yerim ben onu oynak seni bizimkide kapı gıcırtısına oynayanlardan
yerim ben onu oynak seni bizimkide kapı gıcırtısına oynayanlardan
bizimkide pepe şarkı söyleyınce oynuyo bende oynıyayım dıye bakıp bakıp ıhhh ıhh yapıyo karşılıklı oynuyoz butun gun
Kizlar selammmm...ben geldim cok sukur.kizima kavustum ama bana pas vermedi. Cok uzuldum ama sonradan alismaya basladi..
Kizlarrrr kizim bana surpriz yapti ve bugun ilk disimiz cikti...nasil sevindim anlatamam..
canım hosgeldin Allah kabul etsin tekrar. kızına kavusmak nasıl bi mutluluk olmustur kimbilir,Allah bidaha ayırmasın. disiniz de hayırlı olsun doktora gitmenize gerek kalmadı ne guzel sevindim bende
valla cnm bende kararsızım kodu sonu 21 olanda hoş geldi eğer kız için oluyosa yada çoklu fotolar hiç olmadı teke döncem mecburenmerhaba kızlar, topik gercekten bi kac gundur cok sakinlesti niye boyle oldu daha yaz gelmedi hanımlaaaarr...benim de bugun bi ruhum daralıyo gene sormayın bi suru yapmam gereken is var ama benim yerimden kalkasım yok, havada bugu kapkaranlık ve buz gibi iyi olsa bari biraz dısarı cıkardık o da yok. ceren de cok hareketlendi bi kac gundur yaa eteklerimi cekistiriyo habire, butun gun onla oynıyım istiyo hic yalnız kalmak istemiyo bi de yapısıyo iki elime birden onu gezdireymisim evin icinde, e bir iki odalara giriyoz cıkıyoz basım donuyo artık bırakıyorum ellerini bu seferde feryadı koparıyo, artık tutunup kalkmayı da cok iyi kavradı buldugu yere asılıp kalkıyo duscek diye de korkuyorum uff bi yuruseydi... he dun aksam da gene ellerimden tuttu kaldırdı beni hemen dıs kapıya kosturdu biraz acmaya calıstı filan baktı acılmıyo oturdu kapıya da yaslandı yavrum nasıl gozunun yasıyla aglıyo! yazın ben bu kızı iceri sokamıcam herhalde yandım.
topigin ilk dogum gunu herhalde durununki olcak dimi? bizimki de haftaya cumartesi...neler yaptın dogum gunu icin? elbisenizi gordum senin kız cadı ama o elbisenin icinde prenseslige terfi etmis hakkını yeme annesi cok da guzel cıkmıs. insan aradıgını bulamayınca sinir oluyo ama olsun gene de yakısmıs duruya elbisesi...
eyidas senin site benim baktıgım yerden daha guzelmis, sen hangisinden yaptırcaksın karar verdin mi aslında ben de cok resimli istiorum ama bu seferde kucuk kucuk goze gozukmez bi tane buyuk olsun diyorum karar veremedim oyle cok karikaturlu olanlardan da istemiyorum daha sade olsun diyorum ama bakalım. sen nasıl dusunuyosun?
Doğum gününüz kutlu olsun canım evet iyiki doğmuşlar ve iyiki varlar canım :)Kızlar oğlumun doğum günü bugün,ondan önce hayat gerçekten çok sıradanmış,bazen diyorum keşke daha genç anne olsaymışım :) iyi kim doğdun canım oğlum iyi ki varsınn...(biz haftasonu yapçaz doğum günü)
bence güzel efeyede çok yakışır canımkızlar efe nin doğum günü için kostüm araştırıyorum da bu arı kostümü nasıl sizce?Fikrinizi almak istedim.dün gördüm bu kostümü sipariş etmek için aradım ama ulaşamadım bugün.Bakayım inşallah kısmet olur
Kizlar selammmm...ben geldim cok sukur.kizima kavustum ama bana pas vermedi. Cok uzuldum ama sonradan alismaya basladi..
