Hoşgeldin canım, dişiniz hayırlı olsun, gözün aydınKizlar selammmm...ben geldim cok sukur.kizima kavustum ama bana pas vermedi. Cok uzuldum ama sonradan alismaya basladi..
Kizlarrrr kizim bana surpriz yapti ve bugun ilk disimiz cikti...nasil sevindim anlatamam..
canım burda bir topik buldum
orda arkadaşlarla beraber zayıflıyoruz
gel sende takıl seversen devam edersin
sadece aburcuburu kestim birde ekmegi sadece kahvaltıda oda ince bir dilim
yiyiyorum gerisi aynı yediklerim emzirdigim için çok keskin diyetler yapamıyorum bir 4 5 kilo versem gerisi gelir inşallah
inşallah canım valla gözüm eski kilomda degil
biraz versem kendimi iyi hissedicem çok rahatsız olmaya başladım
yapıştı sanki kilolar
teşekür ederim canım ben 32 yaşınadayım ömrümde bu kiloda olmamıştımahsenım gunaydın cnm kılo vermene sevındım darısı başıma
Hııııııııııııııııı anlaşıldıı senin neden topikte görünmediğin demekki bizi başka topikle aldatıyorsunnnnhangi topikmiş buu de bakimm ben sabah poaça ve çikolatayı çok yiyom yaaa.
teşekür ederim canım ben 32 yaşınadayım ömrümde bu kiloda olmamıştım
resmen piskolojim bozuldu inşallah verebilirim
en fazla şevvalin hamileliginde 67 olmuştum şimdi 73 gördüm
iştahım dehşet açıldı hamile kalmadan önce 57 kiloydum
şimdi 65 filan olsam sevinecem o derece kötüyüm yani
şimdi ben link atmasınıda bilmiyorum
demet benim profilime gir orda verdigim cevaplardan bulabilirsin
bulamazsan söyle ismini yazayım valla 1 haftada hemen farketi sanki
verdigim kilo çok az ama spor yapıyorum sabah 15 akşam 15 dakika
göbegim biraz küçüldü sanki çikolata 1 haftadır hiç yemedim
ekmekte 1 günde yedigimi 1 haftada yememişimdir ama yemekten çok kısmadım
salatalık domates marul onları bol yiyince midede yer kalmıyor
bakalım ne kadar sürecek
günaydın kızlar
bugün çok mutluyum çünkü
uzun süredir tartıda görmedigim bir rakamı gördüm
inşallah böyle devam eder 1 beden küçülsem çok mutlu olucam
Mrb güzel anneler nasılsınız?benim çok şükür mide bulantılarım geçti sayılır.size birşey sorucam benim oğlum ilk dişini geçen ay çıkardı ama sadece 1 tane..ve dün gece ateşlendi bugün doktora götürdüm hiçbişeyi yok 2.dişi geliyo dedi.arasının bukadar açılması normal mi?birde bebekleriniz neler yapıyor.benim oğlum aşırı hareketli hiç yerinde durduramıyorum.adımda atmaya başladı arabada yada otobüste bile durmuyor.sürekli hareket halinde.uyurken bile kırk takla aşıyor resmen..bildiğiniz çocuk yerinde duramıyor.sabit durduğu en fazla 3 saniye.birde iştahımız yerinde olmasına rağmen şuan 10 kiloyuz boyumuzda 75 cm olmuş.kilo almamasını hareketine bağlıyorum.doktorum gelişimi iyi dedi ama bilmiyorum tedirgin oldum yinede
slm canım..kızzz yine mi hamilesin sen maşallah bu ne hız
daktır normal diyorsa normaldir bebim üzme kendini
benim kızımda aşırı aşırısı hareketli,ışık hızıyla sürünüyor peşinde dolaşmakta 50 kilo oldum
bu kız çocukları ne kadar oynakkk yahhh,benümkide gangnam style oynuyor
Merhaba kızlar, pek sık giremiyorum ama annem yanımda olduğundan değil, malesef geçen hafta eşim iş seyahatinde bayılmış ve omzu hem çıkmış hem de kırılmış kolu askıda ve aldığım haberlerden moralim bozuk. Eşim biz evlenmeden önce MS hastasıydı bunu bilerek evlendim yaklaşık 3 yıldan beri hiç atak yaşamamıştı hatta geçen ay tetkiklerde hastalık durmuştu doktordan güzel haber almıştık ama geçen hafta ani bayılma oldu MR çekildi ve büyük bir atak yaşamış Allah daha kötüsünden korusun hem de epilektik bir bayılma yaşadı önceden böyle değildim ama son zamanlarda panik bir insan oldum acaba bir daha böyle birşey olur mu diye endişeleniyorum eşim beni hiç dinlemiyor ilaçlarını ihmal etti ben biraz uyarıda bulunsam çok konuşmakla suçlar beni ama yaşadığı bu olay kendine ders oldu şimdi kortizon tedavisi görecek ayrıca eli de askıda ben hem onun bakımıyla hem de oğlumla ilgileniyorum üstelik belimde boynumda fıtık ağrıları da var. Annem de birkaç güne gidecek en azından yemek filan yapıyordu hem de evin içinde anneme çok alıştım. Annemden