr.a goturduk dun 5 kez kaka yaptı ama asla ıshal degıl hatta katı sayılır bugun 3 kere yesıl mukuslu ve su agzına lokma koymadı bugun d.unu aradım hemen gel dedı kaka tahlılı verıcez yaptıgı ılk anda bagırsaklar cok hareketlı dedı dınledı mıkrobıkmıs yerlerde ne bulursa atıyolar agza wcden cıkıyoruz sonucta yere basıyoruz karnına kramp gırıyo dıe aglamaktan sesı kısıldı o agıyo ben aglıyorum salgın var dedı aman dıkkat edın...7 14 gun surebılır dedı ıstahsızlık da ole.
çok geçmiş olsun evet şu herşeyı ağza atma huyları delirtiyo insanı dun odayı süpürcektım süpürgeyı getirdim bişi almaya gıttım hatırlamıyorum şimdi zaten onu o halde görunce aklım uçtu hatırlamam doğal almış süpürgeyi altını yalıyo ay napçamı şaşırdım elimi yıkadım ağzını temizlemeye çalışıyorum ölede temızlenmez elim ayağıma dolandı
Kızlar oğlumun doğum günü bugün,ondan önce hayat gerçekten çok sıradanmış,bazen diyorum keşke daha genç anne olsaymışım :) iyi kim doğdun canım oğlum iyi ki varsınn...(biz haftasonu yapçaz doğum günü)
Kızlar oğlumun doğum günü bugün,ondan önce hayat gerçekten çok sıradanmış,bazen diyorum keşke daha genç anne olsaymışım :) iyi kim doğdun canım oğlum iyi ki varsınn...(biz haftasonu yapçaz doğum günü)
mutlu nice sağlıklı yıllar dilerim canım anne olmak çok özel ve güzel bir duygu ben son zamanlarda oğlumu herkesten kıskanır oldum ben de keşke daha erken anne olsaymışım ama bundan sonra uzun yıllar hep birlikte oluruz inşallahKızlar oğlumun doğum günü bugün,ondan önce hayat gerçekten çok sıradanmış,bazen diyorum keşke daha genç anne olsaymışım :) iyi kim doğdun canım oğlum iyi ki varsınn...(biz haftasonu yapçaz doğum günü)
benimki de öyle,yerde ne görse (mikroskobik boyutta olanlar dahil) minicik parmaklarıyla eline alıp mem diye ağzına atmaya çalışıyo,arada kurtaramadığmız da oluyo tabi,geçen gün yerde küçük bi kağıt parçasını babannesi elinden alana kadar mem demiş atmış ağzınabizde bi de terliğin altını yalama huyu var ki evlere şenlik,evde terlik giymiyoz desem yeridir,bazen odaya girmeden koridorda çıkarıyorum koridora gidip buluyo terliği sonra bana terliği sallayıp ağzına götürüyo sıpa
Geçmiş olsun canım, inşallah tekrarlamazherkese tesekkurler kızlar kızımla ılgılenmekten bısey yapamadım allahtan tahlıl temız ama ıshal devam dıyo cok sukur kusma ates yok mıkrobık dı dr.ama 10 defadan fazla olursa serum takacak allahtan dun 8 bugun bu saate kadar 4 kez yaptı bı de pısık oldu ustune dun gece yarısı nobetcı ecz.aradık bu arada dr.mor desıtın dedı gercekten anında ıyı geldı
kızlar efe nin doğum günü için kostüm araştırıyorum da bu arı kostümü nasıl sizce?Fikrinizi almak istedim.dün gördüm bu kostümü sipariş etmek için aradım ama ulaşamadım bugün.Bakayım inşallah kısmet olur
arkadaslar kizim parmaklarini siklatip oynuyor:)
arkadaslar kizim parmaklarini siklatip oynuyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?