Kizlarrrr kizim bana surpriz yapti ve bugun ilk disimiz cikti...nasil sevindim anlatamam..
ahsende şevvale biz geciyoruz karşısına evde dügün yapıyoruz resmenbizimkide pepe şarkı söyleyınce oynuyo bende oynıyayım dıye bakıp bakıp ıhhh ıhh yapıyo karşılıklı oynuyoz butun gun
kız bu nisan bebişlerinin hepsi oynak kapı gıcırtısına oynayacak hepsisen demistin ya ahsen blendır sesine oynadı diye bugun benim zillide ben blendırı calıstırırken baktım arkamda sallanıyo alkıs yapıyo cok komik bu bebisler yaa
gecen gunlerde link atmıstın ya pepenin beni sevdigini soyle sarkısı ceren de bayıldı o sarkıya arada acıyorum dinliyoruz, ama isin kotu tarafı benim dilime dolanıyo sonra butun gun soyleyip duruyorum banaaaa beni sevdiginiii soyleee utannmaaa cınım sııkıllmaaa cınımama o kadar soylemeye bari kocam ustune alınaydı da bi sevdigini soyleyeydi yanarım yanarım ona yanarım
Duru çok güzel bir kız olmuş maşallah canımkıyafetler de çok yakışmış güle güle giyinsin
kızlar efe nin doğum günü için kostüm araştırıyorum da bu arı kostümü nasıl sizce?Fikrinizi almak istedim.dün gördüm bu kostümü sipariş etmek için aradım ama ulaşamadım bugün.Bakayım inşallah kısmet olur
bizimkide pepe şarkı söyleyınce oynuyo bende oynıyayım dıye bakıp bakıp ıhhh ıhh yapıyo karşılıklı oynuyoz butun gun
Kızlar oğlumun doğum günü bugün,ondan önce hayat gerçekten çok sıradanmış,bazen diyorum keşke daha genç anne olsaymışım :) iyi kim doğdun canım oğlum iyi ki varsınn...(biz haftasonu yapçaz doğum günü)
herkese tesekkurler kızlar kızımla ılgılenmekten bısey yapamadım allahtan tahlıl temız ama ıshal devam dıyo cok sukur kusma ates yok mıkrobık dı dr.ama 10 defadan fazla olursa serum takacak allahtan dun 8 bugun bu saate kadar 4 kez yaptı bı de pısık oldu ustune dun gece yarısı nobetcı ecz.aradık bu arada dr.mor desıtın dedı gercekten anında ıyı geldı
geçmiş olsun canım,çok iyi anlıyorum seni..oğlum 7 aylıkken dizenteri olup 3 gün hastanede yatmıştı hem ishal hem istiğfar..
çocuklar mikrobu bir kez vücutlarına alınca hasta olmaları kaçınılmaz oluyor...benim oğlum 6 yaşında ve hala çok hassas...daha geçen hafta istiğraf etti sürekli ve 1 gece hastanede kaldık 5 şişe serum takıldı...böyle hassas çocuk büyütmek daha da zor
Fotoğraflı Doğum Günü Magnetleri | Bebishco.Com
bak canım benim siperiş vereceğim bu siteden sende beğenirsin belki
ayy ayyyy gamzenizmi var sizin sanki bana öyle gibi geldi maşallah annesi elbisesi çokta yakışmış prensese bencede cadı deme prenses o prensess
ben 1 şeklinde pasta sordum canım 80-90 lira dediler şeker hamuruyla ama o şeker hamuru çok güzel oluyorr sen nereye verdin siparişini? hadi ya bulamadınmı neyse kendi anladığı zaman alırsın hem anlayınca kendiside daha çok sever daha mutlu olur :)
ooo masallah dogum gunu telaslari baslamis:)bizim bir ayimiz var daha ama bir hediye aldik bile:)cok sukur kizim da iyilesti bizden mutlusu yok artik.