başkasıyla da yapamıyorum kayınvalidem var ama ne desem tersini yapıyor bu stresli günlerde onun sıkıntısını yaşayamam şimdi bize gelse çınarı hiç kendi haline bırakmıyor çınarı güldürmek için yerlerde sürünüyor bütün gün tek yaptığı kahkaha atmak insan üzgünken böyle gereksiz davranışları kaldıramıyorum eşimi bu halde bırakıp annemle de dönemem. En azından 1-2 aya toparlanır inşallah. En korktuğumda iş yeri bu durumdan habersizdi şimdi onu işten kovarlarsa asıl o zaman çok kötü olur. Eşimin bu durumunu kardeşlerimle paylaşamıyorum hatta annem bile bilmiyor eşim insanların duymasından kendine acımasından hoşlanmıyor ben de ancak sizle paylaşıp hem biraz rahatlamak istedim hem de dualarınıza ihtiyacım var. Allah kimseye dermansız dert vermesin, sağlıklı olduğumuz günlerin kıymetini bilelim
Mrb güzel anneler nasılsınız?benim çok şükür mide bulantılarım geçti sayılır.size birşey sorucam benim oğlum ilk dişini geçen ay çıkardı ama sadece 1 tane..ve dün gece ateşlendi bugün doktora götürdüm hiçbişeyi yok 2.dişi geliyo dedi.arasının bukadar açılması normal mi?birde bebekleriniz neler yapıyor.benim oğlum aşırı hareketli hiç yerinde durduramıyorum.adımda atmaya başladı arabada yada otobüste bile durmuyor.sürekli hareket halinde.uyurken bile kırk takla aşıyor resmen..bildiğiniz çocuk yerinde duramıyor.sabit durduğu en fazla 3 saniye.birde iştahımız yerinde olmasına rağmen şuan 10 kiloyuz boyumuzda 75 cm olmuş.kilo almamasını hareketine bağlıyorum.doktorum gelişimi iyi dedi ama bilmiyorum tedirgin oldum yinede
slm canım..kızzz yine mi hamilesin sen maşallah bu ne hız
daktır normal diyorsa normaldir bebim üzme kendini
benim kızımda aşırı aşırısı hareketli,ışık hızıyla sürünüyor peşinde dolaşmakta 50 kilo oldum
bu kız çocukları ne kadar oynakkk yahhh,benümkide gangnam style oynuyor
yok canım sadece ekmek ve aburcuburu kestimhadi bakalım ahsenim cok azimli gordum seni, sabah aksam sporları filan oyy ooyy cnm aynen devaam. ama bencede suanda emzirdigin icin cok da abartma hem yavas vermek daha saglıklı he bi de bol su icmeyi unutma...
Merhaba kızlar, pek sık giremiyorum ama annem yanımda olduğundan değil, malesef geçen hafta eşim iş seyahatinde bayılmış ve omzu hem çıkmış hem de kırılmış kolu askıda ve aldığım haberlerden moralim bozuk. Eşim biz evlenmeden önce MS hastasıydı bunu bilerek evlendim yaklaşık 3 yıldan beri hiç atak yaşamamıştı hatta geçen ay tetkiklerde hastalık durmuştu doktordan güzel haber almıştık ama geçen hafta ani bayılma oldu MR çekildi ve büyük bir atak yaşamış Allah daha kötüsünden korusun hem de epilektik bir bayılma yaşadı önceden böyle değildim ama son zamanlarda panik bir insan oldum acaba bir daha böyle birşey olur mu diye endişeleniyorum eşim beni hiç dinlemiyor ilaçlarını ihmal etti ben biraz uyarıda bulunsam çok konuşmakla suçlar beni ama yaşadığı bu olay kendine ders oldu şimdi kortizon tedavisi görecek ayrıca eli de askıda ben hem onun bakımıyla hem de oğlumla ilgileniyorum üstelik belimde boynumda fıtık ağrıları da var. Annem de birkaç güne gidecek en azından yemek filan yapıyordu hem de evin içinde anneme çok alıştım. Annemden başkasıyla da yapamıyorum kayınvalidem var ama ne desem tersini yapıyor bu stresli günlerde onun sıkıntısını yaşayamam şimdi bize gelse çınarı hiç kendi haline bırakmıyor çınarı güldürmek için yerlerde sürünüyor bütün gün tek yaptığı kahkaha atmak insan üzgünken böyle gereksiz davranışları kaldıramıyorum eşimi bu halde bırakıp annemle de dönemem. En azından 1-2 aya toparlanır inşallah. En korktuğumda iş yeri bu durumdan habersizdi şimdi onu işten kovarlarsa asıl o zaman çok kötü olur. Eşimin bu durumunu kardeşlerimle paylaşamıyorum hatta annem bile bilmiyor eşim insanların duymasından kendine acımasından hoşlanmıyor ben de ancak sizle paylaşıp hem biraz rahatlamak istedim hem de dualarınıza ihtiyacım var. Allah kimseye dermansız dert vermesin, sağlıklı olduğumuz günlerin kıymetini bilelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?