günaydın kızlar
bugün çok mutluyum çünkü
uzun süredir tartıda görmedigim bir rakamı gördüm
inşallah böyle devam eder 1 beden küçülsem çok mutlu olucam
merhaba kızlar, topik gercekten bi kac gundur cok sakinlesti niye boyle oldu daha yaz gelmedi hanımlaaaarr...benim de bugun bi ruhum daralıyo gene sormayın bi suru yapmam gereken is var ama benim yerimden kalkasım yok, havada bugu kapkaranlık ve buz gibi iyi olsa bari biraz dısarı cıkardık o da yok. ceren de cok hareketlendi bi kac gundur yaa eteklerimi cekistiriyo habire, butun gun onla oynıyım istiyo hic yalnız kalmak istemiyo bi de yapısıyo iki elime birden onu gezdireymisim evin icinde, e bir iki odalara giriyoz cıkıyoz basım donuyo artık bırakıyorum ellerini bu seferde feryadı koparıyo, artık tutunup kalkmayı da cok iyi kavradı buldugu yere asılıp kalkıyo duscek diye de korkuyorum uff bi yuruseydi... he dun aksam da gene ellerimden tuttu kaldırdı beni hemen dıs kapıya kosturdu biraz acmaya calıstı filan baktı acılmıyo oturdu kapıya da yaslandı yavrum nasıl gozunun yasıyla aglıyo! yazın ben bu kızı iceri sokamıcam herhalde yandım.
topigin ilk dogum gunu herhalde durununki olcak dimi? bizimki de haftaya cumartesi...neler yaptın dogum gunu icin? elbisenizi gordum senin kız cadı ama o elbisenin icinde prenseslige terfi etmis hakkını yeme annesi cok da guzel cıkmıs. insan aradıgını bulamayınca sinir oluyo ama olsun gene de yakısmıs duruya elbisesi...
eyidas senin site benim baktıgım yerden daha guzelmis, sen hangisinden yaptırcaksın karar verdin mi aslında ben de cok resimli istiorum ama bu seferde kucuk kucuk goze gozukmez bi tane buyuk olsun diyorum karar veremedim oyle cok karikaturlu olanlardan da istemiyorum daha sade olsun diyorum ama bakalım. sen nasıl dusunuyosun?
günaydın kızlar
bugün çok mutluyum çünkü
uzun süredir tartıda görmedigim bir rakamı gördüm
inşallah böyle devam eder 1 beden küçülsem çok mutlu olucam
canım burda bir topik buldumGözün aydın canım umarım birgün bende başlayabilirimm
maşallah canım bu azimle yaza fit bir hatun olacaksın anlaşıldı
bizim kız da oynak ben mutfakta havanda sarımsak dövüyorum miray oynuyo reklamda müzik çıksın göbeğini oynatıyo tam ısırmalık bunlar
ahsende topu seviyormuş bizde top hastasıyız
melisela hoşgeldın .allah bırdaha ayırmasın kızınla.Kizlar selammmm...ben geldim cok sukur.kizima kavustum ama bana pas vermedi. Cok uzuldum ama sonradan alismaya basladi..
sen demistin ya ahsen blendır sesine oynadı diye bugun benim zillide ben blendırı calıstırırken baktım arkamda sallanıyo alkıs yapıyo cok komik bu bebisler yaa
gecen gunlerde link atmıstın ya pepenin beni sevdigini soyle sarkısı ceren de bayıldı o sarkıya arada acıyorum dinliyoruz, ama isin kotu tarafı benim dilime dolanıyo sonra butun gun soyleyip duruyorum banaaaa beni sevdiginiii soyleee utannmaaa cınım sııkıllmaaa cınımama o kadar soylemeye bari kocam ustune alınaydı da bi sevdigini soyleyeydi yanarım yanarım ona yanarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?